Dodaj do ulubionych

Wujec o Macierewiczu :-)

04.12.17, 07:52
"Czytał pan książkę Tomasza Piątka o rzekomych powiązaniach Macierewicza?

Wujec: Nie czytałem, choć wiem, że to ważna rzecz. Mam swoją opinię i wiedzę o Antku z czasów KOR-owskich. Na moje wyczucie nie można powiedzieć, że on był jakimkolwiek agentem. On z pewnością jest uwikłany w różne powiązania, ale nie sądzę, że był agentem. Antek jest człowiekiem bardzo trudnym, ciężko powiedzieć, czy on jest całkowicie zdrowy. Znam różne sytuacje z przeszłości, gdy zachowywał się w sposób skrajnie nieracjonalny. Uważam, iż Jarosław Kaczyński podjął olbrzymie ryzyko, mianując go ministrem obrony narodowej."
-----------
Mówiłem - Paranoik z rysem psychopaty. Tworki czekają
Obserwuj wątek
    • tanebo2.0 Re: Wujec o Macierewiczu :-) 04.12.17, 07:58
      Przecież Gowin jest ministrem obrony...
    • pkt4a Re: Wujec o Macierewiczu :-) 04.12.17, 09:10
      w wieku dziecięcym znalazł się w kościelnym bidulu w miejscowości Rumia k.Wejherowa ,ojciec już nie żył a matka ...ech sami sobie o niej poczytajcie co ona wyczyniała , może red.Piątek to opisze w drugiej części swojej książki.
      to jest decydujący ten dziecięcy moment dla psychiki tego kolesia , a potem wszystko temu misiu się odkleiło
      --
      apostazja.info
      • erte2 Re: Wujec o Macierewiczu :-) 04.12.17, 11:18
        pkt4a napisała:

w wieku dziecięcym znalazł się w kościelnym bidulu w miejscowości Rumia k.Wejherowa ,ojciec już nie żył a matka .

A nie sądzisz że może to być tzw. legenda? Takie życiorysy są preparowane, a sowieckie służby w tym celowały.
        • tacx Re: Wujec o Macierewiczu :-) 04.12.17, 12:06
          a co matka mogła robić? wedle legendy św Antoniego żywotnie zajmowała się ogródkiem pracowniczym
        • znak-wodny Re: Wujec o Macierewiczu :-) 05.12.17, 22:00
          Preparowanie polega na tworzeniu fikcji i niekorzystnych kwitów dot. obiektu w sferze zainteresowań,
          a tutaj mamy fakty, które mówią same za siebie.
          Poz*ie*dolił opozycję lewymi listami współpracy SB, roz**er*olił WSI, roz**erda*a sztab generalny wojska i wojsko, robi sobie kpiny z prezydenta, a wszyscy mają udawać, że jest cacy.
      • x2468 Re: Wujec o Macierewiczu :-) 05.12.17, 23:02
        Rumia graniczy z Gdynią, do Wejherowa z Rumi jest około 20km.
        www.google.de/maps/place/Rumia,+Polen/@54.5693344,18.314758,12z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x46fda4e72a1147e9:0xe2767c01e11e1bc5!8m2!3d54.5707832!4d18.3878223
    • derff Re: Wujec o Macierewiczu :-) 04.12.17, 09:12
      To już dawno odkryto że osobnik, który w czasie pokoju jest bandytą w czasie wojny zostaje bohaterem. Antek w czasie wojny z komuną był bohaterem teraz no właśnie pokój jest czy wojna?
      • erte2 Re: Wujec o Macierewiczu :-) 04.12.17, 11:22
        derff napisał:
        Antek w czasie wojny z komuną był bohaterem...
        Jesteś pewien? Bo patrząc na jego dzisiejsze "dokonania", a także analizując nieco głębiej lata wcześniejsze zaczynam mieć coraz więcej wątpliwości.
        No chyba że masz na myśli "Bohatera Związku Radzieckiego".
        • znak-wodny Re: Wujec o Macierewiczu :-) 05.12.17, 22:02
          Trafne spostrzeżenie! :)))
    • zapijaczony_ryj Świr zrobił Świra ministrem. 04.12.17, 12:18

I kto mu co zrobi, skoro oficjalnie to Szydło go powołała?
    • znak-wodny Re: Wujec o Macierewiczu :-) 05.12.17, 21:49
      Reasumując, powiedział wprost, że ww. jest psychopatycznym przygłupem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka