Dodaj do ulubionych

Profesor Matczuk grozi kolegami

27.09.18, 14:17
"Kiedyś mówiłeś ż twoja córka idzie na prawo do Wrocławia, prawda? Wyślę ten twój defekacyjny tekst moim kolegom z Wydziału i poproszę, żeby go omówili na zajęciach w Jej grupie jako przykład mowy nienawiści. Zobaczymy, jak będziesz piszczał, jak wróci do domu."
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 14:22
      w11mil napisała:

> "Kiedyś mówiłeś ż twoja córka idzie na prawo do Wrocławia, prawda? Wyślę ten tw
      > ój defekacyjny tekst moim kolegom z Wydziału i poproszę, żeby go omówili na zaj
      > ęciach w Jej grupie jako przykład mowy nienawiści. Zobaczymy, jak będziesz pisz
      > czał, jak wróci do domu."

Akceptujesz mowę nienawiści?

S.
      • w11mil Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 15:10
        Kierowanie gróźb pod adresem dzieci przeciwnika jest łajdactwem.
        • yoma Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 15:19
          Chyba pod adresem wykładowców. Takich rzeczy nie robi się kolegom.

A skąd ten cytat, kolego mil coś tam, jeśli wolno wiedzieć?
          • w11mil Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 16:53
            twitter.com/wsamraz/status/1045238590849110017
            • yoma Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 17:34
              Jeżu, cyngle, wy nawet działającego linka nie umiecie wkleić? Czego was tam uczą?

Ale dzięki za ten tweet matki kurki :)
        • snajper55 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 17:42
          w11mil napisała:

> Kierowanie gróźb pod adresem dzieci przeciwnika jest łajdactwem.

Tylko że on żadnych gróźb nie kieruje.

S.
    • prettywoman Matczak celnie o ojkofobie 27.09.18, 15:20
      www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/matczak-o-slowach-kaczynskiego-symptom-faszystowskiego-stylu-myslenia,870910.html
      • w11mil Obrońcy Demokracji niewiele się zmieniają 27.09.18, 16:32
        "wypowiedzi są symptomem tak zwanego faszystowskiego stylu myślenia"

„banda AK, której zadaniem było obalić rząd, zmienić ustrój demokratyczny na reakcyjno-faszystowski”.
        • yoma Re: Obrońcy Demokracji niewiele się zmieniają 27.09.18, 16:34
          No i?
          • w11mil Re: Obrońcy Demokracji niewiele się zmieniają 27.09.18, 16:44
            Argumentacja Profesora Matczaka przypomina mi argumentację prawników czasów stalinowskich.
            • yoma Re: Obrońcy Demokracji niewiele się zmieniają 27.09.18, 17:36
              A ile miałeś wiosen w czasach stalinowskich, szanowny kolego?

"Piotr Wielgucki
              @Matka_Kurka
              8 godz.
              Marcin, gdybyś ty mnie miał za kulturę wyższą to bym sobie żyły wypruł. Jesteście "Kałmuki stepowe" z jednej miary krojone. Cham to jesteś ty @wsamraz i ten kelner @WojSadurski, tępe z was chamy, które za każdym razem będą brać w pysk, jak słowem pisną. Rozumiesz, czy poprawić?"

źródło:
              mobile.twitter.com/wsamraz/status/1045238590849110017
    • erte2 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 15:35
      w11mil
      To nie jest groźba żabciu, to jest obietnica.
      W stanie wojennym przytłaczająca większość ludzi kultury (aktorów, pisarzy, rezyserów i innych twórców) bojkotowała reżimowe media, głównie TV. A ci którzy ten bojkot złamali spotykali się z ostracyzmem i pogardą zarówno środowiska jak i widzów (np. słynne "wyklaskiwanie" pewnego aktora /nazwisko litościwie pominę, tym bardziej że już nie żyje/ w czasie spektaklu teatralnego). A pewne nazwiska do dziś są otoczone infamią, np. Jan Dobraczyński, pisarz katolicki.

P.s. W kwestii formalnej - nie Matczuk, a Matczak. Zapamiętaj to nazwisko bo pewnie jeszcze o nim nie raz usłyszysz.
      • w11mil Argumenty poprzedników Totalnej Opozycji 27.09.18, 16:40
        "A że Rzeczpospolita podbita i w rękach swych ciemiężycielów moc całą mająca, własnymi się z niewoli dźwignąć nie może siłami, nic jej innego nie zostaje, tylko uciec się z ufnością do wielkiej Katarzyny, która Narodowi Sąsiedniemu przyjaznemu i sprzymierzonemu z taką sławą i sprawiedliwością panuje"
        • yoma Re: Argumenty poprzedników Totalnej Opozycji 27.09.18, 17:38
          Ty, Suski, ty o Katarzynie to już lepiej wiesz co :)
      • lech1966 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 21:15
        erte2 napisał:

>
        > P.s. W kwestii formalnej - nie Matczuk, a Matczak. Zapamiętaj to nazwisko bo pe
        > wnie jeszcze o nim nie raz usłyszysz.

Typujesz że będzie siedział? Myślę że rektor powinien się zainteresowac jego tworczoscia i ewentualnie wywalić na zbity ryj osobę która nie panuje nad swoimi emocjami.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 21:25
          To ciekawe jakim cudem ta kretynka Pawlowicz jeszcze się uchowała w swej uczelni przysposabiania do gotowania na gazie.
          • lech1966 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 21:32
            Ona przynajmniej nie grozi że wykorzysta wszystkie możliwości i wszystkie znajomości, koneksje i nazwiska aby zaszkodzić córce adwersarza. To grozba karalna i działanie podłe które nie przystoi prawnikowi na tak eksponowanym stanowisku. O tej godzinie powinien już być bezrobotnym z szansą rejestracji w pośredniaku jutro rano.
            • religijnych.uczuc.obraza Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 21:37
              Ale nie panuje nad swoimi emocjami. A o tym pisałeś. A od czasu kwestii Michnika i jego ojca dodatkowo wiemy że dzieci powinny odpowiadać za przewiny swych rodziców.
              • lech1966 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 22:29
                Pytałem erte dlaczego mamy zapamiętać jego nazwisko. Jak zwykle nic nie zrozumiales
                • religijnych.uczuc.obraza Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 22:39
                  No i co z tego że pytałeś?
            • 99venus Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 28.09.18, 21:29
              A czym była lista proskrypcyjna Pawłowiczówny przedstawiona przez tę kobiecinę na posiedzeniu KRS?
        • erte2 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 22:31
          lech1966 napisał:
          Typujesz że będzie siedział?

Nie misieńku, typuję że będzie kimś w Polsce ważnym - prezesem Trybunału Konstytucyjnego lub Sądu Najwyższego, ministrem sprawiedliwości a może nawet prezydentem. Bo chłop młody jest jeszcze i wszystko przed nim, a jak w końcu Polacy się otrząsną i strącą z siebie tę chmarę pisiego robactwa które nas oblazło to będziemy musieli wybrać kogoś na najważniejsze stanowiska w kraju. I mamy kilku gotowych i godnych - Matczak, Bodnar, Trzaskowski....
          • lech1966 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 30.09.18, 22:07
            erte2 napisał:

> lech1966 napisał:
            > Typujesz że będzie siedział?
            >
            > Nie misieńku, typuję że będzie kimś w Polsce ważnym - prezesem Trybunału Konsty
            > tucyjnego lub Sądu Najwyższego, ministrem sprawiedliwości a może nawet prezyden
            > tem. .

Źle typujesz żuczku. Ktoś kto nie panuje nad emocjami nie nadaje się nawet na kase w Biedronce
    • m.c.hrabia Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 16:50
      Prokurator Paweł Zubert powołany na sędziego Sądu Najwyższego do izby dyscyplinarnej ostatnio przesłuchiwał kilkunastoletnią córkę Pawła Wojtunika próbując skłonić ją do zeznań przeciwko ojcu metody Stalina z najgorszych lat komunizmu
      • m.c.hrabia Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 16:50
        prokurator Adam Roch który przesłuchiwał rodzącą księgową a czynności przeprowadzano między skurczami załapał się do tej elity brawo
        • gefreiter Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 17:37
          m.c.hrabia napisał:

> prokurator Adam Roch który przesłuchiwał rodzącą księgową a czynności przep
          > rowadzano między skurczami załapał się do tej elity brawo

>
          >

Przesłuchiwał rodzącą między skurczami?
          Podczas gdy rodziła? - kto go dopuścił do porodu? sprzątaczki czy ochrona szpitala.
          Ale pie...sz.....
          • yoma Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 17:39
            A wg ciebie sprzątaczki asystują przy porodach, geniuszu?
            • 99venus Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 28.09.18, 21:30
              W pisim państwie jest to możliwe.
          • m.c.hrabia Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 17:48
            kto go dopuścił do porodu? sprzątaczki czy ochrona szpitala.

podejrzewam, do porodu dopuścił prymas
          • snajper55 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 17:55
            gefreiter napisał:

> Przesłuchiwał rodzącą między skurczami?
            > Podczas gdy rodziła? - kto go dopuścił do porodu? sprzątaczki czy ochrona szpit
            > ala.
            > Ale pie...sz.....

Może oddajmy głos przesluchiwanej?

. „Pomimo porodu w toku lekarze wyrazili zgodę na czynności, a Prokuratorzy, mając świadomość, że jestem w szpitalu, nie odwołali przyjazdu funkcjonariuszy. Miałam regularne skurcze porodowe, w trakcie których czynności przerywaliśmy”

m.newsweek.pl/polska/polityka/adam-roch-kazal-przesluchac-kobiete-w-czasie-porodu-trafi-do-sn,artykuly,432004,1.html

S.
            • m.c.hrabia Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 17:59
              a niby dlaczego lekarze mieliby zabronić, przecież ciąża i poród to nie choroba,
            • gefreiter Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 18:06
              No...to miałem rację. Czy córka zgłosiła ten fakt prokuraturze?
              • m.c.hrabia Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 18:20
                ??
                • gefreiter Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 18:25
                  m.c.hrabia napisał:

> ??
                  >

Przesłuchania jej między skurczami porodowymi.
                  • m.c.hrabia Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 18:36
                    Polski rząd przyznał, że zachowanie względem kobiety nosiło znamiona „nieludzkiego traktowania oraz tortur” co stanowiło naruszenie art. 3 Europejskiej Konwencji Praw Człowieka zakazującej m.in. tortur. Kobietę przeproszono i wypłacono jej i jej córce odszkodowania w wysokościach 40 tys. zł. Prokurator Roch nie poniósł odpowiedzialności.

moim zdaniem poniósł odpowiedzialność , zesłano go do sn.
      • gefreiter Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 17:32
        m.c.hrabia napisał:

> Prokurator Paweł Zubert powołany na sędziego Sądu Najwyższego do izby dyscy
        > plinarnej ostatnio przesłuchiwał kilkunastoletnią córkę Pawła Wojtunika próbują
        > c skłonić ją do zeznań przeciwko ojcu metody Stalina z najgorszych lat komunizm
        > u

Kilkunastoletnią? - czyli ile miała lat? 25,35, czy 45 lat.
        Powiedz nam, jakie to metody stalinowskie próbował ten sędzia próbując wymusić zeznania przeciw ojcu?
        Paznokcie jej wyrywał? palce łamał? przypalał papierosem brodawki piersi?
        Opowiedz, bo aż się trzęsę z podniecenia.
        • m.c.hrabia Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 17:40
          jeśli Wojtunik ma 46 to nastoletnia córka musi mieć co najmniej 45.
          • 99venus Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 28.09.18, 21:33
            Przecież to dureń.Czego się spodziewasz po tym zupaku?
            • gefreiter Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 29.09.18, 07:03
              99venus napisał:

> Przecież to dureń.Czego się spodziewasz po tym zupaku?
              >

Ty przygłupie...nicka się czepiasz?.Czy ja się ciebie czepiam?
              Piszesz takie głupoty i jesteś przekonany,że jesteś mądry?
              Umysłowa sierota z ciebie.
        • snajper55 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 17:47
          gefreiter napisał:

> Paznokcie jej wyrywał? palce łamał? przypalał papierosem brodawki piersi?
          > Opowiedz, bo aż się trzęsę z podniecenia.

No popatrz jak ludzie się różnią. Mnie takie rzeczy nie podniecają. Nic a nic. Chyba jestem nienormalny.

S.
          • gefreiter Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 17:53
            snajper55 napisał:

> gefreiter napisał:
            >
            > > Paznokcie jej wyrywał? palce łamał? przypalał papierosem brodawki piersi?
            > > Opowiedz, bo aż się trzęsę z podniecenia.
            >
            > No popatrz jak ludzie się różnią. Mnie takie rzeczy nie podniecają. Nic a nic.
            > Chyba jestem nienormalny.
            >
            > S.

Tak, to ostatnie zdanie jest prawdziwe. Bingo.
        • erte2 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 18:39
          gefreiter napisał:

Powiedz nam, jakie to metody stalinowskie próbował ten sędzia próbując wymusić zeznania przeciw ojcu? Paznokcie jej wyrywał? palce łamał? przypalał papierosem brodawki piersi?
          Opowiedz, bo aż się trzęsę z podniecenia.

Widzę że opis tortur cię nieźle kręci. Trudno, są i takie przypadłości; to ma swoje określenie medyczne.
          Ale jeśli mogę ci coś poradzić to raczej zostań przy teorii i wyobrażeniach podczas, powiedzmy, samorealizacji...
          • gefreiter Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 18:47
            erte2 napisał:

> gefreiter napisał:
            >
            > Powiedz nam, jakie to metody stalinowskie próbował ten sędzia próbując wymus
            > ić zeznania przeciw ojcu? Paznokcie jej wyrywał? palce łamał? przypalał papi
            > erosem brodawki piersi?

> Widzę że opis tortur cię nieźle kręci. Trudno, są i takie przypadłości; to ma s
            > woje określenie medyczne.
            > Ale jeśli mogę ci coś poradzić to raczej zostań przy teorii i wyobrażeniach pod
            > czas, powiedzmy, samorealizacji...

Ty również nie zrozumiałeś mojego sarkazmu?
            Jak można inaczej odpowiedzieć na takie bzdety, jak stosowanie stalinowskich metod przesłuchań wobec córki Wojtunika?
            Tylko ironicznie.

• religijnych.uczuc.obraza Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 20:04
              Tak jak można twierdzić że dr Garlicki to był Mengele (taki fachory z CBA dały kryptonim akcji przeciw niemu).
            • erte2 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 22:39
              gefreiter
              Dobry człowieku - ten twój "sarkazm" i "ironia" mają na celu to żeby maksymalnie zbagatelizować i sprowadzić do śmiesznego incydentu fakt łamania prawa i nadużycia stanowiska przez pisowskiego czynownika. A że przy okazji zaczęły ci się marzyć różne sytuacje to już twój problem.
              • gefreiter Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 28.09.18, 07:12

> Dobry człowieku - ten twój "sarkazm" i "ironia" mają na celu to żeby maksymalni
                > e zbagatelizować i sprowadzić do śmiesznego incydentu fakt łamania prawa i nad
                > użycia stanowiska przez pisowskiego czynownika. A że przy okazji zaczęły ci się
                > marzyć różne sytuacje to już twój problem.

Nic nie zrozumiałeś z mojej wypowiedzi, chodziło mi tylko o określenie "stalinowskie metody przesłuchań". Ja nigdy nie będę bronił kogoś- kto czyni zło. Nie mam żadnego problemu skrytykować władzę - jakakolwiek by ona nie była - to znaczy z jakiej opcji politycznej. Krytykowałem niejednokrotnie SLD, choć serce mam dalej "po lewej, a nie po prawej stronie"
                Kiedy usłyszałem,że kobieta była przesłuchiwana w zaawansowanej ciąży, to pytając się kto do tego dopuścił (pytanie czy sprzątaczki) chodziło mi oczywiście o lekarzy.

Prokurator pisowski, lekarze też pisowcy? Dajmy spokój takim uogólnieniom.Lekarz nigdy nie powinien dopuścić do takiej sytuacji i zasługuje na karę podobnie jak i prokurator. Są jeszcze położne, oddziałowa - wszystkie były z pis?

Odpowiedzialni za to powinni ponieść karę, ten prokurator nie powinien nigdy awansować, fakt że zrobił to Ziobro jest dyskwalifikujący go jako ministra. To skandal. Naprawdę nie wiedziałem o tej sprawie.
                Na koniec prośba- proszę cię by, zwracając się do mnie nie używać zwrotu "dobry człowieku" - to takie protekcjonalne zachowanie.
                • man_sapiens Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 28.09.18, 09:32
                  > Na koniec prośba- proszę cię by, zwracając się do mnie nie używać zwrotu "dobry
                  > człowieku" - to takie protekcjonalne zachowanie.

OK, ja będę pisać "zły człowieku" albo "obywatelu kapralu".
                  • gefreiter Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 28.09.18, 10:56
                    man_sapiens napisał:

> > Na koniec prośba- proszę cię by, zwracając się do mnie nie używać zwrotu
                    > "dobry
                    > > człowieku" - to takie protekcjonalne zachowanie.
                    >
                    > OK, ja będę pisać "zły człowieku" albo "obywatelu kapralu".

Czy ja się do ciebie w tej sprawie zwracałem ?
                    Jestem przekonany, że nie, wobec tego nie wp.....się między wódkę a zakąskę.
                    Ktoś, kto czepia się nicka, sam wystawia sobie świadectwo.

• gefreiter Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 28.09.18, 12:09
                    man_sapiens napisał:

> > Na koniec prośba- proszę cię by, zwracając się do mnie nie używać zwrotu
                    > "dobry
                    > > człowieku" - to takie protekcjonalne zachowanie.
                    >
                    > OK, ja będę pisać "zły człowieku" albo "obywatelu kapralu".

Czy ja się do ciebie w tej sprawie zwracałem ?
                    Jestem przekonany, że nie, wobec tego nie wp.....się między wódkę a zakąskę.
                    Ktoś, kto czepia się nicka, sam wystawia sobie świadectwo.

• erte2 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 28.09.18, 11:31
                  gefreiter napisał:
                  Nic nie zrozumiałeś z mojej wypowiedzi, chodziło mi tylko o określenie "stalinowskie metody przesłuchań"
                  Jeśli tak, to udało ci się skutecznie zakamuflować rzeczywisty sens tego co ponoć chciałeś powiedzieć. Bo wydźwięk tego był jednoznaczny - obrona pisowskiego czynownika poprzez sprowadzenie sprawy ad absurdum, i zrobiłeś to tak jak owa pani prokurator która nazwała kopanie kobiet po nerkach "wyrażaniem niezadowolenia".

P.s. Wolałbyś żebym nazywał cię "złym człowiekiem"? O.k., sam siebie znasz najlepiej....
                  • gefreiter Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 28.09.18, 12:28
                    erte2 napisał:

> gefreiter napisał:
                    > Nic nie zrozumiałeś z mojej wypowiedzi, chodziło mi tylko o określenie "stal
                    > inowskie metody przesłuchań"

> Jeśli tak, to udało ci się skutecznie zakamuflować rzeczywisty sens tego co pon
                    > oć chciałeś powiedzieć. Bo wydźwięk tego był jednoznaczny - obrona pisowskiego
                    > czynownika poprzez sprowadzenie sprawy ad absurdum, i zrobiłeś to tak jak owa p
                    > ani prokurator która nazwała kopanie kobiet po nerkach "wyrażaniem niezadowolen
                    > ia".
                    >
                    > P.s. Wolałbyś żebym nazywał cię "złym człowiekiem"? O.k., sam siebie znasz naj
                    > lepiej....

Podjąłem się trudu wytłumaczenia ci, rzeczy która cię najwyraźniej przerasta albo mówiąc kolokwialnie rżniesz po prostu głupa. Jakiekolwiek porównania pracy prokuratorów,policjantów i porównywanie ich ze zbrodniami stalinowskimi, może używać, ktoś, kto nie ma o tym okresie żadnej lub minimalną wiedzę.
                    Stąd moja reakcja.
                    Grzecznie poprosiłem cię abyś nie zwracał się do mnie w sposób protekcjonalny, co jest twoją paskudną cechą,której nie potrafisz się pozbyć. Znam cię od dawne erte2 - kiedyś również pisałeś pod innym nickiem.
                    Dobrze wiem, że to wywyższanie jest twoją immanentną cechą i w tym przypadku słoma ci wyraźnie z butów wystaje. Ale ja ci faktycznie niczego nie mogę zabronić, musisz się jednak liczyć z podobną odpowiedzią z mojej strony. Jak cię znam, nie będzie ci się to podobało i będziesz się starał mi obrzydzić forumowe życie, które i tak obrzydzają mi trolle z FK między innymi ayran i obraza uczuć.
                    Nie chcesz ze mną dyskutować, to nie dyskutuj ale trzymaj poziom i nie "właź w gumofilcach" w moje posty.
          • gefreiter Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 28.09.18, 06:50
            erte2 napisał:

> gefreiter napisał:
            >
            > Powiedz nam, jakie to metody stalinowskie próbował ten sędzia próbując wymus
            > ić zeznania przeciw ojcu? Paznokcie jej wyrywał? palce łamał? przypalał papi
            > erosem brodawki piersi?

>
            > Widzę że opis tortur cię nieźle kręci. Trudno, są i takie przypadłości; to ma s
            > woje określenie medyczne.
            > Ale jeśli mogę ci coś poradzić to raczej zostań przy teorii i wyobrażeniach pod
            > czas, powiedzmy, samorealizacji...

Źle ci się wydaje.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 20:00
          Ale po polsku to jak by brzmiała twoja wypowiedź, rysiu?
    • religijnych.uczuc.obraza Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 19:57
      Dziwię się Matczakowi. Zwyczajnie powinien dać temu kretynowi Wielguckiemu po ryju.
      • yoma Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 27.09.18, 20:17
        Szkoda ręki. I wszy się tłukło takim specjalnym przyrządem, nie ręką.
      • 99venus Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 28.09.18, 21:37
        Ręce sobie brudzić?
    • qqazz Poziom przebijający każde dno. 27.09.18, 20:52
      Małość u niektórych wychodzi butami kiedy słomy w nich już brakuje.

pozdrawiam
      • religijnych.uczuc.obraza Re: Poziom przebijający każde dno. 27.09.18, 20:57
        Taki właśnie jest ten przygłup Wielgucki.
        • gefreiter Re: Poziom przebijający każde dno. 27.09.18, 21:13
          Powiedział - największy przygłup na FK.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: Poziom przebijający każde dno. 27.09.18, 21:23
            Dobrze sie rysiu przedstawileś. Tylko że ty ośle nie mówisz tylko bełkoczesz. A teraz rób wypad.
        • erte2 Re: Poziom przebijający każde dno. 27.09.18, 22:48
          religijnych.uczuc.obraza
          Z wielguckim (vel Matką Kurką) jest pewien problem. Bo ten "drapieżny ptak" na początku miał A przynajmniej prezentował) całkowicie inne poglądy; zwalczał PiS, wyśmiewał się z prezydenta Kaczyńskiego - nawet jego ksywa (matka Kurka) była pewną kontrą dla Ojca Rydzyka.
          Wielgucki zmienił poglądy nagle i to o 180 stopni natychmiast po tym jak przegrał rywalizację o blog roku z Janiną Paradowską; w tym momencie obraził się na Bogu ducha winną władzę i zaczął na nią pluć a jednocześnie łasić się do kaczyńskiego.
    • x2468 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 28.09.18, 10:11
      Wszystkie boty na profesora Matczaka. Akcja przypomina to co się wydarzyło po wizycie p.Komorowskiego w japońskim parlamencie. Boicie się pis-siurki tego co mówi profesor? Brak argumentów niemoty?
    • klodawa1952 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 28.09.18, 10:16
      Puściły mu emocje ale tak to się w praktyce zawsze odbywało.
    • xystos Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 28.09.18, 11:35
      noo a ojciec córki naśle na profesorka
      braci dziewczyny którzy mu przetrącą
      kolana.

i kto będzie piszczał?
    • j-k A nie K O L EG I A M I - jak za komuny ? 28.09.18, 21:30
      - to pol biedy...
    • porannakawa01 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 28.09.18, 22:32
      Niech się studenciu uczą na przykładach co to kaczyńska mowa nienawiści. I nie tylko na Wydziałach UWroc ale na każdym wydziale, każdego Uniwersytetu, każdej szkoły wyższej. nawet na weterynarii.
      Bo to oprócz spraw karnych podchodzi pod sprawy kultury , wykształcenia i obycia.
      Kaczyński skończył studia, ba - nawet hłe, hłe - doktorat zrobił.
      Podobnie ja ki Duda - uczony ale niedouczony i brak im wykształcenia i ogłady.
      Kultury również!
      • klodawa1952 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 29.09.18, 07:08
        porannakawa01 napisała:

> Niech się studenciu uczą na przykładach co to kaczyńska mowa nienawiści. I nie
        > tylko na Wydziałach UWroc ale na każdym wydziale, każdego Uniwersytetu, każdej
        > szkoły wyższej. nawet na weterynarii.
        Uczyli się tego od 1945 roku tylko inaczej to nazywano.
        Niewiele już brakuje aż wirus hoosowieticus zostanie wyrwany z korzeniami a skażeni nim ludzi jak Matczak będą wraz z tobą wylewać swoje frustracje, frustracje przegranych życiowo, na tym lub innych forach.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 01.10.18, 09:11
          A ty romek kiedy zostałeś wyrwany? Bo frustracje na forum wylewasz od dłuższego czasu.
        • religijnych.uczuc.obraza Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 01.10.18, 09:13
          A ty romek kiedy zostałeś wyrwany? Bo frustracje na forum wylewasz od dłuższego czasu.
      • 99venus Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 29.09.18, 08:36
        PiS to prostactwo,chamstwo,zakłamanie i pazerność.
    • prawdawaszaboli Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 28.09.18, 23:46
      Menda z Nadzwyczajnej Kasty...
      • porannakawa01 Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 29.09.18, 00:15
        prawdawaszaboli napisał:

> Menda z Nadzwyczajnej Kasty...

I popatrz - z prokuratora Sędzią został.
        Hłe, hłe!
        Ziebru nie ma lepszych, woli tych ugnojonych - jak np tow Wolfgang bo to potem na sznureczku krótkim chodzić będą i aportować na okrzyk.
        A przy okazji Wolfganga dwie pieczenie upiekli - i tow. Wolfganga i Julię Magister Lewe L4 co to jednoosobowo za cały TK orzerka.
        Hłe, hłe!
      • 99venus Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 29.09.18, 08:37
        To nieladnie tak pisać o Prezesie.
    • klodawa1952 to był standard w 3 RP 01.10.18, 07:32
      Teraz te zjawiska znacznie złagodniały.
      Kiedyś , szczególnie za czasów SLD ale nie tylko, przychodzili jak mafia po haracz. Nie dałeś to nie tylko, że nie miałeś pozytywnej decyzji jak za PO ale miałeś jazdę bez trzymanki jak np roczną kontrolę Urzędu Skarbowego przeplatanbą kontrolami PiP, Sanepid i innymi. Dzieci musiały iść do prywatnych szkół bo w publicznych gwałtownie przestawały sobie dawać radę na egzaminach.
      • religijnych.uczuc.obraza Re: to był standard w 3 RP 01.10.18, 09:13
        Tak, z tą mafią dziennikarską tak właśnie było, romek. Nadzwyczajna, nietykalna kasta.
        • klodawa1952 Re: to był standard w 3 RP 01.10.18, 14:45
          religijnych.uczuc.obraza napisał:

> Tak, z tą mafią dziennikarską tak właśnie było, romek. Nadzwyczajna, nietykalna
          > kasta.
          >
          Napisałem o jaką mafię chodzi. Masz, jak niemal zawsze, problem ze zrozumieniem.
          • religijnych.uczuc.obraza Re: to był standard w 3 RP 01.10.18, 14:55
            Bardzo dobrze scharakteryzowałeś tę bezkarną kastę dziennikarzy, która jak nikt potrafi zepsuć komuś życie. Mam nadzieję że zrobi się wreszcie z tą mafią dziennikarską porządek.
            • klodawa1952 Re: to był standard w 3 RP 01.10.18, 15:10

> Bardzo dobrze scharakteryzowałeś tę bezkarną kastę dziennikarzy, która jak nikt
              > potrafi zepsuć komuś życie. Mam nadzieję że zrobi się wreszcie z tą mafią dzie
              > nnikarską porządek.
              >
              Musisz pisać te bzdrury ?
              • religijnych.uczuc.obraza Re: to był standard w 3 RP 01.10.18, 15:14
                A co? Tylko ty możesz romek bzdety pisać?
                • klodawa1952 Re: to był standard w 3 RP 01.10.18, 15:18

> A co? Tylko ty możesz romek bzdety pisać?
                  >
                  To, że były obowiżakowe haracze dla partii i polityków nie jest wcale bzdetem. PAru zapłaciło za to wielką cenę w tym wieloletnie areszty itp
                  • religijnych.uczuc.obraza Re: to był standard w 3 RP 01.10.18, 15:20
                    Tak samo nie jest bzdetem że wielu członków mafii dziennikarskiej psuło ludziom życiorysy swoim pitoleniem i nikt z nich nie poniósł żadnej odpowiedzialności. Bezkarna kasta.
                    • 99venus Re: to był standard w 3 RP 01.10.18, 21:47
                      Gorzej nie.Wystarczy,ze się będzie wstydziło ojca łajdaka.
                      • lech1966 Re: to był standard w 3 RP 04.10.18, 22:27
                        99venus napisał:

> Gorzej nie.Wystarczy,ze się będzie wstydziło ojca łajdaka.

Matczak ma dzieci Venus? To faktycznie przykra dla nich sprawa.
    • m.c.hrabia Re: Profesor Matczuk grozi kolegami 01.10.18, 15:06
      dobra zmiana w sądach

cóż, zaczynamy zbierać owoce z drzewa Zbigniewa( Jozuego)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka