Dodaj do ulubionych

Problemy lewicy ze zjednoczeniem. Idzie jak po ...

IP: *.dc.dc.cox.net 07.10.04, 02:52
Tak Kochani musicie oczyscic swoje szeregi z osob skompromitowanych aferami i
zjednoczyc sie. Bierzecie przyklady z lewic zachodnich, ktore maja sie
calkiem dobrze i coraz czesciej wygrywaja z bezduszna prawica. Powodzenia!
bez Was PL stanie sie zaglebiem niewolnikow.
Obserwuj wątek
    • Gość: tod Wasz upadek jest przyszłością dla Polski !!!!! IP: *.waw.cdp.pl / 213.134.142.* 07.10.04, 03:55
      Polska odzyska wolność jak tą złodziejską Lewice szlag trafi. Wasze miejsce
      jest w więzieniach
      • szczurbiurowy Re: Wasz upadek jest przyszłością dla Polski !!! 07.10.04, 06:56
        Z jedną poprawką - Akcja Wyborcza OPZZ jeśli zdecyduje się na zabiegi jednoczące
        na skutek tego własnie zostanie zubpełnie wyłączona z obiegu, tak jak to się
        stał z Solidarnoscia.
    • Gość: *** Sukces Borowskiego oddala DO SLD?? Chyba "od"... IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 07.10.04, 07:00
    • Gość: Bacz Ordynacja proporcjonalna premiuje dzielenie IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.04, 11:30
      Lewica już w tym dzieleniu poszła jednak za daleko - któraś z partyj
      może się nie załapać na próg. Ja tam jestem za JOW-ami czyli
      jednomandatowymi okręgami wyborczymi, bo rozdrobnienie partyjne
      powodowane przez system proporcjonalny powoduje że każda partia
      myśli tylko o swoim elektoracie, a nikt o dobru wspólnym.

www.jow.pl
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Problemy lewicy ze zjednoczeniem. Idzie jak p 07.10.04, 17:37
      oj jak mnie to cieszy ze lewica się dzieli i kłóci...wyglada na to ze w natęnym sejmie moze jeuj nie być.i oby tak się stało! dla mnie prawdziwa lewica to Samoobrona a ta postkomunis
    • Gość: Mac UL to dobra droga IP: 195.117.159.* 07.10.04, 17:41
      UL - Unia Lewicy to dobra droga. Tam skupiają się ideowcy, a nie karierowicze.
      SLD już dawno lewicą nie jest. SDPL to mieszanka liberałów z lewicowcami z
      dominacją liberałów. Pani Izo Polsce jest potrzebna prawdziwa lewica. Niech
      Pani nie schodzi z tej drogi, nawet gdyby najbliższe wybory zakończyły się
      niepowodzeniem. Nastepne będą zwrotem społeczeństwa w kierunku lewicy
      rzeczywistej czyli ULa. Tak sobie myślę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka