superspec 05.09.17, 15:41 nienawidzę bardziej PO jak PiS.:)A Forumowicze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Przyznam szczerze 05.09.17, 15:46 Powiedz to swojemu lekarzowi, co forumowiczów to może obchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Bo ja mam urojenia wielkościowe.:) 05.09.17, 15:55 Obaliłem komunę będąc oseskiem oraz kleptokrację PO przy pomocy kartki wyborczej.:) psychiatria.mp.pl/choroby/73534,zaburzenia-urojeniowe pl.wikipedia.org/wiki/Kleptokracja Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Bo ja mam urojenia wielkościowe.:) 05.09.17, 16:43 obaliłeś tez demokracje. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Wiesz, że to ciekawa marka wódki? :) 05.09.17, 23:14 rzewuski1 napisał: > obaliłeś tez demokracje. - Heniek! Ile dziś obaliłeś demokracji, bo ja dwie? - Cienias jesteś Zbychu, ja tu już dziś cztery demokracje obaliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Bo ja mam urojenia wielkościowe.:) 13.09.17, 21:47 rzewuski1 napisał: > obaliłeś tez demokracje. Jakiś ty naiwny. Myślisz że demokracja jest jedynie wtedy kiedy Partia Oszustów jest u władzy? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Lekarzu lecz się sam. 06.09.17, 22:20 yoma napisała: > Powiedz to swojemu lekarzowi, co forumowiczów to może obchodzić. > Odpowiedz Link Zgłoś
erka-4 no to cierpisz na bardzo... 05.09.17, 16:21 ...poważną chorobę,czeka cię trepanacja czaszki,coś z mózgiem masz nie w porządku. Jeśli sie nie POddasz operacji wylądujesz w psychiatryku. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom PiS wykończył totalnych miłością 05.09.17, 23:03 superspec napisał: > nienawidzę bardziej PO jak PiS.:)A Forumowicze? A może to oni sami się wykończyli nienawiścią? Jad im mózgi przeżarł. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PiS wykończył totalnych miłością 05.09.17, 23:27 inocom napisał: > superspec napisał: > > > nienawidzę bardziej PO jak PiS.:)A Forumowicze? > > A może to oni sami się wykończyli nienawiścią? > Jad im mózgi przeżarł. Zwyczajne za ciasno było pod stołem.Zaczęli sobie nawzajem wyrywać co lepsze kąski no i się ,,,,,,,,rypło. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: PiS wykończył totalnych miłością 06.09.17, 07:48 lech1966 napisał: > inocom napisał: > > > superspec napisał: > > > > > nienawidzę bardziej PO jak PiS.:)A Forumowicze? > > > > A może to oni sami się wykończyli nienawiścią? > > Jad im mózgi przeżarł. > > Zwyczajne za ciasno było pod stołem.Zaczęli sobie nawzajem wyrywać co lepsze ką > ski no i się ,,,,,,,,rypło. Spod stołu pana wygania zwykle zły sługa. A tu PiS pozwolił im się nażreć odpadami i miłościwie czekał, aż sami się wezmą za łby. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: PiS wykończył totalnych miłością 13.09.17, 20:04 inocom napisał: > > Spod stołu pana wygania zwykle zły sługa. A tu PiS pozwolił im się nażreć odpad > ami i miłościwie czekał, aż sami się wezmą za łby. Żarli sami w ograniczonym gronie wyrywając sobie co lepsze kąski. Myśleli że "wielkie żarcie" nigdy się nie skończy co widać nadal w szeregach PO. Ale poparcie Merkel już się kończy. Timmermans dziś ogłosił że nie potrzeba dwuwładzy w UE, wystarczy jak będzie tylko jeden król w UE zwłaszcza że wokół Tuska robi się coraz cieplej a epatowanie unijnej opinii o kolejnych dziwnych zbiegach okoliczności za czasów rządów Tuska w Polsce może być trudne do wytłumaczenia lub ukrycia przed opinią publiczną na zachodzie. Merkel już zauważyła że Tusk i jego grzeszki przeszłości mogą pociągnąć na dno nie tylko ją,,, ale całą frakcję. Tusk jak wróci do Polski to tylko po to aby stanąć przed TS razem z V Rostowskim i innymi... Jedynym wygranym jak na razie jest Nowak /zegarek/ bo ma obywatelstwo Ukraińskie a Ukraina nie wyda takiego speca od "dróg" Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Tusk miał chociażby dobre intencje 13.09.17, 21:40 lech1966 napisał: > inocom napisał: > > > > Spod stołu pana wygania zwykle zły sługa. A tu PiS pozwolił im się nażreć > odpad > > ami i miłościwie czekał, aż sami się wezmą za łby. > > Żarli sami w ograniczonym gronie wyrywając sobie co lepsze kąski. Myśleli że "w > ielkie żarcie" nigdy się nie skończy co widać nadal w szeregach PO. Ale poparci > e Merkel już się kończy. Timmermans dziś ogłosił że nie potrzeba dwuwładzy w UE > , wystarczy jak będzie tylko jeden król w UE zwłaszcza że wokół Tuska robi się > coraz cieplej a epatowanie unijnej opinii o kolejnych dziwnych zbiegach okolicz > ności za czasów rządów Tuska w Polsce może być trudne do wytłumaczenia lub ukry > cia przed opinią publiczną na zachodzie. Merkel już zauważyła że Tusk i jego gr > zeszki przeszłości mogą pociągnąć na dno nie tylko ją,,, ale całą frakcję. Tusk > jak wróci do Polski to tylko po to aby stanąć przed TS razem z V Rostowskim i > innymi... > Jedynym wygranym jak na razie jest Nowak /zegarek/ bo ma obywatelstwo Ukraiński > e a Ukraina nie wyda takiego speca od "dróg" Polsce Intencje Dutkiewicza pozostają bardzie mroczne. W EIT+, ten doktor logiki KUL, zainwestował ~650 mln zł pieniędzy wrocławian. Odzyskał 1.00 zł (słownie: jeden złoty). Reszta inwestycji jest prowadzona równie genialnie, z ekonomicznego punktu widzenia. Co więcej żyjąc w biedzie na samorządowym garnuszku, dorobiło się Słonko Sudetów ponoć 7 chałup tylko we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś