Dodaj do ulubionych

Lubnaue - oderwana od rzeczywistości

22.03.17, 17:04
Lubnauer w rozmowie z WP. (...) tłumaczyła, że Nowoczesna ma część wyborców, dla których TVP może być jedynym źródłem informacji.

Szanowna Pani, żaden porządny obywatel dziś nie ogląda propagandy PISu. Jeżeli komus po minucie oglądania nie zbiera się na rzyganie to znaczy, że jest zadeklarowanym zwolennikiem "dobrej zmiany". Na was żaden emeryt nie zagłosuje a ludzie młodsi szukają informacji prawdziwych w internecie - to tam powinniście docierać do wyborców
Obserwuj wątek
    • 141288bs Re: Lubnaue - oderwana od rzeczywistości 22.03.17, 17:20
      No wlasnie,ona nie wie,ze w bezposredniej konfrontacji te Ryski,Misily i pozostali glupole,nie maja szans. - Zostaje im tylko cos co nie robi bezposredniej konfrontacji...wowczas znajda sie idioci ktorym zamotaja w glupich lbach.
    • kylax4 "nowoczesna"? To ta partia katolicko-bankierska? 22.03.17, 17:54

• eiran Re: Lubnaue - oderwana od rzeczywistości 22.03.17, 18:56
      Co co wkleiłeś, to nie wypowiedź Lubnauer, a jej streszczenie słowami dziennikarza WP.
      To co Lubnauer powiedziała to opinia, że istnieją wyborcy, dla których jedynym źródłem informacji są programy TVP i nie należy z nich rezygnować, tzn. zostawić ich PiS-owi.
      • lech1966 Re: Lubnaue - oderwana od rzeczywistości 22.03.17, 19:10
        Ty ayran już widzę przywykłeś do roli tłumacza tłumaczącego "pomysły" Nowoczesnej z Polskiego na nasze. Co chciała to powiedziała, nie musisz jej tłumaczyć bo mówiła po Polsku
        • eiran Re: Lubnaue - oderwana od rzeczywistości 22.03.17, 19:13
          Ty natomiast masz całkowicie niezrozumiałą skłonność do komentowania szczegółów wypowiedzi, których nie słyszałeś, filmów, których nie widziałeś. Najpewniej dotyczy to również potraw, których nie jadłeś itp.
          • lech1966 Re: Lubnaue - oderwana od rzeczywistości 22.03.17, 19:19
            Nawet gdybym widział ten sam fragment filmu, słyszał ten sam fragment wypowiedzi czy zjadł ten sam kawałek tortu to i tak zawsze zachodzi ryzyko że nasze opinie nie będą jednakowe,,,,,,, bo punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia a wiadomo nie od dziś że nie siedzimy na tej samej gałęzi..
            Ja już zszedłem z drzewa..
            • eiran Re: Lubnaue - oderwana od rzeczywistości 22.03.17, 19:42
              Twoje poczucie wyższości jest całkowicie bezzasadne.
              • lech1966 Re: Lubnaue - oderwana od rzeczywistości 22.03.17, 19:47
                No widzisz,,,zle mnie zrozumiałeś. Spodziewałem się odpowiedzi w rodzaju ,,, "że z góry lepiej,,i dalej widać"
                • eiran Re: Lubnaue - oderwana od rzeczywistości 22.03.17, 19:52
                  Ponieważ sprawiasz wrażenie gościa, który w biologii tez nie jest najmocniejszy, więc ci wyjaśnię, że szympans jest małpą naziemną, natomiast przodkowie homo sapiens wiedli dość długo nadrzewny tryb życia.

Ważniejsze jest to, że nie słyszałeś wypowiedzi Lubnauer, co nie przeszkadza ci w ogóle w ocenie, kto ją oddał trafniej - ja czy dziennikarz WP.
                  • lech1966 Re: Lubnaue - oderwana od rzeczywistości 22.03.17, 19:58
                    Czy ja ciebie porównałem do szympansa? Weź na wstrzymanie ayran..Druga sprawa, moja wypowiedz dotyczyła ciebie i twojej wypowiedzi a nie Lubnauer. Odniosłem się do twojego tłumaczenia w/w dotyczące jej wypowiedzi
                    • eiran Re: Lubnaue - oderwana od rzeczywistości 22.03.17, 20:03
                      Innymi słowy - fragment "Co chciała to powiedziała, nie musisz jej tłumaczyć bo mówiła po Polsku" nie dotyczył wypowiedzi Lubnauer?

A jeśli chodzi o szympansa, to tego też nie zrozumiałeś - zejście z drzewa nie jest dowodem wyższości ewolucyjnej, a bywa że odwrotnie.
                      • lech1966 Re: Lubnaue - oderwana od rzeczywistości 22.03.17, 20:05
                        Oczywiście że tak..To było do twojej wypowiedzi.

A co do szympansa, to ja się wcale nie wywyższam,,,czego w twoich tekstach ty nawet nie starasz się ukryć
                      • nazimno Re: Lubnaue - oderwana od rzeczywistości 22.03.17, 20:38
                        To wracaj na galezie, ayran.
      • buldog2 Re: Lubnaue - oderwana od rzeczywistości 22.03.17, 20:18
        To wygląda logicznie. Czy mógłbyś wskazać zródło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka