x2468 28.11.14, 15:58 Chce glosować na pis. Czyżby fakt był gazetą polskiej inteligencji i tych z wyższej półki ? www.fakt.pl/polityka/jaroslaw-kaczynski-dla-faktu-wybory-samorzadowe-sfalszowano,artykuly,506429.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spokojny.zenek Re: 35% czytelnikow "Faktu".. 28.11.14, 16:01 A pozostałe 65% jeszcze tego nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: 35% czytelnikow "Faktu".. 28.11.14, 16:39 Tak jak w exit polls. Inteligenci z górnej półki tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: 35% czytelnikow "Faktu".. 28.11.14, 16:01 Chce na pis a głosuje na psl. ') Odpowiedz Link Zgłoś
ksiazka_przepisana Re: 35% czytelnikow "Faktu".. 28.11.14, 16:12 Upolitycznianie wszystkiego prowadzi na manowce. Zadeklarowani wyborcy PIS to kilkanaście procent społeczeństwa. Zadeklarowani niegłosujący to 50 procent społeczeństwa. Nie wiem czy któryś z elektoratów jest z wyższej półki, ale tam chyba język jest taki prawicowy, więc jeśli PO czyta to ta część prawicowa. Po prostu reszta to niegłosujący. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: 35% czytelnikow "Faktu".. 28.11.14, 16:39 Preziowi to wyjaśnij Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: 35% czytelnikow "Faktu".. 28.11.14, 16:40 "Zadeklarowani wyborcy PIS to kilkanaście procent społeczeństwa" Jak napisałeś "społeczeństwa" pod wywiadem deklarują swoje preferencje czytelnicy "faktu" nie społeczeństwo co można znaleźć pod zalinkowanym wywiadem. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiazka_przepisana Re: 35% czytelnikow "Faktu".. 28.11.14, 16:49 no ale o co chodzi, bo mi o moje pierwsze zdanie. W sumie nie wiem jakie masz intencje wpisu , walisz w PIS, czy w PO? to może się wyjaśni? CHodzi o to, że tylko 35 procent? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiazka_przepisana Re: 35% czytelnikow "Faktu".. 28.11.14, 16:52 aha sądząc po sygnaturce chodzi o to, że fakt jest niski, i pisowcy głosują na fakt, a prezes uważa się za lepszego z wyższej. mi chodziło o to, że fakt jest prawicowy i trudno żeby czytał to ktoś inny niż pis. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: 35% czytelnikow "Faktu".. 28.11.14, 17:42 To proste.Poniewaz jak sam napisales pis ma kilkanascie procent zwolennikow a w "Fakcie" na to ugrupowanie chce glosowac 35% czytelnikow tego brukowca, to oznacza ze wsrod tych czytelnikow jest 2x więcej wyborców pis niż w całym społeczeństwie. Mozna wiec przypuszczać ze wśród czytelników innych poważnych dzienników jest ich 2x mniej . Ponieważ pisiurki szczycą się ta rzekoma wyższością to oznacza ze Fakt jest ulubiona gazeta polskich "intelektualistów" z pis., dodam oddających swój głos na ugrupowanie rodziny Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiazka_przepisana Re: 35% czytelnikow "Faktu".. 28.11.14, 18:02 Tabloidy w Polsce mają bardzo wyraźnie język skierowany do prawicy. Kiedyś wpadł mi w ręce przypadkiem super ekspres po kilku latach i mnie zaskoczyło. Kiedyś taka plażowa gazetka, a teraz redaktor pisze o "lewactwie". Można więc przyjąć, że pod względem politycznym czytają to głównie Pisowcy. Ale teraz trzeba by jeszcze udowodnić, że PO-wcy brzydzą się prasą kolorową z gwiazdami. Może bardziej neutralną czytają. AKurat prasa prawicowa "poważniejsza" jest chyba teraz rozbudowana. Odpowiedz Link Zgłoś
samantha.1 Re: 35% czytelnikow "Faktu".. 28.11.14, 16:19 Pierwszym i najważniejszym czytelnikiem Faktu jest Ryj,kazdy jego link pochodzi z Faktu. On na pewno chce głosować na pis,ale jeszcze tego nie wie,bo jest ograniczony. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: 35% czytelnikow "Faktu".. 28.11.14, 16:43 Czyta aby poznać przekazy dnia dla pis siurków. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: 35% czytelnikow "Faktu".. 28.11.14, 17:03 Uczciwie trzeba przyznać, że jeśli mu jakiś odpowiada, to je sam z lubością powtarza. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 100% czytelnikow "Faktu" to idioci 28.11.14, 18:39 podobnie SE i innych tego typu szmatławców Odpowiedz Link Zgłoś