Dodaj do ulubionych

Czy jest zakaz używania siusiaka do siusiania?

01.02.18, 23:46
Czy tylko ministrowi zdrowia coś na rozum padło?
Obserwuj wątek
    • taziuta Re: Czy jest zakaz używania siusiaka do siusiania 01.02.18, 23:55
      jakiś link?
      • pies_na_czarnych Re: Czy jest zakaz używania siusiaka do siusiania 01.02.18, 23:58
        Slepy jestes? Przeciez jest link. :(
      • prof.pisduszko Re: Czy jest zakaz używania siusiaka do siusiania 02.02.18, 00:08
        Tekst jest aktywny i prowadzi do fragmentu, który mnie szczególnie zaciekawił:

"...tylko wybrani przez Boga i związani z Nim świętym sakramentem małżeństwa mają prawo używać tych organów, które stanowią sacrum w ciele ludzkim..."

ale jeśli wolisz link, to proszę:

www.polsatnews.pl/wiadomosc/2018-01-09/nowy-minister-zdrowia-sygnatariuszem-deklaracji-wiary/
        • buldog2 Sacrum 02.02.18, 00:17
          "sacrum w ciele ludzkim"
          Takiej wykładni jeszcze nie było. Czy się mylę?
          Z początku mnie to lekko rąbnęło (intelektualnie), chwilę później pomyślałem: pis, pis, pis...

--
          Podstawowa organizacja partyjna PIS
          • buldog2 Re: Sacrum 02.02.18, 00:50
            Z początku mnie to lekko rąbnęło (intelektualnie), chwilę później pomyślałem: pis, pis, pis...

Sacrum na miarę pis.
            • wariant_b Re: Sacrum 02.02.18, 01:00
              > Sacrum na miarę pis.

I nie tylko:
              www.youtube.com/watch?v=fUspLVStPbk
    • porannakawa01 Re: Czy jest zakaz używania siusiaka do siusiania 02.02.18, 01:50
      Zarządzenie Epidiaskopu i Kaczyńskiego aby jak siusiać to tylko przez cewnik i siusiaka kawalerom i szpareczki panienkom nie używać boć to świętym jest i zarezerwowany organ tylko po ślubie do siusiania osobiście?
      Pogięło tych starców?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka