Dodaj do ulubionych

Leming pełną gębą :)

03.02.15, 15:54
Szefem Centrum Informacyjnego Rządu został Michał Kamiński.

www.youtube.com/watch?v=Ykrmj_Y6KfE
Obserwuj wątek
    • wiosnaludzikow trolle z PO / Wolno Wam napisać co o tym sądziecie 03.02.15, 16:00
      veglie napisał:

> Szefem Centrum Informacyjnego Rządu został Michał Kamiński.
      >
      > www.youtube.com/watch?v=Ykrmj_Y6KfE
      Założył ładniejszy garniturek i "nie lubiąc pedałów" (cytat z Kamińskiego) trafił do liberałów.
      On nie ma honoru i ta partia (PO) nie ma zasad i honoru.
      • platfusy.ida.do.paki Plastic people 03.02.15, 23:58
        Mam taką znajomą, radną w jednej z warszawskich dzielnic wybraną z listy PO. Swego czasu miała również etat w jednej z rządowych agencji. Pracy było dużo, wynagrodzenie nie za duże, ale można było zwiedzić trochę świata za pieniądze podatnika np. ZEA.

Jak kiedyś nienawidziła PiS, LPR, SO to jej ostatnia aktywność na FB to polubienie profilów Romka Giertycha i Miśka Kamińskiego.

Tu wszystko jest płynne i zadajesz głupie pytania :)
      • zoil44elwer Re: trolle z PO / Wolno Wam napisać co o tym sądz 04.02.15, 00:43
        wiosnaludzikow napisał:

> veglie napisał:
        >
        > > Szefem Centrum Informacyjnego Rządu został Michał Kamiński.
        > >
        > > www.youtube.com/watch?v=Ykrmj_Y6KfE
        > Założył ładniejszy garniturek i "nie lubiąc pedałów" (cytat z Kamińskiego) traf
        > ił do liberałów.
        > On nie ma honoru i ta partia (PO) nie ma zasad i honoru.
        W PO musi być fan gen Pinocheta.Bo jak nawijają liberały w PO jest szeroki wachlarz poglądów:Niesiołowski(ZChN)-Arłukowicz(UP,SDPL)-Rosati(SLD)-Kluzik(PiS,PJN)-Schetyna(KLD,UW)-Biernacki(SKL)......
        • veglie Re: trolle z PO / Wolno Wam napisać co o tym sądz 04.02.15, 14:10
          Jeden POkrak pisze ( na tym forum ) , że to sensowny człowiek. :D
      • a-lfa Re: trolle z PO / Wolno Wam napisać co o tym sądz 04.02.15, 06:01
        Proszę o przykład partii z honorem i polskich polityków z czymś takim. Honor i polityk to rzeczy praktycznie się wykluczające. Nawet jeśli są wyjątki to potwierdzają one regułę.
        • wiosnaludzikow Re: trolle z PO / Wolno Wam napisać co o tym sądz 04.02.15, 06:49
          a-lfa napisał:

> Proszę o przykład partii z honorem i polskich polityków z czymś takim. Honor i
          > polityk to rzeczy praktycznie się wykluczające. Nawet jeśli są wyjątki to potwi
          > erdzają one regułę.
          Na tym forum jednak są orędownicy różnych partii, którzy mimo swoich ewidentnych sympatii do jakiejś partii potrafią czasami przyznać rację i skrytykować własnych na tym forum własnych , partyjnych liderów. Jednak większość uznaje 100 procent racji swoich i 0 procent racji przeciwników i to są trolle. Nie będę wymieniał. Lista jest długa.
          To do nich było zwrócone pytanie.
          Ponadto jak jest tak żle z honorem polskich polityków i partii to znaczyć to ma, że należy to przyjąć jako fakt, uznać to i nie krytykować ? To sugerujesz ?
      • zapijaczony_ryj Tuasz przykład honorowego faceta 04.02.15, 06:35
        wiosnaludzikow napisał:

> Założył ładniejszy garniturek i "nie lubiąc pedałów" (cytat z Kamińskiego) traf
        > ił do liberałów.

ten to dopiero ma honor:
        www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/kaczynski-jak-przegramy-w-2011-odejde-z-polityki,55938.html
        I zasady bez żadnych zasad:
        samentu.salon24.pl/32829,premier-jaroslaw-kaczynski-zasady-zobowiazuja
        I taka miernota chce być premierem
      • bikej5 Homofob i karierowicz 04.02.15, 10:51
        udzielił wywiadu w TOK.FM.

www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,17355570,Wielowieyska_o_Kaminskim__Od_posla_znanego_z_antysemityzmu.html#Czolka3Img
        proponuję poczytać wpisy internatów pod-
      • taniarada Re: trolle z PO / Wolno Wam napisać co o tym sądz 04.02.15, 11:19
        wiosnaludzikow napisał:

> veglie napisał:
        >
        > > Szefem Centrum Informacyjnego Rządu został Michał Kamiński.
        > >
        > > www.youtube.com/watch?v=Ykrmj_Y6KfE
        > ił do liberałów.
        Zwłaszcza niejaki czan-dra co sobie ciągle pysk ociera o wszystkich.
    • 1tobi Re: Leming pełną gębą :) 03.02.15, 16:01
      A taki był kiedyś zazarty -) żenujące . Dajcie mi ciepła posadę a będę bronił jak lew twoich poglądów bez względu jakie one są.
      • 13kisiel Re: Leming pełną gębą :) 03.02.15, 16:07
        kolejny odpadek z PiS...coś cieniutka ta ławka rezerwowych u polszewików skoro zasilają ją śmieci z PiS,a przy okazji jak tam zabawa w Boga,znowu in-vitro nie wyszło PO:-)))
      • erka_46 coś dla lemingów 03.02.15, 17:39
        Zbliża się 25 rocznica posiedzenia Sejmu ,polskiego z nazwy,na którym to posiedzeniu wystapienie miał pewien posel,który tak oto mówił :

„Ja znam ten język , Wysoka Izbo. To jest językkomunistycznego egalitaryzmu (...) I chcę powiedzieć, Wysoka Izbo, że w niektórych głosach (...) z przerażeniem usłyszałem ten ton, który słyszałem w prokuratorskich przemówieniach wtedy, kiedy sam siedziałem na ławie oskarżonych".

Patrzcie Państwo, jaka przewrotka! Oto postawiony zostaje znak równości pomiędzy komunizmem
        a antykomunizmem. To już nie złodziej jest zły - zły jest ten, kto chce złodziejowi odebrać.

„Znam ten ton bardzo dobrze, bardzo się go boję, i wiem, czego się boję" - ciągnie poseł. O tym strachu za chwilę, teraz dalej:

„byłem aresztowany i zatrzymywany wiele razy. Mnie nie trzeba
        tłumaczyć, że komunizm to nic dobrego i mnie nie trzeba przeciwko komunistom agitować. Ale
        właśnie z tej perspektywy chcę powiedzieć, że w niektórych głosach, o czym mówię z bólem,
        usłyszałem coś, co bym nazwał anty-komunizmem jaskiniowym. Ja jestem antykomunistą i jako antykomunistą tej jaskiniowości się boję".

Tak oto wówczas ten poseł antykomunistyczny bronił na forum sejmu, polskiego z nazwy, majątku komunistów polskich przed jego nacjonalizacją.
        Zgadnijcie który to poseł tak mówił w dniu 28 kwietnia 1990 roku.
        • erka_46 c.d.dla lemingów 03.02.15, 18:31
          Logiczną konsekwencją stwierdzenia, że polskiej demokracji zagrażają „jaskiniowi antykomuniści", a warunkiem nadrzędnym jej uratowania jest utrzymanie kompromisu z „reformatorskim skrzydłem PZPR", była ochrona postkomunistów przed jakimkolwiek uszczupleniem ich wpływów. Popchnęło to Michnika nie tylko do rozłożenia propagandowego parasola ochronnego nad dokonywaną przez nich wielką grabieżą majątku narodowego. Popchnęło go to także do spychania w niepamięć prawdy o zbrodniach komunistów. Nie o zbrodniach stalinowskich, oczywiście, których sprawcy nie liczyli się już od dawna - ale o tych najświeższych, popełnianych w latach osiemdziesiątych.
          Była to, i jest nadal, największa hańba rządów „po-solidarnościowych" w III RP.

- idą wybory warto o tym pamietać.
      • gtxl-3 Re: Leming pełną gębą :) 03.02.15, 18:49
        1tobi napisał:

> A taki był kiedyś zazarty -) żenujące . Dajcie mi ciepła posadę a będę bronił j
        > ak lew twoich poglądów bez względu jakie one są.

Napoleon do Talleyranda......pan jest goownem w jedwabnych pończochach.
    • wiosnaludzikow A kiedy Hofman ? n.t 03.02.15, 16:05
      • veglie Re: A kiedy Hofman ? n.t 03.02.15, 16:50
        Po Romku Giertychu :)
    • antyprawak Re: Leming pełną gębą :) 03.02.15, 16:10
      Kamińskiego jeszcze przyćmi Romuś Giertych, gdyby ktoś myślał, że PO nie może skręcić bardziej w prawo. Romka kreują na szefa jakiegoś resortu siłowego i wspomnisz moje słowa, że to będzie MSW.
    • bikej5 Re: Leming pełną gębą :) 03.02.15, 16:11
      powałanie Miśka na to stanowisko ma zmienic wizerunek mało elokwentnej,miernej merytorycznie pani premier.Smolar powiedzial,ze drzy ,gdy Kopacz wypowiada sie bez kartki:-) :-)
    • remez2 Re: Leming pełną gębą :) 03.02.15, 18:40
      Z ogromnym bUlem to piszę ale a najbliższych wyborach trzeba wysłać PO w niebyt.
      • volupte Re: Leming pełną gębą :) 03.02.15, 18:46
        Ty wyślesz:-)
      • gtxl-3 Re: Leming pełną gębą :) 03.02.15, 18:50
        remez2 napisał:

> Z ogromnym bUlem to piszę ale a najbliższych wyborach trzeba wysłać PO w niebyt
        > .

Ja ich poślę w diabły z największa rozkoszą.
        • remez2 Re: Leming pełną gębą :) 03.02.15, 18:58
          gtxl-3 napisał(a):
          > Ja ich poślę w diabły z największa rozkoszą.
          Witaj na pokładzie. :-)
          • gtxl-3 Re: Leming pełną gębą :) 03.02.15, 18:59
            remez2 napisał:

> gtxl-3 napisał(a):
            > > Ja ich poślę w diabły z największa rozkoszą.
            > Witaj na pokładzie. :-)

Już od dawna jesteśmy na tym samym pokładzie.
            Pozdrawiam.

• zoil44elwer Re: Leming pełną gębą :) 04.02.15, 00:55
        remez2 napisał:

> Z ogromnym bUlem to piszę ale a najbliższych wyborach trzeba wysłać PO w niebyt
        > .
        Zacznijmy w maju,od B Komorowskiego!/Obym dożył tej pociechy gdy chrabja Bęc-Walski trafi pod strzechy(Róskiej Bódy)
      • bikej5 Re: Leming pełną gębą :) 04.02.15, 08:37
        PO wzmocniona homofobem Kamińskim,liczy,ze zmienisz zdanie;)
        • remez2 Re: Leming pełną gębą :) 04.02.15, 11:25
          bikej5 napisała:

> PO wzmocniona homofobem Kamińskim,liczy,ze zmienisz zdanie;)
          I zagłosuję na PiS bo oczyszcza swoje szeregi?
    • volupte Re: Leming pełną gębą :) 03.02.15, 18:45
      Cwaniak:-)
      • wiosnaludzikow Re: Leming pełną gębą :) 03.02.15, 18:50
        volupte napisał:

> Cwaniak:-)
        A ten kto go zatrudnił to kto ?
        • volupte Re: Leming pełną gębą :) 03.02.15, 18:54
          Spryciarz .
          • wiosnaludzikow Nie tak dawno Kaminski o Tusku 03.02.15, 19:13
            Kamiński powiedział o Tusku, że jest zaprzeczeniem króla Midasa bo czego nie dotknie to zamienia się w ......... .
            Jak się z tym czujecie żołnierzyki PO z tego forum ?
            • volupte Re: Nie tak dawno Kaminski o Tusku 03.02.15, 20:14
              No to co? Kasiorka nie śmierdzi.
              • wiosnaludzikow Re: Nie tak dawno Kaminski o Tusku 03.02.15, 22:31
                volupte napisał:

> No to co? Kasiorka nie śmierdzi.
                Są granice squ...nia i mam na myśli nie tego szmaciarza ale PO:
                www.youtube.com/watch?v=mrvKdPddAXA
    • zapijaczony_ryj Jeden z najwiekszych PiS_dakow zmądrzał 03.02.15, 18:54
      veglie napisał:

> Szefem Centrum Informacyjnego Rządu został Michał Kamiński.
      >
      > www.youtube.com/watch?v=Ykrmj_Y6KfE

Niestety nie da się ciofnać Wawelu, którego był autorem i czym .... spowodował osmieszenie tego miejsca pochówkiem największego polskiego Idioty
      • volupte Re: Jeden z najwiekszych PiS_dakow zmądrzał 03.02.15, 18:59
        Konformista i sybaryta nigdy nie był głupi .
      • veglie Re: Jeden z najwiekszych PiS_dakow zmądrzał 03.02.15, 20:11
        Następny Giertych i PO mają opanowane.
      • inocom Tomaszewski też mądrzeje :) 04.02.15, 00:24

• wiosnaludzikow Re: Tomaszewski też mądrzeje :) 04.02.15, 05:13
          Zgnilizna moralna. Tfu !
          Cieżko takie obleśne transformacje nawet w literaturze odszukać.
        • veglie Re: Tomaszewski też mądrzeje :) 04.02.15, 10:21
          Wybory blisko to i mądrzeje. :-)
          • volupte Re: Tomaszewski też mądrzeje :) 04.02.15, 10:55
            Raczej dochody poselskie mu nadal się bedą miłe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka