Dodaj do ulubionych

Prezes wcale nie jest tak nieufny, jak się wydaje

14.12.15, 01:52
.... bo gdyby był, to przecież nie puściłby Jego Jurysprudencji Budynia do Wisły, skąd tylko rzut biretem do Krakowa. Gdyby był podejrzliwy, to pewnie obawiałby się, że do prezydenckiej rezydencji dotrą tajni emisariusze krakowskiej palestry i sądokracji i namówią Jego Jurysprudencję na ratowanie jego prezydenckiej dupy przed nader prawdopodobnym złojeniem przez Trybunał Stanu. Gdyby Kaczyński był tak nieufny, jak mu zarzucają, to musiałby się liczyć z tym, że Jego Jurysprudencja tuż po powrocie z Wisły przyjmie ślubowanie trzech sędziów wybranych w październiku, natomiast o ślubowaniu tych listopadowych powie, że noc była ciemna, a on mocno napity, w związku z czym gó... pamięta i wszystko unieważnia. A więc nie demonizujmy tej podejrzliwości Kaczyńskiego, bo on właśnie udowodnił, że jest ufny jak dziecię.
Obserwuj wątek
    • axyzaaa Który to Kaczyński? 14.12.15, 01:59
      pbs.twimg.com/media/CWItN3iWUAAxp1X.jpg
      • witek.bis Re: Który to Kaczyński? 14.12.15, 02:03
        Chyba ten koło Kuronia... Ten niski, co tak dziwnie stoi na jednej nodze.
        • axyzaaa Re: Który to Kaczyński? 14.12.15, 02:08
          witek.bis napisał:

> Chyba ten koło Kuronia... Ten niski, co tak dziwnie stoi na jednej nodze.

Kaczyński, ksywa "taboret".

OK. A teraz poważnie (ze strony Rafała Steca)

Stan wojenny, opozycjoniści w pierdlu. HenrykWujec, L. Dymarski, J. Onyszkiewicz, J. Kuroń, J. Rulewski RT

Wiem, że się powtarzam, ale ta fota mnie rozwala. Jak z westernu, brakuje im tylko kabur u pasa:-)
          • axyzaaa Re: Który to Kaczyński? 14.12.15, 03:11
            Roger Boyes ‏@rogerboyes Diplomatic Editor, The Times, foreign correspondent for 35 years

In Bialoleka, I think? Kuron the coolest
            • axyzaaa Re: Który to Kaczyński? 14.12.15, 03:49
              pbs.twimg.com/media/CWIYtiEVEAAGNWZ.jpg
              :-)
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Który to Kaczyński? 14.12.15, 08:49
                Hahaha
                • axyzaaa Re: Który to Kaczyński? 14.12.15, 08:51
                  religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Hahaha

To sprzed trzech lat, ale nadal śmieszy:-)
    • yoma Re: Prezes wcale nie jest tak nieufny, jak się wy 14.12.15, 08:52
      A widział kto Budynia w tej Wiśle?
      • ayran Re: Prezes wcale nie jest tak nieufny, jak się wy 14.12.15, 08:59
        Służby prezydenta Łotwy, zdaje się, nie widziały:

www.president.lv/pk/content/?cat_id=605
      • axyzaaa Re: Prezes wcale nie jest tak nieufny, jak się wy 14.12.15, 09:02
        yoma napisała:

> A widział kto Budynia w tej Wiśle?

Wczoraj podobno był w kopalni Wujek, ale zadzwoniła do Szkła kobieta, która mieszka przystanek od, i mówiła, że przez cały dzień było ciemno i głucho. Ale - zdjęcia Bunita ze środka kopalni pojawiły się na jego titerku, czy fejsiku, czy stronie kancelarii- jeden pies. Może te zdjęcia zrobili w green roomie i dali tło z tablicą pamiątkową i Papkina na kolanach modlącego się pod, a on sam zabarykadowany siedzi w sypialni. Najlepsze jest to, że miał wybrać mniejsze zło - Trybunał Konstytucyjny zamiast zemsty Prezesa, a może być tak, ze go sam pracodawca Wielki Sratek przed Trybunałem postawi:D Piszą o tym dzisiaj wrogie media:-)
      • ayran jednak znalazłem 14.12.15, 09:14
        Sestdiena, 12.decembris – svētdiena, 13.decembris

Darba vizīte Polijā, Vislā

Darba vizītes laikā Valsts prezidents Raimonds Vējonis tiksies ar Polijas prezidentu Andžeju Dudu (Andrzej Duda), plānots pārrunāt divpusējo attiecību un reģionālās drošības jautājumus, kā arī migrācijas krīzes radītos izaicinājumus Eiropā.

m.lvportals.lv/visi/preses-relizes?id=275866
        Łotewski jest dla mnie trudniejszy, niż litewski, ale jednak udało mi się znaleźć potwierdzenie, że łotewski prezydent z żoną faktycznie przyjechali do Wisły.
        • yoma Re: jednak znalazłem 14.12.15, 09:49
          I nawiedzili Budynia? No dobrze...
        • yoma Re: jednak znalazłem 14.12.15, 09:52
          Ty, a może ta notka powstała na podstawie naszych doniesień, że polski prezydent podejmuje łotewskiego w Wiśle? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka