Dodaj do ulubionych

Michał Jach-totalna żenada!

06.04.17, 10:10
I takie cÓś jest szefem Sejmowej Komisji Obrony.
Czy naprawdę taka jest elita PiS?
To coś w swoich wypowiedział samo sobie przeczyło, nie potrafiło znalezć właściwego słowa.
Jeśli takie są kadry PiS to może ta zabawa w rządzenie się wcześniej skończy!
Obserwuj wątek
    • danka1 Re: Michał Jach-totalna żenada! 06.04.17, 10:16
      Uprzedziłeś mnie z postem ,prymityw kompletnie nie wiedział co się z nim dzieje.
      • zapijaczony_ryj Re: Michał Jach-totalna żenada! 06.04.17, 10:21
        Zatrzymałem to i teraz czekam na żonę, która jak wróci ze sklepu to musi to to koniecznie zobaczyć i razem się pośmiejemy.
        Ten facet to kompletny...
        • danka1 Re: Michał Jach-totalna żenada! 06.04.17, 10:59
          Tym bełkotem zaorał nie tylko siebie ,ale także swego pryncypała. Ciekawe czy czegoś nie popuścił podczas tego "występu".
          • zapijaczony_ryj Re: Michał Jach-totalna żenada! 06.04.17, 11:25
            Ale trzeba mu przyznać, że intensywnie myślał, widać to było po falującym ciepłym powietrzu na jego głową.
            W końcu się zorientował, że pytania go przerosły i ratował się ucieczką.
            ps.
            Żona wróciła, razem obejrzeliśmy i o dziwo nie śmiała się, tylko zażenowana powiedziała. Jak to możliwe, zeby taki kretyn stał na czele takiej poważnej komisji.
            Liczę, to niedługo będzie w sieci i więcej Polaków to zobaczy
    • witek.bis Major pierwowo sorta 06.04.17, 11:31
      Przypadek Jacha Michała napawa optymizmem całe rzesze pisowskich nieudaczników, bo okazuje się, że bycie oficerem LWP i kompletnym cymbałem nie przeszkadza w byciu pisowskim szefem komisji obrony. Wystarczy tylko odpowiednio często powtarzać: "Zgadzam się z moim Prezesem".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka