pies_na_czarnych 12.08.18, 19:04 Prawdziwym Polakom to się bardzo nie spodoba zakładając, ze cokolwiek zrozumieją z tych badan. www.tokfm.pl/Tokfm/7,130517,23738710,zbadala-historie-rodziny-54-tys-lat-wstecz-i-ma-jeden-wniosek.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horpyna4 Re: Prawdziwym Polakom to się bardzo nie spodoba 12.08.18, 19:18 Ci "prawdziwi" będą się upierać, że są czyści rasowo. I chyba mają rację, bo chów wsobny to właśnie hodowla kretynów. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Prawdziwym Polakom to się bardzo nie spodoba 12.08.18, 19:22 Akurat oni to jest nieudana partia domowej produkcji mutantów. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Prawdziwym Polakom to się bardzo nie spodoba 12.08.18, 19:39 praca "naukowa" na zamówienie naszych czasów Słowianie i Celtowie to jedyni autochtoni Europy cała reszta to element napływowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Prawdziwym Polakom to się bardzo nie spodoba 12.08.18, 19:52 Jej badanie siega 54tys lat wstecz. Slowianie to raczej Indo-Europa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Prawdziwym Polakom to się bardzo nie spodoba 12.08.18, 19:56 Przy okazji przypomniala mi sie legenda o Lechu, Czechu i Rusie. Doszli do Gniezna i tam rozeszli sie w rozne strony. Wszystko w tej legendzie wskazuje na to, ze przyszli z zachodu, ale wystarczy przyjrzec sie naszym antropologicznym cecha aby widziec, ze musieli przyjsc ze wschodu :) Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Prawdziwym Polakom to się bardzo nie spodoba 12.08.18, 20:11 "..ale wystarczy przyjrzec sie naszym antropologicznym cecha aby widziec, ze musieli przyjsc ze wschodu" ..taak,z bliskiego wschodu około 1500 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Prawdziwym Polakom to się bardzo nie spodoba 12.08.18, 20:09 ostatnie badania z grobòw około 5tys. lat starych wskazują na bliskie powiązania genetyczne z Polakami co niemusi oznaczać że jesteśmy kontynuatorami tej starej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Prawdziwym Polakom to się bardzo nie spodoba 12.08.18, 19:45 Czytałam to. I niestety mnóstwo w tej jej książce mitów i legend. Poza tym czary, osobliwie na takim terytorium jak nasze, gdzie się ustawicznie różne armie przewalały wte i wewte, jesteśmy czyści genetycznie że hej :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Prawdziwym Polakom to się bardzo nie spodoba 12.08.18, 20:00 Przeciez to my, a nie oni nas;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Prawdziwym Polakom to się bardzo nie spodoba 12.08.18, 23:16 Sorry, zapomniałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Prawdziwym Polakom to się bardzo podoba 12.08.18, 20:03 wiadomosci.onet.pl/kraj/sondaz-pis-po-sld-kukiz15-nowoczesna-w-sejmie/wv4qmmt Odpowiedz Link Zgłoś
pislamistapolski Re: Prawdziwym Polakom to się bardzo nie spodoba 12.08.18, 20:16 W d.... mam czy w mojej rodzinie sa czarni, zloci, sniadzi, mulaci czy inne odcienie koloru skory Jestem szczesliwy ze nie mam w rodziny najwiekszego gow...... dziesiejszej Polski Nie mam w najblizszej rodzinie pislamisty Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Też mi nowość 12.08.18, 20:47 pies_na_czarnych napisała: > Prawdziwym Polakom to się bardzo nie spodoba zakładając, ze cokolwiek zrozumiej > ą z tych badan. > www.tokfm.pl/Tokfm/7,130517,23738710,zbadala-historie-rodziny-54-tys-lat-wstecz-i-ma-jeden-wniosek.html Mój ród ma pochodzenie w prostej linii od Wszech-Władcy świata, ale raczej z nieprawego łoża. Jesügej Baatur to mój, prapraprapraprapra... dziad. To się Szwedka namęczyła, że wszyscy jesteśmy kundlami. :) PS A co na to Żydzi? Jak przyjęli, że ludzkość istnieje trochę dłużej niż 5779 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Też mi nowość 12.08.18, 23:20 Co na to polscy katolicy? Northwest Africa (NWA) 11119, meteoryt odnaleziony w grudniu 2016 roku w Mauretanii, jest najstarszym meteorytem pochodzenia wulkanicznego, który znaleziono na świecie - wynika z najnowszych badań. Ma około 4,56 miliarda lat, czyli więcej niż Ziemia. Według metody datowania izotopowego (opartej na zjawisku rozpadu promieniotwórczego) nasza planeta liczy około 4,54 miliarda lat, jednak margines błędu wynosi 0,05 mld lat. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Żydzi pochodzą z Kosmosu? 12.08.18, 23:26 pies_na_czarnych napisała: > Co na to polscy katolicy? > > Northwest Africa (NWA) 11119, meteoryt odnaleziony w grudniu 2016 roku w Mauret > anii, jest najstarszym meteorytem pochodzenia wulkanicznego, który znaleziono n > a świecie - wynika z najnowszych badań. Ma około 4,56 miliarda lat, czyl > i więcej niż Ziemia. Według metody datowania izotopowego (opartej na zja > wisku rozpadu promieniotwórczego) nasza planeta liczy około 4,54 miliarda lat, > jednak margines błędu wynosi 0,05 mld lat. 1. To, że na Ziemię spadł kamyk starszy niż ona sama dlaczego cię dziwi? 2. Margines błędu przekracza ponad 2 razy wielkość różnicy wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Żydzi pochodzą z Kosmosu? 12.08.18, 23:50 > 1. To, że na Ziemię spadł kamyk starszy niż ona sama dlaczego cię dziwi? Mnie to wcale nie dziwi poniewaz nigdy nie wierzylem w bzdury rozpowszechniane przez katolickich ksiezy jakoby dobry Bog najpierw stworzyl Ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: Żydzi pochodzą z Kosmosu? 13.08.18, 00:21 pies_na_czarnych napisała: > > 1. To, że na Ziemię spadł kamyk starszy niż ona sama dlaczego cię dziwi? > > Mnie to wcale nie dziwi poniewaz nigdy nie wierzylem w bzdury rozpowszechniane > przez katolickich ksiezy jakoby dobry Bog najpierw stworzyl Ziemie. A co mówią na ten temat Rabini? Odpowiedz Link Zgłoś