Dodaj do ulubionych

CBA na uslugach PiS?oto fakty-

11.09.15, 21:08
Polska Dziennik Bałtycki,piatek,4 wrzesnia 2005 ustami Adama Bielana donosi:
..."jeden z organizatorów kampanii Bronisława Komorowskiego wynajął pana Hadacza,osobe na pierwszy rzut oka niezrównoważoną psychucznie,po to aby atakował kandydata Andrzeja Dudę przed wejsciem do telewizji publicznej na debate prezydencką.Wszystko po to,żeby go sprowokować do jakichs ostrych reakcji,tak by mogła to pokazać telewizja.Są zdjęcia z obecności tego człowieka ,organizatora owej prowokacji w sztabie Bronisława Komorowskiego,i jednocześnie ponieważ był podsłuchiwany przez CBA,wiemy kto i w jaki sposób kontaktował się z panem Hadaczem,ZNAMY ZAPISY ROZMÓW TELEFONICZNYCH."....
Skąd p.Bielan wiedział o podsłuchach CBA,kto ludziom PiS dostarczył zapisy rozmów,KOMU NAPRAWDĘ SŁUŻY CBA???
Obserwuj wątek
    • fiu-bzdziu2010 Re: CBA na uslugach PiS?oto fakty- 11.09.15, 21:21
      Mariuszek Kaminski swoich ludzi pewnie zostawił
      • az43 Re: CBA na uslugach PiS?oto fakty- 11.09.15, 21:24
        To Tusk ułaskawił te gnidy.
        Prokuratura niczego niewłasciwego w wypowiedzi Bielana oczywiscie nie znajdzie.
    • krystian71 tylko Prezydent ulaskawia,umyslowa niedokapko 11.09.15, 23:24
      I tylko osoby skazane prawomocnym wyrokiem , znasz takie w CBA?
      reszta tez jak w Radiu Erewan
      Tasmy trafily nie do Bielana , tylkona portal Karnowskich
      A na dziwny zwiazek z CBA juz dawno , gdzies na jakims watku zwracalem uwage
      • krystian71 taka ustawka nie uraza platfusowego sumienia? 11.09.15, 23:27
        niezalezna.pl/68535-atak-na-andrzeja-dude-byl-inspirowany-tak-wynika-z-materialow-sledztwa
        • belphegor-pisu Niezależna to taki sam ałtorytet jak twoje dzieła 12.09.15, 00:29
          • krystian71 niezalezna nie jest portalem karnowskich 13.09.15, 10:25
            czy ty masz jakiekolwiek pojecie o polityce?
      • az43 Re: tylko Prezydent ulaskawia,umyslowa niedokapko 12.09.15, 08:58
        Warto czytać ze zrozumieniem treści i kontekstu a nie tylko w ramach partyjnych obowiązków.
        To Tusk trzymał po wyborach kanalię na czele CBA.
        • krystian71 a zastanowiles sie dlaczego? 13.09.15, 10:36
          warto myslec zanim sie belkotliwie napisze
          a zastanowiles sie nad przedziwnym zbiegiem okolicznosci , gdy wybuch bomby , ktora wysadzila z kolein Platforme - czyli tasmy kelnerow - poprzedzil inny ,znamienny wypadek.
          Troche zapomniany , niedoceniany bo nie tak spekularny , widowiskowy jak tasmy
          Mam na mysli ZALEDWIE O MIESIAC WCZESNIEJSZA probe odebrania Kaminskiemu immunitetu I jego tajne wystapienie do poslow,po ktorym nagle obronil swoj immunitet
          Innymi slowy koalicja , ta niezawodna jak dotad maszynka do glosowania , pekla wzdluz I w poprzek
          Pewnie niedlugo dowiemy sie co tak poslow zaszokowalo : )
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: a zastanowiles sie dlaczego? 13.09.15, 13:26
            krystian71 napisała:
            (...)Pewnie niedlugo dowiemy sie co tak poslow zaszokowalo : )

100% - że nie dowiemy się nigdy.
            • krystian71 To wynik sondazu na Forum ze Dworum?nt 13.09.15, 13:48

• p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: To wynik sondazu na Forum ze Dworum?nt 13.09.15, 15:30

to wyłącznie wynik mojej analizy stanu rzeczy
                • krystian71 he.he zalozymy se?tylko z kim.jak znowu zmienisz n 13.09.15, 20:29
                  nicka?
          • az43 Re: a zastanowiles sie dlaczego? 13.09.15, 16:05
            Dla kogo był to przedziwny zbieg okolicznosci dla tego był.To wydarzenie potwierdza to o czym wszyscy wiedzą a Bielan powiedział głosno:CBA pracuje dla PiS.
            Warto myśleć.Więc zacznij od siebie.
            • krystian71 kobieto dobra 13.09.15, 20:34

nie doprowadzaj mnie do lez
              wlasnie to samo pisze od poczatku
              Czy umiesz czytac? czy moze jestes specjalistka I tylko umiesz pisac
              • az43 Re: kobieto dobra 13.09.15, 20:57
                Skoro obydwaj piszemy to samo to o co ci chodzi?
                Masz jakieś problemy z rozróżnianiem płci??
    • mara571 W sieci opublikowal material o Hadaczu 13.09.15, 13:57
      31 sierpnia.
      Bielan czytal artykul zaczynajacy sie na str 19.
      Redakcja nie zdradzila zrodla tasm, ktore cytuje.
      • krystian71 moja teza jest: 13.09.15, 14:23
        -1 wszystkie tropy afer podsluchowych prowadza do tzw sluzb
        -2 tego nie zrobila jedna osoba a nawet mala grupka
        -3 musi istniec duza ,niezorganizowana a wiec trudna do wkrycia grupa przeciwnikow obecnej wladzy , powiedzmy z przyczyn ogolnie patriotycznych , przerazonych stanem panstwa
        -4 bohaterowie nagran sa w stanie zaplacic znacznie wiecej niz mala redakcja wiecznie w klopotach finansowych ,wiec potwierdza to moi punkt 3 , ze nie robione to jest tylko dla pieniedzy
        • az43 Re: moja teza jest: 13.09.15, 16:08
          .."przyczyn ogolnie patriotycznych , przerazonych stanem panstwa..."
          Ładnie napisane.Zwłaszcza ta erupcja patriotyzmu jest zabana.O przerażeniu już nie wspomne.
          Jednym słowem dziękuję,że przyznajesz mi rację,że służby pracują dla PiS czyli prowadzą działalność antypaństwową.
          • krystian71 Re: moja teza jest: 13.09.15, 20:37
            jdnym slowem dziekuje , ze uznales PIS za organizacje patriotyczna , bo cos ci sie tak natychmiast skojarzylo
            • az43 Re: moja teza jest: 13.09.15, 20:59
              Sarkazm jest czasami dla niektórych trudny do zrozumienia.
              I tylko pytanie:gdzie jest pisuarowa patria?
          • mara571 Re: moja teza jest: 13.09.15, 21:04
            az43 napisał:

> Jednym słowem dziękuję,że przyznajesz mi rację,że służby pracują dla PiS czyli
            > prowadzą działalność antypaństwową.

dziwne podejscie odmawiajace najwiekszaj polskiej partii opozycyjnej patriotyzmu.
            Zadziwiajaca zgodnosc z tezami PO, ze powinni sprawowac wladze przynajmniej nastepne 20 lat.
            Przypominam, ze w Polsce mamy demokracje parlamentarna i w wyborach suweren okresla, kto sprawuja wladze.

Zadziwia mnie twoja slepota i przymykanie oczu na wrecz mafijne struktury, ktore w ciagu tych 8 lat dzialacze PO wytworzyli wszedzie. Wspolnie z PSL.
            • krystian71 bez szans ma odpowiedz alr i tak hop 13.09.15, 21:24

• nachlany_wolak Fragment większej całości? 13.09.15, 20:30
      • prawdawaszaboli Re: W sieci opublikowal material o Hadaczu 13.09.15, 15:20
        telewizjarepublika.pl/prowokator-andrzej-hadacz-szkolony-przez-sztabowcow-komorowskiego-byl-na-spotkaniu-w-warszawskim-hotelu-mercure,20098.html

--
        Jaki prezydent , takie referendum
        • krystian71 to jest powszechnie znane,za wyjatkiem wiernych po 13.09.15, 20:51
          portalu GW , bo ci nigdy nie sa na bierzaco , nawet jak sie cala Polska z nich nabija
          • az43 Re: to jest powszechnie znane,za wyjatkiem wierny 13.09.15, 21:01
            Bycie na bierząco jest bardzo trudne.Większość jest na bieżąco.
            Po Dudzie to masz?
            • krystian71 a oprocz tego?Hadacz obsliniajacy Bula,czekjacy na 13.09.15, 21:21
              mieszkanie komunalne za swoja sluzbe
              nota bene mala cena , mi za obcalowanie Bula musiano by hojniej zaplacic
              Znajdz blad ortograficzny I przypie...sie
              Wszystkie zydki tak robia jak nie maja argumentow
              W jehiwie szkolone
              • az43 Re: a oprocz tego?Hadacz obsliniajacy Bula,czekja 13.09.15, 21:34
                Typowy antysemita-tepy,niedouczony prostaczek.
                Bardzo ci dziekuję za ujawnienie tego faktu.
    • 0zdunka Re: CBA na uslugach PiS?oto fakty- 13.09.15, 20:59
      ale to dobrze, oni widzą zmiany nadchodzące :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka