Dodaj do ulubionych

Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!!

16.03.18, 12:49
Przed chwilą w TVNach "ałtorytety" w tym zagraniczny "ałtorytet" zagadali, że Biała Księga jest beeeeeee!
Wyostrzyłem słuch czekając na przesłanki a tu ani kawałeczka przesłanki i tylko beeeeeeeeeeeeee i bbeeeeeeee.
Z tego prostego faktu w bardzo prosty sposób wynika, że Biała Księga wcale nie jest beeee.
Obserwuj wątek
    • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 12:53
      Jest beeee ale konkretów brak????. Pewnie "ojciec prowadzący" z TVN dostał (DSR) Duży Stopień Roztargnienia i zapomniał zapytać co jest w Białej księdze beeeeee. Sam jestem ciekawy co tam jest i czy zgadza sie to z moja oceną WS.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 12:56
        A jakie tam są konkrety, lechu?
        • 0bywatel.0007 Bardzo trafne tam konkrety są. 16.03.18, 13:04
          :D
          Poczytaj to będziesz wiedział.
          Jeszcze nie słyszałem aby jakiś mądrala z Nadzwyczajnej Kasty odniósł się do nich.
          Tylko bbbbeeeeee wciąż gadają.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Bardzo trafne tam konkrety są. 16.03.18, 13:07
            Nie chce mi się czytać pisowskich bredni. Napisz leszab jakie tam konkrety wyczytałeś. To moje polecenie dla ciebie.
            • 0bywatel.0007 Samodzielna nauka jest najlepsza. 16.03.18, 14:42
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Samodzielna nauka jest najlepsza. 16.03.18, 14:51
                Dlatego poszukaj leszab co tam jest w tej Białej Księdze.
                • 0bywatel.0007 Wy przecież stawiacie zarzuty nie ja w temacie BK. 16.03.18, 15:23
                  Trzymaj się zasad przynajmniej w tym.
                  Dowód należy do was.
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Wy przecież stawiacie zarzuty nie ja w temaci 16.03.18, 15:34
                    Tobie nie przeszkadzało uważać przed przeczytaniem, że w Białej Księdze są jakieś fakty.
            • 0bywatel.0007 Sam przyznałeś teraz, że nawet nie czytałeś BK. 16.03.18, 14:45
              A wymądrzasz się tutaj bardzo mocno.
              Ale u lemingów to normalne.
              Prowadzący Lemingi Pasterze ten temat za was załatwiają.
              :D:D
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Sam przyznałeś teraz, że nawet nie czytałeś B 16.03.18, 14:50
                Ty też przyznałeś że nie czytałeś a twierdziłeś i twierdzisz że tam jakieś fakty są przedstawione.
                • 0bywatel.0007 Już dawno przeczytałem 16.03.18, 15:26
                  Masz link:
                  Tekst linka
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Już dawno przeczytałem 16.03.18, 15:33
                    A tu masz sprostowania tych bzdetów:
                    www.sn.pl/aktualnosci/SiteAssets/Lists/Wydarzenia/NewForm/2018.03.15_Bia%C5%82a_Ksi%C4%99ga-Stanowisko_PPSN.pdf
          • buldog2 Re: Bardzo trafne tam konkrety są. 17.03.18, 11:02
            Ty leszab powiesz, jest tam jaki nieskłamany konkret, np. miejsce i data, czy np. miejsce też sfałszowane?
            Słyszałem, jak przedstawiciele demokratycznej opozycji publicznie mówili że pisowski paszkwil klamie na temat ilości sędziów w Polsce, ale ty leszab bredzisz o konkretach, że niby niesklamanych.
            • buldog2 Re: Bardzo trafne tam konkrety są. 17.03.18, 11:02
              że niby skłamane
      • pies_na_czarnych Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 12:58
        Brak argumentow powiadasz
        www.tvn24.pl/iustitia-analizuje-rzadowy-dokument-przekazany-brukseli,822397,s.html

Tutaj dalej o bolszewizmie prawnym pisich
        fakty.tvn24.pl/ogladaj-online,60/pis-chce-nowelizacji-ustawy-o-krs-to-jest-bolszewizm-prawny,822510.html
        • 0bywatel.0007 Przykład kontynuacji beeeeeeeeeee. 16.03.18, 13:11
          "Podporządkowanie sądownictwa innym władzom byłoby wielkim błędem - ale nasze reformy nic takiego nie wprowadzają. Ich głównym [celem] jest przywrócenie niezbędnej równowagi – przy zapewnieniu wszystkich gwarancji niezawisłości, a nawet ich wzmocnieniu, a zarazem stworzenie mechanizmów zapobiegających patologiom, których nie byli dotąd w stanie naprawić sami sędziowie" - przekonuje polski rząd w kompendium "białej księgi". Iustitia twierdzi, że "teza powyższa jest zarówno nieprawdziwa, jak i cyniczna". "Zmiany wprowadzane w Polsce od 2 lat są jawnym zamachem na prawo każdego człowieka do rozpatrzenia sprawy przez niezależny sąd i niezawisłego sędziego (art. 45 Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej). Naruszają one gwarancje niezawisłości sędziowskiej. W miejsce trójpodziału władzy i równoważenia się władz rządzący wprowadzają zasadę jednolitej władzy państwowej z podporządkowanymi i upolitycznionymi sądami. Działania te mają wzorce w czasach komunistycznych" - tłumaczą sędziowie.

A gdzie przesłanki??????? :D
          Jakiś chociaż przykład?
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Przykład kontynuacji beeeeeeeeeee. 16.03.18, 13:16
            A jakie przesłanki pozwalają twierdzić autorom tego bełkotu z Białej Księgi, że "celem jest stworzenie mechanizmów zapobiegających patologiom, których nie byli dotąd w stanie naprawić sami sędziowie"?
            • 0bywatel.0007 Komisja Dyscyplinarna np. będzie super działać. 16.03.18, 13:22
              Nie będzie zatem nietykalności Trzymających Władzę w Nadzwyczajnej Kaście.
              Już po nich.
              Koniec i terroru w sądownictwie.
              Obecnie jak nie zakraczesz tak jak Kasta to już po sędzia powinien się pakować.
              • yoma Re: Komisja Dyscyplinarna np. będzie super działa 16.03.18, 13:24
                Quink, quink, quink.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: Komisja Dyscyplinarna np. będzie super działa 16.03.18, 13:25
                Niby jakim cudem będzie fantastycznie działać, skoro jest do ochrony sędziów władzy?
                • 0bywatel.0007 Komisja Dyscyplinarna obroni sędziów 16.03.18, 13:37
                  Komisja Dyscyplinarna obroni sędziów przed terrorem Nadzwyczajnej Kasty.
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Komisja Dyscyplinarna obroni sędziów 16.03.18, 13:37
                    A na czym polega ten terror?
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Komisja Dyscyplinarna obroni sędziów 16.03.18, 13:38
                      Tzn. ten terror nadzwyczajnej kasty, czyli polityków i dziennikarzy.
            • 0bywatel.0007 A gdzie przesłanki waszych Lemingi Prowadzących? 16.03.18, 14:48
              Wy stawiacie zarzuty a więc musicie je uzasadniać.
              To normalne przecież.
              Ale przecież tylko bredzicie to skąd przesłanki.
              • religijnych.uczuc.obraza Re: A gdzie przesłanki waszych Lemingi Prowadzący 16.03.18, 14:52
                Toteż ja uzasadniam, leszab. A potem ty masz z tymi moimi argumentami straszliwe problemy i gubisz się.
          • 0bywatel.0007 Naruszają one gwarancje niezawisłości sędziowskiej 16.03.18, 13:17
            Niech frajerzy powiedzą w jaki sposób naruszają gwarancje niezawisłości sędziowskiej.

Nie powiedzą.
            Mogę się założyć.
            Tylko będą mówić, że BK jest bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!
            I już!!!!! BBBBE i już.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Naruszają one gwarancje niezawisłości sędziow 16.03.18, 13:20
              Poprzez ingerencję Ziobra.
              • 0bywatel.0007 A w jaki to sposób Ziobro ingeruje????? 16.03.18, 13:23
                • religijnych.uczuc.obraza Re: A w jaki to sposób Ziobro ingeruje????? 16.03.18, 13:25
                  Nakazując wszczynać postępowania względem sędziów wydających wyroki niewygone Totalnej Władzy.
                  • 0bywatel.0007 Oddziel sądy od prokuratury. 16.03.18, 13:32
                    Sądy rozstrzygają.
                    A jakie to postępowania Ziobro kazał wszcząć przeciwko sędziom??????
                    I co? Sędziowie wydają wyroki takie jakie by Ziobro chciał??????
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Oddziel sądy od prokuratury. 16.03.18, 13:37
                      To ty leszab nie wiesz że jak ktoś ma zarzuty prokuratorskie, to znaczy ze winny jest? Np. Gawłowski.
                      No w Suwałkach kazał.Chce żeby pewnie ta twoja komisja dyscyplinarna ukarała niewygodnego sędziego.
                      • lech1966 Re: Oddziel sądy od prokuratury. 16.03.18, 13:43
                        Gawłowski nie będzie sądzony za to że nazywa się Gawłowski tylko za to co Gawłowski robił jak leminza prokuratura miała zakaż interesowania się lemingami. A dowody przeciw Gawłowskiemu zdobyte były jeszcze za leminżej prokuratury.
                        • religijnych.uczuc.obraza Re: Oddziel sądy od prokuratury. 16.03.18, 13:48
                          To miała zakaz czy zdobyła dowody? I czy pisowiec który skorumpował go zegarkiem, też pójdzie siedzieć?
                          Ale my nie o tym.
                      • 0bywatel.0007 Prokurator tak może zawsze twierdzić. 16.03.18, 14:54
                        Jeżeli prokurator stawia zarzut to musi być pewien, że oskarżony jest winny ale musi to sądowi udowodnić.

Prokurator nie mówi przecież w sądzie, że podejrzewa oskarżonego.
                        Mówi, że oskarżony dopuścił się czynu.
                        A że Ziobro coś chce to jeszcze nic nie znaczy.
                        Chcieć coś to może każdy.
                        • religijnych.uczuc.obraza Re: Prokurator tak może zawsze twierdzić. 16.03.18, 14:59
                          Czyli ze skazaniem Kamińskiego wszystko było ok.
                          • 0bywatel.0007 Jeśli chodzi o rozgrzanie sędziego to tak. 16.03.18, 15:30
                            To bardzo dobry przykład.
                            PIS z tego tylko przykładu masowo powinien takie rozwiązania zastosować.
                            Oczywiście bez prawa łaski.
                            Na maksa do odsiadki.
                            • religijnych.uczuc.obraza Re: Jeśli chodzi o rozgrzanie sędziego to tak. 16.03.18, 15:35
                              Jakie tam było rozgrzanie sędziego? po prostu skazano przestępcę na podstawie dowodów. Potem prezymęt potwierdził winę podsądnego.
              • lech1966 Re: Naruszają one gwarancje niezawisłości sędziow 16.03.18, 22:12
                religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Poprzez ingerencję Ziobra.

Często domagasz się nazwisk. To może powiesz teraz na kogo personalnie naciskał Ziobro? Gdzie ingerował i jak to robił?..
                • religijnych.uczuc.obraza Re: Naruszają one gwarancje niezawisłości sędziow 19.03.18, 09:01
                  Naciski na sędziego Czeszkiewicza w postaci postępowania dyscyplinarnego za pomocą mianowanego przez siebie prezesa sądu.
          • buldog2 Re: Przykład kontynuacji beeeeeeeeeee. 16.03.18, 13:35
            Wszyscy wiedzą, że masz jakieś kłopoty z mózgiem i w ogóle u ciebie logiki brak, leszab. Nie przejmuj się, to u was w pis normalne.
            To wszystko po tym, jak się zapisałeś żeby nie siedzieć za korupcję i złodziejstwo. I fałszowanie wyborów na rzecz ZSL, tak było leszab?
            Ale w kwestii przedmiotowej, resztką mózgu, co do istnienia której mam ogromne wątpliwości, tak przeslanki podanych tez, jak i kompletne dowody przestępstw pis są na www.sejm.gov.pl
            Jak będziesz miał problemy pojęciowe, ze składnią itp. to naPISz leszab. Pomożemy pojąć, o ile to tylko, w związku z dysfunkcjami umysłowym w pis, możliwe, leszab.
            • 0bywatel.0007 Oczywiście! Tak jak to u ciebie. 16.03.18, 15:04
              Żadnych argumentów i tylko logiczna pustka ale nie ma na to czasu aby cię znienawidzić.
              Tak to jest z tobą.
              No cóż.
              • buldog2 Re: Oczywiście! Tak jak to u ciebie. 16.03.18, 18:44
                Co, wszedłeś leszab na pisowską stronę www.pissejm.gov.wl i znalazłeś tylko pustkę i żadnych faktów i dowodów?
                Skoro dowodów nie ma, to znaczy, że zostały zniszczone.
                Pójdziesz za to siedzieć, czuję że to twoje ostatnie dni na wolności leszab.
      • pies_na_czarnych Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 13:01
        Duży Stopień Roztargnienia
        tvn24bis.pl/z-kraju,74/szef-kancelarii-premiera-o-nagrodach-dla-ministrow,822088.html
        • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 13:09
          pies_na_czarnych napisała:

> Duży Stopień Roztargnienia
          > tvn24bis.pl/z-kraju,74/szef-kancelarii-premiera-o-nagrodach-dla-ministrow,822088.html
          \

Widzisz jakie to popularne schorzenie. Może ktoś napisze prace doktorską na ten temat???. Do do niedawna to było nieznane schorzenie,,,ale medycyna cały czas robi postępy. To Polak zdiagnozował i opisał mechanizm tej choroby. Tylko nie wiem czy to wynik dobrej zmiany czy postępu medycyny. W każdym razie pewien wybitny biegły postawił wybitną diagnozę i nazwał to schorzenie naukowo
          • pies_na_czarnych Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 13:17
            Cale stado roztargnionych
            www.facebook.com/janusz.kwasny.7/videos/1413428292102661/
        • 0bywatel.0007 Wątki pomyliłeś. 16.03.18, 13:12
          .
          • pies_na_czarnych Re: Wątki pomyliłeś. 16.03.18, 13:18
            Do lesia pijesz? Jak mozesz? :D
            • lech1966 Re: Wątki pomyliłeś. 17.03.18, 00:09

> Do lesia pijesz? Jak mozesz? :D

Jak wytłumaczysz że kolejny raz SN zezwala złodziejowi sądzić złodziejstwa innych obywateli nadal??

niezalezna.pl/219876-sedzia-ukradl-element-wiertarki-jest-wyrok-sn-znow-postanowil-zadziwic-polakow
              Biała Księga to pikuś przy tym co się obecnie dzieje w SN i całym WS. Tak nie było nawet w PRL. Ale jak się to mówi , "uczeń przerasta mistrza".
    • pies_na_czarnych Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 12:55
      W tej ksiedze jedynie kartki sa biale.
      • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 13:10

> W tej ksiedze jedynie kartki sa biale.

Chyba u ciebie psie. Dostałeś widocznie niezadrukowany egzemplarz.:))))))))))))))
      • 0bywatel.0007 Dla ciebie to chyba tak. 16.03.18, 13:13
        Prawda bardzo boli.
        Prawda??????
    • szwampuch58 Re: Nihil Novi w PiSlandi 16.03.18, 12:57
      www.youtube.com/watch?v=U5nzWv-jy1g
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 12:58
      A ty leszab pisałeś że w Białej księdze napisano że rozwiązania zaproponowane w Polsce są obecne w innych krajach UE. Napisz więc, jakie to kraje.
      • buldog2 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 13:43
        Tak jak autorzy Białej księgi leszab myślał o UEuroazjatyckiej, może się maskował a może tylko popełnił literówkę. Najbliżej Białoruś, gdzie leszab już stara się o azyl, jeszcze zanim został wydany za nim list gończy.
        • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 22:19
          buldog2 napisał:

> Tak jak autorzy Białej księgi leszab myślał o UEuroazjatyckiej, może się maskow
          > ał a może tylko popełnił literówkę. Najbliżej Białoruś, gdzie leszab już stara
          > się o azyl, jeszcze zanim został wydany za nim list gończy.

Proponujesz Białoruś bo np. Ukrainę obsiadły elyty PO, budują tam RU3 coś na wzór Tuskowej wizji RP3 . Ja mam jedynie nadzieje że jak się naród Ukrainy zorientuje co to za "miśki" to od razu rozwiążą ten problem jednym cięciem, lub jednym plutonem.
          • buldog2 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 22:58
            Kłamiesz lesiu, jak zwykle/zawsze. leszab powie, dlaczego tam stara się o azyl złodziejski, to będziesz wiedział.
            • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 23:16
              buldog2 napisał:

> Kłamiesz lesiu,

W którym miejscu kłamię?? Ja nawet niczego nie proponuję,,,zwyczajnie mam nadzieję że Ukraińcy jak się zorientują kogo tam mają i PO co tam przyjechali to nie pozwolą im uciec tylko "przetną wrzoda z chirurgiczną precyzją".
              • mn7 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 17.03.18, 17:28
                Lechu, Ty klamiesz w każdym miejscu. Zawsze. W tej wymianie wpisów też.
                • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 18.03.18, 11:30
                  Kłamać można co do faktów a nie co do życzeń. To te niektóre stwierdzenia zenka czy obrazy są śmieszne. Chodzi mi o stwierdzenia w rodzaju "Nic takiego nie miało miejsca", lub "nigdy takiego nie było".
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 19.03.18, 09:01
                    A konkretnie to o jakich stwierdzeniach piszesz, lesiu?
                    • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 19.03.18, 19:21

> A konkretnie to o jakich stwierdzeniach piszesz, lesiu?

Chyba wyraziłem się jasno i nie wiem czego nie rozumiesz?
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 19.03.18, 19:38
                        Nie wyraziłeś się jasno.
                        • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 19.03.18, 19:55

> Nie wyraziłeś się jasno.

Sorki obraza ale jaśniej już się nie da. Nie będę ryzykował procesu z toba o utratę wzroku
                    • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 19.03.18, 19:28

> A konkretnie to o jakich stwierdzeniach piszesz, lesiu?

Choćby o takich jak w tym poście.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,165754600,165754600,Ilu_moze_byc_jeszcze_nizawislych_od_PIS_sedziow_.html?p=165768285
                      • religijnych.uczuc.obraza Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 19.03.18, 19:38
                        I co jest tu nie tak? Przecież prawdę napisałem.
                        • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 19.03.18, 19:58

> I co jest tu nie tak? Przecież prawdę napisałem.

Nie ty tylko zenio napisał.

spokojny.zenek 19.03.18, 10:08

> A co z tymi którzy biorą udział w naradach partyjnych PO?

Nie ma takich sędziów.

A ty tylko jego uważanie,,,,nic więcej..
                          • religijnych.uczuc.obraza Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 19.03.18, 20:30
                            Ja pierwszy to napisałem parę postów wyżej.
                  • spokojny.zenek Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 20.03.18, 18:25
                    Lesio miał na szkoleniu, że na stwierdzenia faktów trzeba reagowac bełkotem, na przykład, że "to śmieszne".
                    • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 20.03.18, 19:21
                      To może powiesz nam skąd masz taką wiedzę że "takich nie było". Masz wtykę w kaście?
                      • spokojny.zenek Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 20.03.18, 19:32
                        Nie ma żadnej "kasty". A że nie ma takich sądziów jest wiedzą powszwechną, łatwo dostępną, trollu zakłamany.
                        • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 20.03.18, 19:46
                          spokojny.zenek napisał:

> Nie ma żadnej "kasty". A że nie ma takich sądziów jest wiedzą powszwechną, łatw
                          > o dostępną, trollu zakłamany.

To teraz już każdy wie że kłamiesz na każdym kroku. To nie są ani moje ani twoje słowa. Jednak padły z ust sędzi.

• religijnych.uczuc.obraza Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 20.03.18, 20:42
                            Źle użyła słowa kasta. A wg są nadzwyczajni gdyż, również wg niej, są wspaniali.
                            • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 20.03.18, 20:51
                              Hahhahahaha,,,obraza, czy ty myślisz że jestem taki ograniczony jak zenek? Ze mówię tylko to na co mam zgodę od kasty?? Ja doskonale wiem o co chodzi i nie musisz niczego tłumaczyć ( a jak musisz to wytłumacz zeniowi). Ale skoro ktoś powiedział "A" to musi teraz wynajmować zenia do zakrzywiania rzeczywistości.
                              • religijnych.uczuc.obraza Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 20.03.18, 20:53
                                Szczerze mówiąc: tak.
                          • spokojny.zenek Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 20.03.18, 20:52
                            Lesiu, już tyle razy ci zwracano uwagę, że bezczelnie kłamiesz udając, że nie rozumiesz niestosowności wyrywania z kontekstu. Tyle razy, a ty nadal zarzygujesz forum.
    • yoma Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 12:58
      A co ma baran usłyszeć, jak nie bee.
      • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 13:11
        To będzie dobry wątek,,,chyba że administracja ocenzuruje.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 13:15
          Całkiem możliwe że leszab znów zakapuje do admina.
          • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 22:20

> Całkiem możliwe że leszab znów zakapuje do admina.

Aaaaaaa to leszabem nazywasz zenia???
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 19.03.18, 08:57
              Nie. Leszab to kalafior.
              • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 20.03.18, 11:40
                Ale to zenio kapuje. Zwłaszcza jak palnie coś między wierszami to wątek znika...
                • religijnych.uczuc.obraza Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 20.03.18, 11:47
                  To raczej wielgus.
                  • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 20.03.18, 12:52
                    Mi to wygląda na zenka. Pewnych rzeczy ze szkoleń nie zapominał.
                    • religijnych.uczuc.obraza Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 20.03.18, 13:18
                      Na jakim szkoleniu z nim byłeś?
                      • lech1966 Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 20.03.18, 19:23
                        Ja nie byłem na żadnym i nie mam tej wiedzy, a on wiedzę zdobył na szkoleniach więc chyba był..
                        • religijnych.uczuc.obraza Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 20.03.18, 20:40
                          Nie masz wiedzy że był i piszesz że był?
    • m.c.hrabia Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 16.03.18, 14:47
      jeśli kretyński bełkot nie jest beeeeeeee, to co jest?
      • cronny Re: Biała Księga jest beeeeeeeeeee!!! 19.03.18, 22:14

Dla nazioli "caaaacyyyyyyy!!!" byłaby Brunatna Księga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka