99venus 29.09.17, 17:26 Tarczyński odmówił zrzeczenia sie immunitetu.Ten bohaterski parweniusz prowincjonalny mocny tylko w pysku.Przed sądem boi się stanąć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Tchórzliwy Dominik 29.09.17, 17:31 Zamiast Dominika PiS ukarze Łukasza i statystycznie wszystko będzie się zgadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Tchórzliwy Dominik 29.09.17, 18:17 Jest w totalnym szoku,spocony ze strachu. Darek Michalczewski wszystko mu "wytłumaczy". Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Tchórzliwy Dominik 29.09.17, 19:10 Dlaczego posłowie decydują w sprawie odebrania immunitetu innemu posłowi? Odpowiedz Link Zgłoś
piq ta wszawa PiSia ciocia na moją propozycję,... 29.09.17, 19:38 ...że wprawdzie jestem tylko o 15 lat młodszy od Wałęsy, ale zdrowy i wysportowany, i chętnie go zastąpię w solo, na które ta wszawa ciocia wyzwała schorowanego starca, zabanował mnie na tt. NIe dziwi mnie, że ta wesz nie chce odpowadać za swoje łgarstwa. Mam dwóch szczególnych gości, którym dam po ryju: Piotrowicza i Tarczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: ta wszawa PiSia ciocia na moją propozycję,... 29.09.17, 20:57 Strasznie skąpy jesteś.Moja lista jest znacznie dłuższa. Odpowiedz Link Zgłoś