Dodaj do ulubionych

Eksperyment "Czaputowicz"

02.03.18, 10:43
Eksperyment mało udany, ale za to bardzo kosztowny.

Nie jest prawdą, że polski rząd nie został ostrzeżony przed konsekwencjami uchwalenia ustawy o IPN. Według dokumentów, do których dotarł Onet, na tydzień przed głosowaniem w Sejmie nasze MSZ dostało jasny komunikat od Amerykanów, że ustawa jest dla nich nie do przyjęcia. Tyle że informacja z MSZ nie dotarła do najważniejszych osób w państwie.

wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/zlekcewazone-ostrzezenie-z-ameryki/4plrm81
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Eksperyment "Czaputowicz" 02.03.18, 10:51
      Nie bedzie nam Ameryka pluc w twarz......i "jusz"
    • wagonetka Re: Eksperyment "Czaputowicz" 02.03.18, 10:53
      wykiwali prezesa...
      • witek.bis Re: Eksperyment "Czaputowicz" 02.03.18, 11:01
        Prezes najwyraźniej lubi takie kiwki, skoro zgodził się na zainstalowanie w MSZ akurat Magierowskiego... Jeden telefon od Michnika i jego były podwładny od razu przytrzymuje jakieś ważne pisemko :-)
    • witek.bis Re: Eksperyment "Czaputowicz" 03.03.18, 08:23
      W związku z kolejnym sukcesem ministra Czaputowicza już niedługo możemy usłyszeć "Eksperyment czaput!"... A jak przyjdzie do malowania strzałeczek ukazujących trefne powiązania pana ministra, to ja mogę pomóc, bo bardzo ładnie rysuję :-)
    • eiran Re: Eksperyment "Czaputowicz" 03.03.18, 08:42
      Wydaje mi się to dodatkowo intryga amerykańskich Żydów, zważywszy, że p. Yazdgerdi na spotkaniu z "ministrem" Jakim nie wspomniał ani słowem o tym co było jednym z dwóch tematów rozmów w MZS, a dotyczyło ustawy, której "gospodarzem" jest Ministerstwo Sprawiedliwości.
    • witek.bis Kończcie ten eksperyment... 06.03.18, 16:14
      ... towarzyszu prezesie, bo na bazarku ceny emeszetowskich dokumentów normalnie lecą na PiSk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka