antiproton 01.08.16, 13:20 demotywatory.pl/4678009/Oddzial-policji-po-zmroku-na-SDM-takiej-reakcji-tlumu-sie-nie Wygląda na to, że Ci mundurowi w końcu służyli pomocą. Jeśli tak było, to i ja dołączam się to wiwatów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Policja w czasach PiS 01.08.16, 13:29 Wiecej policjantow niz skandujacych :) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Policja w czasach PiS 01.08.16, 13:36 pies_na_czarnych napisała: > Wiecej policjantow niz skandujacych :) Zwykle ludzie w nocy śpią. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Policji tez gratulujemy 01.08.16, 13:42 Maladcy z PP rzadko maja okazje, by ludzie na ulicach im gratulowali - raczej przeciwnie - taki JOB. TU mieli swoje 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Policja w czasach PiS 01.08.16, 13:55 Ta scena przypomina mi sceny z czasow stanu wojennego. Ludzie spali, a ZOMO i wojsko lasami maszerowali. :) "Zwykle ludzie w nocy śpią". Te dni nie byly zwyklymi dniami dla mieszkancow Krakowa. Sam papiez namawial do calonocnej zabawy. Niestety to nie Argentyna gdzie ludzie z dzieciakami na reku spaceruja po ulicach do piatej rano. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Policja w czasach PiS 01.08.16, 13:58 pies_na_czarnych napisała: > Ta scena przypomina mi sceny z czasow stanu wojennego. Ludzie spali, a ZOMO i w > ojsko lasami maszerowali. :) > > "Zwykle ludzie w nocy śpią". > > Te dni nie byly zwyklymi dniami dla mieszkancow Krakowa. Sam papiez namawial do > calonocnej zabawy. Niestety to nie Argentyna gdzie ludzie z dzieciakami na rek > u spaceruja po ulicach do piatej rano. W Polsce nawet przedszkola czy żłobki są zamknięte na okres wakacyjny. To nie Argentyna. W nocy po całym dniu z dzieciakiem śpisz. Odpowiedz Link Zgłoś