Dodaj do ulubionych

Waga ciężka przeciwko koguciej:)

17.05.15, 22:08

Debata była świetna! Działo się....

Trzepotanie skrzydełkami było arcyzabawne:)

Uważam, że grubym błędem było wyciąganie królika z kapelusza.

A to podpieranie się JPII... obrzydliwe.
Obserwuj wątek
    • wojciech.2349 przyciężkawy nie wiedział o czym mówi 17.05.15, 22:12
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,157646608,157646608,debata_najlepszy_byl_fragment_o_Gowinie_.html
    • iza.bella.iza Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 17.05.15, 22:13
      Nie oglądałam, ale wierzę Ci na słowo;)

p.s. Fajnie widzieć Twój nick. Buziaki :)
      • basia.basia Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 17.05.15, 22:21
        iza.bella.iza napisała:

> Nie oglądałam, ale wierzę Ci na słowo;)

Szkoda, że nie oglądałaś! Naprawdę była to bardzo dobra debata.
        Dobrze przygotowana, sensowne pytania, reszta należała do zawodników.
        Miałam wielkie obawy, bo Komorowski uchodzi za statecznego, nudnego itd.
        ale... dał z siebie wszystko gdy tamten miał opracowanych parę monologów,
        które wygłaszał już wszędzie i wpłatał je do każdej wypowiedzi machając
        przy tym rączkami wg wskazówek sztabowców ale przesadził i wyszła z tego
        komedia i mizeria zarazem.
        Prezydentura to najwyższa liga i on się po prostu nie nadaje.
        I nawet nie ma sensu pisać o tym, że facecik naobiecywał wszystkim wszystko.

>
        > p.s. Fajnie widzieć Twój nick. Buziaki :)
        >

I wzajemnie:)
        • wojciech.2349 Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 17.05.15, 22:25
          Pamiętam debatę Jarkacz - Bul.
          Jarkacz zmiażdżył Bula, ale publika oceniła to inaczej.

Dlatemu trzeba zapytać jak tę debatę oceniają
          małolaty od Kukiza, bo oni rozstrzygną kto będzie
          prezydentem.
          • platfusy.ida.do.paki Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 17.05.15, 22:42
            twitter.com/rochbaranowski/status/600033094234701826
            I tak raczej zostanie.
            Bronek musiałby się zmienić w Reagana a to mu raczej nie grozi.
          • kotek.filemon Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 18.05.15, 12:58
            wojciech.2349 napisał(a):

> Pamiętam debatę Jarkacz - Bul.
            > Jarkacz zmiażdżył Bula,

ROTFL
        • wujaszek_joe Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 17.05.15, 22:27
          nie miałem siły tego oglądać, wymiękam przy spektaklach politycznych:)
          dzięki za relację. I to taką pozytywną.
        • iza.bella.iza Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 17.05.15, 22:34
          Ostatnio szkoda mi czasu na oglądanie polityków. I bez debaty wiem, że Duda to wydmuszka prezesapana. Gdyby do drugiej tury wszedł Kukiz, to chętnie bym obejrzała starcie wytrawnego polityka z rockowcem;)
          • 141288bs Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 17.05.15, 23:27
            iza.bella.iza napisała:

> Ostatnio szkoda mi czasu na oglądanie polityków. I bez debaty wiem, że Duda to
            > wydmuszka prezesapana. Gdyby do drugiej tury wszedł Kukiz, to chętnie bym obejr
            > zała starcie wytrawnego polityka z rockowcem;)
            >
            -alez ty koneserka z trasy TIR-ow
        • ave.duce Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 17.05.15, 23:36
          ps. fajnie widzieć oba Wasze nicki :)
          • iza.bella.iza Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 17.05.15, 23:38
            I Twój, ptaszku też:)
    • haen2010 Bronek niewątpliwie wygrał 17.05.15, 22:35
      Może zbliżył się do fifty-fifty w tych wyborach. U bookmacherów trochę podskoczy.

Ale na pewno nie jest faworytem.

Zbyt wiele świństw wyrządziła Polakom koalicja POPSL. To jest to, co może utopić Bronka.
      • zoil44elwer Re: Bronek niewątpliwie wygrał 18.05.15, 12:14
        Brąko fajnie wrzucił ministra Gowina(PO) w szeregi PiS bo tak miał napisane na kartce?
    • katrina_bush Duda macha raczkami i popelnia bledy jezykowe 17.05.15, 22:38
      basia.basia napisała:

>
      > Debata była świetna! Działo się....
      >
      > Trzepotanie skrzydełkami było arcyzabawne:)
      >
      > Uważam, że grubym błędem było wyciąganie królika z kapelusza.
      >
      > A to podpieranie się JPII... obrzydliwe

Duda macha raczkami i popelnia zenujace bledy jezykowe. Kazdemu sie moze zdarzyc, ale przyszly prezyden RP powinien znac jezyk ojczysty.
      • iza.bella.iza Re: Duda macha raczkami i popelnia bledy jezykowe 17.05.15, 22:42
        katrina_bush napisała:

> Duda macha raczkami i popelnia zenujace bledy jezykowe. Kazdemu sie moze zdarzy
        > c, ale przyszly prezyden RP powinien znac jezyk ojczysty.

No, toż zna - wolski ;)
      • wojciech.2349 Re: Duda macha raczkami i popelnia bledy jezykowe 17.05.15, 22:42
        katrina_bush napisała:
        > Duda macha raczkami i popelnia zenujace bledy jezykowe. Kazdemu sie moze zdarzy
        > c, ale przyszly prezyden RP powinien znac jezyk ojczysty.
        ----------------------------------------
        Hrabia nie zna zasad ortografii.
        Jak on zdał do liceum?

• ami_lii Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 17.05.15, 23:08
      W połowie debaty Duda chyba stracił zimną krew i zamiast odpowiadać na pytania to zaczął mówić dziwne rzeczy.

"Moi rodzice pracują na AGH więc znam wartość węgla"
      "Z nas dwóch to ja jestem doktorem"
      "Przepraszam bardzo ale TO JA bronię górników!"

I coś o krwi na sztandarach i mordowaniu górników przez Komorowskiego. Już pomijam kwestię że mam wrażenie że Duda nie odpowiedział właściwie na żadne pytanie podczas debaty tylko skupił się na atakowaniu na ślepo. I niepotrzebnie w kilku momentach podniósł głos, jednocześnie twierdząc że to Komorowski na niego krzyczy. I dość często niestety przerywał wypowiedź przeciwnika. Komorowskiemu też się to zdarzało ale jednak rzadziej.
      • basia.basia Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 17.05.15, 23:14
        ami_lii napisała:

> W połowie debaty Duda chyba stracił zimną krew

Zgadzam się. Zaczął się denerwować i to było widać. Mnie ostatecznie
        od niego odstręczył dziwny uśmieszek przyklejony do twarzy. Wygląda
        mi na to, że sztabowcy kazali mu pamiętać o uśmiechu i o kodzie rąk
        (to machanie) i biedactwo miał za dużo na głowie, żeby jeszcze na poczekaniu
        ripostować z sensem.

i zamiast odpowiadać na pytania
        > to zaczął mówić dziwne rzeczy.
        >
        > "Moi rodzice pracują na AGH więc znam wartość węgla"
        > "Z nas dwóch to ja jestem doktorem"
        > "Przepraszam bardzo ale TO JA bronię górników!"
        >
        > I coś o krwi na sztandarach i mordowaniu górników przez Komorowskiego. Już pomi
        > jam kwestię że mam wrażenie że Duda nie odpowiedział właściwie na żadne pytanie
        > podczas debaty tylko skupił się na atakowaniu na ślepo. I niepotrzebnie w kilk
        > u momentach podniósł głos, jednocześnie twierdząc że to Komorowski na niego krz
        > yczy. I dość często niestety przerywał wypowiedź przeciwnika. Komorowskiemu też
        > się to zdarzało ale jednak rzadziej.

• volupte Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 18.05.15, 07:47
        Obaj sobie przerywali , wcale nie mniej , ale rozumiem Komorowskiego , o Duda momentami tak pieprzył ze umarłego by wku...ł.
    • ta Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 17.05.15, 23:11
      Mowa ciała Dudy wskazywała jednoznacznie, że się pogubił i nie znalazł :)

Nerwowy uśmieszek, mruganie oczętami, uniesione ku uszom ramionka w tragicznie skrojonym garniturku, no i przede wszystkim fatalna mowa końcowa, w której spanikował zupełnie.
      Ględzenie o pradziadach, zaborach i podpieranie się Janem Pawłem - żałosne.
      Duda zdecydowanie przegrał. Nie padł wprawdzie na deski, ale został wyraźnie wyliczony kiwając się rozpaczliwie.

Brawo Bronek :)
      • basia.basia Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 17.05.15, 23:17
        ta napisała:

> Mowa ciała Dudy wskazywała jednoznacznie, że się pogubił i nie znalazł :)
        >
        > Nerwowy uśmieszek, mruganie oczętami, uniesione ku uszom ramionka w tragicznie
        > skrojonym garniturku, no i przede wszystkim fatalna mowa końcowa, w której span
        > ikował zupełnie.
        > Ględzenie o pradziadach, zaborach i podpieranie się Janem Pawłem - żałosne.
        > Duda zdecydowanie przegrał. Nie padł wprawdzie na deski, ale został wyraźnie wy
        > liczony kiwając się rozpaczliwie.
        >
        > Brawo Bronek :)

Celny opis.

Kiedyś chciałam, żeby prezydentem został Sikorski i do dzisiaj uważam, że byłby
        lepszy od Komorowskiego ale spośród wszystkich tegorocznych kandydatów Komorowski
        to jedyny poważny kandydat. Mam nadzieję, że wygra i wyciągnie lekcję z olbrzymiego
        sukcesu Kukiza.
        • 141288bs Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 17.05.15, 23:34
          No tak- celny opis- musieliscie telewizje radziecka ogladac,albo nachlani byliscie.
          - Prztoczona wypowiedz wskazuje na jakanie sie przepisywacza.
    • ufomax Z tym JPII wyskoczył jak Filip z konopi. 17.05.15, 23:14
      To się wyborcom nie spodobało.
      • smutas13 Re: Z tym JPII wyskoczył jak Filip z konopi. 18.05.15, 08:32

To się wyborcom nie spodobało.

Nie spodobało się.
        Powtarza to jak mantrę w każdym wystąpieniu, licząc na głosy słuchaczy RM.
        • stasi1 Re: Z tym JPII wyskoczył jak Filip z konopi. 18.05.15, 08:57
          Akurat na głosy słuchaczy RM nie musi liczyć. Ma je jak w banku. Może opowiadać niestworzone rzeczy i ma je jak w banku.
          Inna sprawa w debacie może powinni się zapytać czy jak zostanie prezydentem poprosi inne państwa o pomoc w śledztwie smoleńskim?
    • iza.bella.iza Gajowy potrafi:) 17.05.15, 23:18
      bi.gazeta.pl/im/c4/1a/11/z17935812Q,fot--kwejk-pl.jpg
      • zoil44elwer Re: Gajowy potrafi:) 18.05.15, 12:22
        iza.bella.iza napisała:

> bi.gazeta.pl/im/c4/1a/11/z17935812Q,fot--kwejk-pl.jpg
        Przed TWE ołtarze wznoszę błaganie,niech gajowy w Ruskiej Budzie na wieki pozostanie,wtedy Ojczyzna wolną się stanie.
    • boblebowsky Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 17.05.15, 23:24
      Też się bałem:)
      Doda wyglądał przy Bronku jak studencik. Okazało się, że sama tresura to za mało i całe szczęście.

basia.basia napisała:

>
      > Debata była świetna! Działo się....
      >
      > Trzepotanie skrzydełkami było arcyzabawne:)
      >
      > Uważam, że grubym błędem było wyciąganie królika z kapelusza.
      >
      > A to podpieranie się JPII... obrzydliwe.
      • x2468 Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 17.05.15, 23:43
        Dudusi wspomniał o SKOKach i pracy dla Biereckiego?
        • basia.basia Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 18.05.15, 00:14
          x2468 napisał:

> Dudusi wspomniał o SKOKach i pracy dla Biereckiego?
          >

Dostał od Komorowskiego pytanie ale się wyślizgał zwalając winę na prezydenta
          Kaczyńskiego (że profesor i wiedział co podpisuje) ... obrzydliwe.
          • cronny Dudę przgniótł ciężar własnych kłamstw i obietnic 18.05.15, 02:17
            które wróciły do niego jak bumerang... i to w tak hurtowej ilości, że się całkiem pogubił, i popadł w nerwówkę, którą można by nazwać stanem ocipienia dysocjacyjnego.
            Spłoszony ulubieniec i pieszczoszek prezesa próbował się ratować przy użyciu dwóch technik, do których został przygotowany:
            a. Recytowania drętwych gotowców w stylu pani Szydło (co chwilami dawało efekt komiczny jak na przykład gdy w odpowiedzi na pytanie skąd weźmie ponad 200 miliardów na pokrycie skutków obniżenia wieku emerytalnego i równoczesnego obniżenia podatków zaczął recytować gotowca, a tam akurat było, że podniesie wysokość emerytur);
            b. Wdawania się w polemikę przy użyciu mastalerkowej poetyki, znanej z zestawu standardowych figur erystycznych na poziomie pisowskich "przekazów dnia".

Odniosłem wrażenie, że miał wykute odpowiedzi na uzgodnione ze sztabami pytania prowadzących oraz zaczepki, które miały stawiać w kłopotliwej sytuacji Komorowskiego. Natomiast całkowicie nie był przygotowany do wyplątywania się z cytowanych przez rozmówcę absurdów głoszonych przez samego siebie. Mając wyliczony czas na wypowiedzi nie dawał rady równocześnie odpowiadać na pytania, tłumaczyć się i polemizować. Popadł w niedoczas, zestresował się, sfrustrował i zaczął fiksować. mniej więcej od połowy debaty ten stan mu się z minuty na minutę pogłębiał. Czuł, ze przegrywa na punkty i nie wiedział jak sobie z tym poradzić.
            Najwidoczniej takiego obrotu spraw się ani p. Szydło ani jej sztab nie spodziewali.

Niestety, spóźniłem się na dyskusję, więc tylko nocną godziną pozdrawiam śpiących już zapewne o tej porze b.b i resztę zacnego grona.

• rozbawiony77 Re: Dudę przgniótł ciężar własnych kłamstw i obie 18.05.15, 07:42
              Wart pałac Paca a Pac pałaca?:)))
              • volupte Re: Dudę przgniótł ciężar własnych kłamstw i obie 18.05.15, 07:51
                Tak sie pocieszaj:-)
              • dystans4 Re: Dudę przgniótł ciężar własnych kłamstw i obie 18.05.15, 12:02
                Ogólnej oceny tu nie wystawiam, w tzw. debacie - po prostu PR-owy skandal dla kretynów! - wypadł cieniutko. Inna sprawa, co to zmieni - tu pewności nie mam. Sama godzinna ustawka (obydwu) - czy może odwrócić trend i odrobić 8 pkt.? Wątpię. Może jednak zmobilizować lemingi "wycofane", a zniechęcić elektorat Kukiza. Bo z ich punktu widzenia obleśne zakłamanie chyba gorsze, niż bezczynność Komorowskiego. Ale to przypuszczenia, nie opinia.

Gdyby sztab Komorowskiego miał więcej rozsądku, już widzielibyśmy klipy o tym wszystkim, czego tak bardzo boi się Duda, o czym tylko napomknął Komorowski.
                • basia.basia Re: Dudę przgniótł ciężar własnych kłamstw i obie 18.05.15, 12:10
                  dystans4 napisał:

> Ogólnej oceny tu nie wystawiam, w tzw. debacie - po prostu PR-owy skandal dla k
                  > retynów! - wypadł cieniutko. Inna sprawa, co to zmieni - tu pewności nie mam.

Mam nadzieję, że Komorowski zrozumiał, że może wygrać i da z siebie wszystko.
                  Liczę na to, że trochę młodzieży to oglądało i tak jak moja córka ocenią, że Duda
                  to Dupek i wielkie nic. Wydmuszka. Może chociaż część pójdzie, żebyśmy nie mieli obciachowego prezydenta.

> Sama godzinna ustawka (obydwu) - czy może odwrócić trend i odrobić 8 pkt.? Wątp
                  > ię. Może jednak zmobilizować lemingi "wycofane", a zniechęcić elektorat Kukiza.
                  > Bo z ich punktu widzenia obleśne zakłamanie chyba gorsze, niż bezczynność Komo
                  > rowskiego. Ale to przypuszczenia, nie opinia.
                  >
                  > Gdyby sztab Komorowskiego miał więcej rozsądku, już widzielibyśmy klipy o tym w
                  > szystkim, czego tak bardzo boi się Duda, o czym tylko napomknął Komorowski.
                  >
    • mn7 Kto wpuszcza na wizję Dudę bez ślinociągu? 18.05.15, 08:43
    • basia.basia Waga ciężka przeciwko piórkowej:) 18.05.15, 11:55

wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Wieslaw-Galazka-Komorowski-byl-fighterem-10-dla-niego,wid,17545373,wiadomosc.html
      - To było starcie zawodnika wagi ciężkiej z reprezentantem wagi piórkowej. Komorowski był dobrym fighterem. Wynik to 1:0 dla niego, Duda walczył tylko o remis - tak debatę prezydencką podsumowuje specjalnie dla WP Wiesław Gałązka, ekspert ds. wizerunku.

Dla mnie Duda to kogucik:)
      • zoil44elwer Re: Waga ciężka przeciwko piórkowej:) 18.05.15, 12:29
        Starcie zawodnika wagi ciężkiej z zawodnikiem wagi piórkowej bez nokautu? Bo Brąko to CKM-Ciężko Kapująca Muzgownica, pseudo BUL.
    • tw_wielgus Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 18.05.15, 12:01
      Tak jak myślałem. Zwolennikom prezydenta będzie się podobało jak wykorzystując swoje stanowisko będzie próbował okładać Dudę.
      A jak się podobał ten strzał z Gowinem? Prezydent zapomniał kogo powołał na ministra i jakie ustawy podpisał?
      • dystans4 Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 18.05.15, 12:06
        Tzw. debata to jest show. Dla normalnych nie ma praktycznie żadnego znaczenia, oni oceniają wieloletnią całość dokonań.
        • tw_wielgus Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 18.05.15, 12:41
          Powtarzasz tezę. Tezę, w wyniku której powinniśmy sobie wybrać raz na zawsze, króla. Stąd wnioskuję, że możesz być zagubionym wyborcą Korwina.
      • basia.basia Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 18.05.15, 12:06
        tw_wielgus napisał:

> Tak jak myślałem. Zwolennikom prezydenta będzie się podobało jak wykorzystując
        > swoje stanowisko będzie próbował okładać Dudę.

Ja bym powiedziała, że Duda się sam wystawiał do strzału:)

> A jak się podobał ten strzał z Gowinem? Prezydent zapomniał kogo powołał na min
        > istra i jakie ustawy podpisał?

Prezydent podpisał ustawę a po jakimś czasie okazało się, że mało komu podoba
        się zastosowanie jej. Należało się z niej wycofać i zostało to zrobione. I tyle.
        • mn7 Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 18.05.15, 12:38
          Gowin do swojej kretyńskiej pseudoreformy użył (a raczej nadużył) rozporządzenia. Ustawa pozwala znosić sądy w drodze rozporządzenia,. Oczywiście intencją tego przepisu jest likwidowanie jednej zbędnej jednostki a nie 79 naraz, jak to - z oczywistym lekceważeniem sensu tego przepisu czyli "ducha prawa" - zrobił Gowin.
          Prezydent nie miał wówczas absolutnie niczego do odpisywania.
          Dopiero odkręcenie tego gowinowego idiotyzmu wymagało ustawy.

• basia.basia Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 18.05.15, 12:52
            mn7 napisała:

> Prezydent nie miał wówczas absolutnie niczego do odpisywania.
            > Dopiero odkręcenie tego gowinowego idiotyzmu wymagało ustawy.
            >

Właśnie tak!

• zoil44elwer Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 18.05.15, 12:39
          Mało komu podobała się sądowa ustawa PO(Gowina) tylko BK bo ją podpisał.Ale TK nie podobała się wcale.
          • mn7 Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 18.05.15, 12:57
            Nie było żadnej "sądowej ustawy" kłamco więc prezydent nie miał niczego do podpisywania.
            Pseudoreformę Gowin wprowadził "na chama" - rozporządzeniem. Ileż razy to trzeba przypominać?

• tw_wielgus Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 18.05.15, 12:48
          basia.basia napisała:

>
          > Ja bym powiedziała, że Duda się sam wystawiał do strzału:)

W mojej ocenie Duda nie odpowiadał na zaczepki. Realizował założona przez jego sztab strategię, a Komorowski wysyłał sprzeczne sygnały. Bo niby zgoda buduje, a swojego konkurenta wali z buta.
          Jeżeli ktoś nie lubi pisowców, z całego serca, to będzie dumny z prezydenta, który agresywnie i często bez sensu atakował swojego konkurenta. Z prezydenta który się przebudził i po całej serii gaf natarł z furią.
          Ale.... Wbrew pozorom Komorowski sam się wpakował w pułapkę. Prezydent nie powinien okładać swojego konkurenta, od tego jest jego sztab.
          >

>
          > Prezydent podpisał ustawę a po jakimś czasie okazało się, że mało komu podoba
          > się zastosowanie jej. Należało się z niej wycofać i zostało to zrobione. I tyle
          > .
          I nie pamiętał, że Gowina nominował na ministra sprawiedliwości..?! Przecież imputował Dudzie że to jego koleżka.
      • zoil44elwer Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 18.05.15, 12:32
        tw_wielgus napisał:

> Tak jak myślałem. Zwolennikom prezydenta będzie się podobało jak wykorzystując
        > swoje stanowisko będzie próbował okładać Dudę.
        > A jak się podobał ten strzał z Gowinem? Prezydent zapomniał kogo powołał na min
        > istra i jakie ustawy podpisał?
        W tym wieku(62) skleroza nasila swe objawy
        • cronny Re: Waga ciężka przeciwko koguciej:) 19.05.15, 02:45
          zoil44elwer napisał:
          >> ...zapomniał kogo powołał na ministra

18.11.2011 r., zgodnie z Konstytucja RP - na wniosek premiera - prezydent rząd, a w nim Jarosława Gowina na ministra sprawiedliwości. Gowin na tym stanowisku sprawił więcej kłopotów niż przyniósł pożytku. I - gdy premier uznał, że Gowin narobił i nagadał zbyt wiele głupot, a on "nie ma czasu co tydzień tłumaczyć się ze słów ministra"... 29.04.2013 r oświadczył, ze zamierza go dymisjonować - tydzień później, na wniosek premiera, prezydent odwołał Gowina i na jego miejsce powołał Biernackiego..

> > i jakie ustawy podpisał?...

Najpierw ustalmy fakty. Rozporządzenie Ministra Sprawiedliwości z dnia 5 października 2012 r.w sprawie zniesienia niektórych sądów rejonowych (Dz.U. 2012 poz. 1121) podpisał Minister Sprawiedliwości: Jarosław Gowin.

isap.sejm.gov.pl/DetailsServlet?id=WDU20120001121
          Umiesz czytać? Podpisał: minister sprawiedliwości Jarosław Gowin. Rozumiesz co czytasz? Gowin, a nie Komorowski. Rozumiesz? To przestań powtarzać za Dudą i pisowską propagandą głupoty, że rozporządzenie ministra podpisał prezydent. Nie podpisał, bo prezydent nie podpisuje rozporządzeń ministrów.
          Rozporządzenia ministrów podpisują m i n i s t r o w i e.

To, że p. Duda, doktor prawa administracyjnego, w czasie kampanii plecie bzdury na temat praw obowiązujących w administracji państwowej - to jego kompromitacja.

My nigdzie nie kandydujemy i nie musimy się wygłupiać. Możemy dyskutować rzeczowo, trzymając się faktów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka