03.07.18, 16:51
Pałac panaprezydenta, sala przygotowana do konferencji prasowej, na środku mównica, a w tle flagi biało-czerwone i tylko biało-czerwone. Ani jednej flagi unijnej...
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: Wstyd 03.07.18, 16:58
      Bardzo dobrze, przynajmniej jasna sytuacja. Wyraźny sygnał dla UE, że mogą nas skreślić i zaoszczędzić na pieniądzach ładowanych w rozmaite dopłaty. Mam nadzieję, że niedługo pod pałac przyjadą fury z gnojem.
      • 141288bs Re: Wstyd 03.07.18, 19:40
        Cos Kamysz organizuje,horpyno? - Zanosi sie jednak,ze te fury obiora kierunek na Bruksele.
        • zapijaczony-ryj Chyba, że z widlami po zabrane dotacje? 04.07.18, 10:42
          141288bs napisał:

> Cos Kamysz organizuje,horpyno? - Zanosi sie jednak,ze te fury obiora kierunek n
          > a Bruksele.
    • 141288bs Re: Wstyd 03.07.18, 19:42
      Bo to jest Palac Prezydenta Rzeczypospolitej Polski,a nie jakiegos eurokolchoznika.
      • buldog2 Re: Wstyd 03.07.18, 21:15
        Dlatego Antoni zablokował śledztwo w sprawie zdrady głównej i współpracy z ros. wywiadem swojego pracownika.
      • zapijaczony-ryj Jasne PiS mówi NIE "unijnej szmacie"! 04.07.18, 11:04
        141288bs napisał:

> Bo to jest Palac Prezydenta Rzeczypospolitej Polski,a nie jakiegos eurokolchozn
        > ika.

A Teraz Matołusz mówi w Brukseli co innego, znaczy kłamie!
    • tolerancja.represywna Tak to jest zapijaczony_ryju. 03.07.18, 19:55
      Kiedy mnie notorycznie HGW za co. Wbrew netykiecie i regulaminom to ani razu nie stanąłeś w mojej obronie nie zważając przy tym na poglądy polityczne.
      A teraz pomimo tego, że jesteś miłośnikiem Michnika banują ciebie i ty uważasz, że ty jesteś prześladowany tutaj przez moderatorów a nawet gnojony przez nich jak sam Mitras.
      Uważasz, że to jest niesprawiedliwe gdyż przecież wyrażasz tu tylko poglądy GW ale gdy mnie uwalano tutaj na forum tylko dlatego, że nie jestem miłośnikiem Michnika to było wszystko OK.
      Dziwna jest te twoje poczucie sprawiedliwości.
      Dusza Kalego aż z ciebie wycieka.
      I to by było na tyle.
      • buldog2 Re: Tak to jest zapijaczony_ryju. 03.07.18, 21:07
        Ostatecznie mogę stanąć w obronie (choć mnie też zabanowali) tu na forum Kraj. Po ciebie leszab sięgną surowe ręce sprawiedliwości prokuratorów PIS Piotrowicza i Kryże, przy tym reszta bez znaczenia.
        Pójdziesz siedzieć.
        To pewne.
    • m.c.hrabia Re: Wstyd 03.07.18, 19:56
      klęcznik jest najważniejszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka