Dodaj do ulubionych

PiS-owi spada

20.07.17, 00:00
Prezes wiedząc, że PiS jest już pogrzebany udawał wczoraj wariata aby uniknąć odpowiedzialności karnej.

wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/nowy-sondaz-ponad-50-proc-przeciwnych-rzadowi-pis/8h52kzs
Obserwuj wątek
    • xystos Re: PiS-owi spada 20.07.17, 00:05
      zmianynaziemi.pl/wiadomosc/separatysci-oglosili-powstanie-malorosji-na-gruzach-ukrainy-czy-nalezy-spodziewac-sie

powitajmy Braci Malorusinow
    • rccc Re: PiS-owi spada 20.07.17, 00:07
      na ratunek totalnym przychodzi z odsiecza Moskwa
      fakty.interia.pl/swiat/news-rosyjska-duma-o-bluznierczym-akcie-polskich-wladz,nId,2419135
      a tyle sie hasbara rozpisuje, ze PiS jest agentura Rosji.
      • buldog2 Re: PiS-owi spada 20.07.17, 00:38
        Normalka.
        Rosjanie dystansują się od własnej agentury, kiedy widzą, że jest zdemaskowana i skończona.
        Amerykanie też tak robią ze swoimi marionetkami.
        Na miejscu Agenta JARa i jego najbliższego otoczenia uważałbym. Może to już nie on kieruje wizytami seryjnego przyjaciela PIS. Zresztą, co ja piszę - z zachowania Agenta JARa widać, że ma to w świadomości.
      • pies_na_czarnych Re: PiS-owi spada 20.07.17, 00:43
        Zwyczajna maskirowka.
        • buldog2 Re: PiS-owi spada 20.07.17, 00:54
          Czy ja wiem...
          Myślę, że o ile jeszcze Putin nie postawił krzyżyka na PISie, to stał się znacznie bardziej ostrożny w otwartym poparciu.
          Kiedy Anton na stronie D'Amato oglosił, że się z nim (D'Amato) nie zna, znaczy się kazał naPISać takie oświadczenie przyjacielowi D'Amato, rosyjski portal mail.ru podał to do wiadomości jako fakt. Ale PIS to kłamstwo spieprzył, wszystko się wydało i teraz nikt podobnej wpadki nie zaryzykuje. Poza tym, każde rozsądne kierownictwo państwa, a rosyjskie jest rozsądne, w sytuacjach podbramkowych agentury rozważa wszystkie możliwości rozwoju sytuacji. PIS nie jest już popierany bezwarunkowo.
          Nie zapominajmy, jak skończył prezes afgańskiego PISu Nadżibullach.
          • pies_na_czarnych Re: PiS-owi spada 20.07.17, 01:01
            Może ten nagły zwrot Moskwy doprowadził wczoraj PrezesPana do załamania nerwowego? Historia może kiedyś da nam odpowiedz.
            • buldog2 Re: PiS-owi spada 20.07.17, 07:50
              W "Wokrug sweta" czytałem kapitalne wspomnienia o obaleniu Idi Amina i o tym co teraz też kiedyś się dowiemy. Ale trzeba poczekać, aż nastąpi zmiana władzy, minie ileś lat. Pamiętniki z delegacji będą się sprzedawać tak jak książka o Macierewiczu, albo lepiej.
              Dlatego myślę, że możemy czekać krócej, bo oni już zaczynają pisać swoje relacje autorskie "Nasz człowiek w Warszawie" itp. Wróć, przepraszam, to będzie "Nasza brygada", bo nawiązanie do Piłsudskiego (ukłon w stronę polskiego czytelnika, to się liczy), po drugie - określenie web-brygada już się zakorzeniło i chwyci. A po trzecie, jest ich legion (nie kilku). Bo taką już mają naturę.

--
              Lemingi zaplute karły reakcji
    • rccc Re: PiS-owi spada 20.07.17, 15:09
      fakty.interia.pl/polska/news-pis-z-ogromna-przewaga-nad-rywalami-najnowszy-sondaz,nId,2419394
    • mazala1 PiS-owi spada a Opozycji rośnie! 20.07.17, 15:28
      Do zobaczenia o 20-tej obok Budki pod Pałacem Prezydenckim.
    • pies_na_czarnych Re: PiS-owi spada 20.07.17, 15:31
      Młodzi obudzili sie.
      www.tokfm.pl/Tokfm/7,103085,22122038,mam-zla-wiadomosc-dla-kaczynskiego-zaczeli-protestowac-mlodzi.html#Czolka3Img
    • snajper55 A jakie to ma znaczenie? ONI mają 20.07.17, 15:35
      Mają większość.
      Mają prokuraturę.
      Mają sądy.
      Mają policję.
      Mają wojsko.
      Teraz to już mogą mieć suwerena w dupie.

S.
      • taniarada Re: A jakie to ma znaczenie? ONI mają 20.07.17, 15:39
        snajper55 napisał:

> Mają większość.
        > Mają prokuraturę.
        > Mają sądy.
        > Mają policję.
        > Mają wojsko.
        > Teraz to już mogą mieć suwerena w dupie.
        >
        > S.
        Czy w dupie to ty tak sądzisz. Żeby chociaż opozycja umiała zaśpiewać hymn to jeszcze bym zrozumiał żal.Ciekawe jak klub "konfident15" spojrzy wyborcom w oczy?
        Oni myślą nikt nie wie o ich agenturalności,bo ich teczki spalono.
      • znak-wodny Nie tekie dyktatury obalano w kilka godzin! 20.07.17, 16:20
        Nie martw się, jest źle!
        Może być tylko lepiej!
        Naród nabiera w płuca pary a to jest dobry objaw.
        Zanim sytuacja dojrzeje do apogeum trzeba jeszcze troszkę poczekać.
        Wszyscy, którzy przczyniają się czynnie do łamania Konstytucji RP będą siedzieć długie lata za kratami.
    • taniarada Re: Teraz to dopiero urośnie 20.07.17, 15:35
      38 proc. osób deklarujących w lipcu gotowość wzięcia udziału w wyborach do Sejmu zamierza głosować na PiS - wynika z sondażu Kantar Public. Na drugim miejscu znalazła się PO z 19 proc. poparciem. Kolejne miejsca zajęły Kukiz'15 - na to ugrupowanie chce głosować 9 proc. i Nowoczesna - 8 proc. Badanie Kantar Public przeprowadzono w dniach 7-12 lipca - czyli przed sejmową awanturą o Sąd Najwyższy.

fakty.interia.pl/polska/news-pis-z-ogromna-przewaga-nad-rywalami-najnowszy-sondaz,nId,2419394
      • znak-wodny Nie ciesz się bo tym razem opozycja 20.07.17, 16:23
        wystawio jedną listę wyborczą na którą zagłosuje ponad 60% wyborców.
        Będzie pozamiatane i zakłady karnbe zapełnione na wiele lat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka