Dodaj do ulubionych

Pytanie do Mike, Lucjana i Obs

IP: *.faza.com.pl 22.06.01, 11:32
DLACZEGO NA KONCERT W SZCZECINIE ZESPOLU ARKA NOEGO SPRZEDAWANO
BILETY ZA 5 ZL ??? CALA TRASA KONCERTOWA TEGO ZESPOLU BYLA Z GRATIS
WEJSCIEM!!!!! DLACZEGO TYLKO W NASZYM FAJNYM MIESCIE BRALI 5
ZL?????
Obserwuj wątek
  • Gość: NORBERT Re: Pytanie do Mike, Lucjana i Obs IP: *.inet.com.pl 22.06.01, 00:00
    TU TREBA ZASTANOWIC SIE PANIE MIKE DLACZEGO W SZCZECINIE BRALI ZA WSTEP.
    ZNAJOMOSC ZESPOLU JEST NIEISTOTNA
    mike102 napisał
    &#62 O "Arce Noego" wiem tyle ze to dzieciecy zespol piosenki religijnej zalozony
    &#62 przez bylego heavy-metalowca. Podobno ich plyta byla jednym z najwiekszych
    &#62 przebojow rynkowych zeszlego roku.
    &#62 Ani ten rodzaj muzyki ani ich koncerty mnie nie interesuja.

• Gość: NORBERT Re: Ciekawe tematy? IP: *.inet.com.pl 22.06.01, 00:00
    PRZECIEZ TU NIE O TO CHODZI PANIE MIKE ZEBY POPISYWAC SIE WIEDZA O HISTIRII
    SZCZECINA
    CZY ORIENTOWAC SIE W ZAGADNIENIACH EKONOMICZNYCH.
    NATOMIAST CODZIENNOSC JAKA JEST NIESTETY WIDZE.
    A MOZE PAN ZAPROPONUJE CIEKAWSZE TEMATY MNIEJ DO CMOKANIA.

Gość portalu: Mike napisał
    &#62 Obawiam sie ze nienawidzi Pan tematow zaproponowanych przeze mnie bo:
    &#62 1) ma Pan slaba wiedze o historii Szczecina
    &#62 2) slabo orientuje sie Pan w zagadnieniach ekonomicznach
    &#62 3) nie interesuje sie Pan szczecinska codziennoscia
    &#62 - to wszystko uniemozliwia Panu wziecie udzialu w tych dyskusjach a to z
    &#62 pewnoscia frustrujace.
    &#62
    &#62 Prosze zaproponowac ciekawsze tematy (bo jedyny, ktory mozna uznac za jakis wat
    &#62 ek
    &#62 to "czemu bilety na Arke Noego byly po 5 zl").

• Gość: obs Re: Pytanie do Mike, Lucjana i Obs IP: *.szcz.gazeta.pl 22.06.01, 11:49
      Nie rozumiem, dlaczego m.in. mnie wezwałeś do tablicy. To nie ja organizowałem koncert Arki, a
      niejaki p. Muszyński, któremu zresztą pierwsi (jako ?Gazeta?) zadaliśmy to pytanie. Odpowiedź
      organizatora - dość głupia zresztą - sprowadzała się do tego, że darmowe koncerty psują rynek.
      O ile mogę się domyślić, sugerujesz, że Szczecin jest do d... bo trzeba było płacić za bilety. A moim
      zdaniem to organizator był do d...
      Nie idealizuję Szczecina, oczywiście są wielkie problemy, recesja, brak inwestycji i pomysłu władz na
      miasto. Ale potępianie wszystkiego w czambuł jak leci kłóci się ze moim poczuciem rozsądku.
      • Gość: NORBERT Re: Pytanie do Mike, Lucjana i Obs IP: *.faza.com.pl 22.06.01, 12:02
        PYTANIE PIERWSZE BYLO NASTEPUJACE:
        DLACZEGO KOLEGA MIKE MA TYLKO TEMATY DO CMOKANIA???

Gość portalu: obs napisał(a):

&#62 Nie rozumiem, dlaczego m.in. mnie wezwałeś do tablicy. To nie ja organizowałem
        &#62 koncert Arki, a
        &#62 niejaki p. Muszyński, któremu zresztą pierwsi (jako ?Gazeta?) zadaliśmy to pyta
        &#62 nie. Odpowiedź
        &#62 organizatora - dość głupia zresztą - sprowadzała się do tego, że darmowe koncer
        &#62 ty psują rynek.
        &#62 O ile mogę się domyślić, sugerujesz, że Szczecin jest do d... bo trzeba było pł
        &#62 acić za bilety. A moim
        &#62 zdaniem to organizator był do d...
        &#62 Nie idealizuję Szczecina, oczywiście są wielkie problemy, recesja, brak inwesty
        &#62 cji i pomysłu władz na
        &#62 miasto. Ale potępianie wszystkiego w czambuł jak leci kłóci się ze moim poczuci
        &#62 em rozsądku.

• Gość: Mike Re: Pytanie do Mike, Lucjana i Obs IP: 194.195.43.* 22.06.01, 13:32
          Gość portalu: NORBERT napisał(a):

&#62 DLACZEGO KOLEGA MIKE MA TYLKO TEMATY DO CMOKANIA???

W gornym prawym rogu jest link "rozpocznij nowy watek" prosze go wcisnac i
          rozpoczac wlasny watek na jakis ciekawy temat.
    • Gość: NORBERT Re: Pytanie do Mike, Lucjana i Obs IP: *.faza.com.pl 22.06.01, 11:59
      PROSZE ZASTANOWIC SIE CZY FORUM, ABY ZROBIC COS DLA SZCZECINA, POWINNO MIEC
      TAKIE TEMATY DO CMOKANIA CZY POWINNISMY POROZMAWIAC OCZYMS INNYM NIE BEDAC OD
      RAZU POSADZONYM O SCEPTYZM, OPLUWANIE, PRZEJAW SARKAZMU ITP.

MOZE FANI SZCZECINA POWINNI NIE BRAC TAK DO SIEBIE WSZYSTKIEGO I ZASTANOWIC SIE
      DLACZEGO MAMY TYLE TEMATOW DO CMOKANIA?
      CZY NIE ZAWCZECNIE NA CMOKANIE?
      • Gość: obs Re: Pytanie do Mike, Lucjana i Obs IP: *.szcz.gazeta.pl 22.06.01, 12:13
        OK., przyjmuję do wiadomości, że Twoje krytyczne spojrzenie na miasto jest przejawem troski.
        Zgadzam się też, że forum to dobre miejsce na nazywanie problemów i mówienie o nich. Wątki o bezrobociu i
        ucieczce młodych z miasta są jak najbardziej potrzebne i na miejscu.
        Ale po co odmawiać prawa bytu innym tematom? Niech każdy gada o czym chce. Czasem miło sobie poględzić
        np. o najgorszym i najlepszym nauczycielu albo o teledyskach. Jak w życiu.
        • Gość: NORBERT ZGADZA SIE PANIE(PANI) OBS IP: *.faza.com.pl 22.06.01, 12:23
          Czasem miło sobie poględzić. Jak w życiu.

TYLKO ZE GLEDZENIE UMIESCILBYM NA CZACIE A NIE W FORUM.
          MOJE PYTANIE PIERWSZE BYLO DLACZEGO MIKE MA TYLKO CMOKLIWE TEMATY?

ps.TU SIE PALI PANIE (PANI) OBS
          • Gość: Mike Ciekawe tematy? IP: 194.195.43.* 22.06.01, 13:43
            Gość portalu: NORBERT napisał(a):

&#62 TYLKO ZE GLEDZENIE UMIESCILBYM NA CZACIE A NIE W FORUM.

Obawiam sie ze nienawidzi Pan tematow zaproponowanych przeze mnie bo:
            1) ma Pan slaba wiedze o historii Szczecina
            2) slabo orientuje sie Pan w zagadnieniach ekonomicznach
            3) nie interesuje sie Pan szczecinska codziennoscia
            - to wszystko uniemozliwia Panu wziecie udzialu w tych dyskusjach a to z
            pewnoscia frustrujace.

Prosze zaproponowac ciekawsze tematy (bo jedyny, ktory mozna uznac za jakis watek
            to "czemu bilety na Arke Noego byly po 5 zl").
    • Gość: Lucjan Re: Pytanie do Mike, Lucjana i Obs IP: *.sssa.com.pl 22.06.01, 12:43
      Drogi Norbercie! skąd tyle złości? czemu KRZYCZYSZ? i gdzie przeczytałeś że
      forum jest tylko od dyskutowania o problemach miasta, a nie o wszelkich różnych
      sprawach które jego mieszkańców interesują? A przede wszystkim cóześ się tak
      uczepił Mike'a? Przeszkadza ci że jego posty znajdują taki oddźwięk? Daj spokój
      atakom na Mike'a i zaproponuj sensowną dyskusję. Tylko może niekoniecznie o
      Arce Noego, bo mnie ona - wybacz- nie interesuje.
    • mike102 Re: Pytanie do Mike, Lucjana i Obs 22.06.01, 13:02
      Gość portalu: norbert napisał(a):

&#62 DLACZEGO NA KONCERT W SZCZECINIE ZESPOLU ARKA NOEGO SPRZEDAWANO
      &#62 BILETY ZA 5 ZL ??? CALA TRASA KONCERTOWA TEGO ZESPOLU BYLA Z GRATIS
      &#62 WEJSCIEM!!!!! DLACZEGO TYLKO W NASZYM FAJNYM MIESCIE BRALI 5
      &#62 ZL?????

O "Arce Noego" wiem tyle ze to dzieciecy zespol piosenki religijnej zalozony
      przez bylego heavy-metalowca. Podobno ich plyta byla jednym z najwiekszych
      przebojow rynkowych zeszlego roku.
      Ani ten rodzaj muzyki ani ich koncerty mnie nie interesuja.
    • Gość: Mike Czy stekanie poprawia samopoczucie? IP: 194.195.43.* 22.06.01, 13:48
      Ciekawe ze NORBERT jest pierwszym prawdziwnam malkontentem i "stekala", ktorego
      spotkalem forum GW. Znajac nasza metalnosc oczekiwalem calych ddzalow "wiecznie
      niezadowolonych" a tu prosze - jeden i to jeszcze ile trzeba bylo na niego
      zekac.
      Kiedys stwierdzono, ze gdyby narzekanie poprawialo humor, Polacy byliby jedna z
      najszczesliwszych nacji swiata. Niestety nie poprawia. Niczego tez przez
      stekanie zmienic sie nie da.

Panie Norbert - obawiam sie, ze ciezko bedzie Panu znalezc kapanow do stekania!
      I dzieki Bogu!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka