tw_wielgus 19.12.16, 15:47 prof. Hartmana. Był tam czy mi się coś przewidziało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_wielgus Był i protestował. 19.12.16, 15:59 Już znalazłem polityczek.pl/index.php/uncategorised/2222-malenczuk-z-hartmanem-witaja-kaczynskiego-w-krakowie-idz-pan-do-diabla Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Rodzi się pytanie dlaczego to takie ważne. 19.12.16, 16:08 Ano dlatego, że jest to ostateczny dowód na to, iż PiS nie jest partią komunistyczną. Bo gdyby był - to zgodnie z tradycją Hartman i lewactwo zbudowaliby bramy powitalne z kwiatów, a nie wysyłali Kaczyńskiego do diabła. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Rodzi się pytanie dlaczego to takie ważne. 19.12.16, 16:48 Akurat nie ma tu sprzeczności. Ja zawsze powtarzam że pisuary to komuniści chodzący do kościoła(nie wierzący, bo wierzącego to raczej trudno tam spotkać) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Rodzi się pytanie dlaczego to takie ważne. 19.12.16, 16:51 No nie, tu się nie zgodzę. W mojej ocenie, przeprowadzonej w oparciu o prawdę historyczną, gdyby to była komuna albo bolszewicy Hartman i lewactwo przyjeliby ich śpiewem i ukwieconymi bramami. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Rodzi się pytanie dlaczego to takie ważne. 19.12.16, 20:41 Dobrze znasz Hartmana Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Rodzi się pytanie dlaczego to takie ważne. 19.12.16, 20:54 > Ano dlatego, że jest to ostateczny dowód na to, iż PiS nie jest partią > komunistyczną. Ano dlatego, że jest to ostateczny dowód na to, iż PiS jest partią bolszewicką. Odpowiedz Link Zgłoś
soviethombre Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 16:00 Informował KOD-owców o przyjeździe Kaczyńskiego na Wawel w zachęcajacym do protestów tonie. Odpowiedz Link Zgłoś
soviethombre Prof. Hatman nie zasługuje nawet na to, żeby na fk 19.12.16, 16:16 omawiać Jego zachowania i polityczne sympatie. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz252 Re: Prof. Hatman nie zasługuje nawet na to, żeby 19.12.16, 16:19 Zacięte żydzisko i półgłówek maleńczuk to szczujnia. maleńczuk nawet podstawówki nie skończył a więzienie do reszty go zdeprawowało, alkohol też zrobił swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
soviethombre Re: Prof. Hatman nie zasługuje nawet na to, żeby 19.12.16, 16:24 Możliwie, ale głos ma interesujący, podobnie jak Hartman genealogię. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Prof. Hatman nie zasługuje nawet na to, żeby 19.12.16, 16:29 Nie to co prezes "Lotosu". trojmiasto.wyborcza.pl/trojmiasto/1,35636,21038071,luksusowe-jachty-obecnego-wiceprezesa-lotosu.html#TRrelSST Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Panie Tadeuszu 19.12.16, 16:31 tadeusz252 napisał: > Zacięte żydzisko i półgłówek maleńczuk to szczujnia. maleńczuk nawet podstawówk > i nie skończył a więzienie do reszty go zdeprawowało, alkohol też zrobił swoje. Proszę nie używać tego typu zwrotów w stosunku do oponenta politycznego. Dla mnie jest to dowód, że jednym z organizatorów było środowisko lewicowej polityki w sojuszu z menelstwem ( za jakie poczytuję Maleńczuka) . Znaczącą rolę odgrywała również pani z różowymi kudłami. Koordynowała akcję blokowania przejazdu kolumny polityków PiS. Czy pożądna kobieta maluje sobie włosy na różowo? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Cyngiel znowu zamulasz forum... 19.12.16, 16:24 .....pie...mi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 16:34 tw_wielgus napisał: > prof. Hartmana. > Był tam czy mi się coś przewidziało? > zmień dilera. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 16:42 Czekaj, czekaj niech sobie przypomnę kiedy po raz pierwszy usłyszałem ten greps: - "zmień dilera" Chyba 1973, albo jakoś tak... "Flower power" i tego typu klimaty (nie mylić z klimakterium) I popatrz pan w twoich ustach się ani odrobinę nie zestarzał. Jest twardy, sprężysty i jędrny zarazem. Jak ty to robisz chłopie? Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 16:43 był też Maleńczuk , chwała jemu Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 16:58 Nie mamy pewności czy był trzeźwy. Policja nie zbadała go alkomatem. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:00 pkt4a napisała: > był też Maleńczuk , chwała jemu Jak artysta ,aktor i celebryta miesza się do polityki to zwykły odpad .Nie ważne z której opcji.Na przemiał i do śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:16 taniarada napisał(a): > Jak artysta ,aktor i celebryta miesza się do polityki to zwykły odpad .Nie ważn > e z której opcji.Na przemiał i do śmieci. Zelnik, Łaniewska, Rewiński, Chodakowska - na przemiał i do śmieci. S. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:17 A Stalińska pod sąd. Za samo nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:03 Hartman był nie słychane .A Baumana na wózku nie przywieźli .Jeszcze ta znana pani wszechobecna w TVN Środa .I mamy komplecik. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:33 Zabrakło Cugier-Kotki. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:06 O, to świetnie. Cieszy to że nie boją się pokazać ludzie którzy doprowadzajà do wrzenia prawackie cioty. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:16 "doprowadzajà do wrzenia prawackie cioty"...?! Jak mam rozumieć tę frazę zawartą w twoim niezbyt ( to już akurat tradycja) mądrym poście? Hartman rozpala pederastów? Dlaczego tak uważasz, w końcu nie jest to fizycznie atrakcyjny mężczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:33 Owszem, rozpala prawackich pederastów. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:11 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/10,150682,21144294,co-sie-dzieje-gdy-populisci-dojda-do-wladzy-zagraniczna.html#BoxNewsLinkZ19 Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 17:28 tw_wielgus napisał: > prof. Hartmana. > Był tam czy mi się coś przewidziało? Odrzucać protestujących ze względu na wiek, wyznanie lub kolor skóry? Skąd u ciebie takie ciągoty? Tyś spisu? Bo one tetam fpisie totak majom. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Widzisz kawusia... jakby Ci to powiedzieć. 19.12.16, 17:32 Miał być strzał z "Aurory," w wyszło ostatnie pierdnięcie esbecji. *-------P-R-E-C-Z ---z----C-E-N-Z-U-R-Ą---------------------* Odpowiedz Link Zgłoś
magdolot Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 18:22 Motto: Ano dlatego, że jest to ostateczny dowód na to, iż PiS nie jest partią komunistyczną. Bo gdyby był - to zgodnie z tradycją Hartman i lewactwo zbudowaliby bramy powitalne z kwiatów, a nie wysyłali Kaczyńskiego do diabła. ---------------------------- Co najmniej równie dobrze, a nawet o wiele lepiej, bo o niebo sensowniej można twierdzić, że Hartman w tej sprawie występował akurat jako konserwatysta i świadomy obrońca tradycji. Bo tradycja jest taka, że Brama Herbowa Wawelu jest zarezerwowana dla koronowanych głów. Zaś jedynym w naszej historii osobnikiem, który wjeżdżał na Wawel samochodem, był niejaki Hans Frank. I EOT Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 18:32 Prof. Hartaman jako konserwatysta? Ejże... nie przeginaj. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 19:26 Dojrzałeś może prezessimusa? Jako pierwszy od czasu Hansa Franka wjeżdżał na Wawel w samochodzie. -- Sztandar PiS dumnie powiewa - xyz_xyz1 Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Na bruku chyba nie leżał ? 19.12.16, 20:38 Od tego są niżsi w hierarchii potrzeb wg. modelu Abrahama Maslowa. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Wśród protestujących w Krakowie migneła mi tw 19.12.16, 20:43 chyba tow. Hartmana? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś