Dodaj do ulubionych

Beata - nie kłam

24.01.17, 17:47
Dzisiaj p.Beata rozdzierała szaty i broszki nad notatką znalezioną cudem w MSZ i powiedziała,
że jej treść dowodzi,że Tusk uniemożliwił wspólny lot z Kaczyńskim do Smoleńska.Otóż jest to kolejne kłamstwo tej pani.
Premiera Tuska zaprosił premier Putin.Prezydenta Kaczyńskiego nie zapraszał nikt.Gdyby p.Beata miała jakie takie obycie na szczeblu ciut wyższym niż gminny to by wiedziała,że na poziomie oficjalnym wizyt bez zaproszeń i uzgodnień się nie składa a prezydent Miedwiediew nikogo nie zapraszał.Nie wiem dlaczego ta prosta prawda jest dla pisowców niemozliwa do zrozumienia.Natomiast treść notatki dowodzi jedynie,że za czasów Sikorskiego w MSZ pracowali fachowcy i uprawiało się tam politykę międzynarodową.Za Waszczykowskiego mamy frywolne dywagacje na temat wegeterian i cyklistów oraz podniecające odkrycia geograficzne i na tym polega różnica między jednym a drugim.
Obserwuj wątek
    • wsk175 Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 17:50
      Becia łże świadomie. Ciemny lud pisowski nie takie kity łykał ze smakiem.
    • kultywator.scierniskowy Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 17:52
      Pragniesz przeto udowodnić, że Tusk miał lepsze chody na dworze Putina?
      No to udało Ci się.
      • 99venus Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 17:55
        Ja już się nawet nad twoją głupotą nie lituję.
        • kultywator.scierniskowy Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 17:58
          Moją to moją, ale ty nawet dla swojej nie masz litości. Obdzierasz ją z godności i gwałt publicznie zadajesz.
        • wsk175 Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 17:59
          Kultywator nic nie kuma ale pianę toczy. Typowe dla pisiej trzody.
          • kultywator.scierniskowy Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:02
            Jak ty zadziwiająco dobrze znasz pisią trzodę. No zadziwiająco....
            Żon(a) na pis głosował (a)?
            • pies_na_czarnych Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:14
              kultywator.scierniskowy napisał:

> Jak ty zadziwiająco dobrze znasz pisią trzodę. No zadziwiająco....

Czytajac tylko twoje wpisy mozna na temat pisiej trzody kilka prac doktorskich napisac.
              • kultywator.scierniskowy Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:18
                No ku... wyobraź sobie, że nawet matury byś nie zdał. Bo ja na pis nie głosowałem i głosował nie będę.
                Wkurza mnie natomiast ta leminża tęsknota za rozumem zmieszana z ogromną dozą amnezji po ośmioletnich rządach PO.
                • yoma Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:35
                  Czemu każde pisię się wypiera, że pisię?
                  • kultywator.scierniskowy Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:37
                    A jak jest u autentycznych "pojebków" w tej kwestii, powiedz mi proszę?
                  • lech1966 Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 19:04
                    yoma napisała:

> Czemu każde pisię się wypiera, że pisię?

Dałaś tym samym dowód Yoma na to że, nadal wy lemingi żyjecie w matrixie. Nic nie kumacie i akurat Tobie naljepiej wychodzi przytakiwanie "nawiedzonemu zenkowi"... Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak głośnym wybucham śmiechem jak czytam te "dopowiastki". Czasem rodzina patrzy na mnie jak na kogoś niezrównoważonego, a śmiech to zdrowie.
                    Zarzucacie cały czas PIS że ma swoje moherowe berety i żelazny elektorat, szukacie sojuszników do walki z PIS ale skutecznie wszystkich "niezagospodarowanych" zniechęcacie. Mnie to jest na rękę,
                    Wszystkiego dobrego życzę..
                • pies_na_czarnych Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:48
                  Czy ja o glosowaniu pisze?
      • alistair-p Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 17:58
        Jak ktoś się rozwala po pijaku na nieistniejącym faktycznie lotnisku to nie są mu potrzebne żadne układy.Zapytaj Sasina kto zaprosił tam Lecha K,on to organizował.
        • kultywator.scierniskowy Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:00
          Rozwala się po pijaku?
          Czy tobie się coś nie pomyliło? Tak pytam bo ostatnio to po długiej cieżkeich chorobie zszedł był z tego łez padołu syn Wałęsy, na przewlekłą pomroczność jasną.
          • 99venus Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:25
            I to jest dowód twojego chamstwa i podłości.Co do meritum nie masz nic do powiedzenia.Obrzydliwa kreatura.
            I na tym szujowata gnido z tobą kończe.
            • kultywator.scierniskowy Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:28
              Niemożliwe..)))) I mówi to "coś", które non stop obraża ludzi i pisze posty tak obrzydliwe, że każdorazowo po przeczytaniu muszę umyć ręce.
              No byłbyś się geju nie ośmieszał swoją zaawansowaną hipokryzją.
              • pies_na_czarnych Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:54
                > każdorazowo po przeczytaniu muszę umyć ręce.

Braylem czytasz?
          • pies_na_czarnych Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:50
            > długiej cieżkeich chorobie zszedł był z tego łez padołu

Byl skoligacony z Lechem K.?
      • szwampuch58 Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:01

Polecieli i Spadli... reszta to betka,cyngiel
        • kultywator.scierniskowy Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:04
          Ale leży na Wawelu. Warto było.
          • szwampuch58 Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:07
            tymczasowo ale jak was kartofli to zadowala...nic mi do tego
            • kultywator.scierniskowy Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:19
              Jeszcze raz ale tym razem po polsku, bo nic nie jestem w stanie z tego bolszewickiego bełkotu zakumać.
          • 3kaczyjar Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:14

> Ale leży na Wawelu. Warto było.

Tak go szanują że co rusz mu zaglądną pod kołderkę - Sprawdzają czy nie zmartwych wstał?
            >
            • kultywator.scierniskowy Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:23
              Wiesz wasi do leżą na "Wojskowych Powązkach" i warszawskie robaki miały szczególną zabawę jak obgryzały truchło z Bieruta i innych na B. podśpiewując przy tym radośnie o tym, jak nie warto być przyzwoitym.
          • pies_na_czarnych Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:16

>

Jedyna korzysc z tego ma brat. Probujesz cos insynuowac?
            • kultywator.scierniskowy Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:24
              A cóż mianowicie Ci przychodzi do tej pięknej, otoczonej blond lokami, główki?
              • pies_na_czarnych Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:57
                > A cóż mianowicie Ci przychodzi do tej pięknej, otoczonej blond lokami, główki?

Ciezki przypadek z ciebie. Wlasnego tekstu ze zrozumieniem nie potrafisz przeczytac.
            • 99venus Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:29
              Apeluję o olewanie kmiotka letnim moczem.
              • kultywator.scierniskowy Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:36
                Z pewną taką nieśmiałością pozwolę się zapytać, skąd ci to tak nagle przyszło do głowy? To twój ulubiony rodzaj seksu?
          • buldog2 Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:21
            W swoim obłędzie i obrzydliwości jest to kuriozalne aż tak, że nie wiem, czy nadaje się do stopki.
            Może się zdecyduję.

--
            Opozytura to bardzo ładne słowo, bo zawiera i działanie PiS w charakterze ekspozytury - Magdolot
            • kultywator.scierniskowy Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:26
              Czemu nie, tylko prosiłbym o tantiemy.
              Fakturkę - jak zwykle - wystawi Mateusz.
          • erte2 Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:52

Na razie leży. Ale nie wiem żuczku czy dotarło to do ciebie że znów go będą wyciągać, znów pobierać jakieś kawałki do badań; potem okaże się że znowu za mało.... I tak po trochu, po odrobince będą odkrawać różne fragmenty - a to fragmenty podrobów, a to kawałki piszczeli czy kości ogonowej - i w pewnym momencie okaże się że nie ma czego chować z powrotem.
        • 99venus Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:27
          To bywalec latryn.Pomińmy go milczeniem.
          • kultywator.scierniskowy Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:34
            ))))) O boże! Wiedziałem, że nie obędzie się bez wizyty w kloace.
            Odnoszę wrażenie, że to twoja ulubione analogia. Jaki ty jesteś żałosny w swojej retoryce.

Tak poszukując odniesień do Freuda to pewnie z toaletą masz związane silne emocjonalnie, gorące przeżycia i silne wspomnienia. Pewnie podobnie jak ten poseł z "nowoczesnej".
          • erte2 Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:56
            99venus
            Daj spokój, nie ruszaj gó.wna bo będzie śmierdziało. Zresztą w swoim poprzednim wcieleniu (tw wielgus) był dokładnie taki sam.
      • don.kichote Tobie, udało się udowodnić żeś matoł - gratulacje! 24.01.17, 18:07

> Pragniesz przeto udowodnić, że Tusk miał lepsze chody na dworze Putina?
        > No to udało Ci się.
        >
        • kultywator.scierniskowy No to dawaj ten dowód niemoto. 24.01.17, 18:21
          Bo jak na razie to tylko rzygnąłeś leminżym jadem na moje nowe trampki nabyte w sklepie "Zelando"
    • pies_na_czarnych Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:11
      > Nie wiem dlaczego ta prosta prawda jest dla pisowców niemozliwa do zrozumienia.

Dla prostej baby nawet prosta prawda jest trudna do zrozumienia.
      • 99venus Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:33
        To może być spowodowane faktem,że ona nie jest potrzebna do rozumienia tego co robi tylko do posłusznego wykonywania poleceń.
        • pies_na_czarnych Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 19:01
          Za myslenie jej nie placa :)
    • erte2 Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:44
      99venus napisał:
      Beata - nie kłam

Wymagasz niemożliwego.
    • man_sapiens Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 18:56
      Ale o co chodzi? Przecież ona jest jednym z pisiewiczów - nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie oczekiwać od niej niczego innego niż kłamstw.
      • aga-kosa Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 19:17
        No i proszę, inteligentni ludzie i wywołują taką awanturę o sprawy, które kiedyś historia wyjaśni/ pokaże.
        Mam dwie bardzo sympatyczne znajome, z którymi o Smoleńsku unikam rozmów. One mieszkają na terenie gdzie da się odbierać TV1 i Trwam. Są tak święcie przekonane o tym, że celowo Tusk poleciał sam bo z LK nie chciał się zabić.
        No cóż; ktoś powiedział, że prawdę jak d..ę każdy ma swoją.
        Wzajemne wymyślanie sobie chyba nie ma sensu.
        Dziś komuś powiedziałam, że KŁÓCIĆ TO TRZEBA MIEĆ Z KIMŚ I O COŚ . aga
        • man_sapiens Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 20:17
          Nie przesadzaj z tym, że Beata taka inteligentna.

Premier zaprosił premiera. Gdyby premier zaprosił prezydenta, to by znaczyło , ze go obraża, deprecjonując jego pozycje. Gdyby premier zabrał niezaproszonego prezydenta to jako kogo? Ochroniarza? A może jako stwardessę? Już wiem, jako pilota.
          • 99venus Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 20:24
            To jest zbyt trudne dla pisowców do zrozumienia.Nie dotarło do nich,że jest coś takiego jak protokoł dyplomatyczny.Ale czego wymagać od tych ludzi żyjących w cieniu sławojek.
    • eiran Re: Beata - nie kłam 24.01.17, 19:53
      Chyba nie o to jej chodziło (jej, to znaczy Szydłu). Nie słyszałem jej ględzenia, do którego zresztą i tak nie mam cierpliwości, ale z tego co czytam w omówieniach, raczej dotyczyło ono głownie tego, że wbrew temu co twierdzi opozycja, notatka została ujawniona i upubliczniona "susznie", a ci co przeciw temu protestują, podobno wcześniej jeździli na skargę do Brukseli. Wyjaśnianiem "suszności" ujawnienia notatki zajmował się głownie Waszczykowski, który jest w sytuacji nie do pozazdroszczenia, bo obiecywał że zaraz po minionych wakacjach ujawni bombę kompromitującą ekipę Sikorskiego i dowodzącą tego, że Tusk razem z Putinem spiskowali przeciwko Kaczyńskiemu. No i teraz musi pleść i udawać, że właśnie to udowodnił licząc na to, że mało kto się z tym dokumentem zapozna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka