Gość: norbert IP: *.faza.com.pl 22.06.01, 11:32 DLACZEGO NA KONCERT W SZCZECINIE ZESPOLU ARKA NOEGO SPRZEDAWANO BILETY ZA 5 ZL ??? CALA TRASA KONCERTOWA TEGO ZESPOLU BYLA Z GRATIS WEJSCIEM!!!!! DLACZEGO TYLKO W NASZYM FAJNYM MIESCIE BRALI 5 ZL????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NORBERT Re: Pytanie do Mike, Lucjana i Obs IP: *.inet.com.pl 22.06.01, 00:00 TU TREBA ZASTANOWIC SIE PANIE MIKE DLACZEGO W SZCZECINIE BRALI ZA WSTEP. ZNAJOMOSC ZESPOLU JEST NIEISTOTNA mike102 napisał > O "Arce Noego" wiem tyle ze to dzieciecy zespol piosenki religijnej zalozony > przez bylego heavy-metalowca. Podobno ich plyta byla jednym z najwiekszych > przebojow rynkowych zeszlego roku. > Ani ten rodzaj muzyki ani ich koncerty mnie nie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORBERT Re: Ciekawe tematy? IP: *.inet.com.pl 22.06.01, 00:00 PRZECIEZ TU NIE O TO CHODZI PANIE MIKE ZEBY POPISYWAC SIE WIEDZA O HISTIRII SZCZECINA CZY ORIENTOWAC SIE W ZAGADNIENIACH EKONOMICZNYCH. NATOMIAST CODZIENNOSC JAKA JEST NIESTETY WIDZE. A MOZE PAN ZAPROPONUJE CIEKAWSZE TEMATY MNIEJ DO CMOKANIA. Gość portalu: Mike napisał > Obawiam sie ze nienawidzi Pan tematow zaproponowanych przeze mnie bo: > 1) ma Pan slaba wiedze o historii Szczecina > 2) slabo orientuje sie Pan w zagadnieniach ekonomicznach > 3) nie interesuje sie Pan szczecinska codziennoscia > - to wszystko uniemozliwia Panu wziecie udzialu w tych dyskusjach a to z > pewnoscia frustrujace. > > Prosze zaproponowac ciekawsze tematy (bo jedyny, ktory mozna uznac za jakis wat > ek > to "czemu bilety na Arke Noego byly po 5 zl"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs Re: Pytanie do Mike, Lucjana i Obs IP: *.szcz.gazeta.pl 22.06.01, 11:49 Nie rozumiem, dlaczego m.in. mnie wezwałeś do tablicy. To nie ja organizowałem koncert Arki, a niejaki p. Muszyński, któremu zresztą pierwsi (jako ?Gazeta?) zadaliśmy to pytanie. Odpowiedź organizatora - dość głupia zresztą - sprowadzała się do tego, że darmowe koncerty psują rynek. O ile mogę się domyślić, sugerujesz, że Szczecin jest do d... bo trzeba było płacić za bilety. A moim zdaniem to organizator był do d... Nie idealizuję Szczecina, oczywiście są wielkie problemy, recesja, brak inwestycji i pomysłu władz na miasto. Ale potępianie wszystkiego w czambuł jak leci kłóci się ze moim poczuciem rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORBERT Re: Pytanie do Mike, Lucjana i Obs IP: *.faza.com.pl 22.06.01, 12:02 PYTANIE PIERWSZE BYLO NASTEPUJACE: DLACZEGO KOLEGA MIKE MA TYLKO TEMATY DO CMOKANIA??? Gość portalu: obs napisał(a): > Nie rozumiem, dlaczego m.in. mnie wezwałeś do tablicy. To nie ja organizowałem > koncert Arki, a > niejaki p. Muszyński, któremu zresztą pierwsi (jako ?Gazeta?) zadaliśmy to pyta > nie. Odpowiedź > organizatora - dość głupia zresztą - sprowadzała się do tego, że darmowe koncer > ty psują rynek. > O ile mogę się domyślić, sugerujesz, że Szczecin jest do d... bo trzeba było pł > acić za bilety. A moim > zdaniem to organizator był do d... > Nie idealizuję Szczecina, oczywiście są wielkie problemy, recesja, brak inwesty > cji i pomysłu władz na > miasto. Ale potępianie wszystkiego w czambuł jak leci kłóci się ze moim poczuci > em rozsądku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Pytanie do Mike, Lucjana i Obs IP: 194.195.43.* 22.06.01, 13:32 Gość portalu: NORBERT napisał(a): > DLACZEGO KOLEGA MIKE MA TYLKO TEMATY DO CMOKANIA??? W gornym prawym rogu jest link "rozpocznij nowy watek" prosze go wcisnac i rozpoczac wlasny watek na jakis ciekawy temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORBERT Re: Pytanie do Mike, Lucjana i Obs IP: *.faza.com.pl 22.06.01, 11:59 PROSZE ZASTANOWIC SIE CZY FORUM, ABY ZROBIC COS DLA SZCZECINA, POWINNO MIEC TAKIE TEMATY DO CMOKANIA CZY POWINNISMY POROZMAWIAC OCZYMS INNYM NIE BEDAC OD RAZU POSADZONYM O SCEPTYZM, OPLUWANIE, PRZEJAW SARKAZMU ITP. MOZE FANI SZCZECINA POWINNI NIE BRAC TAK DO SIEBIE WSZYSTKIEGO I ZASTANOWIC SIE DLACZEGO MAMY TYLE TEMATOW DO CMOKANIA? CZY NIE ZAWCZECNIE NA CMOKANIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs Re: Pytanie do Mike, Lucjana i Obs IP: *.szcz.gazeta.pl 22.06.01, 12:13 OK., przyjmuję do wiadomości, że Twoje krytyczne spojrzenie na miasto jest przejawem troski. Zgadzam się też, że forum to dobre miejsce na nazywanie problemów i mówienie o nich. Wątki o bezrobociu i ucieczce młodych z miasta są jak najbardziej potrzebne i na miejscu. Ale po co odmawiać prawa bytu innym tematom? Niech każdy gada o czym chce. Czasem miło sobie poględzić np. o najgorszym i najlepszym nauczycielu albo o teledyskach. Jak w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NORBERT ZGADZA SIE PANIE(PANI) OBS IP: *.faza.com.pl 22.06.01, 12:23 Czasem miło sobie poględzić. Jak w życiu. TYLKO ZE GLEDZENIE UMIESCILBYM NA CZACIE A NIE W FORUM. MOJE PYTANIE PIERWSZE BYLO DLACZEGO MIKE MA TYLKO CMOKLIWE TEMATY? ps.TU SIE PALI PANIE (PANI) OBS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Ciekawe tematy? IP: 194.195.43.* 22.06.01, 13:43 Gość portalu: NORBERT napisał(a): > TYLKO ZE GLEDZENIE UMIESCILBYM NA CZACIE A NIE W FORUM. Obawiam sie ze nienawidzi Pan tematow zaproponowanych przeze mnie bo: 1) ma Pan slaba wiedze o historii Szczecina 2) slabo orientuje sie Pan w zagadnieniach ekonomicznach 3) nie interesuje sie Pan szczecinska codziennoscia - to wszystko uniemozliwia Panu wziecie udzialu w tych dyskusjach a to z pewnoscia frustrujace. Prosze zaproponowac ciekawsze tematy (bo jedyny, ktory mozna uznac za jakis watek to "czemu bilety na Arke Noego byly po 5 zl"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: Pytanie do Mike, Lucjana i Obs IP: *.sssa.com.pl 22.06.01, 12:43 Drogi Norbercie! skąd tyle złości? czemu KRZYCZYSZ? i gdzie przeczytałeś że forum jest tylko od dyskutowania o problemach miasta, a nie o wszelkich różnych sprawach które jego mieszkańców interesują? A przede wszystkim cóześ się tak uczepił Mike'a? Przeszkadza ci że jego posty znajdują taki oddźwięk? Daj spokój atakom na Mike'a i zaproponuj sensowną dyskusję. Tylko może niekoniecznie o Arce Noego, bo mnie ona - wybacz- nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: Pytanie do Mike, Lucjana i Obs 22.06.01, 13:02 Gość portalu: norbert napisał(a): > DLACZEGO NA KONCERT W SZCZECINIE ZESPOLU ARKA NOEGO SPRZEDAWANO > BILETY ZA 5 ZL ??? CALA TRASA KONCERTOWA TEGO ZESPOLU BYLA Z GRATIS > WEJSCIEM!!!!! DLACZEGO TYLKO W NASZYM FAJNYM MIESCIE BRALI 5 > ZL????? O "Arce Noego" wiem tyle ze to dzieciecy zespol piosenki religijnej zalozony przez bylego heavy-metalowca. Podobno ich plyta byla jednym z najwiekszych przebojow rynkowych zeszlego roku. Ani ten rodzaj muzyki ani ich koncerty mnie nie interesuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Czy stekanie poprawia samopoczucie? IP: 194.195.43.* 22.06.01, 13:48 Ciekawe ze NORBERT jest pierwszym prawdziwnam malkontentem i "stekala", ktorego spotkalem forum GW. Znajac nasza metalnosc oczekiwalem calych ddzalow "wiecznie niezadowolonych" a tu prosze - jeden i to jeszcze ile trzeba bylo na niego zekac. Kiedys stwierdzono, ze gdyby narzekanie poprawialo humor, Polacy byliby jedna z najszczesliwszych nacji swiata. Niestety nie poprawia. Niczego tez przez stekanie zmienic sie nie da. Panie Norbert - obawiam sie, ze ciezko bedzie Panu znalezc kapanow do stekania! I dzieki Bogu! Odpowiedz Link Zgłoś