superspec 10.06.18, 11:37 Za to że głosowałem na Komorowskiego w 2010 roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Chciałbym przeprosić 10.06.18, 11:57 I słusznie. Widziane to rzeczy, żeby psychiczny głosował nie na pis? Odpowiedz Link Zgłoś
houko.tongisto Re: Chciałbym przeprosić 10.06.18, 12:14 Też jak o tym pomyślałem, to aż mnie zmroziło. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Chciałbym przeprosić 10.06.18, 12:25 Nie musisz przepraszać .Kto to jeszcze pamięta?Był szogun i niema człowieka.Obrazów szkoda i żyrandola .Co zajumał.Patelni już nie.pikio.pl/pelna-lista-komorowskiego-co-zabral-z-palacu-od-zyrandola-po-patelnie/ Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Zapomnieli dopisać dwóch rolek papieru toaletowego 10.06.18, 12:33 taniarada napisał(a): > Nie musisz przepraszać .Kto to jeszcze pamięta?Był szogun i niema człowieka.Obrazów szkoda i żyrandola .Co zajumał.Patelni już nie.pikio.pl/pelna-lista-komorowskiego-co-zabral-z-palacu-od-zyrandola-po-patelnie/ I szczoteczki do zębów. wiadomosci.onet.pl/kiosk/ogolocony-palac/4x2r3 Odpowiedz Link Zgłoś
inocom A zajumany kosz na śmieci to co? 10.06.18, 22:47 taniarada napisał(a): > Nie musisz przepraszać .Kto to jeszcze pamięta?Był szogun i niema człowieka.Obrazów szkoda i żyrandola .Co zajumał.Patelni już nie.pikio.pl/pelna-lista-komorowskiego-co-zabral-z-palacu-od-zyrandola-po-patelnie/ Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada To Polska właśnie 10.06.18, 12:38 Rządzona kiedyś przez PO.Komorowski stwierdził to śmieszne ,że jakieś obrazki zniknęły. Trzeba je znaleźć.🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
pislamistapolski Re: Chciałbym przeprosić 10.06.18, 22:53 Powinienes przeprosic pacjentow szpitali psychiatrycznych za to ze zajmujesz kolejke majac swiadomosc tego ze twoj stan jest beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Chciałbym przeprosić 10.06.18, 23:58 superspec napisał: Za to że głosowałem na Komorowskiego w 2010 roku. I słusznie. Na miejscu Komorowskiego też byłbym wkurzony że gnida na mnie głosowała. Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Chciałbym przeprosić 11.06.18, 00:26 Patria wymusiła na tobie samokrytykę? Odpowiedz Link Zgłoś
hejnalista Re: Chciałbym przeprosić 13.06.18, 10:56 przeproś za to że myślisz że myślisz (o "dowcipie" nie wspomnę) Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Przeprosiny to za mało ->>>>> 13.06.18, 14:28 Przeprosiny to za mało! Wyrwij sobie górną jedynkę i zamiast pacierza powtarzaj trzy razy dzienne: "Będąc niespełna rozumu popieram watykańskich kolonizatorów Polski i ich pislamskich przydupasów". Odpowiedz Link Zgłoś