superspec 22.06.18, 16:59 Bolszewik :) fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-samorzadowe-2018/aktualnosci/news-trzaskowski-obiecuje-100-zl-miesiecznie-kazdemu-dziecku,nId,2597431?parametr=zobacz_takze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strikemaster Re: Trzaskowski 22.06.18, 17:07 Każde dziecko będzie wreszcie miało kilt i nie będzie musiało narażać swojego zdrowia i życia w imię mody na spodnie. Brawo Trzaskowski! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Trzaskowski 22.06.18, 18:23 strikemaster napisał: > Każde dziecko będzie wreszcie miało kilt Szczególnie dziewczynki. S. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Trzaskowski 22.06.18, 20:53 dziewczynkom też kilt nie zaszkodzi, równouprawnienie mamy i damskie kilty też są dostępne. W handlu są też np. męskie spodnie, ale tego akurat nie polecam, to nieudany, szkodliwy dla zdrowia wybryk dyktatorów mody. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Trzaskowski 22.06.18, 18:14 Bolszewik pasuje do PiSdackiej bandy,nie do Trzaskowskiego :-) Bolszewik to ten, który ma większość, ale wciąż chce więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Trzaskowski 22.06.18, 22:18 Bolszewik to ten, który nie ma większości ale wrzeszczy, że ma żeby wziąć pozostałych za pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Trzaskowski 23.06.18, 05:45 strikemaster napisał: > Bolszewik to ten, który nie ma większości ale wrzeszczy, że ma żeby wziąć pozostałych za pysk. Rozumiem, że masz na myśli ugrupowanie prawicy, na czele z Kaczyńskim i Ziobro, Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Trzaskowski 23.06.18, 16:21 Dobrze myślisz, aktualnie właśnie PiS stosuje ta metodę i uważa, że rzekoma większość (w rzeczywistości na PIS zagłosowało 18% uprawnionych) daje mu prawo do łamania Konstytucji i tym podobnych działań. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Trzaskowski 22.06.18, 18:24 superspec napisał: > Bolszewik :) > > fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-samorzadowe-2018/aktualnosci/news-trzaskowski-obiecuje-100-zl-miesiecznie-kazdemu-dziecku,nId,2597431?parametr=zobacz_takze Obiecam 130. A co, nie stać mnie, aby obiecać? S. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Trzaskowski 22.06.18, 20:58 obiecuj sobie co tylko zechcesz, Morawiecki jest w tej dziedzinie bezkonkurencyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Trzaskowski 22.06.18, 18:29 nie martwcie się Jaki da czysta. w końcu został profesorem. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: A kamienice też ? 22.06.18, 21:06 "Głosuję obydwa rękami i nogami też. " To lepiej niż Kornel Morawiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Trzaskowski 22.06.18, 20:07 Od Jakiego dostałbyś dwa razy tyle w pieluchomajtkach. Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: Trzaskowski 22.06.18, 20:58 Może niektórym trzeba przypomnieć fakt z życia peło. Nikt ci nie da tyle co ci obieca platforma obywatelska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Trzaskowski 22.06.18, 21:04 No to może byś przypomniał? Będzie okazja porównać z tym co obiecał i nie dał twój PiS, Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Trzaskowski JAKI jest - kazdy widzi. 22.06.18, 21:00 a moim nieskromnym zdaniem obaj panowie Trzaskowski i JAKI sa siebie warci. J.K. warszawiak zwolennik Lewicy Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: Trzaskowski JAKI jest - kazdy widzi. 23.06.18, 05:19 TWÓJ BRAK LOGIKI EIRAN JEST PORAŻAJĄCY! Dlaczego stosujesz stalinowsko - hitlerowską zasadę; kto nie z nami ten przeciw nam? To prymitywne myślenie pokazało jacy ludzie się za nim kryją. Jaka masa cierpień i barbarzyństwa. Na pewno twoi koledzy są dumni z tego że tak sprawnie potrafisz określić kto jest kto ale wg mnie to też prymitywy psychiczne wymóżdżone i zindoktrynowane. Ścisłe stosowanie zasad komuchów i skrajnych nacjonalistów jest zakazane. Tylko dzięki temu ze świat nie wiadomo dlaczego przymyka na to oczy pogrobowcy zdziczenia i wszelkiej maści degeneraci mogą szaleć a to daje szansę na powtarzanie historii. Zanim znowu coś chlapniesz albo pragniesz być wzorowym żołnierzem i ślepo oddanym fanatykiem jakiejś idei lepiej pomyśl a wtedy przekonasz się ze to naprawdę nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Trzaskowski JAKI jest - kazdy widzi. 23.06.18, 06:42 Ludzik to lawirant polityczny.Liże tyłek Peowcom.Tu nie ma wyboru.Po co zmiany .Nech rządzi HGW dalej.I okrada ludzi.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Trzaskowski JAKI jest - kazdy widzi. 23.06.18, 07:54 HGW nie ma szans. Ma chyba tę świadomość. Sądzę , że gdyby kandydowała nie uzyskała więcej niż 10 % głosów. Mimo tego, że ludzi nie okradała. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Trzaskowski JAKI jest - kazdy widzi. 23.06.18, 09:09 Trzaskowski nie jest - jak ten BYLE JAKI. Ten pierwszy to wyższa pólka. Lepszy może być jedynie CELIŃSKI. -- Odpowiedz Link Zgłoś
j-k istotnie - Trzaskowski JAKI jest - kazdy widzi. 23.06.18, 09:15 czuk1 napisał: > Lepszy może być jedynie CELIŃSKI. > > -- Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Trzaskowski JAKI jest - kazdy widzi. 23.06.18, 16:19 czuk1 napisał: Lepszy może być jedynie CELIŃSKI. Przy całym szacunku dla niego wiążącym się z przeszłością (KOR, działalność podziemna itd) uważam że jego czas już minął, a on nie potrafi się z tym pogodzić. A poza tym bulwersuje mnie jego "romans" ze Związkiem Zawodowym Byłych Aparatczyków PZPR (w skrócie SLD), jego umizgiwanie się do różnego autoramentu Millerów, Czarzastych czy innych Wenderlichów. youtu.be/K5cV8aAkYF8 Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Trzaskowski JAKI jest - kazdy widzi. 23.06.18, 22:15 matigrypl napisał(a): > TWÓJ BRAK LOGIKI EIRAN JEST PORAŻAJĄCY! > Dlaczego stosujesz stalinowsko - hitlerowską zasadę; kto nie z nami ten przeci > w nam? Jak ci się kiedyś uda podłączyć do wpisu, na który odpowiadasz, to zamiast tradycyjnej jedynki, może dostaniesz poczciwą pałę z polskiego. A jak jeszcze odpowiesz na temat, to może ci się nawet uda przejść do drugiej klasy. Gdyby nie wiedział, ze istnieją miliony wyborców PiS, to myślałbym, że taki poziom funkcjonalnego analfabetyzmu to rzecz absolutnie wyjątkowa. A tak wiem, że w tym środowisku to reguła, czego dowodzi wpis kolejnego funkcjonalnego, niejakiego taniarada. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Trzaskowski JAKI jest - kazdy widzi. 24.06.18, 10:35 matigrypl napisał(a): > Dlaczego stosujesz stalinowsko - hitlerowską zasadę; kto nie z nami ten przeci > w nam? To prymitywne myślenie pokazało jacy ludzie się za nim kryją. Paradne że ty to piszesz po już prawie 3 latach pisiego nierządu Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Trzaskowski JAKI jest - kazdy widzi. 24.06.18, 12:22 adam111115 napisał: > matigrypl napisał(a): > > > > Dlaczego stosujesz stalinowsko - hitlerowską zasadę; kto nie z nami ten > przeci > > w nam? To prymitywne myślenie pokazało jacy ludzie się za nim kryją. > > Paradne że ty to piszesz po już prawie 3 latach pisiego nierządu Lumpenproletariat peowski się odezwał.Adaś +Majeranek .😂 Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Trzaskowski JAKI jest - kazdy widzi. 24.06.18, 12:43 Miejsce taniej ściery jest na podłodze a nie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Jeśli 100 zł jesty bolszewizmem, to czymże jest 23.06.18, 07:43 500+300? Nad bolszewizmem, czy super bolszewizmem? Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: Jeśli 100 zł jesty bolszewizmem, to czymże je 23.06.18, 08:37 Znowu pełowski dureń się wymądrza. Gdyby kwota jaka daje państwo okreslała czy mamy bolszewizm to jakie państwa byłyby najbardziej zbolszewizowane? Bolszewizm to utrzymywanie społeczeństwa i lawirowanie na granicy egzystencji. Czasem można się przeliczyć i mamy solidarność! Bolszewizm to obiecanki których próbkę mieliśmy w czasach pełowskich. Ci pełowscy całkiem serio podchodzili do obiecanek i uważali ze niczym w matriksie pełnią rolę faktów. Idiotyczne to, nie. Dzisiaj jak słyszę że peło spowoduje zwielokrotnienie unijnych dotacji jeśli dorwie si do koryta i mając praktykę pełowską w pamięci widzę jak peło odleciało od rzeczywistości. Dzisiaj mamy jak na dłoni obraz ludzi zdesperowanych i pogrążonych w traumie bełkotających bez składu i sensu w nadziei że to im pomoże??? Ostatni pomysł z zamrożeniem to szczyt idiotyzmu. Dopłat nie można zamrozić czyli przerwać bo wymagają ciągłości i regularności. Zakłócenie tego cyklu spowoduje odwiedziny komorników, bankructwa czy upadłości. każdy myślący wie że to katastrofa dla całego kraju a wynalazca tej formuły musi być chory na umyśle. Dla takich pomysłodawców pozostaje tylko pała i wąskie drzwi! Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Jeśli 100 zł jesty bolszewizmem, to czymże je 23.06.18, 09:42 matigrypl napisał(a): > Znowu pełowski dureń się wymądrza. Gdyby kwota jaka daje państwo okreslała czy > mamy bolszewizm to jakie państwa byłyby najbardziej zbolszewizowane? Bolszewizm to utrzymywanie społeczeństwa i lawirowanie na granicy egzystencji. Czasem można się przeliczyć i mamy solidarność! Bolszewizm to obiecanki których próbkę meliśmy w czasach pełowskich. Ci pełowscy całkiem serio podchodzili do obiecanek i uważali ze niczym w matriksie pełnią rolę faktów. Idiotyczne to, nie. Dzisiaj jak słyszę że peło spowoduje zwielokrotnienie unijnych dotacji jeśli dorwie si do koryta i mając praktykę pełowską w pamięci widzę jak peło odleciało od rzeczywistości. Dzisiaj mamy jak na dłoni obraz ludzi zdesperowanych i pogrążonych w traumie bełkotających bez składu i sensu w nadziei że to im pomoże??? > Ostatni pomysł z zamrożeniem to szczyt idiotyzmu. Dopłat nie można zamrozić czyli przerwać bo wymagają ciągłości i regularności. Zakłócenie tego cyklu spowoduje odwiedziny komorników, bankructwa czy upadłości. każdy myślący wie że to katastrofa dla całego kraju a wynalazca tej formuły musi być chory na umyśle. Dla takich pomysłodawców pozostaje tylko pała i wąskie drzwi! Alarmujesz niepotrzebnie. Robisz jakieś problemy. Krytykujesz PO.... ale za co ? Opozycja informuje, że są sygnały o zamiarze obniżenia kwot dotacji unijnych dla Polski - w następnych latach, w porównaniu do lat poprzednich - (większe niż skutkowane będzie odejściem WB z UE) może być spowodowane sytuacją w Polsce, prowadzeniem przez PiS działań obalających podstawy demokratycznego państwa prawnego, odejściem Polski od standardów UE i podpisanych przez Polskę traktatów unijnych. Sygnały takie są. ale Ty opisujesz jakieś niestworzone rzeczy, insynuujesz, kłamiesz, że to bolszewicy (;) (jakoby) z PO: - obiecują zwielokrotnienie dotacji unijnych --- Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jeśli 100 zł jesty bolszewizmem, to czymże je 23.06.18, 10:18 Szkoda Czuk 1 ,że tak bronisz Platfusów Co nic nie zrobili dla ludzi.Raz praca dla śmierci .2 Nawet nie podnieśli płacy minimalnej.Nie wpadli by dać matkom świadczenia.3 Zabili polskiego prezydenta.4 Tusk kazał wracaj do raju a sam wypieprzył do Brukseli.Dobrze robił Merkel i Niemcom.Pozdrówka Czuk 1. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Jeśli 100 zł jesty bolszewizmem, to czymże je 23.06.18, 10:54 Pozdrawiam taniarado. Piszesz a ja zaraz odpowiadam : >Szkoda ,że tak bronisz Platfusów. -- Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Jeśli 100 zł jesty bolszewizmem, to czymże je 23.06.18, 16:28 taniarada Zapomniałeś dodać robaczku że kilkakrotnie sprowadzili powódź (na zmianę z trąbami powietrznymi), wywołali kryzys walutowy w 2008. roku (wszystko po to żeby dopiec Polakom), a w przeddzień pogrzebu Największego Prezydęta Wszech Czasów załatwili wybuch wulkanu na Islandii po to żeby uniemożliwić możnym tego świata wzięcie udziału w tej tak podniosłej uroczystości. P.s. Ileż trudu musieli sobie zadać zamawiając tę usługę - jako że ten wulkan nazywa się Eyjafjallajökull. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Trzaskowski 23.06.18, 10:15 superspec napisał: > Bolszewik :) > > fakty.interia.pl/raporty/raport-wybory-samorzadowe-2018/aktualnosci/news-trzaskowski-obiecuje-100-zl-miesiecznie-kazdemu-dziecku,nId,2597431?parametr=zobacz_takze > - e tam bolszewik,...zwyczajny menel z wilenskiego Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Trzaskowski 23.06.18, 10:27 Co z tym wileńskim?Napisz o co ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: Trzaskowski 23.06.18, 11:08 Wiesz co czuk? Nie wiem czy młot intelektualny to dobre opisanie pełowca? Przecież ten pełowski orzeł, intelektualista wyraźnie pisze; jak wygramy wybory to odmrozimy! A szrek to potwierdza w całej rozciągłości. Dziwne, no nie? W sprawie podziału budżetu peło ma mniej do gadania niż żyd za okupacji to nie oni są dyspozytorami. Ja widzę wysiłki pełowców którzy chcą się z tej afery wycofać i podają do wierzenia taką fabułę; szrek się ostatnio nudził i postanowił postraszyć ciemny lud. Dlatego wymyślił tą bajeczkę w którą i tak uwierzyli nieliczni pełowcy. Ostatnio w tv takiej tezy mocno bronił niejaki pełowiec rabiej. Megalomania pełowska jest już na szczycie a jej upadek przewiduję jako mocno bolesny. A czaskoski jako twórca w znacznej mierze odpowiada za te megalomańskie wybryki. Ciekawa też jest taktyka rabieja? Siedzi cicho i czeka kiedy czaskoski kompletnie się wysypie i wygryzie go od koryta. Chytrusek z niego! I jeszcze jedno; bolszewizm to taki ustrój że prawdziwy Polak a nie jakiś walniety germanofil nigdy w życiu by nie pomyślał o przeszczepianiu choćby malutkiej jego części na grunt Polski! Konkluzja sama się narzuca; jeśli ktoś nie ma pojęcia o bolszewizmie to droga wolna aby zapoznać się z nim w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Trzaskowski 23.06.18, 15:10 > I jeszcze jedno; bolszewizm to taki ustrój że prawdziwy Polak a nie jakiś walniety germanofil nigdy w życiu by nie pomyślał o przeszczepianiu choćby malutkiej jego części na grunt Polski! > Konkluzja sama się narzuca; jeśli ktoś nie ma pojęcia o bolszewizmie to droga > wolna aby zapoznać się z nim w praktyce. A więc zapytałem Google'a na temat bolszewizmów. Najpierw pisowskiego. I co dowiadujemy się: wpolityce.pl/polityka/288177-pisowski-bolszewizm-czy-brukselski-rasizmwww.prawica.net/10313 www.facebook.com/notes/marian-waldemar.../pis...rp/10153673655452594/ www.salon24.pl/u/ksymenes/186877,pisowski-czyli-jaki forum.gazetalubuska.pl › REGION › LUBUSKIE www.wykop.pl › ... › pisowski-beton-to-taka-mentalnosc-jak-bolszewicy-i sila-lewicy.pl/info-dnia/62-pis-owski-zyd koduj24.pl/giertych-pis-to-bolszewia/ www.wprost.pl › Wydarzenia › Kraj Inni twierdzą, że jest bolszewizm PO. Co na to zasoby z przeglądarki Google ? Dowiaduję sie o tym jedynie z Gazety Polskiej, czyli Twojego źródła informacji www.gazetapolska.pl/13252-demokracja-bolszewizm Zmarnowałem sporo czasu by sam (sobie) odpowiedzieć na pytanie - jaki bolszewizm sieje w Polsce PO ? Niestety nie znajduję wielu takich zarzutów w mediach publicznych. Owszem, są takie sugestie (nie przekonywujące, bezpodstawne) w mediach usłużnych PiS. Nie dyskutuję natomiast z Twoimi tezami na temat PO i Trzaskowskiego . Niech PO-wcy sami się bronią. Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: Trzaskowski 23.06.18, 17:51 Ja sie tobie nawet nie potrafię dziwić! Niby jakim cudem miałbyś dodstrzec coś krytycznego o swoich uwielbianych i czczonych idolach? Po wejściu w google od razu znalazłem artykuły o odmowie peło potępienia bolszewizmu przez nasz sejm i to pod idiotycznym pretekstem ze niby styl nie tego. Platforma Obywatelska za czasów swoich rządów nie tylko nie usuwała pomników komunistów. Ona im jeszcze stawiała nowe Pomnik bolszewików Fot. Prawa strona / Twitter / screen Twitter Kategoria: Polska Podziel się Na fali dyskusji o trwającej obe... Źródło: www.prawdaobiektywna.pl/polska/po-nie-usuwala-pomnikow-komunistow-3894.html © www.prawdaobiektywna.pl No proszę nawet im pomniki stawiała. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Trzaskowski 23.06.18, 19:41 matigrypl napisał(a): > Ja sie tobie nawet nie potrafię dziwić! Niby jakim cudem miałbyś dodstrzec coś > krytycznego o swoich uwielbianych i czczonych idolach? Po wejściu w google od razu znalazłem artykuły o odmowie peło potępienia bolszewizmu przez nasz sejm i to pod idiotycznym pretekstem ze niby styl nie tego. ..... > No proszę nawet im pomniki stawiała. Bądźmy obiektywni. Widziałem , czytałem. Ja nie potrafię być nieobiektywnym. Kłamać. W żywe oczy .... do tego. ad 1.Dostrzegłem przecież, że informacje w Google.... zaprzeczają twierdzeniu o bolszewizmie PO. PO i .N nie protestowały przeciw uchwale sejmowej nt. potępienia bolszewizmu. Posłowie ci pracowali nad tą uchwałą. Proponowali jedynie dokonanie poprawek technicznych w treści tej uchwały. PiS - jak zwykle (mając większość), "olało" głosy PO i .N . A teraz służalcy PiS przypisują dla PO szerzenie bolszewizmu ??! ad 2. Wyjaśniam . Czytałem wcześniej ten artykuł. Nie mogę zaliczyć informacji linkowanej jako dowodu na bolszewizm PO. Akurat znam dobrze prawo dot. cmentarzy wojennych. Ba, zajmuję się tym tematem , w ramach pracy społecznej w Towarzystwie Polsko-Austriackim a wcześniej pracowałem społecznie w ,,,,,Radzie Ochrony Miejsc Pamięci i Męczeństwa. I wiem , że Polska zobowiązała się w 4 konwencjach z XX w. do utrzymywania w stanie godnym wszystkie cmentarze wojenne . Szczegóły ustala obowiązująca do dziś ustawa o cmentarzach wojennych z 1032 roku. Łaski nie robimy utrzymując cmentarze wojenne. Mogę tylko stwierdzić, ze stan cmentarzy wojennych z 1wś jest wstydliwy, są one (w większości) opuszczone bądź zaniedbane. Draństwem jest napiętnowanie kogokolwiek i kiedykolwiek za wykonywanie ustawowych obowiązków. Łaski nie robimy porządkują cmentarze wojenne zaborców Konkretnie o cmentarzu wojennym w Ossowie . Źródło "Prawda Obiektywna" opisuje nierzetelnie fakt zmiany tablicy na cmentarzu wojennym w Ossowie, wyprowadzając stronniczą polityczną ocenę o stanie i modernizacji tego cmentarza wojennego. "W skład cmentarza wchodzi osiem zbiorowych mogił i jedna pojedyncza oraz obelisk z napisem: 14 sierpnia 1920 r. Siedemkroć odpieraliśmy hordy bolszewickie i tu padliśmy u wrót stolicy a wróg odstąpił ... " ..... to z "Obiektywnej Prawdy". ta ..."Pierwotna wersja odsłoniętego w 2010 roku pomnika nagrobnego poległych bolszewickich żołnierzy zawierała mocno kontrowersyjny element w postaci 22 stalowych bagnetów wymierzonych w stronę Warszawy. Po licznych protestach bagnety zdemontowano jeszcze przed odsłonięciem pomnika, ustawiając w ich miejsce podstawki pod znicze. Obecnie pomnik składa się z prawosławnego krzyża i tablicy o treści: Tu spoczywa 22 żołnierzy 235 i 236 Pułku Strzelców 79 Brygady Armii Czerwonej, którzy idąc na Warszawę, polegli w boju pod Ossowem 14 i 15 sierpnia 1920 r. ...... to z "Obiektywnej Prawdy" [i] Przecież to jest rutynowe działanie porządkujące państwa polskiego na tym cmentarzu. Czy ten napis z 1920 roku był godny narodu chrześcijańskiego ? Gdzie matigripl widzisz bolszewizm w poprawionej tablicy nagrobnej z 2010 roku ????!!! To ja widzę (w temacie grobownictwa wojennego) bolszewizm PiS. W moim regionie jest ponad 40 cmentarzy wojennych z I wś i większość z nich jest w opłakanym stanie. Teraz cmentarze wojenne są w gestii IPN (archiwa, pracownicy, zadania) . I co widzimy ? A no - nic się nie robi aby ten karygodny stan cmentarzy wojennych poprawić. Choć w wykazach pochowanych żołnierzy ok. co trzeci żołnierz austriacki, niemiecki czy rosyjski .... ma polsko-języczne nazwisko. A IPN na 100lecie niepodległości Polski i 100 lecie powstania Republiki Austrii prowokuje Ukrainę i "walczy" o podjęcie ekshumacji (na cmentarz wojenny /!!! / w Bykownie k/Kijowa) kilkudziesięciu Polaków którzy zostali pochowani na całej Ukrainie i Białorusi. Taka polityka historyczna IPN i rozrzutność finansowa .... nie powinna być prowadzona, bez protestów. Odpowiedz Link Zgłoś
matigrypl Re: Trzaskowski 23.06.18, 21:24 Posłuchaj dobry człowieku; Jestem zdeklarowanym anty banderowcem i normalnym anty ukraińcem! Jeśli ktoś mi pisze że na terenie Wołynia, Bieszczad, Zamojszczyzny i wielu, wielu innych regionów wymordowano kilka osób to ma wojnę ze mną w kieszeni. Moje zdanie na temat cmentarzy wojskowych jest niezmienne od urodzenia. Jeśli ktoś z bronią w ręku i w złych zamiarach przekroczył granice Polski to należy mu się dół dł. 2m. i nic więcej. Ostatecznie ci bolszewiccy "wyzwoliciele" wymordowali niewiele mniej Polaków od budowniczych nowego świata pod nazwą trzecia rzesza niemiecka. Gdyby ukraina wtedy miała podobne możliwości co szwabstwo i ruski to daję ci słowo ze by ich bezbłędnie w tych zawodach pokonała! Jestem wdzięczny pisowi za politykę ukraińską bo to tacy ludzie do których nie mozna odwracać się plecami podobnie jak do szwaba jeśli ktoś nie marzy o nożu w plecach. Poprawność polityczna jest dla oszołomów politycznych my normalni ludzie nie czujemy się by te kajdany cenzury nas obowiązywały i mozemy głosić prawdę i dbać o pamięć ale bestialsko mordowanych a nie sadystycznych i zwyrodniałych do szczętu morderców. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 W swoich kieszeniach ma tylko 20 groszy. 23.06.18, 18:21 Skąd on bidula weźmie 100 złotych ? Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: W swoich kieszeniach ma tylko 20 groszy. 23.06.18, 19:39 Zabierze Tobie i będzie miał. Więcej, zabierze Ci 250zł, a na kilt dla dziecka da 100 resztę obieca przekazać Caritasowi. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: W swoich kieszeniach ma tylko 20 groszy. 23.06.18, 21:37 strikemaster napisał: > Zabierze Tobie i będzie miał. Więcej, zabierze Ci 250zł, a na kilt dla dziecka > da 100 resztę obieca przekazać Caritasowi. > Uważaj by tobie nie zabrali .A zwłaszcza patrz na urząd skarbowy cwaniaczku internetowy.🤔 Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: W swoich kieszeniach ma tylko 20 groszy. 24.06.18, 00:52 przecież to oczywiste, że mi też zabierze, dziecku obieca kilt, Caritasowi swoją nagrodę i z czapki mu się zadymi. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada A z kim Trzaskowski na ławece siedzi? 23.06.18, 23:05 Co to za blondasek ?Przyjemniaczek?natemat.pl/241555,kim-jest-mezczyzna-z-lawki-trzaskowskiego-spotkanie-w-wilanowie Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: A z kim Trzaskowski na ławece siedzi? 24.06.18, 11:52 taniarada napisał(a): Co to za blondasek ?Przyjemniaczek? "Dziś mieszkańców nie było, właściwie sami partyjni działacze: Platformy Obywatelskiej, Nowoczesnej, kilku KOD-owców. Był TVN". – relacjonuje Matecki w filmie na Twitterze. " Chyba to zły pomysł ze spotkaniami kandydata na ławeczce. Co ? .... rozmówca może być 1-2. A tu trzeba przekonać do siebie .... tłumy; jak najwięcej wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś