Dodaj do ulubionych

13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko w łó

19.02.16, 18:53
..mamunia Jareczkowi dała w południe 13 XII ciepłe kakałko do łóżeczka i Jarek ma traumę do dzisiaj że taka z niego ciepła klucha i życiowa niedojda

--
www.facebook.com/wolnoscodreligii/photos/a.136869999760270.27205.132308886883048/897013663745896/?type=3&theater
Obserwuj wątek
    • j-k Mnie tam tez nie zapuszkowali, a szkoda... 19.02.16, 18:58
      - bo mialbym ladna kartke w zyciorysie, tylko jako przewodniczacego "S" (w tej firmie) wezwali w poniedzialek do gabinetu dyrektora i milo poprosili, zebym byl grzeczny - bo oni Internaty maja przepelnione...
      • erte2 Re: Mnie tam tez nie zapuszkowali, a szkoda... 20.02.16, 00:42
        j-k
        Nie zalewaj, w esbecji nie było "Solidarności", więc jak mogłeś być przewodniczącym?
        • j-k Ano moglem, belkocie. 20.02.16, 18:51
          erte2 napisał:
          > j-k
          > Nie zalewaj, w esbecji nie było "Solidarności", więc jak mogłeś być przewodniczącym?

Ano moglem, belkocie.
          - to byl najwiekszy zaklad przemyslowy na warszawskim Targowku.
          Pojedz tam, to sie dowiesz , ktory to.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
    • douglasmclloyd Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 19.02.16, 18:59
      Na miejscu Wałeśy bym się zastanowił, czy warto było dla tych wszystkich pisdogłowych szmaciarzy walczyć o Polskę. Niech by siedzieli w PRLu i żarli kaszanę, no może z wyjątkiem wyższej półki z Żoliborza, która jadła szynkę.
      • giulia123 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 01:02
        Bolek w Arłamowie też miał się dobrze. Morze wódy.. to i szyneczka pewnie była.
        • marta596 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 22:01
          No widzisz żulowata, a ty chodziłaś niedopita, bo wódę miałaś na kartki.Zgłos sie do IPN-u dostaniesz status pokrzywdzonej.:D
          • giulia123 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 21.02.16, 12:10
            Mówimy nie o mnie, a zdrajcy bolku. Rozumiem że w bezsilności tylko na taką "blyskotliwą" ripostę" cię stać? A petru już się wypowiedział?
            • marta596 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 21.02.16, 15:32
              Mówicie, towarzyszko zawsze o sobie, choćby się wam wydawało, że o innych,:D
      • ric-ard Re: kapowanie na kolegów... 20.02.16, 11:54
        piękna walka...
      • xystos Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 19:14
        ..noo bo Jarek od.zawsze byl abstynentem
        pod budka z piwem nikt nigdy go niewidzial,
        wodki w pracy tez nigdy niepil,prywatnie tylko z towarzyskiego musu
    • pkt4a Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 19.02.16, 19:20
      żeby chociaż to kakałko temu wówczas 42 letniemu wałkoniowi podała żona czy kochanka , zrobiła to mamunia..
      • erte2 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 00:40
        pkt4a
        Gwoli prawdy - miał 33 lata (z kawałkiem). Ale to szczegół.
        • stop-obludzie zyciowa pisda 20.02.16, 01:58
          nic totalnie nie osiągnął, jest nikim, nie ma nikogo

tylko bandę przygłupów, z którymi łże jak bura suka.
          • marta596 Re: zyciowa pisda 20.02.16, 22:14
            Mylisz się, Lechu chciał mu załatwić internowanie, ale przekonano go, że:
            scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/11701010_1715473642064414_6727649370430713330_o.jpg
            • stop-obludzie LOL. zyciowa pisda po prostu. 21.02.16, 02:21

• kaczaduda Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 19.02.16, 23:53
      Gdyby szybciej wypił byłby może legendą , a tak Wałęsa został, dlatego Jarek chce go zniszczyć
      • monalisa2016 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 00:56
        kaczaduda napisał:

> Gdyby szybciej wypił byłby może legendą , a tak Wałęsa został, dlatego Jarek ch
        > ce go zniszczyć
        ------------------------------
        Dlaczego Jarek miałby go zniszczyć?
        O SB i Bolku na zachodzie wiedziano od początku.
        Pani Potocka na pewno przypomina sobie audycję w niemieckiej TV jakieś 15 a może więcej lat temu, kiedy zapytano Wałęsę o współprace w SB, ten się wił jak żmija i nie mógł się z tego wytłumaczyć ciągle powtarzając to była inna sprawa. W tym czasie był już skłócony z Walentynowicz przez to były osobne łącza do Walentynowicz jak i do Walesy w Polsce.
        Przyjechałam do Polski jako turystka, opowiedziałam krewnym o tym, myślałam ze mnie
        zaraz wypędzą z Polski, ciekawa jestem jak dziś się czuja i przypominają sobie obelgi pod moim adresem kiedy wyszła wreszcie prawda na jaw.
      • fredi07 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 00:56
        Stara panna nie deptana tak jak i stary kawaler to już ..nie powiem, za kurduplem, że niezbyt sprawnie myślący ale inaczej niż człowiek w związku, który dzieci wychował.
        Bycie przy mamusi do ponad 60 tki to też jest jakiś związek...
      • mors22 On pić nie umie tylko mleko i kakao 20.02.16, 21:26
        za to Bolek w Arłamowie pokazał jak jeść i zakąszać - całą piwniczkę osuszył - esbecy osłupieli zadziwieni pojemnością bolesławowego żołądka i wytrzymałością wątroby. Gdy wyszedł z internowania mordę miał jak księżyc w pełni a bandzioch jakby połknął balon
        • x2468 Re: On pić nie umie tylko mleko i kakao 21.02.16, 08:40
          126 kg zywej wagi przy 151 cm wzrostu. To najwieksze osiagniecie tojego wuca.
    • giulia123 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 00:59
      O jakim zapuszkowaniu ty mówisz? Bolek w tamtych czasach hektolitry wódy wyżłopał w Arłamowie. Zaprawiony w chlaniu mógł potem w Magdalence toasty wznosić.
      • adam111115 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 11:12
        o jarku rozmowa żulia, nie zauważyłaś?
    • monalisa2016 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 01:06
      Ludzie zostawcie Jarka w tej sytuacji w spokoju, on nie ma nic z tym wspólnego. O Walesie i SB wiedziano od początku na Zachodzie mimo tego powtarzano jak mantrę: on obalił układ warszawski.
      Tu sami widzicie kogo wykorzystano dla własnego celu jak i moralność samego zachodu. A ze teraz zdobyto nareszcie kwity na niego, to inna sprawa.
      • fredi07 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 01:50
        Monalisa dobrze mówisz:
        Wycofanie ruskich, kierunek na UE i NATO.-,,Ludzie zostawcie Jarka w tej sytuacji w spokoju, on nie ma nic z tym wspólnego".
        Wałęsa poprowadził kraj do wolności i cywilizacji Europejskiej.- ,,A ze teraz zdobyto nareszcie kwity na niego"
        • monalisa2016 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 01:59
          fredi07 napisał:
          > Wałęsa poprowadził kraj do wolności i cywilizacji Europejskiej.- ,,A ze teraz
          > zdobyto nareszcie kwity na niego"

Do jakiej wolności? Wolności niewolnika za parę złotych? Gdzie jest polski majątek?
          Rozszarpany, wysprzedany dzieli własnie takim miernotom jak Walesa i ty za to chcesz go bronic?
          Co ma dziś Polska? Jakie ma znaczenie dziś Polska ze ja dalej tak traktują? Nie jestem zwolenniczka PiS ale widzę ze pani premier stara się nadrobić to co skorumpowane dotychczasowe rządy zrobili z Polski. Nie jest to jeszcze żadna świetnością ale mam nadzieje ze z biegiem lat przejrzą na oczy i zobaczą świat jak i pozycje Polski bez różowych okularów w tym brutalnym jak i zakłamanym z podwójną moralnością świecie.
          • fredi07 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 02:14
            monalisa kolejny raz cię zacytuję: ,,Przyjechałam do Polski jako turystka, opowiedziałam krewnym o tym, myślałam ze mnie
            zaraz wypędzą z Polski, ciekawa jestem jak dziś się czuja i przypominają sobie obelgi pod moim adresem kiedy wyszła wreszcie prawda na jaw.
            Ja z Polski nie uciekłem, żyję tu i pracuję a opinie patriotów uciekinierów i turystów to mam w...
            Polonia amerykańska taka pisowska to niech sobie weźmie tego naszego wrzoda.
            • monalisa2016 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 02:19
              fredi07 napisał:
              > Ja z Polski nie uciekłem, żyję tu i pracuję a opinie patriotów uciekinierów i
              > turystów to mam w...
              > Polonia amerykańska taka pisowska to niech sobie weźmie tego naszego wrzoda.
              ...........................................
              To jeszcze gorzej dla ciebie ze nie znalazłeś się w tym brutalnym świecie i nic z niego nie zrozumiałeś. :-)))
          • stop-obludzie Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 02:17
            "Nie jestem zwolenniczka PiS"
            "widzę ze pani premier stara się"

lol. Jasne, ta bezmózga maglara coś robi. ona bez nagrania nie wydukałaby 2 zdań chyba że 'którędy do toalety' i "co mam jutro powiedzieć'
            • monalisa2016 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 02:24
              Widać ze jesteś zaKODowany na usługach innych.
              Jak na razie pani Szydło przebija się w świecie bardzo dobrze z rzeczowymi argumentami (vide wizyta i przemówienie w PE, wizyta u Merkel, szczyt EU), oby tak dalej. Niemieckie społeczeństwo trzyma kciuki za W4 (Węgry, Polska, Czechy, Słowacja) by się nie poddali zachodnim politykom.
              Trzymam tez kciuki za W4!!!
              • stasi1 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 10:12
                Ale co to za sukces z tym przemówieniem? Dali głos to się odezwała. Fakt miała aplauz wśród członków różnych małych partii(tak ogólnie raczej nie lubiących Polski i Polaków) w większości finansowanych przez Kreml
                • x2468 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 21.02.16, 08:57
                  Miala aplauz tylko i wylacznie u klientow Putina, tych ktorych wspomaga finansowo RT 200 milinami Euro rocznie. Najgorecej oklaskiwal Straszydlo koles z Front National partyjki ktorej Putin wlasnie "pozyczyl" 27 milionow Euro.
                  Na ostatnim spotkaniu w Brukseli P.Kanclerz Merkel udala ze nie zauwazyla Szydlo. Snula sie ignorowana Szydlo korytarzami Parlamentu w koncu przykleila sie do jakis urzednikow chyba z GV.
            • czekam.na.lewice Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 17:26
              stop-obludzie napisał:
              > lol. Jasne, ta bezmózga maglara coś robi. ona bez nagrania nie wydukałaby 2 zda
              > ń chyba że 'którędy do toalety' i "co mam jutro powiedzieć'
              Nie zaklinaj chamstwem rzeczywistości :
              www.youtube.com/watch?v=ECgxuohSAHA
              • stop-obludzie Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 21.02.16, 02:26
                Chcesz mnie przekonać że Koparka była tak samo do dupy jak maglara ?
                Nie musisz.
                Pełna zgoda.

Różnica jest taka że wyborcy pisu to wiejskie ćwoki i im się to podoba.
                inteligencja natomiast Koparkę odrzuciła od razu.
                • czekam.na.lewice Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 21.02.16, 08:11
                  stop-obludzie napisał:

> Chcesz mnie przekonać że Koparka była tak samo do dupy jak maglara ?
                  > Nie musisz.
                  > Pełna zgoda.
                  Film wskazuje coś innego. Kompromis "taka sama" nie wnika z tego filmiku:)
                  • stop-obludzie Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 21.02.16, 17:49
                    po co rżniesz głupa.
    • czekam.na.lewice A co ma tu w sprawie Jarek ? 20.02.16, 07:11
      Zapuszkowali też Wyszkowskiego. Walentynowicz, Gwiazdę i wielu innych, ktôrzy uważali i uważajà Wałęsę za agenta eSB i komuny.
    • ric-ard Re: Bolek pił szampana... 20.02.16, 11:52
      także tego...
    • zoil44elwer Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 19:11
      Jak mówił B Komorowski po relacji żony skonstatował że elita S w "internacie" (Oficerski Dom Wczasowy)miał lepiej niż żona na wolności nawet mimo tego że była pod opieką Komitetu Prymasowskiego.Robole internowani w aresztach i więzieniach mieli prze*ebane.
    • czekam.na.lewice Nie wiadomo kogo zapuszkowano 20.02.16, 19:38
      Może to był sobowtôr Wałęsy ? Może UBecy sfałszowali dokumentację w Arłamowie.
    • gorszysort Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 19:39
      leżał w łóżku z mamusią
    • pkt4a Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 19:40
      wtedy , tj 13 XII było milusio jak mamusia zrobiła 32 letniemu synusiowi kakałko które on wypił obudziwszy sie w południe , dzisiaj ten "bojownik" ma kaca i traumę przez to gorące kakałko podane przez mamunię do łóżeczka
      tak się ówczesna władza z nim rozprawiła , zignorowała i powiedziała "phiii..niechluj i niedojda"
    • mors22 a wcześniej Kaczyński zrobił dziecko Wałęsie, 20.02.16, 21:15
      Bolek wziął to na siebie bo mu żal było Kaczora...
    • pies_na_czarnych Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 20.02.16, 21:31
      On lubi w kakałko wszyscy o tym wiedzą.
      • czekam.na.lewice tu wpisał się Obrońca Demokracji 21.02.16, 08:12
        pies_na_czarnych napisała:

> On lubi w kakałko wszyscy o tym wiedzą.
        Czy wpis prymitywa należy komentować ? Nie .
      • czekam.na.lewice a to jest zgodne z netykietą Agory na tym forum 21.02.16, 08:47
        pies_na_czarnych napisała:

> On lubi w kakałko wszyscy o tym wiedzą.
        >
    • pies_na_czarnych Swojego wykładowcę mieli zapuszkować? 20.02.16, 21:41
      Niech mi Jarek nie pie... głupot. Jako wykładowca oficerów SB musiał podpisać lojalkę. Plujcie się pisdaki ile chcecie. Tak wygladała wówczas rzeczywistość.
    • x2468 Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 21.02.16, 08:19
      Pil kakao czy bral w kakao?
    • pispisia Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 21.02.16, 11:35
      13.grudnia spał on do południa
      • pkt4a Re: 13 XII Bolka zapuszkowali a Jarek pił kakałko 21.02.16, 12:18
        tak , 13 XII Jarek/32 l./ spał do południa a jak sie obudził to mamunia przyniosła jemu do łóżeczka gorące kakałko które tak uwielbiał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka