Dodaj do ulubionych

Polska spuścizna neonazistowska.

07.09.15, 11:48
Polska, jak i inne kraj tzw. Europy Środkowej (Czechy, Słowacja, Węgry) mają historię współpracy z nazistami i współuczestnictwie w Holocauście.

Obecnie zaczyna to nazistowskie szambo wychodzić ponownie, w związku z kryzysem związanym z setkami tysięcy uchodźców, którzy uciekają przed piekłem wojny w Syrii, Afganistanie, Iraku, a także innych krajów, gdzie co prawda nie ma wojny, ale panuje ogromna bieda.

Całe rodziny, kobiety, dzieci, mężczyźni uciekają, ale takie faszyzujące szczury, jak Orban, Zeman, Kopacz i Duda, zachowują się jak Volksdeutsche w czasie II wojny światowej. Co jest tym bardziej zadziwiające, zważywszy na to, że np. Polska straciła najwyższy odsetek populacji, spośród wszystkich państw wojny w latach 1939-1945.

Polska, ale także Czechy, Słowacja i Węgry, jako kraje o zmniejszającej się populacji, mogą znacząco skorzystać, z napływu młodej i dynamicznej populacji, jednocześnie pomagając uchodźcom przerażonym wojną i ubóstwem krajów ojczystych. Nie mówiąc już o tym, że w tym katokruchcianym kraju przyda się większa różnorodność kulturowa.

Wstyd Polacy, wstyd Czesi, wstyd Słowacy, wstyd Węgrzy.
Obserwuj wątek
    • smalltownboy Re: Polska spuścizna neonazistowska. 07.09.15, 11:54
      A może nie wstyd, tylko UZASADNIONA obawa o przyszłość?
      • kylax1 Europa Środkowa i tak wymiera. 07.09.15, 12:09
        Najniższa dzietność na świecie (może poza Koreą Płd., i Japonią), malejąca i starzejąca się populacja. To jest prawdziwa obawa.
        • smalltownboy Re: Europa Środkowa i tak wymiera. 07.09.15, 12:13
          Państwa skandynawskie mają o wiele mniej ludzi na powierzchni większej od Polski i nie jest im źle (na razie - póki nie sprowadzą imigrantów).
          • kylax1 Zaludnienie nie ma nic do tego. 07.09.15, 12:14
            Europa Środkowa się starzeje i wymiera, co w przyszłości doprowadzi do katastrofy demograficznej i gospodarczej.

Skandynawia przyjmuje wielu imigrantów, dlatego populacja albo jest stabilna, albo lekko rośnie.
            • smalltownboy Re: Zaludnienie nie ma nic do tego. 07.09.15, 12:17
              Państwa słowiańskie w nieodległej przyszłości stworzą własną unię, przeciwwagę dla zachodniego kalifatu.
            • jane-panzram Re: Zaludnienie nie ma nic do tego. 07.09.15, 12:54
              Really? Chciałbyś męża Araba dla swej córki?
              • kylax1 Nie miałbym nic przeciwko. 07.09.15, 12:55
                Mam córki i one same zdecydują z kim chcą spędzić życie (kobieta, mężczyzna, Arab, Chińczyk, czy Afrykanin).
                • alpepe Re: Nie miałbym nic przeciwko. 07.09.15, 13:03
                  Chyba człowieku kpisz. Przecież dla muzułmanina kobieta jest jak w starożytności, res, zwykłą rzeczą, niech coś powie, dostanie kwasem po twarzy. Naprawdę żadne wiadomości o innej mentalności i o opresyjnym losie kobiet w islamie do ciebie nie dotarły?
                  • kylax1 A każdy Polak to alkoholik bijący i dźgający nożem 07.09.15, 13:05
                    kobiety.

To o czym piszesz, to mniejszość muzułmanów. Wrzucasz 2 mld ludzi do jednego wora. Wstyd.
                    • crotalus1 Re: A każdy Polak to alkoholik bijący i dźgający 07.09.15, 13:45
                      Nie wiesz o czym mówisz człowieku. Gadasz jak mały Jasio.
                      • man_sapiens Re: A każdy Polak to alkoholik bijący i dźgający 07.09.15, 17:35
                        crotalus1 napisał:
                        > Nie wiesz o czym mówisz człowieku. Gadasz jak mały Jasio.

Ilu znasz muzułmanów, duży Janie?
                  • x2468 Re: Nie miałbym nic przeciwko. 07.09.15, 14:11
                    Wiesz cymbale ie jest odmian Muzułmanów? Przynajmniej tyle ile jest odmian Katolików.
          • pies_na_czarnych Re: Europa Środkowa i tak wymiera. 07.09.15, 12:16
            Sprawdź sobie ilu już przyjęli.
            • smalltownboy Re: Europa Środkowa i tak wymiera. 07.09.15, 12:18
              W Szwecji już jest coraz gorzej dziś. Jest wiele filmów w sieci. Ja piszę o całej Skandynawii.
              • kylax1 W Szwecji nie jest źle. 07.09.15, 12:20
                To Polska pełna jest sfrustrowanych kredyciarzy i przedstawicieli handlowych.

Szwecja to kraj, gdzie ludzi się szanuje (aborcja na żądanie, równość osób LGBT, świeckość państwa, znaczący socjal itd.)
                  • kylax1 Prawicowcy wklejają ten filmik bez końca. 07.09.15, 12:27
                    To jest właśnie cywilizacja, ludzie LGBT mają równe prawa, kobiety mają prawo do własnej seksualności i dostępu do antykoncepcji i aborcji itd.

Polska to kraj seksistowskich homofobów i jak widać islamofobów.
                    • smalltownboy Re: Prawicowcy wklejają ten filmik bez końca. 07.09.15, 12:28
                      I tak pozostanie. Nie podoba się tutaj, wyjedź.
                      • kylax1 Nie podoba się Europa, to koniec funduszy. 07.09.15, 12:29
                        Zawsze możesz robić potęgę gospodarczą z Białorusią i Ukrainą.
                        • smalltownboy Re: Nie podoba się Europa, to koniec funduszy. 07.09.15, 12:31
                          Bardzo dobrze. Także koniec limitów na CO2, ceł na inne państwa niż UE no i możliwość wprowadzania ceł zaporowych na zalewanie nas towarem z zachodu. Jestem za.
                          • kylax1 Kolejny webbrygadzista z Sawuszkina 55? 07.09.15, 12:33
                            Wybitnie prokremlowskie poglądy prezentujesz.

Nie chcesz limitów na zanieczyszczenia? To duś się węglowym i samochodowym dymem i umieraj na raka.
                            • smalltownboy Re: Kolejny webbrygadzista z Sawuszkina 55? 07.09.15, 12:35
                              No tak. Skończyły się argumenty to dawaj wyzywać od web brygadzistów. Idź do psychiatry, dziś przyjmują. Opowiedz o problemach. Dostaniesz pomoc.
                      • man_sapiens Re: Prawicowcy wklejają ten filmik bez końca. 07.09.15, 17:36
                        smalltownboy napisał:
                        > I tak pozostanie. Nie podoba się tutaj, wyjedź.

A ja wolę, żebyś ty wyjechał. Mam prawo do tego, żeby w Polsce było pięknie.
                        • smalltownboy Re: Prawicowcy wklejają ten filmik bez końca. 07.09.15, 17:39
                          Dokąd mam wyjeżdżać, skoro takie poglądy jak moje podziela zdecydowana większość społeczeństwa? To może większość ludzi ma wyjechać, a tutaj urządzicie sobie lewacki raj? Zapomnij.
                          • kylax1 Większość nie ma racji. 07.09.15, 23:20
                            Hitlera popierała większość Niemców, podobnie jak Putlera większość Rosjan.
                            • smalltownboy Re: Większość nie ma racji. 08.09.15, 12:34
                              Racja jest pojęciem względnym. Większość decyduje w demokracji. W monarchii decyduje król a nie większość, ale w innym wpisie podważałeś ustrój monarchiczny.
                • artexe Re: W Szwecji nie jest źle. 07.09.15, 12:30
                  kylax1 napisał:

> To Polska pełna jest sfrustrowanych kredyciarzy i przedstawicieli handlowych.
                  >
                  > Szwecja to kraj, gdzie ludzi się szanuje (aborcja na żądanie, równość osób LGBT
                  > , świeckość państwa, znaczący socjal itd.)

Tak się składa, że w Szwecji mieszka moja córka o paru miesięcy.
                  Opinia o muzułmanach jest fatalna, to rzeczywiście w większości dzicz, bez kultury i rozumu.
                  Oni sami się izolują, powstają swoiste getta, które oni sami tworzą. Tam boi się nawet jechać z interwencją szwedzka policja. Gwałty, bójki, zabójstwa to chleb ich powszedni.
                  Nie pleć bzdur.

• kylax1 Ty bredzisz. 07.09.15, 12:32
                    Przeciętny Szwed jest po prostu zamkniętym w sobie robotem, który nie może zrozumieć, że większość ludzi na świecie jest bardziej emocjonalna i głośna. I dlatego nazywa ich "dziczą".

PS: Ta dzicz miała cywilizację, gdy w Szwecji ludzie mieszkali w jaskiniach i żarli surowe łososie.
    • artexe Re: Polska spuścizna neonazistowska. 07.09.15, 11:54
      Jednego tylko nie rozumiesz, że ci uchodźcy nie chcą być w obozach na Węgrzech,w Czechach czy w Polsce.
      Oni nie są tacy głupi jak sobie wytłumaczyłeś.
      Oni chcą do Germany.
      Dlaczego chcesz ich ukarać pobytem w Polsce?
      • kylax1 Jeżeli będą chcieli, to sami wyjadą. 07.09.15, 12:11
        Ale Polska (i inne kraje Europy Środkowej) powinny przyjąć dobre kilkaset tysięcy uchodźców. To i tak zaledwie 1% populacji (Polska 37 mln + Czechy 10 mln + Węgry 9 mln + Słowacja 5 mln).
        • smalltownboy Re: Jeżeli będą chcieli, to sami wyjadą. 07.09.15, 12:12
          Dlaczego powinni? Bo kto tak chce?
          • kylax1 Tego wymaga humanitaryzm i przyzwoitość. 07.09.15, 12:14
            Polacy ponoć tyle wycierpieli i ciągle o tym wypominają Niemcom, ale to Niemcy przyjmują uchodźców, a Polacy wypinają się na cierpienie milionów.
            • smalltownboy Re: Tego wymaga humanitaryzm i przyzwoitość. 07.09.15, 12:16
              Nie zgadzam się z tym. Humanitaryzm może polegać na zniszczeniu ISIS tam, na miejscu. Zarówno Europa jaki USA mają wystarczające środki militarne by to zrobić bardzo szybko. Dlaczego tego nie robią?
              • kylax1 ISIS to tylko część problemu. 07.09.15, 12:21
                Wielu uchodźców ucieka z innych krajów, przed biedą, brakiem przestrzegania praw człowieka, prześladowaniami itd.

Oni też zasługują na pomoc.
                • smalltownboy Re: ISIS to tylko część problemu. 07.09.15, 12:23
                  A dokąd mają uciec Polacy m.in. przed biedą?
                  • kylax1 Polacy od lat uciekają. 07.09.15, 12:28
                    Do Wlk. Brytanii, Niemiec, Skandynawii, Holandii itd.
                    • smalltownboy Re: Polacy od lat uciekają. 07.09.15, 12:29
                      W zamian za podporządkowanie Polski polityce i gospodarce m.in. tych państw. Coś za coś. A co imigranci mają do zaoferowania?
                      • kylax1 Przede wszystkim oni uciekają przed wojną i biedą. 07.09.15, 12:30
                        To niesmaczne zadawać pytanie "co mają do zaoferowania".
                        • smalltownboy Re: Przede wszystkim oni uciekają przed wojną i b 07.09.15, 12:32
                          Bo? Wyjaśnij, gdyż nie mam mózgu lewackiego i pewnych waszych zachowań nie rozumiem.
                          • kylax1 Przecież jesteś katolikiem. 07.09.15, 12:34
                            Twój papież powiedział, że uchodźcom należy pomóc i ich przyjąć? Pozwól mi zrozumieć, dlaczego nie słuchasz własnego autorytetu moralnego?
                            • smalltownboy Re: Przecież jesteś katolikiem. 07.09.15, 12:36
                              A gdzieś to wyczytał, że jestem katolikiem? Nie chodzę do kościoła od 1992 roku. Jestem wierzący, ale nie w kościół. Ani w żadną inną zorganizowaną formę religii.
                              • kylax1 Nie można być wierzącym niereligijnym. 07.09.15, 12:38
                                Wierząc w cokolwiek, wyznajesz jakąś religię, choćby latającego potwora spaghetti.
                                • smalltownboy Re: Nie można być wierzącym niereligijnym. 07.09.15, 12:39
                                  Znowu jakieś lewackie szufladkowanie ludzi. Wyobraź sobie, że można.
                                  • kylax1 Nie można. 07.09.15, 12:41
                                    Wierząc np. w chrześcijańskiego boga, ale bez konkretnego wyznania, jesteś członkiem religii chrześcijańskiej bezwyznaniowym.

Brak jakiejkolwiek religii, to ateizm, ew. agnostycyzm.
                                    • smalltownboy Re: Nie można. 07.09.15, 12:42
                                      Bóg nie jest chrześcijański tylko ponad ludzki. Ponad ludzkie wymysły (islam, judaim, chrześcijaństwo itd).
                                      • kylax1 Jaki bóg? 07.09.15, 12:43
                                        Ten którego opisujesz, bo bóg abrahamiczny, czyli chrześcijański, islamski i judaistyczny. Inni bogowie się tutaj nie kwalifikują. Wierzysz np. w Zeusa?
                                        • smalltownboy Re: Jaki bóg? 07.09.15, 12:46
                                          Wyłącz lewackie myślenie, włącz zdrowy rozsądek. Myślisz jak komputer, szufladkowo. Bóg, czyli inteligentna energia rządząca prawami natury i wszechświatem.
                                          • kylax1 Nie ma czegoś takiego, jak inteligentna energia. 07.09.15, 12:47
                                            Energia to pojęcia fizyczne. Nie mieszaj religii z nauką, bo do siebie nie pasują.
                                            • smalltownboy Re: Nie ma czegoś takiego, jak inteligentna energ 07.09.15, 12:49
                                              Nie ma, bo kto tak stwierdził? A czy w średniowieczu wiedzieli co to fale radiowe, prąd elektryczny? Wtedy byłbyś spalony na stosie za takie herezje. Dziś ty chcesz mnie palić.
                                              • kylax1 Ja chcę palić? 07.09.15, 12:51
                                                Masz jakieś obsesje, czy tam inną paranoję.

Piszę, że religia nie pasuje do nauki i nie ma czegoś takiego jak bóg/bogowie/boginie.

smalltownboy napisał:

> Nie ma, bo kto tak stwierdził? A czy w średniowieczu wiedzieli co to fale radio
                                                > we, prąd elektryczny?

Nie wiedzieli, bo wierzyli w jakiś tam eter, czy innego boga kruchcianego. Dopiero z czasem przyszło delirium po wiekach upojenia religijnego.
                                                • smalltownboy Re: Ja chcę palić? 07.09.15, 12:52
                                                  Nie życzę sobie wpajania "twoich" wartości na grunt polski. Całokształtowo.
                                                  • kylax1 To samo mogę powiedzieć o Twoich "wartościach". 07.09.15, 12:53
                                                    Nie życzę sobie katokruchcianej Polski.
                                                  • smalltownboy Re: To samo mogę powiedzieć o Twoich "wartościach 07.09.15, 12:55
                                                    Ja też nie. Ani kruchtowej ani lewackiej. Chcę normalności.
                                                  • kylax1 Twoja "normalność" nie jest moją "normalnością". 07.09.15, 12:57

• smalltownboy Re: Twoja "normalność" nie jest moją "normalności 07.09.15, 12:58
                                                    Ale moja normalność ma większość w Polsce. I tak pozostanie.
                                                  • kylax1 Bez znaczenia. 07.09.15, 12:59
                                                    Większość nie decyduje, decydują ludzie przekonani o własnej racji i zdecydowani do działania.
                                                  • smalltownboy Re: Bez znaczenia. 07.09.15, 13:01
                                                    To jakaś lewacka odmiana demokracji?
                                                  • kylax1 To natura ludzka. 07.09.15, 13:02

• smalltownboy Re: To natura ludzka. 07.09.15, 13:05
                                                    No to wg tej natury, nie życzę sobie imigrantów we własnym kraju.
                                                  • kylax1 A ja sobie życzę. 07.09.15, 13:06
                                                    I kto ma rację?
                                                  • smalltownboy Re: A ja sobie życzę. 07.09.15, 13:06
                                                    Większość.
                                                  • kylax1 No cóż, czyli ziemia jest płaska. 07.09.15, 13:08
                                                    Tak myślała większość ludzi.
                                                  • smalltownboy Re: No cóż, czyli ziemia jest płaska. 07.09.15, 13:10
                                                    Pisz sobie. Tyle możesz. Całe szczęście nie ma to żadnego przełożenia na realne działania w Polsce w tym temacie.
                                                  • kylax1 Ma, ma i to całkiem spore. 07.09.15, 13:14
                                                    Na szczęście o przyjęciu uchodźców decydują ludzie bardziej inteligentni i otwarci, od jakichś posłów z Pcimia Dolnego, którzy padają na kolana przed biskupami.
                                                  • smalltownboy Re: Ma, ma i to całkiem spore. 07.09.15, 13:17
                                                    A płeć istnieje czy nie? Bo twój lewacki kolega, niejaki/a Szczuka napisał/a kiedyś na facebooku, że płeć to wymysł ciemnogrodu i jako taka nie istnieje.
                                                  • kylax1 Płeć biologiczna istnieje, ale społeczna to konstr 07.09.15, 13:18
                                                    ukt kulturowy.
                                                  • smalltownboy Re: Płeć biologiczna istnieje, ale społeczna to k 07.09.15, 13:19
                                                    Zatem, kobiety do kopalń, a mężczyźnie do przedszkoli dzieci bawić.
                                                  • kylax1 I tak jest w cywilizowanych państwach. 07.09.15, 13:21
                                                    Obecnie praca w kopalni nie jest taka ciężka (poza nielicznymi stanowiskami przodkowymi), a mężczyźni pracują w przedszkolach na całym świecie.
                                                  • smalltownboy Re: I tak jest w cywilizowanych państwach. 07.09.15, 13:22
                                                    Ale u nas tak nie będzie. Ten rodzaj "cywilizacji" nie przejdzie. Sorry, ale nie tutaj.
                                                  • kylax1 Aha, czyli w Polsce mężczyzna nie może pracować w 07.09.15, 13:24
                                                    przedszkolu? Cóż, jaki kraj taki syf.
                          • pies_na_czarnych Re: Przede wszystkim oni uciekają przed wojną i b 07.09.15, 12:37
                            Widocznie dużo skoro organizacje przedsiębiorców domagają się złagodzenia przepisów w sprawie zatrudniania imigrantów ( np. Be, Nl...).
                            • smalltownboy Re: Przede wszystkim oni uciekają przed wojną i b 07.09.15, 12:39
                              Jesteś lewakiem i nie wiesz czemu? Co za obłuda. Bo miejscowi nie chcą pracować za niskie stawki.
                              • pies_na_czarnych Re: Przede wszystkim oni uciekają przed wojną i b 07.09.15, 12:44
                                Ty jesteś neofaszystom.
                                Wniosek typowy dla takich jak ty. Najpierw trochę poczytaj to będziesz wiedział dlaczego zgłaszają takie wnioski do swoich rządów.
                                • smalltownboy Re: Przede wszystkim oni uciekają przed wojną i b 07.09.15, 12:48
                                  Kolejny, któremu wygasły argumenty i zaczyna nazywać. Taka jest prawda jak napisałem. Z tego samego powodu polscy przedsiębiorcy chcą brać do roboty np. Ukraińców, bo oni są gotowi pracować za połowę stawki rodzimych pracowników.
                                  • pies_na_czarnych Re: Przede wszystkim oni uciekają przed wojną i b 07.09.15, 12:52
                                    Ssmalltownboy napisał:

> Kolejny, któremu wygasły argumenty i zaczyna nazywać. Taka jest prawda jak napi
                                    > sałem. Z tego samego powodu polscy przedsiębiorcy chcą brać do roboty np. Ukrai
                                    > ńców, bo oni są gotowi pracować za połowę stawki rodzimych pracowników.

To ty zaczynasz nazywać w tym wątku już prawie od początku.
                                    Znowu zły przykład. Nie porównuj polskich przedsiębiorców z tymi tutaj.
                                    • smalltownboy Re: Przede wszystkim oni uciekają przed wojną i b 07.09.15, 12:54
                                      Tamci przedsiębiorcy są altruistami i z dobrego serca chcą pomagać imigrantom. Za siedmioma górami, za siedmioma lasami żyła Baba Jaga.....
                                      • kylax1 Wytłumaczę Ci to łopatologicznie. 07.09.15, 12:57
                                        Masz 2 rodziny: jedna to patologia pełna przemocy i alkoholizmu, druga kochająca się i spokojna.

Tak samo wyglądają całe społeczeństwa. Jedne są ksenofobiczne i wszędzie węszą spiski i chęć oszustwa, inne naprawdę są otwarte i chętne do pomocy i ufne.
                                        • smalltownboy Re: Wytłumaczę Ci to łopatologicznie. 07.09.15, 13:00
                                          Obawa przed imigrantami to nie spiski tylko fakty. U nas patologia pije i najwyżej bije żonę, dzieci. Tamta patologia m.in. wysadza się w miejscach publicznych.
                                          • kylax1 Tak, oczywiście, miliony ludzi wysadziło się w pow 07.09.15, 13:01
                                            ietrze. Ty naprawdę zaczynasz odjeżdżać.

Setki tysięcy uchodźców i wszyscy nie marzą o niczym innym, tylko wysadzić się pod tyłkiem chłopca z małego miasteczka.
                                            • smalltownboy Re: Tak, oczywiście, miliony ludzi wysadziło się 07.09.15, 13:04
                                              Nie życzę sobie w Polsce imigrantów obcych kulturowo Europie. To jest moje zdanie. I takie jest zdanie większości naszego społeczeństwa wg sondaży. Co nam zrobicie? Pogwałcicie nasze zdanie? Zrobicie wbrew większości? To was na kopach wywalimy z kraju.
                                              • kylax1 Kolejne tłumaczenie łopatologiczne. 07.09.15, 13:07
                                                Niemcy po II wś. też nie chcieli u siebie wojsk amerykańskich, brytyjskich i sowieckich, ale mieli g***no do gadania, bo zabili kilkadziesiąt milionów ludzi i musieli dostosować się do wymagań Waszyngtonu, Moskwy i Londynu.
                                                • smalltownboy Re: Kolejne tłumaczenie łopatologiczne. 07.09.15, 13:09
                                                  Czyli otwarcie przyznajesz, że nie jesteśmy już niepodległym krajem, nie mamy nic do powiedzenia i musimy podporządkować się woli m.in. Niemców? Jeśli tak, to poprosimy Putina, żeby nas ponownie wyzwolił jak w 45 :))
                                                  • kylax1 Typowe, prawicowiec popiera Fiutina. 07.09.15, 13:15
                                                    Zastanawiająca jest zbieżność zdań prawicowców z putlerowcami. Zresztą każdy wie, że Kreml finansuje europejską prawicę.
                                                  • smalltownboy Re: Typowe, prawicowiec popiera Fiutina. 07.09.15, 13:18
                                                    Odpowiedz na pytanie, nie uciekaj. Jesteśmy niepodlegli czy nie?
                                                  • kylax1 Polska jest niepodległą, ale jednocześnie jest 07.09.15, 13:19
                                                    w UE i powinna podzielać europejskie wartości. Inaczej won na Białoruś i też taki poziom życia będzie miała.
                                                  • smalltownboy Re: Polska jest niepodległą, ale jednocześnie jes 07.09.15, 13:21
                                                    Lewak zawsze musi być komuś podległy. Taki mózg. Polska ma być niepodległa, a nie zależna od eurokołchozu, Białorusi czy innego państwa. Nie będziemy podzielać "europejskich" wartości. Czekamy na wyrzucenie z sojuza :)
                                                  • kylax1 A wtedy Polska wpadnie w łapska Moskwy. 07.09.15, 13:22
                                                    Tego chcesz, prawda? Ile rubli zarobiłeś dzisiaj?
                                                  • smalltownboy Re: A wtedy Polska wpadnie w łapska Moskwy. 07.09.15, 13:23
                                                    Wolę Moskwę niż lewacko - islamski eurosojuz. A z rublami już pisałem - do psychiatry powiedzieć o urojeniach.
                                                  • kylax1 Da da, tawariść. 07.09.15, 13:25
                                                    Na forum świat przerabiałem Waszą olginowsko-sawuszkińską inwazję. Nikt nie da się nabrać na te prokremlowskie wpisy.
                                                  • smalltownboy Re: Da da, tawariść. 07.09.15, 13:26
                                                    Do psychiatry biegiem marsz!
                                                  • kylax1 Staraj się, staraj. Musisz zasłużyć na petrokopiej 07.09.15, 13:29
                                                    ki.
                                                  • smalltownboy Re: Staraj się, staraj. Musisz zasłużyć na petrok 07.09.15, 13:33
                                                    Jak cieszy mnie brak argumentów lewaków. Za zdroworozsądkowe, wyważone przemyślenia odpowiadają służeniem Kremlowi. Ja służę Polsce. Ale jeśli musiałbym dokonać wyboru pomiędzy lewacko - islamską UE a Rosją, wybieram tę drugą.
                                                  • kylax1 Webbrygady wypowiedzi typowe. 07.09.15, 13:35
                                                    Nu, "zła" gendero-islamo-Europa, "dobra" matuszka Rossija co przytuli do serca. Da, da maladjec.
                                                  • smalltownboy Re: Webbrygady wypowiedzi typowe. 07.09.15, 13:37
                                                    I właśnie dlatego dostaniecie kopa 25 października. Porządnego kopa.
                                                  • kylax1 Jacy my? 07.09.15, 13:38
                                                    Znowu się czegoś naćpałeś?
                                                  • smalltownboy Re: Jacy my? 07.09.15, 13:39
                                                    Lewactwo mniej i bardziej skrajne.
                                                  • kylax1 Nie wiem, co popieranie uchodźców ma do lewactwa. 07.09.15, 13:41
                                                    Ale niech Ci będzie, skoro dzięki temu nie bawisz się w nocy siusiakiem pod kołdrą, to mogę być dla Ciebie lewakiem. :)
                                                  • smalltownboy Re: Nie wiem, co popieranie uchodźców ma do lewac 07.09.15, 13:42
                                                    Państwa słowiańskie nie przyjmą "europejskich" wartości.
                                                  • kylax1 I nie będą miały europejskiego poziomu życia. 07.09.15, 13:46
                                                    Co najwyżej słowiański burdel od stuleci.
                                                  • smalltownboy Re: I nie będą miały europejskiego poziomu życia. 07.09.15, 13:49
                                                    A kto powiedział, że chcemy ten rodzaj "europejskiego" poziomu?
                                                  • kylax1 Będziecie mieli taki poziom życia. 07.09.15, 13:55
                                                    siemiatyckipis.pl/images/bieda.jpg
                                                    Aha i bez kanaliacji.
                                                  • smalltownboy Re: Będziecie mieli taki poziom życia. 07.09.15, 13:56
                                                    Idź na jakieś lewackie forum i tam szerz te bzdury. W zdrowym umyśle nie mogą się zrodzić podobne argumenty. Tak jakby za PRL nie było kanalizacji... Śmiechu warte.
                                                  • kylax1 Była, tylko prawie każda rzeka śmierdziała 07.09.15, 14:05
                                                    jakby kanalizacji nie było.
                                                  • smalltownboy Re: Była, tylko prawie każda rzeka śmierdziała 07.09.15, 14:07
                                                    Ale do unowocześniania oczyszczalni czy budowy dróg nie jest potrzebna UE. Piszesz tak, jakby tam był monopol na technikę. W PRLu kraj musiał być odbudowany po II wojnie.
                                                  • kylax1 Nie zwalaj polskiego burdelu na wojnę, zabory 07.09.15, 14:10
                                                    i inne cierpiętnictwo. Po prostu Polacy nie potrafią się rządzić i mają syf w kraju. Małym pocieszeniem jest, że w Rosji jest jeszcze gorzej, ale to Wania, chyba wiesz sam.
                                                  • smalltownboy Re: Nie zwalaj polskiego burdelu na wojnę, zabory 07.09.15, 14:12
                                                    No to co tutaj robisz? My (większość) wolimy taki kraj jaki jest, niż narzucanie nam lewackich norm.
                                                  • kylax1 Kąpiele w gó...e made in Poland? 07.09.15, 14:16
                                                    Ciekawe masz standardy.
                                                  • smalltownboy Re: Kąpiele w gó...e made in Poland? 07.09.15, 14:20
                                                    Spieprzaj do kąpieli w spermie. A od Polski się odp.. bo tutaj nikt nigdy się w gó...e nie kąpał.
                                                  • kylax1 Ale już wkrótce zaczniecie, z Tobą na czele. 07.09.15, 14:20

• smalltownboy Re: Ale już wkrótce zaczniecie, z Tobą na czele. 07.09.15, 14:21
                                                    Brałeś leki na głowę rano?
                                                  • kylax1 I co Wania, zabrakło argumentów? 07.09.15, 14:24

• smalltownboy Re: I co Wania, zabrakło argumentów? 07.09.15, 14:25
                                                    Lewaku, na urojenia psychiatryczne nie można mieć argumentów. Tylko kaftanik i leki.
                                                  • kylax1 Da, da durak. Dzisiaj bez obiadu. 07.09.15, 14:30
                                                    Oficer prowadzący nie jest zadowolony.
                                                  • smalltownboy Re: Da, da durak. Dzisiaj bez obiadu. 07.09.15, 14:34
                                                    Czemu mnie obrażasz naćpany lewaku? Czemu mnie nazywasz Wanią z powodu nie wyrażania aprobaty dla lewackiej polityki? Tak wygląda wasza lewacka tolerancja?
                                                  • kylax1 Wania, od kiedy wstydzisz się swojej narodowości? 07.09.15, 16:46
                                                    Przecież Wy, Rosjanie, jesteście ponoć tacy dumni, a Ty tak się wypierasz?
                                      • pies_na_czarnych Re: Przede wszystkim oni uciekają przed wojną i b 07.09.15, 13:27
                                        smalltownboy napisał:

> Tamci przedsiębiorcy są altruistami i z dobrego serca chcą pomagać imigrantom.
                                        > Za siedmioma górami, za siedmioma lasami żyła Baba Jaga.....

Miedzy nimi jest taka różnica jak miedzy ustrojem w porównaniu z tym jaki jest w PL. Wprowadziliście sobie system na wzór XIX -stowiecznego systemu burżuazyjnego wyzysku i macie to co macie.
                                        Rownież mentalność katolicka ma duże znaczenie. Tutaj dawno odstawiona na bok.
                                        • kylax1 Kraje katolickie w znacznej części są bardzo 07.09.15, 13:29
                                          podzielone społecznie. Arystokracja i plebs. Zarówno w Polsce, jak i Ameryce Łacińskiej, Filipinach itd.
                        • artexe Re: Przede wszystkim oni uciekają przed wojną i b 07.09.15, 12:34
                          kylax1 napisał:

> To niesmaczne zadawać pytanie "co mają do zaoferowania".
                          >

To logiczne pytanie.
                          • kylax1 A co mają do zaoferowania Polacy w UK? 07.09.15, 12:35
                            1/4 na socjalu, pobicia miejscowych profesorów i powszechny alkoholizm.
                            • smalltownboy Re: A co mają do zaoferowania Polacy w UK? 07.09.15, 12:37
                              a u was to Murzynów bija..?
                              Zadałem konkretne pytanie. O Polakach napisałem wyżej, że mają święte prawo przebywać na terenie eurokołchozu w zamian za dopasowanie naszego kraju do ich wymagań (m.in. te limity CO2).
                              • kylax1 Chcesz żeby Polakom pomagano, to pomagaj innym. 07.09.15, 12:39

• smalltownboy Re: Chcesz żeby Polakom pomagano, to pomagaj inny 07.09.15, 12:40
                                  Co my od tych innych dostaliśmy/ dostaniemy z zamian?
                                  • kylax1 Ludzka przyzwoitość tego wymaga. 07.09.15, 12:42
                                    3 letni chłopiec umarł na morzu, a Ty zadajesz pytania, jak chciwa handlarka na targu.
                                    • smalltownboy Re: Ludzka przyzwoitość tego wymaga. 07.09.15, 12:45
                                      No i co, że umarł? Bo tatuś jechał do UE po protezę i nie zaopatrzył dzieci w kapoki?
                                      POZNAJ PRAWDĘ, nie daj się manipulować podprogowo przez lewackie media.
                                      • wagonetka mam nadzieję, smalltownboy 07.09.15, 12:46
                                        że gdy będziesz potrzebował pomocy, nikt ci nie pomoże
                                        • smalltownboy Re: mam nadzieję, smalltownboy 07.09.15, 12:53
                                          A kto ma mi pomagać? Jeśli sobie sam nie pomogę to ginę. Taką mamy Polskę od 26 lat.
                                          • kylax1 Czyli przyznajesz, że Polska to dzicz. 07.09.15, 12:54
                                            Miło, że się zgadzamy. Na szczęście reszta Europy jest inna.
                                          • wagonetka Re: mam nadzieję, smalltownboy 07.09.15, 12:54
                                            nie współczuję
                                            • smalltownboy Re: mam nadzieję, smalltownboy 07.09.15, 12:57
                                              Masz schizofrenię? Najpierw zadajesz pytanie bez sensu, by potem przyznać mi rację?
                                      • kylax1 Brednie. Nie jechał po żadną protezę. 07.09.15, 12:47
                                        Proteza zębów to nie jest zaawansowana technologia. W Turcji też sobie mógł ją wstawić. Prawicowe media rozpowszechniły tę bzdurę i zaczęła żyć własnym życiem.
                                        • smalltownboy Re: Brednie. Nie jechał po żadną protezę. 07.09.15, 12:51
                                          Nawet, jeśli prawda jest inna, chociaż bardziej wierzę prawicowym mediom, to co z tego? Mam się litować nad tym, bo ktoś utonął? A ile dzieci tonie w Polsce, bez opieki rodziców? Rodzic winny. Co my mamy do tego?
                                          • kylax1 Rodzic nie jest winny. 07.09.15, 12:53
                                            Typowo europejsko-biurokratyczne myślenie. Winna jest biurokracja i ksenofobia. Gdyby nie to, nie musieliby podróżować na przeciążonej łodzi, tylko normalnie lądem przez granicę.
                                            • smalltownboy Re: Rodzic nie jest winny. 07.09.15, 12:58
                                              To może zlikwidujmy granice, otwórzmy się na cały świat, spełni się marzenie skrajnego lewactwa.
                                              • kylax1 Gdyby cały świat tak myślał, granice nie byłyby po 07.09.15, 12:58
                                                trzebne. To sztuczny wymysł. Mur chiński nie pomógł Państwu Środka.
                                                • smalltownboy Re: Gdyby cały świat tak myślał, granice nie były 07.09.15, 13:02
                                                  No to świat tak nie myśli, więc dlaczego Polska ma być inna?
                                                  • kylax1 Ktoś musi dawać przykład. 07.09.15, 13:03
                                                    Polska kiedyś była dość postępowa (Konstytucja 3-go Maja, tolerancja religijna, monarchia elekcyjna), może czas wrócić do tego, a nie wzorować się na satrapiach?
                                                  • smalltownboy Re: Ktoś musi dawać przykład. 07.09.15, 13:07
                                                    Zbuduj sobie alternatywną Polskę. W obecnej, rzeczywistej jest to niewykonalne. I dobrze.
                                                  • kylax1 Jest jak najbardziej wykonalne. 07.09.15, 13:09
                                                    Prawicowe szczekaczki odważne są bijąc gejów i kobiety na paradach, ale w przypadku młodych i dobrze zbudowanych uchodźców, te całe faszystowsko-kibolskie gó... ucieknie w popłochu.
                                                  • smalltownboy Re: Jest jak najbardziej wykonalne. 07.09.15, 13:15
                                                    Tak jak na Węgrzech? Lepiej ich nie sprowadzać, żeby nie prowokować nikogo.
                                                  • kylax1 No tak, tysiące kiboli kontra kilkuset uchodźców. 07.09.15, 13:17
                                                    Czyli tak 10 kiboli na 1 uchodźcę. Odwaga.
                                                  • smalltownboy Re: No tak, tysiące kiboli kontra kilkuset uchodź 07.09.15, 13:18
                                                    Tysiące? Akurat proporcje były odwrotne.
                                                  • kylax1 Liczyłeś? 07.09.15, 13:19
                                                    Poza tym znaczna część uchodźców to kobiety i dzieci.
                                                  • smalltownboy Re: Liczyłeś? 07.09.15, 13:25
                                                    W tym wątku kolega szwampuch podlinkował zdjęcie ukazujące te kobiety i dzieci..
                                                    Dobra, starczy, nie ma sensu się kopać z koniem. Lewactwo w Polsce nie przejdzie. Zapamiętaj to. Nie ma przyzwolenia społecznego.
                                                  • kylax1 Kogo obchodzi przyzwolenie społeczne? 07.09.15, 13:26
                                                    Jak stracicie fundusze z UE, to na kolanach będziecie błagać o uchodźców. Bez nich nawet kanalizacji nie potraficie zbudować.
                                                  • smalltownboy Re: Kogo obchodzi przyzwolenie społeczne? 07.09.15, 13:27
                                                    A tyś kto? Skąd nadajesz?
                                                    Powtarzam, nie chcę funduszy. Odbijemy to brakiem ceł spoza kołchozu, cłami na eurokołchoz, limitami CO2 itd.
                                                  • kylax1 Bez uchodźców, za to z gównem na chodniku. 07.09.15, 13:30
                                                    Ale to Twój wybór.
                                                  • artexe Re: Kogo obchodzi przyzwolenie społeczne? 07.09.15, 13:27
                                                    kylax1 napisał:

> Jak stracicie fundusze z UE, to na kolanach będziecie błagać o uchodźców. Bez n
                                                    > ich nawet kanalizacji nie potraficie zbudować.
                                                    >

Przybywasz na Księżycu czy na Madagaskarze?
                                                    wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Sondaz-CBOS-56-proc-Polakow-za-przyjeciem-uchodzcow-ale-wzrasta-liczba-osob-niechetnych,wid,17827282,wiadomosc.html
                                                  • kylax1 Na szczęście nie wszyscy Polacy podzielają poglądy 07.09.15, 13:31
                                                    ksenofobiczne. Niestety, jak widać wielu poddało się wpływom katoprawicy i nacjonalistów neofaszystowskich.
                • pies_na_czarnych Re: ISIS to tylko część problemu. 07.09.15, 12:24
                  Walka z handlarzami ludźmi!
                  Polska nawet w tym kierunku nic nie robi.
                  • jane-panzram Re: ISIS to tylko część problemu. 07.09.15, 13:22
                    Przecież Niemcy właśnie sprawiły, że handlarze i przemytnicy mają biznes stulecia: z Niemiec poszedł sygnał, że przyjmą wszystkich. Więc ludzie ruszyli tłumnie.
                    • kylax1 Bardzo łatwo zlikwidować przemytników. 07.09.15, 13:23
                      Dać uchodźcom wolny wstęp, to przemytnicy nie będą potrzebni. A Niemcy i reszta Europy zyskają nowy zastrzyk demograficzny, bo inaczej Europa odejdzie w niepamięć.
          • pies_na_czarnych Re: Jeżeli będą chcieli, to sami wyjadą. 07.09.15, 12:20
            smalltownboy napisał:

> Dlaczego powinni? Bo kto tak chce?

Choćby dlatego aby pokazać, że Polacy są chrześcijanami. Niestety Polacy to tylko katolicy.
            • smalltownboy Re: Jeżeli będą chcieli, to sami wyjadą. 07.09.15, 12:21
              Wiem, że jesteś lewakiem (całokształt wpisów jak i nazwa nicka). Przyjmiesz ich do swojego domu? Czy jacyś inni mają to zrobić?
              • kylax1 Widać lewacy są bardziej "chrześcijańscy", niż kat 07.09.15, 12:22
                olicy.
                • smalltownboy Re: Widać lewacy są bardziej "chrześcijańscy", ni 07.09.15, 12:24
                  Konkretne pytanie. Przyjmiesz ich do swojego domu/mieszkania? Czy tylko rzucasz lewackie hasełka?
                  • kylax1 Nie miałbym z tym problemu. 07.09.15, 12:28

• smalltownboy Re: Nie miałbym z tym problemu. 07.09.15, 12:30
                      No to do roboty. Możesz już to zrobić.
                    • artexe Re: Nie miałbym z tym problemu. 07.09.15, 12:36
                      kylax1 napisał:

>
                      Tylko najpierw zapytałabyś się żonę. o zgodę?
                      Ilu już przyjąłeś?
                      • kylax1 Mam partnerkę, nie żonę. 07.09.15, 12:39

• jane-panzram Re: Mam partnerkę, nie żonę. 07.09.15, 13:12
                          To zapytaj partnerki.
      • x2468 Re: Polska spuścizna neonazistowska. 07.09.15, 14:16
        Dziwisz się? Nie każdy chce mieszkać wśród nazistowskiej dziczy. Nawet "brać słowiańska" nie chce mieć do czynienia z podszczuwanymi przez kk kibolami, wyznawcami Rydzyka czy obrońcami pedofila Wesołowskiego.
    • wagonetka diagnoza jest błędna 07.09.15, 11:58
      państwo polskie nigdy nie współpracowało z Hitlerem w przeciwieństwie do państwa węgierskiego

ale wniosek jest słuszny: wstyd

każdy, kto ma oczy widzi, że polski wigilijny talerz "dla głodnego wędrowca" to od dawna ściema
      • artexe Re: diagnoza jest błędna 07.09.15, 12:07
        wagonetka napisał(a):

> państwo polskie nigdy nie współpracowało z Hitlerem w przeciwieństwie do państw
        > a węgierskiego
        >
        > ale wniosek jest słuszny: wstyd
        >
        > każdy, kto ma oczy widzi, że polski wigilijny talerz "dla głodnego wędrowca" to
        > od dawna ściema

Wstyd, to jest dla głupoty unijnych władców.
        Ja wstydu nie odczuwam, bo sami uchodźcy nie chcą być w Polsce.
      • kylax1 Państwo nie, ale część mieszkańców i KK tak. 07.09.15, 12:12
        Polska robi z siebie wiecznego męczennika, ale gdy przychodzi co do czego, to Niemcy przyjmują imigrantów, a Polska zachowuje się jak III Rzesza w wersji light.
        • smalltownboy Re: Państwo nie, ale część mieszkańców i KK tak. 07.09.15, 12:14
          A Izrael to też III Rzesza? Tamtejszy premier kategorycznie wykluczył przyjmowanie uchodźców i zapowiedział budowę muru granicznego. Ja to popieram, ale czy jewropejskie lewactwo też?
          • kylax1 Izrael jest w specyficznej sytuacji. 07.09.15, 12:29
            Choć też uważam, że powinien przyjąć uchodźców.
            • artexe Re: Izrael jest w specyficznej sytuacji. 07.09.15, 12:39
              kylax1 napisał:

> Choć też uważam, że powinien przyjąć uchodźców.

Dlaczego nie przyjmuje ich Arabskie, Arabia Saudyjska, Zjednoczone Emiraty Katar, Kuwejt?
              Dlaczego Syryjczycy nie udają się tam, szukając pomocy w dramatycznej sytuacji?
              • kylax1 A co mnie Arabia Saudyjska obchodzi. 07.09.15, 12:44
                Tam nie przestrzega się praw człowieka (generalnie), więc dlaczego uchodźcy mają tam jechać? Żeby wpaść z deszczu pod rynnę?
                • lauriane Re: A co mnie Arabia Saudyjska obchodzi. 07.09.15, 13:00
                  kylax1 napisał:

> Tam nie przestrzega się praw człowieka (generalnie), więc dlaczego uchodźcy maj
                  > ą tam jechać? Żeby wpaść z deszczu pod rynnę?
                  > Nigdzie w tamtych kulturach nie przestrzega sie praw czlowieka to koncepcja Europejczykow i mozliwa do aplikacji w jej kregach kulturowych (pomijajc szereg kîlku innych z tegoz kregu)
                  J.C.
                  • kylax1 Prawa człowieka, to nie koncepcja europejska. 07.09.15, 13:04
                    To koncepcja ogólnoludzka. Zainteresuj się, kim był Cyrus Wielki chociażby i kiedy żył.
        • wagonetka dzisiejsi Polacy to bezpośredni potomkowie chłopów 07.09.15, 12:38
          a głównymi cechami chłopstwa są: chciwość, przywiązanie do własności i nieufność do obcych

polska religijność to religijność ludowa, fasadowa, powierzchowna i wspólnotowa

daje to bardzo nieciekawy konglomerat, ale nie popadaj w przesadę porównując sytuację do III Rzeszy
      • pies_na_czarnych Re: diagnoza jest błędna 07.09.15, 12:14
        Przed wojną próbowali. Podczas wojny państwo polskie nie istniało, rząd uciekł, a jak postępowali Polacy wiemy.
        W sumie wnioski są słuszne.
        Wstyd głownie za to co dzisiaj się dzieje.
        • artexe Re: diagnoza jest błędna 07.09.15, 12:41
          pies_na_czarnych napisała:

> Przed wojną próbowali. Podczas wojny państwo polskie nie istniało, rząd uciekł,
          > a jak postępowali Polacy wiemy.
          > W sumie wnioski są słuszne.
          > Wstyd głownie za to co dzisiaj się dzieje.
          >

Za co wstyd uchodźco? Siedzisz za granicą i plujesz na Polskę i Polaków.
          Nie jest ci wstyd?
          • pies_na_czarnych Re: diagnoza jest błędna 07.09.15, 12:57
            Często jest mi wstyd przyznać się, że jestem Polakiem.
      • x2468 Re: diagnoza jest błędna 07.09.15, 14:19
        Nie współpracowało bo Hitler tego nie chciał. Chętnych polaków było aż nadto.
    • szwampuch58 Re:" Całe rodziny, kobiety, dzieci," 07.09.15, 12:02
      hmmm,dziwne te "rodziny" tam zakladaja:
      i2.gmx.net/image/134/30900134,pd=4,f=lead-xxl.jpg
    • lauriane Re: Polska spuścizna neonazistowska. 07.09.15, 12:14
      kylax1 napisał:

> Polska, jak i inne kraj tzw. Europy Środkowej (Czechy, Słowacja, Węgry) mają hi
      > storię współpracy z nazistami i współuczestnictwie w Holocauście.
      > L. W domu wszyscy zdrowi ?

> Polska, ale także Czechy, Słowacja i Węgry, jako kraje o zmniejszającej się pop
      > ulacji, mogą znacząco skorzystać, z napływu młodej i dynamicznej populacji, jed
      > nocześnie pomagając uchodźcom przerażonym wojną i ubóstwem krajów ojczystych. N
      > ie mówiąc już o tym, że w tym katokruchcianym kraju przyda się większa różnorod
      > ność kulturowa.
      > L. Wystarczy, ze 10.5k osilkow poprzebywa w PL, najdalej po poltora roku gwarantuje "wieksza roznorodnosc kulturowa" nastepnego pokolenia....
      > Wstyd Polacy, wstyd Czesi, wstyd Słowacy, wstyd Węgrzy.
      L. Tobie powinno byc wstyd za takie dyrdymaly...
      J.C.
      • kylax1 Zachowujesz się jak Rosjanie wypierający Katyń. 07.09.15, 12:18
        lauriane napisał:

> kylax1 napisał:
        >
        > > Polska, jak i inne kraj tzw. Europy Środkowej (Czechy, Słowacja, Węgry) m
        > ają hi
        > > storię współpracy z nazistami i współuczestnictwie w Holocauście.
        > > L. W domu wszyscy zdrowi ?

Tak, wielu Polaków współpracowało z nazistami i kolaborowało w Holocauście.

> L. Tobie powinno byc wstyd za takie dyrdymaly...
        > J.C.

Setki tysięcy mężczyzn, kobiet i dzieci uciekających przed woj
        ną, których Polacy, Czesi, Węgrzy i Słowacy mają gdzieś. To jest WSTYD!
        • lauriane Re: Zachowujesz się jak Rosjanie wypierający Katy 07.09.15, 12:32
          >
          > Tak, wielu Polaków współpracowało z nazistami i kolaborowało w Holocauście.
          > L. W takim razie WSZYSCY wspolpracowali z nazistami i kolabowali w Holocauscie....
          >
          > >
          > Setki tysięcy mężczyzn, kobiet i dzieci uciekających przed woj
          > ną, których Polacy, Czesi, Węgrzy i Słowacy mają gdzieś. To jest WSTYD!
          L. Rodziny tak, ale nie rzesze osilkow w wieku poborowym z okrzykiem Allah Ahkbar!
          Wstyd za manipulacje...
          J.C.
          • kylax1 Ty manipulujesz. 07.09.15, 12:37
            lauriane napisał:

> > L. W takim razie WSZYSCY wspolpracowali z nazistami i kolabowali w Holoca
            > uscie....

Nie odwracaj kota ogonem. Nie napisałem, że wszyscy, ale część populacji.

> L. Rodziny tak, ale nie rzesze osilkow w wieku poborowym z okrzykiem Allah Ahk
            > bar!
            > Wstyd za manipulacje...
            > J.C.

Zawsze migrują najbardziej dynamiczni i kierujący własnym losem. Tak jak Europejczycy emigrujący do obu Ameryk. Choćby z tego powodu ta fala uchodźców jest korzystna dla Europy, bo przyjeżdża wielu przedsiębiorczych ludzi.
            • lauriane Re: Ty manipulujesz. 07.09.15, 12:42
              kylax1 napisał:

>
              >
              > Nie odwracaj kota ogonem. Nie napisałem, że wszyscy, ale część populacji.
              > L. To precyzuj co masz na mysli piszac Polska ma historie wspolpracy z nazistami i w kolaboracji w Holocauscie...
              Totez odpowiadam, ze jesli Polska to CALY SWIAT rowniez...
              Pojales ?
              >
              > > L. Rodziny tak, ale nie rzesze osilkow w wieku poborowym z okrzykiem Alla
              > h Ahk
              > > bar!
              > > Wstyd za manipulacje...
              > > J.C.
              >
              > Zawsze migrują najbardziej dynamiczni i kierujący własnym losem. >
              L. TO niech migruja to Emiratow badz do SA....
              J.C.
              • kylax1 Nie wszyscy Niemcy popierali Hitlera. 07.09.15, 12:45
                Ale przyjęło się mówić Niemcy byli nazistami.

Co do Arabii Saudyjskiej:
                forum.gazeta.pl/forum/w,28,158647693,158648231,A_co_mnie_Arabia_Saudyjska_obchodzi_.html
                • lauriane Re: Nie wszyscy Niemcy popierali Hitlera. 07.09.15, 12:50
                  kylax1 napisał:

> Ale przyjęło się mówić Niemcy byli nazistami.
                  >
                  > Co do Arabii Saudyjskiej:
                  > forum.gazeta.pl/forum/w,28,158647693,158648231,A_co_mnie_Arabia_Saudyjska_obchodzi_.html
                  L. A co Ciebie obchodza bezprosredni sprawcy tego bordelu jak US, badz Rosja ?
                  J.C.
                  • kylax1 USA i Rosja to nuklearne supermocarstwa. 07.09.15, 13:00
                    Zatem Europa i tak nic nie może zrobić w tej kwestii.
        • artexe Re: Zachowujesz się jak Rosjanie wypierający Katy 07.09.15, 12:43
          Kto ci płaci propagandzisto kylax1- ?
          Dlaczego srasz do swojego gniazda?
          • kylax1 Nie trawię faszystowskich poglądów. 07.09.15, 12:44

• artexe Re: Nie trawię faszystowskich poglądów. 07.09.15, 13:06
              kylax1 napisał:

Dobrze, że trawisz "swoją "mądrość"
              Szkoda czasu na dyskusję z tobą, jesteś nieprzemakalny.
              • kylax1 Dlatego Polska przyjmie uchodźców. 07.09.15, 13:11
                Bo tacy bezpłciowi i bezpoglądowi ludzie, jak Ty nie są w stanie bronić własnego zdania, zmieniają się jak trawa na wietrze. I bardzo dobrze. Precz z katokruchcianymi faszystami.
            • jane-panzram Re: Nie trawię faszystowskich poglądów. 07.09.15, 13:08
              To bądź za tym, żeby niszczono ISIS. Bo oni metody miewają nazistowskie. Jeśli poruszyło cie zdjęcie dziecka, to sama mogłabym wkleić tu zdjęcia, które by cie wyleczyły szybko z tej naiwności jeśli chodzi o islam, ale dostałabym bana za treść tych zdjęć.

A obrażanie ludzi tutaj (nazywanie nazistami) wyjmie cię z grupy osób traktowanych poważnie. Np dla mnie już brzmisz jak nawiedzony.
              • kylax1 A co mnie obchodzi, co o mnie myślisz? 07.09.15, 13:10
                Zawsze możesz stuknąć głową w beton, bo jest mi to obojętne.
                • jane-panzram Re: A co mnie obchodzi, co o mnie myślisz? 07.09.15, 13:16
                  Co więc mnie obchodzi, co nawiedzony mówi o Polakach na forum? Sygnalizuje ci, że nie osiągasz swojego celu - wzbudzenia wstydu - nazywając ludzi nazistami. Jedynie z siebie robisz oszołoma.
                  • kylax1 Już wzbudziłem. 07.09.15, 13:20
                    Świadczy o tym odezwa i ataki w moją osobę. Czujecie dyskomfort, bo podświadomie zdajecie sobie sprawę, że mam rację.
                    • jane-panzram Re: Już wzbudziłem. 07.09.15, 13:26
                      Lol, ja lubię flamewary, a przyszłam tu, aby cie uświadomić, że brzmisz jak nawiedzony.

Czy widzisz gdzieś życzenie śmierci z mojej strony dla muzulman? Albo, że są wg mnie gorsi?

Żyjesz w swoim świecie, gdzie największym złem jest KK, a ja widzę, że sobie ściągnąć chcesz ludzi, przy których KK to tolerancyjny organizacja, która dba o prawa człowieka w każdym aspekcie. Innymi słowy: dziwię się twojej naiwności.
                      • kylax1 Bzdura. 07.09.15, 13:27
                        Islam dopuszcza aborcję, a KK nie. I kto tu jest bardziej zacofany? Poza tym, najważniejsza jest pomoc uchodźcom. Nie można tego rozpatrywać w kategoriach religii, bo to brzmi jak faszyzm.
                        • jane-panzram Re: Bzdura. 07.09.15, 13:32
                          U nich małżeństwo to kontrakt. To inna kultura, skrajnie patriarchalna.
                          A aborcja dla mnie nie jest miarą rozwoju, skoro oni nie dbają o prawa kobiet.
                          • kylax1 A na zachodzie czym jest? 07.09.15, 13:34
                            Małżeństwo to taki sam kontrakt, a nawet jeszcze gorszy, bo jedna osoba oskubuje drugą i odwrotnie.
                    • jane-panzram Re: Już wzbudziłem. 07.09.15, 13:31
                      Wszystko byłoby pięknie i bym nie była przeciw, gdyby nie to, że akurat muzulmanie mają mało szacunku do europejskich wartości, że postrzeganie świata oni mają inne.

Chociażby w prawach kobiet, które mnie najbardziej interesują.

My nie jesteśmy w stanie z nimi się porozumieć, bo mają swoje, zupełnie inne podejście do takich spraw.
                      Więc dlaczego sprowadzać ich, a potem swoje zwyczaje naginać do ich? Oni moich zwyczajów u siebie nie tolerują - i mają prawo, to ich kultura. A ja mam prawo nie chcieć u siebie ich zwyczajów.
                      • kylax1 Jak to nie tolerują? 07.09.15, 13:32
                        W każdym kraju muzułmańskim masz Coca Colę i zachodnią muzykę. To jest inwazja kulturowa zachodu na świat islamu. I żyją z tym. Ty też możesz żyć z niewielkimi ustępstwami na rzecze muzułmanów.
                        • jane-panzram Re: Jak to nie tolerują? 07.09.15, 13:42
                          Jeśli to będzie dotyczyło ichniej Coca Coli to ok.
                          Ale nie burki, zamykanie kobiet w domu, agresja wobec nich.

70% Polaków jest przeciw przyjmowaniu wg sondaży (w tym 34% jest zdecydowanie na nie)

Ja np byłabym za przyjmowaniem Nepalczyków, Ukraińców. Mogłoby ich być i sto tysięcy. Ale mam obiekcje jeśli chodzi o rzesze muzulman. Bo to obca, i zazwyczaj wroga nam kultura.
                          • kylax1 Aha, czyli wojny zachodu w świecie islamu = dobrze 07.09.15, 13:45
                            , ale niewielka grupa uchodźców w świecie zachodu = źle. Ciekawe masz podejście.

Jak Kali bombardować to dobrze, jak do Kalego przyjeżdżać ofiary bombardowania to źle.

Za III Rzeszy większość Niemców popierała Holocaust. Nie obchodzi mnie zdanie większości, bo większość prawie zawsze się myli.
                            • jane-panzram Re: Aha, czyli wojny zachodu w świecie islamu = d 07.09.15, 13:53
                              Mylisz się. Hitler wygrał dzięki 40% poparciu. A Holokaust zaś był jedną z najściślejszych tajemnic, nie ma nigdzie dowodów na papierze z rozkazami Hitlera w sprawie "ostatecznego rozwiązania". On się tym w Niemczech nie chwalił. Gdyby się chwalił, to uciekinierzy z Auschwitz nie musieliby przemierzać mordercze trudnej drogi na zachód, by ich poinformować, ci tam się dzieje.

To była rzecz, o której przeciętny Niemiec nie miał żadnego pojęcia.
                              Hitler wygrał nie dlatego, że obiecał eksterminację Żydów (ty nic na tej temat nie czytałeś, jak widzę), tylko dlatego, że obiecywał dobrobyt w Niemczech. Dawał nadzieję Niemcom na podniesienie się ich zrujnowanego finansowo (i okrojonego terytorialnie) po I wojnie światowej kraju.
                              • kylax1 Doskonale to wiem. 07.09.15, 13:59
                                Poza tym, jak to się ma do faktu, że jak Zachód niszczy kraje muzułmańskie, to Ci nie przeszkadza, ale jak kilkaset tysięcy uchodźców chce uratować swoje życie, to Europa się w znacznej części, chce na nich zamknąć.
                            • smalltownboy Re: Aha, czyli wojny zachodu w świecie islamu = d 07.09.15, 13:55
                              Polska nikogo nie bombarduje.
                              • kylax1 A Irak i Afganistan to co? 07.09.15, 13:56

• smalltownboy Re: A Irak i Afganistan to co? 07.09.15, 13:57
                                  Polska bombardowała? Czym?
                                  • kylax1 Fakt, Polska nie miała czym. 07.09.15, 13:58
                                    Ale brała czynny udział w działaniach lądowych.
                                    • smalltownboy Re: Fakt, Polska nie miała czym. 07.09.15, 13:59
                                      To adresuj do tych osób, które posłały tam te wojska. Większość opinii publicznej była przeciw.
                                      • kylax1 A kto wybrał te osoby? 07.09.15, 14:00
                                        Krasnoludki?
                                        • smalltownboy Re: A kto wybrał te osoby? 07.09.15, 14:01
                                          25 października tego błędu się już nie popełni. Kłamstwo polityczne ma krótkie nogi, bo prędzej czy później zostaje ukarane.
                                          • kylax1 PiS także popierał interwencję w Iraku I Afganista 07.09.15, 14:03
                                            nie.
                                            • smalltownboy Re: PiS także popierał interwencję w Iraku I Afga 07.09.15, 14:04
                                              Errare humanum est. Ponadto, obecna fala uchodźców nie ma nic wspólnego z tamtymi wydarzeniami. To raczej skutek arabskiej wiosny.
                                              • kylax1 Arabska wiosna to pokłosie interwencji 07.09.15, 14:05
                                                w Iraku.
                                                • smalltownboy Re: Arabska wiosna to pokłosie interwencji 07.09.15, 14:08
                                                  Jeśli tak, to niech główny prowodyr przyjmuje uchodźców.
                                                  • kylax1 USA nic nie musi. 07.09.15, 14:11
                                                    Podobnie zresztą jak Rosja i Chiny. Przywilej nuklearnego supermocarstwa.
                                                  • smalltownboy Re: USA nic nie musi. 07.09.15, 14:13
                                                    My także nic nie musimy.
                          • x2468 Re: Jak to nie tolerują? 07.09.15, 14:31
                            Burki jełopie obowiązują niewielką grupę muzułmanów. większość się obywa bez nich.
    • rzewuski1 Re: Polska spuścizna neonazistowska. 07.09.15, 13:39
      Nazwać Kopacz faszyzującym szczurem to trzeba naprawdę mieć nierówno pod sufitem
      Lecz się błaźnie.
      • smalltownboy Re: Polska spuścizna neonazistowska. 07.09.15, 13:40
        To skrajny lewak, można pośmiać z jego wpisów.
        • x2468 Re: Polska spuścizna neonazistowska. 07.09.15, 14:33
          Lewakiem to jesteś ty. Tak głupim że nie zdajesz sobie z tego sprawy.
          • smalltownboy Re: Polska spuścizna neonazistowska. 07.09.15, 14:35
            Funkcjonariuszu peowski, wypad z tego wątku. Do 25 października mało czasu. Szykować sobie inne zajęcia.
      • kylax1 Każdy kto odmawia pomocy uchodźcom uciekającym 07.09.15, 13:43
        przed wojną i biedą, to neofaszysta, lub co najmniej niedoinformowany ksenofob. Kopacz nie jest tu wyjątkiem, chyba że się w niej podkochujesz, bo strasznie się oburzyłeś na moją wypowiedź.
        • jane-panzram Re: Każdy kto odmawia pomocy uchodźcom uciekający 07.09.15, 13:47
          Ty jesteś neofaszysta, skoro szafujesz takimi określeniami na zdroworozsądkowe obawy.

Ale ci ta propaganda słabo wychodzi.
          • kylax1 Ksenofobia nie jest zdroworozsądkowa. 07.09.15, 13:49
            To zaburzenie wynikające z niedoinformowania i strachu przed nieznanym. Przykro mi bardzo, ale Twoje prawa nie są bardziej ważne, od praw uchodźców.
            • smalltownboy Re: Ksenofobia nie jest zdroworozsądkowa. 07.09.15, 13:53
              Obawy także nie są zdroworozsądkowe. Idź lepiej na bardziej skrajnie lewackie fora szerzyć swoją propagandę bo nawet na tym forum też w mirę lewackim, nie znajdujesz poklasku. Jak sam widzisz, te argumenty nie mają w Polsce poparcia, poza jakąś niszą.
              • kylax1 To jest bez znaczenia. 07.09.15, 13:57
                Polaków trzeba edukować na siłę, inaczej ciemnota będzie się szerzyć. Na szczęście w Europie otwarci i tolerancyjni ludzie żyją w bogatych państwach i mają środki, żeby przywołać Polskę, Węgry, Czechy i Słowację, do porządku.
                • smalltownboy Re: To jest bez znaczenia. 07.09.15, 13:58
                  Spróbuj :)) Tylko, żebyś potem nie narzekał, że dostaniesz baty :))
                  • kylax1 To już jest w toku. 07.09.15, 14:02
                    I nic z tym nie zrobicie. A jak zaczniecie faszyzować, jak to Europa ma w zwyczaju, Waszyngton wyśle kilka B-52 i skończy się neonazizm w Europie.
                    • smalltownboy Re: To już jest w toku. 07.09.15, 14:06
                      Widzisz i tutaj się mylisz. Waszyngton niczego nie wyśle, bo za blisko jest Rosja. Jugosławia to było na granicy tolerancji, ale nie u nas.
                      • kylax1 Waszyngton jest na samej granicy Rosji, na Ukraini 07.09.15, 14:07
                        nie. Reszta Europy to strefa wpływów USA i Rosja nie ma tam nic do gadania.
                        • smalltownboy Re: Waszyngton jest na samej granicy Rosji, na Uk 07.09.15, 14:10
                          Ma. I USA o tym wiedzą. Chyba, że zaryzykują III wojnę światową. Na Ukrainie nic nie mogą zrobić (USA) właśnie z obawy o ryzyku wybuchu konfliktu.
                          • kylax1 Polska i reszta Europy to nie Ukraina i Rosja 07.09.15, 14:13
                            nic tutaj nie może zrobić. Żadna III wś. nie wybuchnie, bo Rosja nie wygra z całym światem.
                            • smalltownboy Re: Polska i reszta Europy to nie Ukraina i Rosja 07.09.15, 14:14
                              Wybuchłaby, gdyby USA zaczęły nas bombardować jak napisałeś wyżej.
                              • kylax1 Nic by się nie stało. 07.09.15, 14:17
                                Dla Rosji strefa wpływów kończy się na Białorusi i Dnieprze. Wszystko poza tym obszarem to wolne pole dla USA.
                                • smalltownboy Re: Nic by się nie stało. 07.09.15, 14:19
                                  Naiwny. Wystarczy, że nasz rząd poprosiłby o pomoc przeciw USA (zakładając hipotetycznie, że te by nas miały zbombardować).
                                  • kylax1 Rosja nic nie zrobi. 07.09.15, 14:22
                                    Tak jak nic nie zrobiła w sprawie Ukrainy. Zaiwanili (rusycyzm) Krym i kawałek Donbasu i na tym skończyła się putlerowska siła. Reszta Ukrainy to sojusznik USA, dla Moskwy stracona.
                                    • smalltownboy Re: Rosja nic nie zrobi. 07.09.15, 14:27
                                      Jeszcze więcej uchodźców do Europy a zobaczysz jak bardzo się mylisz. Jak szybko zmienią się nastroje w pozostałej części państw pod wpływem USA.
                                      • kylax1 Nic się nie zmieni. Europa (w większości) nie jest 07.09.15, 14:31
                                        ksenofobiczna.
                                        • smalltownboy Re: Nic się nie zmieni. Europa (w większości) nie 07.09.15, 14:32
                                          No to Polska nie będzie uczestniczyła w takiej "Europie". I ludzie sami w referendum to powiedzą.
                                          • kylax1 Wania chce przyłączyć Polskę do ZBiR-a? 07.09.15, 16:47
                                            Polacy na to nie pójdą.
            • jane-panzram Re: Ksenofobia nie jest zdroworozsądkowa. 07.09.15, 13:58
              Ale twoje będą, jeśli uchodźcy się tu zadomowia i zaczną chcieć swoich praw. Wtedy zyskasz nowego wroga do opluwania: bo już nie tylko KK się będzie wtrącał do wymarzonego "świeckiego" państwa, ale jeszcze i islam.
              • kylax1 Islam przyda się także w Polsce. 07.09.15, 14:01
                Chociażby w celu przewietrzenia biurokracji i skostniałych struktur społecznych.
                • jane-panzram Re: Islam przyda się także w Polsce. 07.09.15, 14:09
                  Lol, leczyć pożar wybuchem jądrowym. Ha, bardzo to jest mądre.
                  • kylax1 Nie rozumiem Twojej ksenofobii. 07.09.15, 14:13
                    Rozumiem, że śmierć tego małego chłopca, nic dla Ciebie nie znaczy, bo ja wielka, biała uberwoman, jestem aryjką, a te "paskudne brudasy" zasłaniają mi aryjski krajobraz.
        • rzewuski1 Re: Każdy kto odmawia pomocy uchodźcom uciekający 07.09.15, 15:28
          Nie lubię jej, moim zdaniem słaby premier.
          Uchodźcy i tak chcą tylko do Niemiec i do bogatych krajów, do Polski nie chcą to pokazuje ze chcą dostać bogaty socjal i z niego żyć a wiec nie mam dla nich wielkiego współczucia.
          • kylax1 Ale jak Brytyjczycy krytykują Polaków, za 07.09.15, 16:48
            wykorzystywanie socjalu, to się oburzasz. Mentalność Kalego?
            • smalltownboy Re: Ale jak Brytyjczycy krytykują Polaków, za 07.09.15, 16:54
              To ty prezentujesz moralność Kalego i to do potęgi N. Polska zapłaciła wysoką cenę za ten "przywilej", o którym piszesz. A czym uchodźcy zapłacili? Do durnych wpisów o Wani się nie odniosę, bo tutaj psychiatra jest potrzebny.
              • kylax1 Polska zapłaciła? 07.09.15, 17:01
                Bez członkostwa w UE, Polska byłaby biedniejsza od obecnej Rumunii. Mało kto inwestowałby w niepewnym i skorumpowanym kraju w rosyjskiej strefie wpływów.

NATO i UE pozwoliły się Polsce rozwinąć, bo to jest nie tylko gwarancja bezpieczeństwa, ale też rządów prawa i swego rodzaju pewność marki.
                • smalltownboy Re: Polska zapłaciła? 07.09.15, 17:05
                  To ma być żart miesiąca? :)
                  • kylax1 Zatem przedstaw nam wizję Polski poza UE i NATO. 07.09.15, 17:06

• smalltownboy Re: Zatem przedstaw nam wizję Polski poza UE i NA 07.09.15, 17:10
                      Tak samo jak dziś tylko bez limitów CO2 i innych lewackich wymysłów.
                      • kylax1 Tak samo? 07.09.15, 17:13
                        Ciekawy jaki rating inwestycyjny miałaby Polska w rosyjskiej strefie wpływów. Miałbyś 40 mln Mołdawię z podobnym poziomem życia, rządami kleru na pasku Kremla i korupcji na skalę Ukrainy.
                        • smalltownboy Re: Tak samo? 07.09.15, 17:16
                          Skąd ta pewność, że by akurat tak było? Na podstawie jakich doświadczeń?
                          • kylax1 Historycznych. 07.09.15, 17:22
                            Polacy sami z siebie mają tendencję do burdelu w państwie. A w państwach niestabilnych mało się inwestuje, czyli nie ma wzrostu gospodarczego, czyli panuje bieda.
                            • smalltownboy Re: Historycznych. 07.09.15, 17:26
                              To nie Polacy, tylko systemy polityczne narzucane nam z zewnątrz. Nam jest potrzebny albo silny prezydent albo jakiś monarcha i wtedy nie będzie żadnego burdelu.
                              • kylax1 O tak, tak. Zawsze winni ONI, ale nigdy my. 07.09.15, 17:27
                                Monarcha? Czy Ty przypadkiem nie nazywasz się Artur Zawisza?
                                • smalltownboy Re: O tak, tak. Zawsze winni ONI, ale nigdy my. 07.09.15, 17:29
                                  No tak, albo Wania, albo Zawisza. Może jeszcze czarny?
                                  • kylax1 Monarchiści polscy popierają Putina. 07.09.15, 17:30
                                    Zatem jedno drugiego nie wyklucza.
                                    • smalltownboy Re: Monarchiści polscy popierają Putina. 07.09.15, 17:32
                                      Putin jest bardzo dobrym przywódcą dla Rosjan. Nie oznacza, że jest nam przyjazny jako Polsce, ale obiektywnie rzecz ujmując jest dobry dla swoich. Nam tego typu polityk też by się przydał. Może być np. Piłsudski z naszego podwórka.
                                      • kylax1 Powiadasz, że dobry? 07.09.15, 17:39
                                        No więc dlaczego przeciętny Rosjanin żyje krócej, niż mieszkaniec Bangladeszu, dlaczego Putler i koledzy oligarchowie kontrolują praktycznie całą gospodarkę, dlaczego każdy przedsiębiorca musi płacić "kryszę", dlaczego mafie urzędnicze niszczą każdy biznes, nie dzielący się z nimi dochodami, dlaczego sam Putin jest największym oligarchą rosyjskim?
                                        • smalltownboy Re: Powiadasz, że dobry? 07.09.15, 17:41
                                          U nas jest podobnie. Tez są mafie polityczno - biznesowo - urzędnicze. Nie przyganiaj garnkowi. Wszędzie są patologie. A Rosjanie lubią dużo wypić, stąd ta śmiertelność.
                                          • kylax1 Ale dlaczego tyle piją? 07.09.15, 17:59
                                            Ano dlatego, że żyją w tak poj****ym kraju i w takich warunkach, że picie to dla nich jedyna droga ucieczki od chorej rzeczywistości.
                                            • smalltownboy Re: Ale dlaczego tyle piją? 07.09.15, 18:01
                                              Nie. To może wynikać z zaszłości historycznych. Tam piją, na zachodzie ćpają. Patologie wszędzie są złe.
                                              • kylax1 Nie na taką skalę. 07.09.15, 23:22
                                                Alkoholizm w Rosji i pijaństwo jest tak powszechne, że średnia życia jest niższa, niż w Ugandzie i Bangladeszu.

W innych państwach nie ma to miejsca. W Australii, czy Japonii też bierze się narkotyki, ale średnia długość życia jest najwyższa na świecie (podobnie Skandynawia, Niemcy, Hiszpania, Włochy, Francja itd.)
                                                • smalltownboy Re: Nie na taką skalę. 08.09.15, 12:37
                                                  Alkoholizm to choroba. Średnia ogólna życia jest niższa tam, ale osoby niepijące żyją przeciętnie tyle samo co i gdzie indziej.
                • stanczyk-5 Re: Polska zapłaciła? 08.09.15, 12:59

..a teraz Polska ma okazje Angli i Francji
                  sie odwdzieczyc za zdrade w II WS

troszke Polska od uni wziela i moze tym
                  yntelygentom powiedziec "mu spieprzamy,miejcie sobie dobrze zesoba"

,rolnik w starej EU dostaje okolo piec razy wyzsze
                  dotacje niz rolnik polski i dlatego polska powinna
                  wprowadzic cla antydampingowe na produkty rolne z EU,Rosja dobrze wyszla na blokadzie-rolnictwo rosyjskie odzywa,polskie rolnictwo tez odzyje.

Jeżeli, co daj Boże, Bóg jest - to chwała Bogu.
                  Ale jeżeli, co nie daj Boże, Boga nie ma - to niech nas ręka Boska broni...
    • polska_nasza Re: Wstyd mi za debila - założyciela tego wątku... 07.09.15, 16:50
      kylax1 czy coś tam...
      • kylax1 To walnij faszystowskim łbem w beton. 07.09.15, 17:02
        I tyle mnie obchodzi Twoje zdanie.
    • teodor_jeske_choinski_1 Re: Polska spuścizna neonazistowska. 08.09.15, 12:37
      Uwaga!
      Judepropaganda!
      • smalltownboy Re: Polska spuścizna neonazistowska. 08.09.15, 12:41
        Może nie jude, tylko skrajnie lewacka a la Szczuka. Zastanawia mnie fakt, czy oni nie zdają sobie sprawy z tego że swoimi pomysłami na urządzanie życia powodują skrajny totalitaryzm i ograniczenie wolności (całokształtowo).
        • teodor_jeske_choinski_1 Re: Polska spuścizna neonazistowska. 08.09.15, 12:43
          smalltownboy napisał:
          Może nie jude, tylko skrajnie lewacka a la Szczuka.
          -----------------------------------------------------------------
          A Szczuka to kto; Eskimoska?!
          • smalltownboy Re: Polska spuścizna neonazistowska. 08.09.15, 12:50
            Tego nie wiem.
            • teodor_jeske_choinski_1 Re: Polska spuścizna neonazistowska. 08.09.15, 12:51
              To niedobrze.
    • stanczyk-5 Re: Polska spuścizna neonazistowska. 08.09.15, 12:51
      Nieznajdziesz w calej Europie drugiego takiego
      jak polski narodu ktory rownie duzo zydom pomogl

Gdyby ci ludzie wiedzieli jaj zydzi za ich pomoc sie
      odwdziecza to niepomogliby zydom wogule-nienarodzilbys sie zapluta zlodziejska pluskwo.

Zanotujcie gdzies sobie:

OD TEJ CHWILI JESTEM ANTYZYDEM

oferuje moja prace jako chemik nieodplatnie
      z szacunkiem bede.traktowal wynalazek Pana
      Habra-dla dobra Aryjskiej Europy

• kylax1 Nie jestem Żydem, Ty tępy kretynie. 08.09.15, 15:54
        Zatem bądź sobie antycochcesz.
    • stanczyk-5 Re: Polska spuścizna neonazistowska. 08.09.15, 13:03
      Kylax,zostalo mi troche Zyklon-B po dziadku
      kupisz ? niebedziesz musial sie obwieszac
      bedziesz miau zaszczyt umrzez tradycyjnie
      po zydowsku.

• kaczezero polskie zebraki i tak zrobia co im kaze Angela 08.09.15, 13:44
      bo gnojki kase potrzebuja od Pani Europy. zebrak nei ma glosu, tylko tepy ryk
      • stanczyk-5 Re: polskie zebraki i tak zrobia co im kaze Ange 08.09.15, 13:50

w szwecji przed kazdym wiekszym sklepem
        kleczace Cyganki z Rumuni-zebrza nawet nastolatki
        ci ludzie niebeda lubic konkurencji z Arabi
        a kraj zaczyna cienko przeasc,brakuje pieniedzy
        dla szwedzkich staruszkow w poczekalniach smierci.

• stanczyk-5 Re: Polska spuścizna neonazistowska. 08.09.15, 13:53

Trzeba koniecznie wprowadzic obowiazkowe badania genetyczne czy polak?a wynik wpisywac
      do dowodu osobistego,do chipa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka