Dodaj do ulubionych

Karczewski listy dostaje

11.02.18, 23:41
Karczewski listy dostaje.

W odpowiedzi na list Marszałka Senatu do Polonii
progressforpoland.com/w-odpowiedzi-na-list-marszalka-senatu-polonii/
Niestety, gdy zdobyliście władzę w Polsce, wszystko runęło. Runęło nie z powodu urojonego antypolonizmu, ale z powodu antydemokratycznych zmian wprowadzanych w kraju, przez Pana środowisko polityczne.
Obserwuj wątek
    • alistair-p Re: Karczewski listy dostaje 12.02.18, 00:15
      Co tu komentować.Jermakowski mu wygarnął,ale to coś nie zrozumie,za długo już się czołga przed Kurduplem i ma pełne gacie,że ten go wypieprzy.I co on zrobi?Pójdzie pracować na SOR do jakiegoś szpitala?Gdybym go spotkał pewnie bym uciekł,gdybym był w stanie.Pisdacka glista
      • yoma Re: Karczewski listy dostaje 12.02.18, 00:31
        Hm, a ile lat przerwy w praktyce może mieć lekarz, nim straci uprawnienia?
        • alistair-p Re: Karczewski listy dostaje 12.02.18, 00:46
          On praktykuje:-) widziałem w TV jak szczepił jakiegoś innego PiSdaka.Teraz mogą mu to zaliczyć jako praktykę.
          • pies_na_czarnych Re: Karczewski listy dostaje 12.02.18, 00:54
            "szczepił":) Teraz tak to sie nazywa?
            • alistair-p Re: Karczewski listy dostaje 12.02.18, 01:44
              Igłę mu w łapę wbił i nacisnął tłoczek,a co tam było w środku nie wiem,mówił,że to przeciw grypie :-)
    • mariner4 Re: Karczewski listy dostaje 12.02.18, 04:23
      Ale czas sądu nadejdzie.....
      M.
    • erka-4 Re: Karczewski listy dostaje 12.02.18, 06:18
      Runęła obłuda i kłamstwo oczywiste.
      Papież kiedy wziął Kwaśniewskiego do swej limuzyny papieskiej miał nadzieję,że zmieni w Pawła Szawła,ale strasznie się pomylił.
      Diabeł diabłem pozostał.
      No cóż,i papieżowi mogą zdażać się pomyłki jak się okazało.
      Polacy błąd ten naprawiają,mają ku temu prawo,wszak ów papież był Polakiem,a za błędy Polaka Polak jest odpowiedzielny i jedynie Polak ma prawo,a wręcz obowiązek,błędy Polaka naprawiać.
      • erka-4 Re: Karczewski listy dostaje 12.02.18, 06:25
        - a zatem błąd poprawiam ewidentny,bo jestem Polakiem.
        Zdarzają się wszak błędy także Polakom.
      • jureek Re: Karczewski listy dostaje 12.02.18, 06:46
        A coś Ty się tak bez związku z tematem i treścią wątku do JPII i Kwaśniewskiego przyczepił?
        • eiran Re: Karczewski listy dostaje 12.02.18, 06:53
          Najpewniej chodzi o to, że Lech Kaczyński zaszczycił rozmową tego zdrajcę Jarmakowskiego. Pomylił się, tak jak Jan Paweł II się pomylił zaszczycając komunistę, hedonistę i pijaka Kwaśniewskiego zaproszeniem do papamobile.

Jeśli erka-4, złodziejaszek regularnie kradnący cudze teksty, miał na myśli coś innego, to może się sam wytłumaczy.
        • erka-4 Diabeł tkwi w szczegółach 12.02.18, 07:06
          Wszystko ze wszystkim w naszym polskim przypadku jest ściśle powiązane węzłem gordyjskim,a naszą rolą,Polaków,węzeł ów jest rozwiązać,ku temu służą różne sposoby.
          I ty także możesz pomóc.
          Jak zechcesz oczywiście,wszak i Polacy PO popierają,a zatem wpłynąć mogą na Schetynę i jego gabinet cieni.
          Tylko chcieć muszą z POlskim węzłem powalczyć.
      • mariner4 Re: Karczewski listy dostaje 14.02.18, 05:21
        Trzeba być wyjątkowo aroganckim bucem, aby pisać co JP2 miał na myśli.
        M.
        • erka-4 Re: Karczewski listy dostaje 14.02.18, 06:41
          Na pewno nie po to zaprosił do swojej limuzyny papieskiej wzorcowego komunistę polskiego w celu takim,aby mu pomóc w Polaków likwidacji.
          Miał nadzieję całkiem inną,co nie znaczy,że był głupim.
          On był wspaniałomyślnym jak Ojciec,tylko syn okazał się całkowicie wyrodnym.
    • pkt4a Re: Karczewski listy dostaje 13.02.18, 09:37
      jarek też listy dostaje ,znaczy donosy ha ha ha
      żrom siem kapujom na siebie , donoszom - hosanna i alleluja !
      www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/przedstawiciele-pis-lubia-skladac-donosy-do-jaroslawa-kaczynskiego/rzgfskn
      • lech1966 Re: Karczewski listy dostaje 15.02.18, 00:55
        pkt4a napisała:

> jarek też listy dostaje ,znaczy donosy ha ha ha
        > żrom siem kapujom na siebie , donoszom - hosanna i alleluja !
        > www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/przedstawiciele-pis-lubia-skladac-donosy-do-jaroslawa-kaczynskiego/rzgfskn

A może pogadamy o tych co piszą te donosy,,,donosy na własny kraj do PE??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka