Dodaj do ulubionych

Wśród protestujących w Krakowie migneła mi twarz

19.12.16, 15:47
prof. Hartmana.
Był tam czy mi się coś przewidziało?
Obserwuj wątek
    • tw_wielgus Był i protestował. 19.12.16, 15:59

Już znalazłem
      polityczek.pl/index.php/uncategorised/2222-malenczuk-z-hartmanem-witaja-kaczynskiego-w-krakowie-idz-pan-do-diabla
      • tw_wielgus Rodzi się pytanie dlaczego to takie ważne. 19.12.16, 16:08
        Ano dlatego, że jest to ostateczny dowód na to, iż PiS nie jest partią komunistyczną.
        Bo gdyby był - to zgodnie z tradycją Hartman i lewactwo zbudowaliby bramy powitalne z kwiatów, a nie wysyłali Kaczyńskiego do diabła.
        • stasi1 Re: Rodzi się pytanie dlaczego to takie ważne. 19.12.16, 16:48
          Akurat nie ma tu sprzeczności. Ja zawsze powtarzam że pisuary to komuniści chodzący do kościoła(nie wierzący, bo wierzącego to raczej trudno tam spotkać)
          • tw_wielgus Re: Rodzi się pytanie dlaczego to takie ważne. 19.12.16, 16:51
            No nie, tu się nie zgodzę. W mojej ocenie, przeprowadzonej w oparciu o prawdę historyczną, gdyby to była komuna albo bolszewicy Hartman i lewactwo przyjeliby ich śpiewem i ukwieconymi bramami.
            • stasi1 Re: Rodzi się pytanie dlaczego to takie ważne. 19.12.16, 20:41
              Dobrze znasz Hartmana
        • man_sapiens Re: Rodzi się pytanie dlaczego to takie ważne. 19.12.16, 20:54
          > Ano dlatego, że jest to ostateczny dowód na to, iż PiS nie jest partią
          > komunistyczną.

Ano dlatego, że jest to ostateczny dowód na to, iż PiS jest partią bolszewicką.
    • soviethombre Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 16:00
      Informował KOD-owców o przyjeździe Kaczyńskiego na Wawel w zachęcajacym do protestów tonie.
    • soviethombre Prof. Hatman nie zasługuje nawet na to, żeby na fk 19.12.16, 16:16
      omawiać Jego zachowania i polityczne sympatie.
      • tadeusz252 Re: Prof. Hatman nie zasługuje nawet na to, żeby 19.12.16, 16:19
        Zacięte żydzisko i półgłówek maleńczuk to szczujnia. maleńczuk nawet podstawówki nie skończył a więzienie do reszty go zdeprawowało, alkohol też zrobił swoje.
        • soviethombre Re: Prof. Hatman nie zasługuje nawet na to, żeby 19.12.16, 16:24
          Możliwie, ale głos ma interesujący, podobnie jak Hartman genealogię.
          • x2468 Re: Prof. Hatman nie zasługuje nawet na to, żeby 19.12.16, 16:29
            Nie to co prezes "Lotosu".
            trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/1,35636,21038071,luksusowe-jachty-obecnego-wiceprezesa-lotosu.html#TRrelSST
        • tw_wielgus Panie Tadeuszu 19.12.16, 16:31
          tadeusz252 napisał:

> Zacięte żydzisko i półgłówek maleńczuk to szczujnia. maleńczuk nawet podstawówk
          > i nie skończył a więzienie do reszty go zdeprawowało, alkohol też zrobił swoje.

Proszę nie używać tego typu zwrotów w stosunku do oponenta politycznego. Dla mnie jest to dowód, że jednym z organizatorów było środowisko lewicowej polityki w sojuszu z menelstwem ( za jakie poczytuję Maleńczuka) . Znaczącą rolę odgrywała również pani z różowymi kudłami. Koordynowała akcję blokowania przejazdu kolumny polityków PiS.
          Czy pożądna kobieta maluje sobie włosy na różowo?
    • szwampuch58 Re: Cyngiel znowu zamulasz forum... 19.12.16, 16:24
      .....pie...mi !!!!
    • m.c.hrabia Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 16:34
      tw_wielgus napisał:

> prof. Hartmana.
      > Był tam czy mi się coś przewidziało?
      >
      zmień dilera.
      • tw_wielgus Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 16:42
        Czekaj, czekaj niech sobie przypomnę kiedy po raz pierwszy usłyszałem ten greps: - "zmień dilera"
        Chyba 1973, albo jakoś tak... "Flower power" i tego typu klimaty (nie mylić z klimakterium)
        I popatrz pan w twoich ustach się ani odrobinę nie zestarzał. Jest twardy, sprężysty i jędrny zarazem.
        Jak ty to robisz chłopie?
    • pkt4a Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 16:43
      był też Maleńczuk , chwała jemu
      • tw_wielgus Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 16:58
        Nie mamy pewności czy był trzeźwy. Policja nie zbadała go alkomatem.
      • taniarada Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:00
        pkt4a napisała:

> był też Maleńczuk , chwała jemu
        Jak artysta ,aktor i celebryta miesza się do polityki to zwykły odpad .Nie ważne z której opcji.Na przemiał i do śmieci.
        • snajper55 Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:16
          taniarada napisał(a):

> Jak artysta ,aktor i celebryta miesza się do polityki to zwykły odpad .Nie ważn
          > e z której opcji.Na przemiał i do śmieci.

Zelnik, Łaniewska, Rewiński, Chodakowska - na przemiał i do śmieci.

S.
          • tw_wielgus Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:17
            A Stalińska pod sąd. Za samo nazwisko.
    • taniarada Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:03
      Hartman był nie słychane .A Baumana na wózku nie przywieźli .Jeszcze ta znana pani wszechobecna w TVN Środa .I mamy komplecik.
      • x2468 Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:33
        Zabrakło Cugier-Kotki.
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:06
      O, to świetnie. Cieszy to że nie boją się pokazać ludzie którzy doprowadzajà do wrzenia prawackie cioty.
      • tw_wielgus Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:16
        "doprowadzajà do wrzenia prawackie cioty"...?!
        Jak mam rozumieć tę frazę zawartą w twoim niezbyt ( to już akurat tradycja) mądrym poście?
        Hartman rozpala pederastów? Dlaczego tak uważasz, w końcu nie jest to fizycznie atrakcyjny mężczyzna?
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:33
          Owszem, rozpala prawackich pederastów.
    • szwampuch58 Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:11
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/10,150682,21144294,co-sie-dzieje-gdy-populisci-dojda-do-wladzy-zagraniczna.html#BoxNewsLinkZ19
    • porannakawa01 Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:28
      tw_wielgus napisał:

> prof. Hartmana.
      > Był tam czy mi się coś przewidziało?

Odrzucać protestujących ze względu na wiek, wyznanie lub kolor skóry?
      Skąd u ciebie takie ciągoty?
      Tyś spisu?
      Bo one tetam fpisie totak majom.
      • tw_wielgus Widzisz kawusia... jakby Ci to powiedzieć. 19.12.16, 17:32
        Miał być strzał z "Aurory," w wyszło ostatnie pierdnięcie esbecji.

*-------P-R-E-C-Z ---z----C-E-N-Z-U-R-Ą---------------------*
    • magdolot Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 18:22
      Motto:
      Ano dlatego, że jest to ostateczny dowód na to, iż PiS nie jest partią komunistyczną.
      Bo gdyby był - to zgodnie z tradycją Hartman i lewactwo zbudowaliby bramy powitalne z kwiatów, a nie wysyłali Kaczyńskiego do diabła.

----------------------------
      Co najmniej równie dobrze, a nawet o wiele lepiej, bo o niebo sensowniej można twierdzić, że Hartman w tej sprawie występował akurat jako konserwatysta i świadomy obrońca tradycji.

Bo tradycja jest taka, że Brama Herbowa Wawelu jest zarezerwowana dla koronowanych głów. Zaś jedynym w naszej historii osobnikiem, który wjeżdżał na Wawel samochodem, był niejaki Hans Frank.

I EOT
      • tw_wielgus Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 18:32
        Prof. Hartaman jako konserwatysta? Ejże... nie przeginaj.
    • buldog2 Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 19:26
      Dojrzałeś może prezessimusa?
      Jako pierwszy od czasu Hansa Franka wjeżdżał na Wawel w samochodzie.

--
      Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1
    • adalberto3 Na bruku chyba nie leżał ? 19.12.16, 20:38
      Od tego są niżsi w hierarchii potrzeb wg. modelu Abrahama Maslowa.
    • qqazz Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 20:43
      chyba tow. Hartmana?

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka