Dodaj do ulubionych

Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka?

06.05.15, 20:08
Pytam moich koplegów w pracy? Nikt
Pytam wśród znajomych. Nikt
Patrze na wpisy na GW pod artykułami opisującymi ostatnie sondaże gdzie p Komorowski zgarnia 51% i większość komentarzy jest absolutnie nieprzychylnych i jednoczesnie są one najbardziej plusowane.
Czy ja żyje na innej planecie? Gdzie jest te 51% ludzi popierających obecnego prezydenta?
Obserwuj wątek
    • inocom Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 20:12
      Nie :)
    • adam111115 Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 20:16
      Uff, ileż można baranom tłumaczyć. Znacie kilkanaście miejsc po przecinku ludzi w Polsce. To znaczy tyle co nic.

Ciebie jabbaryt to faktycznie żona musi się wstydzić, jak to w misiu było "pan władza widzi bóg mnie pokarał tak głupim mężem "
    • volupte Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 20:22
      Chyba dopiero bedą 10.05.
    • snajper55 A ty nie głosujesz na Bronka? To na kogo??? 06.05.15, 20:24
      Przecież nie ma innego sensownego kandydata. Nie mamy wyboru.

S.
      • zoil44elwer Re: A ty nie głosujesz na Bronka? To na kogo??? 07.05.15, 05:56
        snajper55 napisał:

> Przecież nie ma innego sensownego kandydata. Nie mamy wyboru.
        >
        > S.
        Bronek sensowny? Dla lemingów i flamingów!
        • snajper55 Re: A ty nie głosujesz na Bronka? To na kogo??? 07.05.15, 10:49
          zoil44elwer napisał:

> snajper55 napisał:
          >
          > > Przecież nie ma innego sensownego kandydata. Nie mamy wyboru.
          > >
          > Bronek sensowny? Dla lemingów i flamingów!

Przede wszystkim dla Polaków.

S.
    • behemot17-13 Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 20:24
      Tak znam, kilku moich znajomych głosuje na Komorowskiego, kilku na Kukiza, jest jeden co zagłosuje na p. Ogórek i żeby nie było, są odważni i przyznają się do oddania głosu na Dudę.
      Chyba ściemniasz, a nawet na pewno konfabulujesz, bądź uczciwy w tym co piszesz.
      • volupte Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 20:27
        Na Dude sie przyznaja ? Podmień im długopisy ;-)
        • behemot17-13 Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 20:39
          Z tymi długopisami to taki gadżet wypuszczony, nagrali przygłupa i teraz cieszą się z newsa, chociaż, po tym co Macierewicz wygadywał, aktywiści pisowscy pewnie na poważnie.
    • taziuta Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 20:24
      W realu nie ale tu na forum trochę się ich kręci. :)
      • inocom Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 21:32
        taziuta napisał:

> W realu nie ale tu na forum trochę się ich kręci. :)
        >

forum.gazeta.pl/forum/w,28,157526997,157527209,A_ty_nie_glosujesz_na_Bronka_To_na_kogo_.html
    • profil_anonima Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 20:24
      ha ha -16 autokarów Brąkobusów też puste a na miejscu spotkań "delegaci" za 400 od łba to i wyniki sondażowe można kupić. Cel Uświęca środki to Miliard za kadencje dla wielu miliardów zysku.

Do tego planowany pogrzeb z emisją całodzienną w tv :)
      • adam111115 Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 20:33
        No, a profil idioty daje czadu.

Dżizes, skąd ta nowogrodzka takich kretynów bierze?
        • snajper55 Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 22:42
          adam111115 napisał:

> No, a profil idioty daje czadu.
          >
          > Dżizes, skąd ta nowogrodzka takich kretynów bierze?

Może hodują ich dzięki... in vitro?

S>
    • wykress Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 20:33
      Do wczoraj znałem jednego (stary sklerotyk "dyrektor" z PRL-u) ... ale go przekonałem, zrozumiał, że to źle jeśli cały aparat rządzący jest w rękach jednej opcji politycznej ... o aferach, manipulacjach, propagandzie sukcesu i traktowaniu podatnika jak dojnej krowy nie wspominałem bo to emeryt(budżetówka) ... i tak by nie zrozumiał ;-)

p.s. ... przedstawiciela elektoratu PSL (ostatnie wybory samorzadowe) ... nie spotkałem do dzisiaj (?);-/
      • adam111115 Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 20:35
        Bo w Tworkach ich nie za wiele
      • volupte Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 20:39
        No nareszcie ktoś odczytał smsa i lansuje nowy przekaz , że nie zdrowo dl kraju jak prezydent i rzad jest z tej samej opcji politycznej. Że niby lepiej jak sie kłócą. Tak mielismy i doprowadziło to do Smoleńska.
    • m.c.hrabia Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 20:40
      Czy ja żyje na innej planecie?

ot żyjesz w wolsce i tyle .
    • profil_anonima Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 20:48
      a pamiętacie początek przed laty był taki piękny :))))))))))

dziki zwozili na każdą okazję aż sie Nałecz na raka od nich rozchorował bo się okazało że to z lasu obok Czarnobyla. Biedak nie miał szczęścia do pogrzebu dla zasłużonych bo go wyleczyli zupą z wiadra w szpitalu na śląsku
    • humbak Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 20:53
      Tak. Całkiem sporo. Zapewne żyjesz na innej planecie.
      • profil_anonima Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 21:11
        humbak napisał:

> Tak. Całkiem sporo. Zapewne żyjesz na innej planecie.

ty na swojej planecie zapewne sam to i Brąko tak chce
        ustąp mu znajdź se drugą
        • humbak Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 21:17
          Jasne że sam. Właśnie dlatego znam sporo osób, które na niego głosują.
    • wujaszek_joe ja i większość mojego otoczenia 06.05.15, 21:18
      na tle konkurencji to on nie ma wad. I przyszywanie mu łatek nie działa. wystarczy go posłuchać, mówi bardzo rozsądnie.
      • m.c.hrabia Re: ja i większość mojego otoczenia 06.05.15, 21:24
        nic dodać nic ująć
      • profil_anonima Re: ja i większość mojego otoczenia 06.05.15, 21:26
        wujaszek_joe napisał:

> na tle konkurencji to on nie ma wad. I przyszywanie mu łatek nie działa. wystar
        > czy go posłuchać, mówi bardzo rozsądnie.

strasznie ulegasz zatem otoczeniu...
      • platfusy.ida.do.paki Re: ja i większość mojego otoczenia 06.05.15, 21:28
        Taa, w Lublinie pokazał jak potrafi bredzić.
        Żaden z kontrkandydatów nie ma szans w starciu z Brąkiem.
      • zoil44elwer Re: ja i większość mojego otoczenia 07.05.15, 06:03
        wujaszek_joe napisał:

> na tle konkurencji to on nie ma wad. I przyszywanie mu łatek nie działa. wystar
        > czy go posłuchać, mówi bardzo rozsądnie.
        Wujaszku Joe,musisz kochać Bronka.
        Ano muszę bo zabrał mi rozum i duszę.
    • lackzadek Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 22:16
      Ja! Z obrzydzeniem!
    • x2468 Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 22:25
      Ja zagłosuje na Pana Komorowskiego i całą pewnością nie na słupa Biereckiego i podopiecznego SKOK Dude.
    • profil_anonima Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 22:55
      jabbaryt napisał:

> Pytam moich koplegów w pracy? Nikt
      > Pytam wśród znajomych. Nikt
      > Patrze na wpisy na GW pod artykułami opisującymi ostatnie sondaże gdzie p Komor
      > owski zgarnia 51% i większość komentarzy jest absolutnie nieprzychylnych i jedn
      > oczesnie są one najbardziej plusowane.
      > Czy ja żyje na innej planecie? Gdzie jest te 51% ludzi popierających obecnego p
      > rezydenta?
      podobno tylko antysemici mogą na niego głosować :)
    • platfusy.ida.do.paki Inteligentni, świadomi interesu Polski nie głosują 06.05.15, 22:59
      na zdrajcę, który spotykał się z dwoma oficerami WSI celem wykradzenia tajnego anesku i o jednym z nich wiedział, że może być powiązany z rosyjskim wywiadem. Mimo to nie miał zahamowań.

Inteligentni, świadomi interesów Polski brzydzą się tą kandydaturą.
    • 13kisiel Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 06.05.15, 23:14
      Nie znam nawet kto zbierał podpisy....mamy do czynienia z mega przekrętem
    • volupte Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 07.05.15, 00:20
      Wszyscy głosuja na Bronka , którzy w Polsce mieszkają.
      • 141288bs Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 07.05.15, 06:12
        volupte napisał:

> Wszyscy głosuja na Bronka , którzy w Polsce mieszkają.
        -wszyscy glosuja na Bronka,ktorzy w psychiatryku mieszkaja
        • adam111115 Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 07.05.15, 08:27
          Dlaczego kłamiesz? W psychiatrykach wygrywa PIS, PO w ZK
          • volupte Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 07.05.15, 10:02
            Nie zakładasz że wie to z pierwszej reki?
        • volupte Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 07.05.15, 10:01
          Psychiatryki to zawsze była domena PiSu , ale moze wiesz że się zmieniło.
      • wykress Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 07.05.15, 07:56
        volupte napisał:

> Wszyscy głosuja na Bronka , którzy w Polsce mieszkają.

Na Bula głosuje budżetówka, utworzona przez platfusów armia urzędniczych darmozjadów wraz z rodzinami i psy na smyczy zachodnich głównie finansowych korporacji! ... każdy kto pracuje, prowadzi działalność i uczciwie PŁACI!!! z własnej kieszeni podatki ... na brąka i platformę może co najwyżej splunąć!
        • ayran Policzmy to 07.05.15, 08:44
          wykress napisał:

> Na Bula głosuje budżetówka

Czyli - jak rozumiem: urzędnicy szczebla centralnego, bo już nie administracji samorządowej, nauczyciele, wojskowi, policjanci i inni mundurowi. Łącznie nie więcej niż milion osób. Z rodzinami - powiedzmy - dwa miliony. Trudno liczyć dzieci, bo te nie mają praw wyborczych.

> utworzona przez platfusów armia urzędniczych darmoz
          > jadów

Czyli - jak rozumiem - urzędnicy rożnych szczebli, którzy rozpoczęli pracę w okresie 2008-2015. 50.000? Z rodzinami 100.000?

> i psy na smyczy zachodnich głównie finansowych korporacj
          > i! ... każdy kto pracuje, prowadzi działalność i uczciwie PŁACI!!! z wł

Czyli - pracownicy banków (ale nie SKOK) oraz firm ubezpieczeniowych, plus kilkaset osób zatrudnionych w sektorze doradczym w branży finansowej itp. Największy bank (PKO BP) zatrudnia 25.000 osób. Największy ubezpieczyciel (PZU) - połowę z tego. Ilu takich wyjdzie razem? 150.000? Z rodzinami 300.000?

Innymi słowy - Komorowski może liczyć na 2,5 mln głosów, przy założeniu że frekwencja w wymienionych przez ciebie grupach wyniesie 100%. Pewnie będzie wyższa niż w całej populacji, ale na więcej niż 1,5 mln głosów bym nie liczył. Podsumowując - twoja koncepcja daje Komorowskiemu pomiędzy 10% a 15% głosów w pierwszej turze. proponuję zakład - ty płacisz mi 1000 zł za każdy procent głosów Komorowskiego w pierwszej turze powyżej 25%, a ja tobie za każdy procent poniżej. Chwaliłeś się, że dużo zarabiasz, masz drogi komputer itp. - tak że nie powinno to budzić twoich obaw.
          • wykress Re: Policzmy to 07.05.15, 09:55
            Zacznijmy od tego, że rodzina wbrew Twojemu wyobrażeniu, to zazwyczaj wiecej niż dwoje ludzi ... i wyobraź sobie, urzędnicy również maja dorosłe dzieci, które przebierają tylko swoimi malutkimi nóżkami, kiedy mamusia wreszcie załatwi posadkę! ...

.... nie napisałem, że mam drogi komputer! czytaj ze zrozumieniem(?);-/ ... i nie napisałem też nigdy, że dużo zarabiam ... mogłem co najwyżej napisać, że płacę wysokie podatki ( PIT za 2014 13tyś ) ... doliczając zus,12tyś ... mam prawo sie wqrwiać ... bo od tego pieprzonego państwa mam tylko kłody pod nogi leczyć muszę się prywatnie a na emeryturę odkładać w "skarpecie"

p.s.... Ty naprawdę chcesz zakładać się o wyniki wyborów?! ... czy Ty w ogóle jesteś zdrowy na umyśle?????
            • ayran Re: Policzmy to 07.05.15, 10:04
              wykress napisał:

> Zacznijmy od tego, że rodzina wbrew Twojemu wyobrażeniu, to zazwyczaj wiecej ni
              > ż dwoje ludzi ... i wyobraź sobie, urzędnicy również maja dorosłe dzieci, które
              > przebierają tylko swoimi malutkimi nóżkami, kiedy mamusia wreszcie załatwi pos
              > adkę! ...

Czyli - innymi słowy - jaki mnożnik proponujesz?

> p.s.... Ty naprawdę chcesz zakładać się o wyniki wyborów?! ... czy Ty w ogóle j
              > esteś zdrowy na umyśle?????

Rozumiem, że ty się takich zakładów boisz jak ognia , w związku z czym sugerujesz tym, którzy się nie boją, że są niespełna rozumu.
              • volupte Re: Policzmy to 07.05.15, 10:08
                To emeryt :-)
                • ayran Re: Policzmy to 07.05.15, 10:15
                  Raczej małolat, biorąc pod uwagę szczeniacką skłonność do przechwałek.
                  • wykress Re: Policzmy to 07.05.15, 10:58
                    ...może ustalicie wspólną wersje?!

do cenzora!!!

zachowuj przynajmniej pozory obiektywizmu!!!!
                    • ayran Re: Policzmy to 07.05.15, 11:53
                      wykress napisał:

> ...może ustalicie wspólną wersje?!

Nie ma między mną a kolegą wyżej jakichś szczególnych rozbieżności - dla mnie jesteś małolatem, a dla kolegi zdziecinniałym staruszkiem - na podstawie twoich wpisów, a tylko tym dysponujemy, obie wersje są prawdopodobne.

> do cenzora!!!
                      >
                      > zachowuj przynajmniej pozory obiektywizmu!!!!

A to, że wymyślasz rozmówcom od idiotów, to tylko jeden z przykładów, że nasza ocena jest trafna, a moderacja, o ile zauważy, takie wpisy usuwa.
                      • wykress Re: Policzmy to 07.05.15, 13:16
                        Nie wyzywam od idiotów tylko nazywam rzecz po imieniu!

... moja uwaga do cenzora tyczy, innego usunietego wpisu w którym wyjaśniłem Ci dlaczego dyskusja z Toba jest bezzasadna a pomysł zakładu zwyczajnie głupi!

p.s.... zakładam, że wpis o którym mówię został usunięty przy okazji, wraz z Twoim! ...

• zoil44elwer Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 07.05.15, 05:52
      Na Brąka głosuje małżonka i lemingi co mają kiełbie we łbie.
      • wujaszek_joe Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 07.05.15, 08:27
        na kogo głosujesz?
        • zoil44elwer Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 07.05.15, 09:09
          wujaszek_joe napisał:

> na kogo głosujesz?
          Od wyborów 2005,bojkotuję je.
    • zapijaczony_ryj Wy zyjecie w innej rzeczywistosci, wirtualnej 07.05.15, 07:38
      jabbaryt napisał:
      > Czy ja żyje na innej planecie? Gdzie jest te 51% ludzi popierających obecnego p
      > rezydenta?

i macie takie okulary, ze wszystko widzicie na opak.
      Dla was wiecznie przegrany nieudacznik Naczelny Idota jest genialnym strategiem,a Polska kondominium niemieckim.
      Leczcie się @rwa , bo to się źle skończy!
      • edd.y Nie znam nikogo kto POpiera Komorowskiego 07.05.15, 08:24
        Moze Wy znacie? Moze nalezy umiescic anons w gazetach?
        Voters for Komorowski wanted!
        • volupte Re: Nie znam nikogo kto POpiera Komorowskiego 07.05.15, 10:07
          Lemingi sie tobą brzydzą, to jak mozesz znać.
    • haen2010 Ja znam 07.05.15, 08:42
      Moje love zagłosuje na Bronka, ale w drugiej turze. W pierwszej na Palikota, ja również.

Ale gdyby było w drugiej Bronuś - Duduś - ja ich obu mam gdzieś. Nie dam rady odróżnić zapachu pomiędzy tymi dupkami. Obaj cuchną równo gownem kościelnych solidaruchów.

Złajdaczonym do fundamentu tzw IIIRP.
    • 13kisiel Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 07.05.15, 08:42
      Nie znam :-)))
      • edd.y Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 07.05.15, 10:15
        Dotychczas tez nie znam. Bede sie dzisiaj rozgladal. Moze sie ktos trafi:)
    • kotek.filemon Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 07.05.15, 10:31
      Od dawna wiadomo, że Pisdaki żyją w rzeczywistości równoległej...
    • zoil44elwer Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 07.05.15, 11:11
      POpiera Bronka platfusia stonka czyli lemingi.
      • edd.y Re: Czy znacie kogoś kto głosuje na Bronka? 07.05.15, 12:37
        Ciagle POszukuje:) POrazka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka