Dodaj do ulubionych

Spot PiSu,

21.06.15, 18:53
gdybym był wierzący, to dałbym na mszę za to żeby ona nie została premierem, w tym spocie jej uśmiech jest bardzo podobny do uśmiechu Tyranozaura, ten sam wdzięk i polot, to zalotne spojrzenie, obiecujące "zjem cię", ten artystyczny makijaż, pewnie sama sobie robiła, i to hasło, "spotkajmy się w drodze", co oni przez to chcą powiedzieć, że spotkajmy się w drodze na emigrację, bo jak zaczniemy rządzić, to kamień na kamieniu nie zostanie?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114884,18179758,Pierwszy_spot_Beaty_Szydlo__kandydatki_PiS_na_premiera_.html
Obserwuj wątek
    • alistair-p Re: Spot PiSu, 21.06.15, 18:57
      Krzywdzisz kobietę :-) Od razu tyranozaur,moim zdaniem jest podobna do Gołoty i taki sam sukces odniesie.
    • m.c.hrabia Re: Spot PiSu, 21.06.15, 19:34
      tym spocie jej uśmiech jest bardzo podobny do uśmiechu Tyranozaura,

hi.hi.hi.....jest coś na rzeczy .

forum.gazeta.pl/forum/w,28,157982172,157982172,Beata_Szydlo_a_Zespol_M_biusa.html
    • mara571 jestes wierzacy: wierzysz w PO 21.06.15, 19:34

• czan-dra Re: jestes wierzacy: wierzysz w PO 21.06.15, 19:37
        A kto Ci naopowiadał takich bzdur, pokaż mi go, a ja się na nim zemszczę.
        Uwierz mi PiSię dziecię, ja tylko nienawidzę Kaczyńskiego et consortes.
        • mara571 Re: jestes wierzacy: wierzysz w PO 21.06.15, 20:11
          ja tez nie naleze do milosnikow prezesa. Aczkolwiek musze przyznac, ze prezes jest "intelektualista" wsrod polskich politykow.
          Natomiast uczucie nienawisci jest mi obce.
    • remik.bz Re: Używaj polskich znaków patryjoto pisowski 21.06.15, 21:37
      Jak brakuje argumentów merytorycznych to.... nalezy odstapic od dyskusji jako przegrany. Uzywanie argumentów ad personam jest nie tylko objawem bezsilnosci , ale i zwykłego prostactwa.

>
      • cronny Fajny spot dla prezesa "Travel - Bus" w Pipidówce 21.06.15, 22:00
        A p. Szydło na premiera wydaje mi się ładniejsza od p. Sasina. Choć on wydaje się zgrabniejszy.
        • x2468 Re: Fajny spot dla prezesa "Travel - Bus" w Pipid 21.06.15, 22:19
          Czy to ten Sam Sasin który w Wołominie pił russkij standard za "swoje"?
        • m.marle Re: Fajny spot dla prezesa "Travel - Bus" w Pipid 21.06.15, 23:00
          Mam dwa zastrzeżenia do spotu.
          1. Spot nie ukazuje wystarczająco dobitnie, że Polska jest walącym się kondominium, a naród jest bez pracy i żyje w nędzy, zaś obywatele wyborcy są oburzeni i domagają się zmiany.
          Powinno być widać, że: "Domy zburzone, miasta w ruinie, historia gnie nas i łamie", a ludzie chodzą obdarci i głodni z transparentami "PRECZ Z PO" i "NIECH ŻYJE PREZES PiS"
          2. Hasło "Spotkajmy się w drodze" to chyba wymyślił dla pani Szydło jakiś dywersant bardzo nieprzyjazny PiS-owi. Bo przecież zaraz nasuwa się pytanie: W drodze? A kto te drogi wybudował? No i wtopa, bo każde dziecko w Polsce wie, że drogi pobudowała Platforma a nie PiS. Spoty PiS nie mogą popularyzować spotkań "w drodze", "na stadionie" czy młodych piłkarzy z trenerem na orliku.
          3. I w ogóle za dużo w tym spocie "genderów" męsko-męskich i damsko-damskich, a ani jednej mszy, ani procesji.

Jedno co mi się w tym spocie spodobało to to, że jak pani Szydło mówi to nie otwiera ust, ani nawet nimi nie rusza. Kiedyś taki numer w cyrku widziałem. Publika ryła! To jest coś. Nie każdy potrafi być brzuchomówcą. Ale czy to wystarczająca kwalifikacja na premiera?
          • m.marle Re: Fajny spot dla prezesa "Travel - Bus" w Pipid 22.06.15, 02:12
            O kurcze, jeszcze raz obejrzałem ten spot "Spotkajmy się w drodze" i dopiero zdałem sobie sprawę jaki ze mnie gapa i czego mi w nim, w tym spocie, brakuje.
            Z czym nam się kojarzy spotkanie w drodze? Co się wydarza na naszych drogach gdy dojdzie do spotkania np. dwóch samochodów? Albo samochodu i rowerzysty? Albo samochodu i pielgrzymki pieszej?. Jak się nazywa to o czym wówczas pisze prasa i trąbią media? KATASTROFA.
            Miały być dwa zastrzeżenia, były trzy, a byłbym przeoczył czwarte. Najważniejsze.
            4. W tym spocie brak aluzji do KATASTROFY. Tej KATASTROFY! Pięć lat comiesięcznych obchodów, pięć lat upominania się o monumentalny pomnik KATASTROFY, a kandydatka na premiera w swym spocie - ani słowem, ani obrazem, ani choćby aluzją,... że o akcie strzelistym nie wspomnę.
            • akiriusz Re: Fajny spot dla prezesa "Travel - Bus" w Pipid 22.06.15, 16:53
              Nic się nie bój, jak jesienią, po ośmiu latach rządzenia będzie już program PO to też jakiś spocik się pojawi ze słodką mordką Kopacz i obie strony będą zadowolone :-)))

A tak na poważnie, PO już na starcie przegrywa to starcie. Jak to możliwe mając taki budżet? Nie można było na konwencji zaprezentować jakiegoś okrojonego ale trzymającego się kupy pozytywnego programu? i tez jakiś spot nakręcić zamiast ględzić jak w maglinie o Julusiu? OMFG.

Akiriusz

przeczytane.org | blog literacki
              www.przeczytane.org/china-mieville-dworzec-perdido/
              • alistair-p Re: Fajny spot dla prezesa "Travel - Bus" 22.06.15, 16:59
                Nie wiem skąd taka euforia :-) Nawet Budyń-Duda nie jest prezydentem i każdy gliniarz krawężnik może go zamknąć na 48h za łgarstwo i kradzież publicznej kasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka