a74-7 10.10.15, 17:23 Tysiace ludzi na Marszalkowskiej ,a tu cisza . RT pokazuje marsze, a polskie mendia milczom. Rozumiem ,ze wiekszosc bierze udzial :-) www.facebook.com/events/1487457864881242/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sclavus Re: Ogolnopolski protest przeciwko immigrantom 10.10.15, 17:27 ... a kogo obchodzą fobie i rasizm??? Ciebie na pewno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Ogolnopolski protest przeciwko immigrantom 10.10.15, 17:47 nie wszystkie www.polskatimes.pl/artykul/7837043,warszawa-antyimigrancka-demonstracja-i-marsz-polacy-przeciwko-imigrantom-w-warszawie-zdjecia,id,t.html?cookie=1 cala reszta to nie media ale zastrachana merkelowska tuba a przeciez im wszystkim merkel nie zalatwi synektury w brukseli juz chocby ze swoja Bawaria ma problem Mamy wiec w TVN Marsz rozowej wstazki I marsz przeciwko dopalaczom Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Ogolnopolski protest przeciwko immigrantom 11.10.15, 09:47 Faktycznie tysiące, a nawet - nie bójmy się tego słowa - miliony. ONR - putinowskie półgłówki. Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Ogolnopolski protest przeciwko immigrantom 10.10.15, 18:04 Tym wszystkim co wiedzOM lepiej tak ku przestrodze wczorajsze wydarzenia w Londynie :-) www.breitbart.com/london/2015/10/09/exclusive-hundreds-of-muslims-pray-in-parliament-square-london/ A ja bede sie smiala kiedy bedziecie drzec jape jak wam zrobia roszczeniowa arabska wiosne, a zrobia napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz1 Re: Ogolnopolski protest przeciwko immigrantom 11.10.15, 09:17 Czego ty k.... chcesz. Przecież Polacy po 1989 roku zamienili po prostu Wielkiego Brata z za Buga na Wielką Siostrę z Brukseli i Wielkiego Brata za za Oceanu. Polscy politycy umieją głównie gadać że to czy tamto jest złe i na gadaniu się kończy. Efekt Polski praktycznie już nie ma - jest kolonia UE a polskich mediów też praktycznie już nie ma (może po za TV TRWAM i mediami należącymi do KK). Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Ogolnopolski protest przeciwko immigrantom 11.10.15, 09:28 „Byłam z grupą znajomych Polaków w barze, na parkiet zaprosił nas sam barman. Gdy do mojego brata podszedł ochroniarz z pytaniem, czy jestesmy Polakami, gdy dostał pozytywną odpowiedz odrazu nas wyprosił na zewnątrz. Znam holenderski, zaczęłam pytać, o co chodzi przecież nikt nic nie robił złego poprostu tanczyliśmy. Niestety dwóch ochroniarzy nie chciało mnie nawet słuchać, stwierdzili tylko, że jeżeli nie mamy paszportu holenderskiego to już nie wejdziemy, nawet nie mogłam wejść po swoje rzeczy. Czułam się jak kryminalistka” Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Ogolnopolski protest przeciwko immigrantom 11.10.15, 09:30 Ruski, znaczy ruski palancie - interpunkcja. Niby nic nie istotny przecinek, taki tam frędzelek, a jak potrafi namieszać. Podpowiadam, albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Ogolnopolski protest przeciwko immigrantom 11.10.15, 09:55 a74-7 napisał: > Tym wszystkim co wiedzOM lepiej tak ku przestrodze wczorajsze wydarzenia w Lo > ndynie :-) > www.breitbart.com/london/2015/10/09/exclusive-hundreds-of-muslims-pray-in-parliament-square-london/ Czym to się różni od procesji na Boże Ciało, na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Ogolnopolski protest przeciwko immigrantom 11.10.15, 09:45 Tysiące... I szacujesz to oczywiście na podstawie liczby kliknięć "biorę udział", prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Ogolnopolski protest przeciwko immigrantom 11.10.15, 10:29 Jest przegięcie. 6 milionów obywateli za, równa się sześciu milionom podpisów uzbieranych, zwykła ściema. Tysiące - a w Warszawie na ten przykład garstka, coś około parę setek wliczając przypadkowych gapiów. Istotne, jestem za nie dawaniem dachu tzw. uchodźcom. Za przekraczanie progu ściemy również. Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Aby oszacować liczebność manifestacji wystarczą... 11.10.15, 10:52 ... google i youtube: youtu.be/J7klwOkcudI youtu.be/UuN5LkcQ85o To wygląda mi na masową imprezę. ONR Brygada Mazowiecka? Ciekawe, czy powołają Brygadę Świętokrzyską... Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Aby oszacować liczebność manifestacji wystarc 11.10.15, 11:19 wybiorczo danilko ogladasz ,hehe www.youtube.com/watch?v=dIJvC8odLYg zajrzyj jeszcze do innych miast. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Poprawność polityczna "polskich" mediów ! 11.10.15, 10:59 Nawet tureckie seriale snują się już jak smród po gaciach. To chyba przygotowanie gruntu do sturczenia obyczajów nad Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Ogolnopolski protest przeciwko immigrantom 11.10.15, 11:05 Protestujące bydło Odpowiedz Link Zgłoś