borrka 10.10.18, 13:45 Wyraznie próbuje, mówiąc o zależności nakladów na warszawskie inwestycje od wygranej PiS. I tu czarno na białym widac brak bladego pojęcia o Warszawie i mentalności Warszawiaków. Przeliczyłes sie, koleś. Grubo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
religijnych.uczuc.obraza Re: politics as usual. 10.10.18, 14:51 Kiedy tak było, pijaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k zawsze, belkocie 10.10.18, 14:56 ze rzadzaca opcja polityczna popiera swoich. a Warszawa potrzebuje nowych linii metra (i wsparcia Rzadu) Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. zwolennik Lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: zawsze, belkocie 10.10.18, 14:58 Co za brednie głupiego pijaczyny z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k nadal zawsze, belkocie 10.10.18, 15:14 jako zwolennik Lewicy i warszawiak jeszcze raz przypominam. ze Warszawa potrzebuje nowych linii metra. a bez wsparcia Rzadu - nie da sie tego zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: nadal zawsze, belkocie 10.10.18, 15:21 Niech więc rząd wspiera Warszawiaków a nie wypina się na nich, głupi pijaczyno z Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: nadal zawsze, belkocie 10.10.18, 15:25 "warszawiakow" piszemy z malej litery - belkocie. takisz to jezyk polski. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. warszawiak. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: nadal zawsze, belkocie 10.10.18, 18:06 Po polsku, 'doktorku', piszemy małą literą, a nie z małej litery. Z małej, czy też z dużej, albo wielkiej, to rusycyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k I nadal zawsze, belkocie 10.10.18, 18:27 przypominam, ze moj Dr. ma "zachodnie" kondominium i dlatego piszemy "Dr." a nie "dr." ale ze jestem jednoczesnie warszawiakiem, to "warszawiak" pisze z malej. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. warszawiak. Odpowiedz Link Zgłoś
religijnych.uczuc.obraza Re: I nadal zawsze, belkocie 10.10.18, 22:20 Przecież ty esbecki pijaczku nie jesteś żaden doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: politics as usual. 10.10.18, 23:22 Jak zwykle, ale tylko po PISowsku. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Dres szantażuje Warszawke? 10.10.18, 13:57 oby.....bo powoli dochodze do wniosku ze i Warszawie glupota ludzka Rulez Odpowiedz Link Zgłoś
j-k szwammtuch - co to jest "rulez" ? 10.10.18, 14:06 bo co to schwammtuch - to wiem. www.hygi.de/meiko-schwammtuecher-trocken-schwammtuch-farbe-blau-pd-36132 Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: szwammtuch - co to jest "rulez" ? 10.10.18, 14:16 rulez to taka rusznica, mendo :D Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: szwammtuch - co to jest "rulez" ? 10.10.18, 14:20 znaczy co szczela na russskich - skoro rusznica ? Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Dres szantażuje Warszawke? 10.10.18, 14:24 Warszawiacy by się niedali ale zgineli w Powstaniu Warszawianie dadzą ciała za kiełbasę wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Genius loci 10.10.18, 14:37 Znam tylko tę nowa Warszawę i nie mam wątpliwości , jak potraktują deklaracje dresa Warszawiacy i ... Warszawianie. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Genius loci 10.10.18, 17:15 Moi przodkowie leżą na Powązkach i na Bródnie,ci polegli w Powstaniu też.Wiem też,że takich "starych" warszawiaków jest ok 25%.Ci których ja znam nie zagłosują na tego chama Jakiego,nawet jak obieca Disneyland w każdej dzielnicy i dla każdego latającą taksówkę.To "cóś" w Warszawie nie pasuje i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Dres szantażuje Warszawke? 10.10.18, 14:56 Warszawiacy juz raz dali sie nabrac na pisdaka Lacha K. Mam nadzieje, ze chociaz oni w calej Polsce potrafia uczyc sie na wlasnych bledach. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka W tamtych czasach malo kto znal Kaczyńskich 10.10.18, 15:49 Ich aktywność opozycyjna była żadna, a potem uchodzili za wariant politycznego Centrum. Dopiero okres rządów PiS pokazał całą nieudolnośc Lecha Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: W tamtych czasach malo kto znal Kaczyńskich 10.10.18, 17:19 Rządy kurdupla to była katastrofa dla miasta.Istna hatakumba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: W tamtych czasach malo kto znal Kaczyńskich 10.10.18, 17:49 I co? Pozniej dali mu kopa w gore i zrobili go prezydentem Polski. Nie mow mi, ze to odbylo sie bez udzialu Warsiawiakow. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka To słuszna koncepcja... 10.10.18, 18:49 Że to właśnie warszawiacy wybierają władze dla wszystkich, ale chyba jeszcze nie oficjalna? Wybranie PiS nie jest jakąś szczególną zasługą Warszawy, która na kaczych glosuje poniżej średniej krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Dres szantażuje Warszawke? 10.10.18, 17:36 od prezydentury Warszawy się zaczyna,następnie Jaki Prezydentem RP Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Dres szantażuje Warszawke? 10.10.18, 17:39 następnie wypowiemy wojne Rosji ..i się poddamy-przybędą maładcy i zapanuje dobrobyt wśród polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair_p Re: Dres szantażuje Warszawke? 10.10.18, 19:16 Proponuję poddać się Chińczykom.Niech przyjdą do nas przez Rosję :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Dres szantażuje Warszawke? 11.10.18, 10:26 "alistair_p 10.10.18, 19:16 Proponuję poddać się Chińczykom.Niech przyjdą do nas przez Rosję " jeszcze lepsze rowiązanie,gratuluję pomysłu szczerze niepodejżewałem że na tym forum są osoby inteligentniejsze odemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Dres nie zna problemów Stolicy 10.10.18, 15:11 Niech się zajmie Kaczą Doopą. Obiecywanie mostów w sytuacji, gdy chocby na Zoliborzu trwa zacięta kampania przeciw budowie mostu na przedłuzeniu Krasinskiego i 2 ... 3 linii metra naraz (Warszawa stanie) świadczy o specyficznym rodzaju inteligencji. Hatakumbskim:) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Dres nie zna problemów Stolicy 11.10.18, 10:19 Chyba dotarło do nich, że ani obietnicami, ani szantażem niczego nie zwojują. Dlatego zaczęli zwozić do Warszawy i tu rejestrować swoich z odległych zakątków kraju. Takie oszustwo wyborcze jest łatwe do wykrycia, ale... "nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobisz?" Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Pisi pózno pojęli znaczenie tych wyborów 11.10.18, 14:09 W dużych miastach, bo wystawienie Hatakumby w Warszawie jest błedem. Jest lekceważeniem warszawskiego elektoratu. Jarek tego nie rozumie, bo nie chodził na podwórko (nigdzie nie chodził) ale ani Warszawa, ani pewnie inne miasta, nie lubią zrzutków. W dodatku półinteligenckich, co widać, co słychać, co czuć :) Odpowiedz Link Zgłoś