Dodaj do ulubionych

Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!!

27.02.16, 17:19
Urban był? A pupilek wyborczej tomcio gross?

Czuje ogromny niesmak jak patrzę na to co niektórym z głową zrobiła "salonowa" propaganda.
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: ogromny niesmak... 27.02.16, 17:24
      ...mam kartofel,co tam czucie, od ostatnich wyborow i zyc z tym musze
    • douglasmclloyd Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 17:26
      Urban razem z PiCem świętuje.
      • tw_wielgus Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 18:04
        Gdzie tam...
        Jest jednym z najsłodszych kodziaków.
        media.wplm.pl/pictures/835x460/crop_center/upscale_True/path/2015/12/20/800/400/a0ee217923164442a6441fe086222668.jpg
    • m.c.hrabia Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 17:27
      w sobotę płacą ci setki ?
      • tw_wielgus Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 21:39
        Ty to nawet na tanie wino byś nie zarobił wklejając w kółko ten sam tekst. Może jednak spróbujesz wykazać się jakąś inwencją? A tak to do końca życia nie wyprowadzisz się od matki.
    • taniarada Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 17:27
      To ten bolek co pił wódę z adsiem i razem wchodzili bez mydla Kiszczakowi?
      • mama303 Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 18:06
        tylko tyle zrozumiałeś z historii?
        Kiszczaka to sie wtedy wszyscy bali i władzy ludowej też! To że Wałęsa z nimi gadał i że oni w ogóle chcieli z nim gadać /myślę że z nikim innym by nie gadali!/ to jest osiągnięcie na miarę upadku komuny!
        • giulia123 Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 19:07
          Widac było jak się Wałęsa bał. Morze wódki wychlali razem.
          • 141288bs Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 19:15
            ...a kazdy kieliszek wznosil za pomyslnosc generala
            • mama303 Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 21:35
              Kiszczak tez wznosił za Wałęsę :-) ludzie o czym my tu bredzimy? Naprawdę wódka tu była najmniej ważna, tam sie ważyły losy Polski. Komuna oddawała część władzy obywatelom, bez przelewu krwi!
          • mama303 Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 21:33
            no własnie Wałęsa sie nie bał! a wóde to sie w PRL chlało ciągle. To nie dziwi wcale, tak było. Ludzie albo młodzi jesteście bardzo albo Wam pamięć wysiadła.
    • bzdziagwa.a Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 17:34
      ale w pisuarze histeria, ha, ha, ha
      zrób kontrmanifestacje pod hasłem " Jarek obalił komunę pod pierzyną"
      • tw_wielgus Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 18:01
        Zajrzałem do pisuaru, ale nie zauważyłem tam żadnej histerii. Ba! Nawet nie zauważyłem ciebie co by wskazywało na to, że swoje rewelacje najprawdopodobniej zaczerpnąłeś z innego pisuaru.
        • bzdziagwa.a Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 18:18
          może idź do kibla, bo tak ciągle puszczasz bąki o tym Kodzie..........
          • tw_wielgus Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 21:44
            Przeanalizujmy... "może idź do kibla" dlaczego? "bo tak ciągle puszczasz bąki o tym Kodzie." Z tego wynika że mój inteligenty inaczej rozmówca uważa, że po to żeby się wypróżnić "kodem". Ze tak nieskromnie zauważę "geniuszem" dorównujesz Kijowskiemu.
            • bzdziagwa.a Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 21:48
              jak jesteś na diecie kartoflanej, to chyba wiesz, co wydalisz
              • tw_wielgus Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 22:02
                O! Misiaczek postanowił zażartować rubasznie. Jakże subtelne i lekkie poczucie humoru.
    • pies_na_czarnych Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 17:58
      Tow. Wielgus! Mówi się absmak. :)
      • tw_wielgus Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 18:06
        N i e m o ż l i w e!!!!!!

pl.wiktionary.org/wiki/niesmak

Ps. Nie tow a tw. Zupełnie tak jak "Bolek".
        • pies_na_czarnych Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 18:15
          Jak śmiecie Wielgus podważać autorytet PrezesaPana?
          • taniarada Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 18:37
            Towarzyszko czarna a kto wam każe iść na marsze KOD?
    • alistair-p Gdyby tak Szydło miała rozum Urbana 27.02.16, 18:09
      Nie dała by się wpuścić w to szambo i to takie co się szybciutko napełnia.Możesz zarzucić Urbanowi wszystko,tylko nie to,że jest idiotą.
      • tw_wielgus Re: Gdyby tak Szydło miała rozum Urbana 27.02.16, 21:52
        Gdyby Urban miał rozum to byłby poważanym obywatelem, autorytetem a nie zwykłą, zaropiałą, portową k..wą.
    • camille_pissarro Niech sobie chodzą, mnie to nie przeszkadza :-) 27.02.16, 18:15
      Mogą sobie tak chodzić i przez 8 lat :-), a z tego ich wiecowania i tak nic nie wynika. Robert Mazurek z ich przywódcy Mateusza Kijowskiego zrobił wydmuszkę intelektualną i większość, która w tych marszach bierze udział to sformatowane przez Czerską umysły, do których nie dotrze żadne racjonalne przesłanie. W Korei Północnej takich ludzi są miliony , u nas też pewnie kilka milionów takich się trafi, na szczęście to są stare pierniki. Większość młodych Polaków nie myśli kategoriami suflowanymi przez Czerską i to cieszy:-)
      • bzdziagwa.a Re: Niech sobie chodzą, mnie to nie przeszkadza : 27.02.16, 18:21
        nie mierz wszystkich swoją miarą - nie wszyscy muszą być sformatowani, jak Ty przez pisuar z tatą Muchomorkiem
        • camille_pissarro Re: Niech sobie chodzą, mnie to nie przeszkadza : 27.02.16, 18:43
          Nie mierzę :-) Natomiast tych sformatowanych przez gó... z Czerskiej czuć na kilometr :-)
          • bzdziagwa.a Re: Niech sobie chodzą, mnie to nie przeszkadza : 27.02.16, 18:55
            i vice versa, tych sformatowanych przez kartofla czuć na 2 kilometry
            • camille_pissarro Re: Niech sobie chodzą, mnie to nie przeszkadza : 27.02.16, 19:04
              Brak logiki, ale mnie to u bździągw nie dziwi :-) gó... śmierdzi na kilometr, ziemniaki nie śmierdzą.
              • pies_na_czarnych Re: Niech sobie chodzą, mnie to nie przeszkadza : 27.02.16, 19:24
                "ziemniaki nie śmierdzą" własnego smrodu nie czujesz Kamilku :p
                • bzdziagwa.a Re: Niech sobie chodzą, mnie to nie przeszkadza : 27.02.16, 19:32
                  zginłki kartoflane to dopiero sm..rodek
      • szwampuch58 Re: panie freelancer... 27.02.16, 18:33
        .... suuuuusznie prawicie oczywista oczywistosc
    • qwardian Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 19:01

Wygodnie z fotela w ciepłych bamboszkach z pomponami oglądnąłem manifestujących kretynków na necie (nadal nie mam telewizora), a potem brameczkę Lewandowskiego, który ładnie i sprytnie wykończył Volks z Wolfsburga...
      • bzdziagwa.a Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 19:36
        lepiej wejdż pod pierzynę, jak Jarek 13 grudnia, to dopiero będziesz solidarny z Jarosławem
    • 141288bs Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 19:19
      Komitet Obrony Donosicieli jeszcze maszeruje?
      • bzdziagwa.a Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 21:40
        chyba teraz Jaruś z kotem maszeruje i się złości
    • jola.iza1 Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk,już wiesz? 27.02.16, 21:42
      Ja nie bronię, wspieram Lecha Wałęsę, ale TY na wu wiesz lepiej. Dogadaj się z hummerem

Nie jestem rzecznikiem Putina
      moderacja forum o moderacji jest mało wiarygodna

skroc.pl/b37f5
      • tw_wielgus Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk,już wi 27.02.16, 21:49
        Jolu a czego jeszcze potrzebujesz żeby uwierzyć z pokalane poczęcie lidera Solidarności? Papierów, meldunków, pokwitowań, krętactw Wałęsy, niszczenia akt?
        Błogosławieni Ci, którzy nie widzieli a uwierzyli. Piszesz że wspierasz, zatem wspierasz go w kłamstwie.
    • adam.eu Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 21:45
      tw_wielgus napisał:

> Urban był? A pupilek wyborczej tomcio gross?
      >
      > Czuje ogromny niesmak jak patrzę na to co niektórym z głową zrobiła "salonowa"
      > propaganda.

Zastanawiam się, po co Wałęsę aż tak bardzo atakujecie, że zamiast możliwości dyskusji dajecie powody do obrony Bolka.

Nie wiem, dlaczego IPN opublikował te dokumenty bez sprawdzenia ich rzetelności!!!
      Moim zdaniem PIS łamie prawo publikując czyjeś prywatne zbiory bez zgody osób, których dane mogą dotyczyć, bez zezwolenia sądu. Bo raczej IPN bez przyzwolenia Prezesa na taki krok samodzielnie by się nie zdecydował.
      A więc jak to jest Twoim zdaniem?
      • tw_wielgus Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 21:56
        Adaś powiedz mi kto powołał obecnego szefa IPN? PiS publikuje dokumenty? Naprawdę? Wedle mojej opinii dokumenty publikuje prasa.
        A ten prezes - jak widzę - urósł w oczach oponentów do rozmiarów jakiegoś niesamowitego giganta? Wszystko kontroluje nawet zawartość chloru w kranie.
        • adam.eu Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 22:21
          tw_wielgus napisał:

> Adaś powiedz mi kto powołał obecnego szefa IPN? PiS publikuje dokumenty? Napraw
          > dę? Wedle mojej opinii dokumenty publikuje prasa.
          > A ten prezes - jak widzę - urósł w oczach oponentów do rozmiarów jakiegoś niesa
          > mowitego giganta? Wszystko kontroluje nawet zawartość chloru w kranie.

Dalej twierdzę, publikowanie tych dokumentów to populizm.
          Moim zdaniem jest niezgodny z prawem. Jeżeli Twoim zdaniem bez zgody sądu można wszystkie niesprawdzone rzeczy prywatne publikować, bo były one w szafie Kiszczaka, to co być powiedział, gdyby jakieś informacje nawet prawdziwe dotyczyły Ciebie?
          A jeżeli prawdziwe, to tylko część jakiejś wypowiedzi wyrwanej z kontekstu?

Bez zgody sądu, bez sprawdzenia prawdziwości, puszczone na żywioł. Moim zdaniem to przestępstwo.
          A jeżeli nie przestępstwo, to prawo mamy do dupy.
          • m.c.hrabia Re: Brońcie Bolka od Giewontu aż po Bałtyk!!!! 27.02.16, 22:43
            Adam szkoda czasu na dyskusje z wrobnikiem , on żyje z hejtu ,temat jest bez znaczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka