Dodaj do ulubionych

To kto jest w końcu tym "ciemnym ludem"?

22.05.15, 19:58
Głupi, zacofany i fanatyczny lektorat PiSu, który podobno kupi wszystko, czy ci oświeceni, mądrzy i nowocześni, których PO zwodzi i olewa, którzy ciągle na PO narzekają, a i tak w każdych wyborach zaciskają zęby i jak jelenie idą głosować na PO i Bronka?
Naprawdę trudno dostrzec, żeby jedna grupa jakoś szczególnie wyróżniała się mądrością na tle drugiej.
Obserwuj wątek
    • rozbawiony77 Re: To kto jest w końcu tym "ciemnym ludem"? 22.05.15, 20:03
      Ciemny lud? To te 98 procent Polaków - idiotów i złodziei zarabiających poniżej 6 tys. pln miesięcznie?:))))))
      • adam111115 Re: To kto jest w końcu tym "ciemnym ludem"? 22.05.15, 20:05
        Dokładnie tak. Tyle że ja bym to określił na 3000 brutto czyli 60 procent Polaków. To jest ten ciemny lud
      • profil_anonima Re: To kto jest w końcu tym "ciemnym ludem"? 22.05.15, 20:09
        no cóż dla mnie 6000 to też niewiele , nie wiem co mógłbym za to kupić, ale bez tych pieniędzy nie mógłbym zapłacić rachunków i zapłacić ludziom którzy za takie i mniejsze pieniądze żyją rodzinami z czego drwić nie potrafię
        • kaczkodyl Re: To kto jest w końcu tym "ciemnym ludem 22.05.15, 20:22
          wcale nie potrzebne ci pieniądze by kupić np. "dziadka z wehrmachtu" i stać się ciemnym ludem. ciemny lud to nabywcy pisowskiego kitu , tak przez sprzedawcę nazwani.
          • tomjani Re: To kto jest w końcu tym "ciemnym ludem 22.05.15, 21:14
            Ciemny lud to ci którzy od 2006 roku aż po ostatnie dni kupują ściemę jakoby rządy PiS były i będą większym nieszczęściem dla Polski niż wojny z cesarstwem niemieckim, najazd Mongołów, wojny krzyżackie, warcholstwo szlacheckie, epidemie dżumy, cholery, czarnej ospy i tyfusu, powstanie kozackie, potop szwedzki, wojna z Turcją, trzy rozbiory, wojny napoleońskie, klęski powstań narodowych, dwie wojny światowe, najazd niemiecko-sowiecki, upadek powstania warszawskiego, zbrodnie nazistowskie, terror stalinowski, zadłużenie gierkowskie, stan wojenny i sukces wyborczy Tymińskiego razem wzięte.
            • don.kichote Celnie! :-) 22.05.15, 21:20

• wagonetka spytaj Jacka Kurskiego 22.05.15, 21:16
      on wie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka