bohgdan 09.10.17, 19:30 Mszczą się za różaniec bez granic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 19:34 szczegoly moge prosic kartofel bo nie wiem , czy stal na Krokwi czy na Kasprowym a moze w piwnicy jak Maliniak z tym gadzetem? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 19:36 bohgdan napisał(a): > Mszczą się za różaniec bez granic. Gdy ktoś popiera idiotyczną inicjatywę, to trudno się dziwić potem komentarzom. S. Odpowiedz Link Zgłoś
bohgdan Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 19:40 Dla Ciebie snajper wszystko jest idiotyczne.Religa ,kościół i cały PIS.Tylko nepotyzm Ci nie przeszkadzał wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 20:41 To nie było idiotyczne,to było zenujące świadectwo mentalności części polskiego społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 21:07 99venus napisał: > To nie było idiotyczne,to było zenujące świadectwo mentalności części polskiego > społeczeństwa. Społeczeństwa tkwiącego jeszcze w poganstwie, gusłach i zabobonach. Gdyż mówi Pismo: 1 Strzeżcie się, żebyście uczynków pobożnych nie wykonywali przed ludźmi po to, aby was widzieli; inaczej nie będziecie mieli nagrody u Ojca waszego, który jest w niebie. 5 Gdy się modlicie, nie bądźcie jak obłudnicy. Oni lubią w synagogach i na rogach ulic wystawać i modlić się, żeby się ludziom pokazać. Zaprawdę, powiadam wam: otrzymali już swoją nagrodę. 6 Ty zaś, gdy chcesz się modlić, wejdź do swej izdebki, zamknij drzwi i módl się do Ojca twego, który jest w ukryciu. A Ojciec twój, który widzi w ukryciu, odda tobie. Mt 6,1-6.6 S. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 21:27 99venus napisał: > To nie było idiotyczne,to było zenujące świadectwo mentalności części polskiego > społeczeństwa. Tylko nie widzisz venus że ty bierzesz udział w takim samym różańcu i dajesz takie samo świadectwo tylko bóg jest inny...To pieniądz i władza..Też się modlisz o powrót PO i PSL do władzy.. Powód zaślepienia jest inny,,,ale zaślepienie takie samo... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 23:23 lech1966 napisał: > Tylko nie widzisz venus że ty bierzesz udział w takim samym różańcu i dajesz > takie samo świadectwo tylko bóg jest inny No jasne że inny. My nie czcimy gnoma z Żoliborza. Nie uznajemy za święte wszystkiego, co wypierdzi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Kredkami mogli rysować? :) 10.10.17, 00:12 99venus napisał: > To nie było idiotyczne,to było zenujące świadectwo mentalności części polskiego > społeczeństwa. demotywatory.pl/4804180/Malowanie-kredkami-przeciw-terrorystom-Podswietlanie-budynkow Ani jedno, ani drugie mnie nie grzeje, ale wolności te, jak chociażby prawo do przemieszczania, czy prawo do zgromadzeń, prawo do własnych wierzeń, daje Karta Podstawowych Praw Człowieka, której Tusk za nic nie chciał wprowadzić w życie. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kredkami mogli rysować? :) 10.10.17, 00:15 > Ani jedno, ani drugie mnie nie grzeje, ale wolności te, jak chociażby prawo do przemieszczania... Jezeli przemieszczasz sie za swoje to nie mam nic przeciw. :) Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Kredkami mogli rysować? :) 10.10.17, 00:25 pies_na_czarnych napisała: > > Ani jedno, ani drugie mnie nie grzeje, ale wolności te, jak chociażby pra > wo do przemieszczania... > > Jezeli przemieszczasz sie za swoje to nie mam nic przeciw. :) Na analogicznej zasadzie działa np. Owsiak. I jest git? Nie ludzie strzegą się tych, co gęby mają pełne frazesów typu demokracja, wolność, miłość itp, a jak tylko mogą to nóż wbiją w plecy. Większość z tu piszących to totalni obłudnicy i zakłamańcy. 1 Nie sądźcie, abyście nie byli sądzeni. 2 Bo takim sądem, jakim sądzicie, i was osądzą; i taką miarą, jaką wy mierzycie, wam odmierzą. 3 Czemu to widzisz drzazgę w oku swego brata, a belki we własnym oku nie dostrzegasz? 4 Albo jak możesz mówić swemu bratu: Pozwól, że usunę drzazgę z twego oka, gdy belka [tkwi] w twoim oku? 5 Obłudniku, wyrzuć najpierw belkę ze swego oka, a wtedy przejrzysz, ażeby usunąć drzazgę z oka twego brata. 6 Nie dawajcie psom tego, co święte, i nie rzucajcie swych pereł przed świnie, by ich nie podeptały nogami, i obróciwszy się, was nie poszarpały. Kiedy widzisz dobrego człowieka, staraj się go naśladować. Kiedy widzisz złego człowieka, zastanów się nad samym sobą. Konfucjusz. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 20:51 bohgdan napisał(a): > Dla Ciebie snajper wszystko jest idiotyczne. Nie, nie wszystko. Tylko idiotyczne inicjatywy, takie jak ta z różańcem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 22:44 bohgdan napisał(a): > wszystko jest idiotyczne.Religa ,kościół i cały PIS. > Tylko nepotyzm Ci nie przeszkadzał wcześniej. Nie ma partii bardziej przeżartej nepotyzmem od PiSu. Takiej armii pociotków, znajomych królika i ogólnie Misiewiczów nie wyhodował dotąd nikt. To wyjątkowo bezczelne, żeby PiSior oskarżał KOGOKOLWIEK o nepotyzm! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 19:42 Niech manifestuje co chce,nawet swoją męskość,a wtedy niech wyskakuje z gaci. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 20:03 a ktoren to lon? memnews.pl/img/35104/zbudujemy-polske-twoich-marzen/ Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 20:16 Kolejny męczennik? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 21:16 hejterzy...a nie lepiej nazywac ich tymi jakimi sa? - pedaly i lesbijki Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 21:30 prezes Kaczynski? Odpowiedz Link Zgłoś
3kaczyjar Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 21:31 A nie księża i zakonnice? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 21:42 Nie możecie pogadać jak ludzie? Jak musicie się pałować to idźcie na mecz albo coś w tym rodzaju.. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 10.10.17, 00:16 Ostatnio ciekawiej jest po meczu :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 23:21 141288bs napisał: > hejterzy...a nie lepiej nazywac ich tymi jakimi sa? - pedaly i lesbijki UBywatele, komuniści, złodzieje, przechodnie, zdradzieckie mordy, wegetarianie, wykształciuchy, gorszy sort, cykliści. To tak w skrócie. S. Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 21:49 Dajmy spokoj pisowcom Rozaniec bez granic sie skonczyl, moga byc znowu soba czyli skurw.... Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 21:59 Nieeeeee!!!! Sytuacja w Polsce jest bardzo niebezpieczna i twoje"dajmy spokoj" to nie jest rozwiazanie.. To przerażające jak szybko z ksenofobicznych nacjonalistów w cieniu figury "Chrystusa króla Polski" pod patronatem PiS-u moza dojsc do narodowej tragedi w Polsce....Niemcy juz to przerabiali Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 22:34 No i jak tu z wami można pogadać po dobroci??? Bez chamstwa ani rusz... Jest akcja,,,,jest reakcja,,,a później płacz że jest hejt. To dziki takim jak ty szwampuch i szlachcic jest tak jak jest Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 23:25 lech1966 napisał: > No i jak tu z wami można pogadać po dobroci??? Bez chamstwa ani rusz... Jest a > kcja,,,,jest reakcja,,,a później płacz że jest hejt. O to, to , to. Lżycie, wyzywacie, szkalujecie a potem jęczycie, gdy spotkacie się z analogiczną odpowiedzią. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 23:32 Tak,,,czasem i ja przesadzam, różnica pomiędzy nami jest taka że ja potrafię się przyznać do błędu bo nie do końca mam wyprany mózg, a ty czy trzeba czy nie hejtujesz. Widocznie nic innego nie potrafisz. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 23:54 lech1966 napisał: > Tak,,,czasem i ja przesadzam, różnica pomiędzy nami jest taka że ja potrafię si > ę przyznać do błędu bo nie do końca mam wyprany mózg, a ty czy trzeba czy nie h > ejtujesz. Widocznie nic innego nie potrafisz. To nie chodzi o ciebie czy o mnie. To chodzi o całą formację, która nienawiść, hejt, szaklowanie, oszczerstwa uczyniła swoimi głównymi narzędziami wali o władzę. Której przywódca przy każdej okazji rzyga (tego naprawdę nie da się inaczej nazwać) nienawiścią. Pokaż mi jedno wystąpienie Tuska, Schetyny, Millera, Kwaśniewskiego czy Petru porównywalne z rzygiem Kaczyńskiego z trybuny sejmowej o zdradzieckich mordach. Jedno. A u Kaczyńskiego to standard. S. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 10.10.17, 19:52 snajper55 napisał: > lech1966 napisał: > > > Tak,,,czasem i ja przesadzam, różnica pomiędzy nami jest taka że ja potra > fię si > > ę przyznać do błędu bo nie do końca mam wyprany mózg, a ty czy trzeba czy > nie h > > ejtujesz. Widocznie nic innego nie potrafisz. > > To nie chodzi o ciebie czy o mnie. To chodzi o całą formację, która nienawiść, > hejt, szaklowanie, oszczerstwa uczyniła swoimi głównymi narzędziami wali o wład > zę. Której przywódca przy każdej okazji rzyga (tego naprawdę nie da się inaczej > nazwać) nienawiścią. Pokaż mi jedno wystąpienie Tuska, Schetyny, Millera, Kwaś > niewskiego czy Petru porównywalne z rzygiem Kaczyńskiego z trybuny sejmowej o z > dradzieckich mordach. Jedno. A u Kaczyńskiego to standard. > > S. Trochę racji w tym jest. Tusk tak się nie zachowywał a jeśli nawet, to rzadko ponosiły go nerwy. Ja nadal powtórzę akcja wywołuje reakcję. JK jest z każdej strony atakowany i to pewnie jest forma obrony,,lub rakcji Odpowiedz Link Zgłoś
szlachcic Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 10.10.17, 17:23 >O to, to , to. Lżycie, wyzywacie, szkalujecie a potem ....... a potrm pociagiem na "Rozaniec do granic" Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 10.10.17, 00:18 lech1966 napisał: > No i jak tu z wami można pogadać po dobroci??? Bez chamstwa ani rusz... Jest a > kcja,,,,jest reakcja,,,a później płacz że jest hejt. To dziki takim jak ty szwa > mpuch i szlachcic jest tak jak jest > Moralizatorze dlaczego nie zwracasz uwagi temu xxxxbis? Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 10.10.17, 19:42 pies_na_czarnych napisała: > lech1966 napisał: > > > No i jak tu z wami można pogadać po dobroci??? Bez chamstwa ani rusz... > Jest a > > kcja,,,,jest reakcja,,,a później płacz że jest hejt. To dziki takim jak t > y szwa > > mpuch i szlachcic jest tak jak jest > > > > Moralizatorze dlaczego nie zwracasz uwagi temu xxxxbis? To było do wszystkich,,,do niego też. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 09.10.17, 23:07 Jesteś aż tak głupi, czy tylko zgrywasz takiego na potrzeby hejtu? Nie wiem, dlaczego ten wątek jeszcze jest, być może, aby było wiadomo co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 10.10.17, 08:18 Nawet on obnosił się w sobotę ze swoją chorobą? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Lekarz bez uprawnień? 10.10.17, 10:59 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Nawet on obnosił się w sobotę ze swoją chorobą? > Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Lekarz bez uprawnień? 10.10.17, 11:06 Muszę być lekarzem, żeby nazwać grypę chorobą? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Nie możesz być lekarzem obgadując 10.10.17, 11:08 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Muszę być lekarzem, żeby nazwać grypę chorobą? domniemane choroby. Prawdziwemu lekarzowi nawet by to przez myśl nie przeszło. Co najwyżej możesz być konowałem, a i tak Cię doceniłem - wierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nie możesz być lekarzem obgadując 10.10.17, 11:10 Toteż nie jestem lekarzem. Stwierdzam po prostu że Stach obnosił się ze swą religijną chorobą. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Nie możesz być lekarzem obgadując 10.10.17, 11:12 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Toteż nie jestem lekarzem. Stwierdzam po prostu że Stach obnosił się ze swą rel > igijną chorobą. Ciekawe czy będziesz równie stanowczy przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nie możesz być lekarzem obgadując 10.10.17, 11:34 Jakim? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Nie możesz być lekarzem obgadując 10.10.17, 11:51 religijnych.uczuc.obraza napisał: > Jakim? Okręgowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Nie możesz być lekarzem obgadując 10.10.17, 11:53 a nie Kapturowym? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Nie możesz być lekarzem obgadując 10.10.17, 11:56 pies_na_czarnych napisała: > a nie Kapturowym? Lekarz kapturowy brzmi nawet bardziej kuriozalnie. Oddaje powagę totalnej opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nie możesz być lekarzem obgadując 10.10.17, 12:01 No i niepowagę totalnej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Nie możesz być lekarzem obgadując 10.10.17, 11:56 A czemu? Ktoś z Nowoczesnej na mnie doniesie? jakiś Misiło? Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Bo to jest swołcz mająca prawo w kloace. 10.10.17, 11:56 religijnych.uczuc.obraza napisał: > A czemu? Ktoś z Nowoczesnej na mnie doniesie? jakiś Misiło? > Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: Bo to jest swołcz mająca prawo w kloace. 10.10.17, 12:00 Tzw. pieniacze, którym nie podoba się wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Hejterzy zabrali się za Kamila Stocha 10.10.17, 11:25 >Mszczą się za różaniec bez granic. W jednym zdaniu kumulacja hejtu, gratuluję wygranej. Odpowiedz Link Zgłoś