Dodaj do ulubionych

Kaczyński jednak dostanie ochronę BOR

12.12.15, 14:41
Ochrona BOR-u z reguły przysługuje osobom pełniące kluczowe funkcje w państwie. Jarosław Kaczyński oficjalnie nie sprawuje żadnego stanowiska. Mimo to minister spraw wewnętrznych i administracji, Mariusz Błaszczak poinformował, że ze względu na liczne pogróżki, jakie otrzymuje prezes PiS, rozważane jest obecnie w resorcie przyznanie mu ochrony. a ja się pytam dlaczego mam za to płacić?
Obserwuj wątek
    • douglasmclloyd Nadużycie 12.12.15, 14:47
      "Nie ma najmniejszego powodu, żeby przed domem Jarosława Kaczyńskiego nie było policji. Chcemy traktować wszystkie zgromadzenia jednakowo - mówi Gość Krzysztofa Ziemca w RMF FM, wiceminister spraw wewnętrznych i administracji Jarosław Zieliński z PiS. Chodzi o zapowiedziane na weekend demonstracje: przed siedzibą Trybunału Konstytucyjnego i przed domem prezesa PiS oraz o Marsz Wolności i Solidarności. - Jako polityk, jako poseł uważam, że demonstrowanie przed prywatnym mieszkaniem polityka, który dziś nie pełni funkcji rządowych, jest nadużyciem - dodaje minister."

fakty.interia.pl/polska/news-nie-ma-powodu-by-przed-domem-prezesa-pis-nie-bylo-policji-de,nId,1937657
      • stasi1 Ale wcześniej pisuarom nie przeszkadzało robić 12.12.15, 17:25
        demonstracji przed domami innych osób nie pełniących funkcji państwowych. Nawet nie byli już politykami. A jarek jest pierwszą osobą w państwie
        • az43 Re: Ale wcześniej pisuarom nie przeszkadzało rob 12.12.15, 19:55
          Bo pisuary nie lubią ludzi z innych kontynentów ale lubią moralność Kalego.
    • ferdynand_007 Re: Kaczyński jednak dostanie ochronę BOR 12.12.15, 14:59
      Wstyd i żenada.
      • douglasmclloyd Re: Kaczyński jednak dostanie ochronę BOR 12.12.15, 15:08
        ferdynand_007 napisał:

> Wstyd i żenada.

Ciekawe do kogo teraz jest podobny?
    • zapijaczony_ryj Bo to pierwsza osoba w państwie, choć nieformalnie 12.12.15, 15:04
      antyk-acap2.0 napisał(a):

> Ochrona BOR-u z reguły przysługuje osobo
      > m pełniące kluczowe funkcje w państwie. Jarosław Kaczyński oficjalnie nie spraw
      > uje żadnego stanowiska. Mimo to minister spraw wewnętrznych i administracji, Ma
      > riusz Błaszczak poinformował, że ze względu na liczne pogróżki, jakie otrzymuje
      > prezes PiS, rozważane jest obecnie w resorcie przyznanie mu ochrony.
      a j
      > a się pytam dlaczego mam za to płacić?
      • douglasmclloyd Re: Bo to pierwsza osoba w państwie, choć nieform 12.12.15, 15:09
        Konus bez ochrony BOR czuje się niedowartościowany.
    • matylda1001 Re: Kaczyński jednak dostanie ochronę BOR 12.12.15, 15:05
      To po to zabrali ochronę Pawłowi Wojtyniukowi, żeby przydzielić ja Kaczorowi?
    • m.c.hrabia Re: Kaczyński jednak dostanie ochronę BOR 12.12.15, 15:11
      a ja się pytam dlaczego mam za to płacić?

bo Jarosław Kaczyński to śmierdzący tchórz
    • zoro_wieczorowo_poro Idę o zakład, że.. 12.12.15, 15:19
      będą to ci sami ochroniarze którzy go teraz chronią za pieniądze partii. Przyjmie się ich szybciutko do BORu i sprawa wynagrodzenia spadnie z pleców skarbnika PiSu
      • lumpior A co z kotem PrezesaPana? 12.12.15, 16:03
        No i podobno na starość nabył psa?
        • antyk-acap2.0 Re: A co z kotem PrezesaPana? 12.12.15, 16:15
          Kot wejdzie do Sejmu jak koń Kaliguli i będzie miał swoją ochronę. Przed wyborami byłby to żart. Teraz już nie jest...
    • buldog2 Re: Kaczyński jednak dostanie ochronę BOR 12.12.15, 16:57
      Niech mu Putin daje ochronę.
      --
      Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - © Magdolot.
    • ketepud Jak to tak? 12.12.15, 17:33
      Przed własnym Narodem trzeba chronić wodzusia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka