Dodaj do ulubionych

Przyznam szczerze

05.09.17, 15:41
nienawidzę bardziej PO jak PiS.:)A Forumowicze?
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Przyznam szczerze 05.09.17, 15:46
      Powiedz to swojemu lekarzowi, co forumowiczów to może obchodzić.
      • superspec Bo ja mam urojenia wielkościowe.:) 05.09.17, 15:55
        Obaliłem komunę będąc oseskiem oraz kleptokrację PO przy pomocy kartki wyborczej.:)
        psychiatria.mp.pl/choroby/73534,zaburzenia-urojeniowe
        pl.wikipedia.org/wiki/Kleptokracja
        • rzewuski1 Re: Bo ja mam urojenia wielkościowe.:) 05.09.17, 16:43
          obaliłeś tez demokracje.
          • inocom Wiesz, że to ciekawa marka wódki? :) 05.09.17, 23:14
            rzewuski1 napisał:

> obaliłeś tez demokracje.

- Heniek! Ile dziś obaliłeś demokracji, bo ja dwie?
            - Cienias jesteś Zbychu, ja tu już dziś cztery demokracje obaliłem.
          • lech1966 Re: Bo ja mam urojenia wielkościowe.:) 13.09.17, 21:47
            rzewuski1 napisał:

> obaliłeś tez demokracje.

Jakiś ty naiwny. Myślisz że demokracja jest jedynie wtedy kiedy Partia Oszustów jest u władzy?
      • inocom Lekarzu lecz się sam. 06.09.17, 22:20
        yoma napisała:

> Powiedz to swojemu lekarzowi, co forumowiczów to może obchodzić.
        >
    • erka-4 no to cierpisz na bardzo... 05.09.17, 16:21
      ...poważną chorobę,czeka cię trepanacja czaszki,coś z mózgiem masz nie w porządku.
      Jeśli sie nie POddasz operacji wylądujesz w psychiatryku.
    • inocom PiS wykończył totalnych miłością 05.09.17, 23:03
      superspec napisał:

> nienawidzę bardziej PO jak PiS.:)A Forumowicze?

A może to oni sami się wykończyli nienawiścią?
      Jad im mózgi przeżarł.
      • lech1966 Re: PiS wykończył totalnych miłością 05.09.17, 23:27
        inocom napisał:

> superspec napisał:
        >
        > > nienawidzę bardziej PO jak PiS.:)A Forumowicze?
        >
        > A może to oni sami się wykończyli nienawiścią?
        > Jad im mózgi przeżarł.

Zwyczajne za ciasno było pod stołem.Zaczęli sobie nawzajem wyrywać co lepsze kąski no i się ,,,,,,,,rypło.
        • inocom Re: PiS wykończył totalnych miłością 06.09.17, 07:48
          lech1966 napisał:

> inocom napisał:
          >
          > > superspec napisał:
          > >
          > > > nienawidzę bardziej PO jak PiS.:)A Forumowicze?
          > >
          > > A może to oni sami się wykończyli nienawiścią?
          > > Jad im mózgi przeżarł.
          >
          > Zwyczajne za ciasno było pod stołem.Zaczęli sobie nawzajem wyrywać co lepsze ką
          > ski no i się ,,,,,,,,rypło.

Spod stołu pana wygania zwykle zły sługa. A tu PiS pozwolił im się nażreć odpadami i miłościwie czekał, aż sami się wezmą za łby.
          • lech1966 Re: PiS wykończył totalnych miłością 13.09.17, 20:04
            inocom napisał:
            >
            > Spod stołu pana wygania zwykle zły sługa. A tu PiS pozwolił im się nażreć odpad
            > ami i miłościwie czekał, aż sami się wezmą za łby.

Żarli sami w ograniczonym gronie wyrywając sobie co lepsze kąski. Myśleli że "wielkie żarcie" nigdy się nie skończy co widać nadal w szeregach PO. Ale poparcie Merkel już się kończy. Timmermans dziś ogłosił że nie potrzeba dwuwładzy w UE, wystarczy jak będzie tylko jeden król w UE zwłaszcza że wokół Tuska robi się coraz cieplej a epatowanie unijnej opinii o kolejnych dziwnych zbiegach okoliczności za czasów rządów Tuska w Polsce może być trudne do wytłumaczenia lub ukrycia przed opinią publiczną na zachodzie. Merkel już zauważyła że Tusk i jego grzeszki przeszłości mogą pociągnąć na dno nie tylko ją,,, ale całą frakcję. Tusk jak wróci do Polski to tylko po to aby stanąć przed TS razem z V Rostowskim i innymi...
            Jedynym wygranym jak na razie jest Nowak /zegarek/ bo ma obywatelstwo Ukraińskie a Ukraina nie wyda takiego speca od "dróg" Polsce
            • inocom Tusk miał chociażby dobre intencje 13.09.17, 21:40
              lech1966 napisał:

> inocom napisał:
              > >
              > > Spod stołu pana wygania zwykle zły sługa. A tu PiS pozwolił im się nażreć
              > odpad
              > > ami i miłościwie czekał, aż sami się wezmą za łby.
              >
              > Żarli sami w ograniczonym gronie wyrywając sobie co lepsze kąski. Myśleli że "w
              > ielkie żarcie" nigdy się nie skończy co widać nadal w szeregach PO. Ale poparci
              > e Merkel już się kończy. Timmermans dziś ogłosił że nie potrzeba dwuwładzy w UE
              > , wystarczy jak będzie tylko jeden król w UE zwłaszcza że wokół Tuska robi się
              > coraz cieplej a epatowanie unijnej opinii o kolejnych dziwnych zbiegach okolicz
              > ności za czasów rządów Tuska w Polsce może być trudne do wytłumaczenia lub ukry
              > cia przed opinią publiczną na zachodzie. Merkel już zauważyła że Tusk i jego gr
              > zeszki przeszłości mogą pociągnąć na dno nie tylko ją,,, ale całą frakcję. Tusk
              > jak wróci do Polski to tylko po to aby stanąć przed TS razem z V Rostowskim i
              > innymi...
              > Jedynym wygranym jak na razie jest Nowak /zegarek/ bo ma obywatelstwo Ukraiński
              > e a Ukraina nie wyda takiego speca od "dróg" Polsce

Intencje Dutkiewicza pozostają bardzie mroczne.
              W EIT+, ten doktor logiki KUL, zainwestował ~650 mln zł pieniędzy wrocławian.
              Odzyskał 1.00 zł (słownie: jeden złoty).

Reszta inwestycji jest prowadzona równie genialnie, z ekonomicznego punktu widzenia.
              Co więcej żyjąc w biedzie na samorządowym garnuszku, dorobiło się Słonko Sudetów ponoć 7 chałup tylko we Wrocławiu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka