Gość: Polak a takiemu Michnikowi smutno... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat a dyr. ma-ryja jeszcze dłuższego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smetek a takiemu Michnikowi smutno... jak czyta te bzdury IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikarz Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem IP: *.32001-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 15.10.04, 21:59 ta zasrana duma polakow powoduje to ze sami nawzajem sie okradaja i daja sie robic w h...ja przez samych swoich rodakow rzad kosciol itp-i co maja z tej dumy? gowno-biede i sredniowiecze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem,ale niePowiem Re: "ta zasrana duma Polaków" - kto to napisał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spenser Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem IP: 193.151.36.* 15.10.04, 22:06 Duma z przynależności narodowej to dla mnie całkowicie niezrozumiałe zjawisko. Można być dumnym ze swych własnych osiągnięć życiowych. Kiedy ich brak ludzie uciekają w takie absurdy. W końcu to żadna osobista zasługa urodzić sie w jakimś kraju. Duma z bycia Polakiem, Szwedem czy Anglikiem przynależy osobom, które niczym więcej nie mogą się pochwalić. Równie dobrze można byc dumnym z bycia blondynem czy leworęcznym. Poza tym, jak napisał pewnien Anglik "Patriotism is the last refuge of a scoundrel". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem IP: *.proxy.aol.com 15.10.04, 22:20 Ja to sie nie przyznaje ze mam polskie pochodzenie. A ryja polsko-zakazanego nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n14 Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 22:24 Dumny z bycia Polakiem ?? To chyba zarty. Inni nie sa idealni, to jasne, ale Polak to brudas zakompleksiony, cham ktorego za szmal kazda inna nacja kupi i splunie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeT Patriotyzm jest ostatnią ostoją łajdaka IP: 5.5R* / *.ext.ti.com 15.10.04, 23:10 Gość portalu: Spenser napisał(a): > Anglik "Patriotism is the last refuge of a scoundrel". To znaczy "Patriotyzm jest ostatnią ostoją łajdaka". Jest to polskie forum, trzeba pisac po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONI chcą inaczej! Re: Patriotyzm jest ostatnią ostoją każdego narodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adgam Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem - piłka IP: *.kosson.com 15.10.04, 22:27 I nasza piłka nożna. Wizje czarne, jak L-ka na sercu Legionisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem - piłka IP: *.proxy.aol.com 15.10.04, 22:32 a tyn..jak mu tam bylo...Szurkowski to jeszcze gro w Gorniku Zabrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem IP: *.kom / *.kom-net.pl 15.10.04, 22:33 Dodam do tej listy Uniwersytet Gdański za tajną listę studentów "z odwołania". Pięści zaciskają się z obrzydzenia na to cwaniactwo i wykorzystywanie władzy. Żądam ukarania i wywalenia z pracy "dyspozycyjnego" rektora!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzeżwy być dumny ze swojej narodowośći IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 00:12 tylko głupek i półgłówek może być dumny ze swojej narodowości.człowiek inteligentny może byc dumny ze swojich osiągnięc, walorów moralnych, ludzkich cech itd.narodowość to po prostu przypadek na którego "dumny nie ma wpływu i nic do tego nie uczynił".powtarzam,tylko kretyni mogą byc dumni ze swojej narodowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz_żydokomuno! Re: Polacy też chcą wywalić żydokomunę ze stanowis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buaaaa Bo Polacy sa debilami zadowolonymi ze swej glupoty IP: 5.3R* / *.as9105.net 15.10.04, 22:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monty [...] IP: *.proxy.aol.com 15.10.04, 22:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buaaaa Re: Bo Polacy sa debilami zadowolonymi ze swej gl IP: *.mur.at 15.10.04, 22:49 Ja swoj pokazuje wtedy kiedy absolutnie musze.Przyznaje sie do polskosci tez wtedy kiedy absolutnie musze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CALIMAN Re: HEJ DEBIL IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 15.10.04, 22:51 TY JETES DEBILEM I CZY BYS SIE URODZIL NIEMCEM LUB ANGLIKIEM TO ITAK BYBYS DEBILEM. ROZUMISZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walczmyZpolskością [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEWYRABIAM JUŻ. BĘDĘ DUMNY JAK CÓRKA ZNAJDZIE PRACĘ W KOSZALINIE! IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 15.10.04, 23:02 OD 2 LAT SZUKA JAKIEJKOLWIEK PRACY I NIC.i CHOĆ MA SREDNIE WYKSZTAŁC.25 LAT.2 LATA STAZU I NIC.CO TO ZA KRAJ TA POLSKA? JAK Z TAKIEGO PANSTWA BYĆ DUMNYM? CO TO ZA ŻYCIE JAK Z RENTY MUSZĘ UTRZYMYWAĆ DOROSŁE DZIECI BO NIE MA DLA NICH ROBOTY. a HAUSNER ZAMIERZA MI I RENTĘ ODEBRAĆ W MARCU 2005.JAK ŻYĆ,Z CZEGO BYC DUMNYM?DUMNY BĘDĘ JAK CÓRKA ZNAJDZIE JAKĄŚ ROBOTĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re: BĘDĘ DUMNY JAK CÓRKA ZNAJDZIE PRACĘ W KOSZALI IP: *.wiwi.hu / *.wiwi.hu-berlin.de 15.10.04, 23:09 Nie jestes osamotniony, tak jest w obecnym czasie prawie w calej Europie. Zobacz w kierunku: Holandi, Francji, Niemiec tez Szwajcarja powoli zaczyna miec problemy. Po prostu przemieszczanie sie przemyslu i w zwiazku z tym zwiazany wyzysk. Globalizacja, ciekawe do czego ona doprowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welcome to Poland Wymieniłaś Thea BURDELOWATE kraje... pełne nierob IP: *.spray.net.pl 16.10.04, 04:54 ...NIEROBOW, CZARNYCH, PEDAŁOW itd. > Niemcy straciły na zjednoczeniu i za 100 lat odzyskają może swą potęgę > Holandia - trawka i kolorowi i burdele > Francja - najgorsze zarządzanie na świecie ! żenada ala TP SA + kolorowi + muzułmanie + lenistwo DLACZEGO WIEDZIE SIĘ NA WYSPACH BRYT. i w IRLANDII ???? Norwegia i Finlandia też są OK. Hiszpania + Portugalia - też. BO TO NARODY PRACOWITE i mają w d.. swych politykow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re: Wymieniłaś Thea BURDELOWATE kraje... pełne n IP: *.wiwi.hu / *.wiwi.hu-berlin.de 16.10.04, 10:54 Ty masz pojecie o Wyspach Brytyjskich. Irlandia stala sie krajem szanowanym, poniewaz EU - dotacje byly bardzo dobrze zainwestowane w strukture i rozwoj kraju. Sama jako panstwo nie osiagnela by tego co ma w obecnym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzepędzićŻydokomu Re: Dlaczego się wiedzie? - tam niema żydokomuny ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thea Re: Dlaczego się wiedzie? - tam niema żydokomuny IP: *.wiwi.hu / *.wiwi.hu-berlin.de 17.10.04, 08:08 Kto was zadowoli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat KOMUNIZM MIAL ZLILKWIDOWAC NACJONALIZMY! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:15 I co? KOMUNA RZADZI DALEJ, A NACJONALIZM I KSENOFOBIA KWITNIE! Moze by juz skonczyc z ta glupota? Proponuje ankiety w poszczegolnych krajach: 1.Czy uwazam sie za Polaka, Anglika, Szkota, Amerykanina, Tuarega, Irakijczyka? 2.Czy mialem wybor by byc Polakiem, Francuzem, Amerykaninem, Rosjaninem, itd. 3.Jesli tak to czy jestem z WYBORU Polakiem, Australijczykiem, Amerykaninem,itp. 4. Czy uwazam moja decyzje za a/trafna b/ bledna c/bez znaczenia 5. Czy w XXI-szym wieku narodowosc ma jeszcze jakikolwiek sens? A moze Polacy na tym forum zechcieliby odpowiedziec na powyzsze pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żydokomuna_grożna! Re: KOMUNIZM LKWIDOWAŁ NACJONALIZM - teraz Żydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolskaŻydokomuny! Re: PRZEPĘDŹ ŻYDOKOMUNĘ - CÓRKA ZNAJDZIE PRACĘ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comitu Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 23:29 No i żywiec, żywiec, i jeszcze jeden żywiec - jesteśmy dumni - jeszcze jeden... Nazajutrz już nie jesteśmy tak dumni i z mozołem wykuwamy swój los. Na szczęście tuż za rogiem jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem IP: *.proxy.aol.com 15.10.04, 23:31 .......tuz za rogiem lezy pijak i jest narzygane o obok wielka kopa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icchak Re: ".tuz za rogiem lezy pijak.."- jadę do Israela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŻydomSię_niePodoba Re: Polacy byli,są i bedą dumni z bycia Polakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan BEDE DUMNY JAK PRZYJMA BEZ LAPOWKI DO SZPITALA IP: *.marketscore.com / *.ia3.marketscore.com 15.10.04, 23:48 mojego dziadka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecia_robotaWroga Re: BEDE DUMNY JAK WYGRAM W LOTTO - równie głupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubosz Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem IP: *.7.11.vie.surfer.at 16.10.04, 00:15 pewnie ze jestem dumny!!! a pokazcie mi inny kraj w ktorym jest tyle pieknych kobiet, zaden inny kraj nie mial w druzynie narodowej lubanskiego i ZADEN INNY KRAJ TAK NIE WALCZYL O SWA NIEPODLEGLOSC JAK MY!!!!! POLSKA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odebrać_im_dumę ! Re: Polacy są dumni również ze swojej historii ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem IP: *.ne.client2.attbi.com 16.10.04, 00:17 "Polacy są dumni z bycia Polakami" - zwykle jest sie dumnym z jakiegos pozytywnego powodu. Jak popatrzec na Polske i Polakow, porownac to chocby z sasiadami i skojarzyc z powyzszym stwierdzeniem to nie mozna tego narodu okreslic inaczej jak stado baranow! Rodacy! Zaslugujecie zatem na to co macie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniszczyć_Polaków! Re: "Zaslugujecie na to co macie!" - żydokomuna ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Mamo, chwalą nas........... IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.10.04, 00:21 Kto robił te badania i na czyje zlecenie? Tak właśnie robi siępublicity serwując wręcz nieprawdopodobne teorie dla zindoktrynowanych głupoli. Powtórz te same badania nawet wśród emigracji postsolidarnościowej, której nigdy nie byłem zwolennikiem ze względu na sowietyzm podejmowanych akcji. Dzisiaj, jak za starych czasów studenckich, pejoratywna dyspersja solidarnościowa zaczyna nabierać zupełnie inych aspektów. Mam do Was Solidaruchy Wałęsy pytanie, czy wiecie, kto w Waszych regionach robił najbardziej czarną robotę? Gdzie są dzisiaj Ci ludzie? Koło historii ich zmieliło? Głebokie ukłony dla fanatyzmu. Śledze w tomacie mają swoje walory ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Mamo, chwalą nas........... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 16.10.04, 01:14 ...Ed, nie jestes kapletnie w temacie...solidarnosc ta prawdziwa polska zala rozbita przez sb...sb mialo swych ludzi na najwyszych kierowniczych stanowiskach wsolidarnosci...sb prowokowalo klotnie...,sb nawet drukowalo ulotki pod nazawa solidarnosc...taka wiadomosc zostala podana przez IPN...a przemilczana przez media...cytuje te slowa za rzepa...media polske...ha,ha milcza na tematy rasowe polskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co_to_jest? Re: Mamo, "pejsoratywna dyspersja solidarności" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 12:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nji Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem IP: *.7cities.net 16.10.04, 01:01 Smieszne, narod podskakiwaczy, nigdy nic nie przemysleli do konca, bez moralnosci i elementarnej uczciwosci, nawet wobec swoich obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.10.04, 01:13 Gość portalu: nji napisał(a): > Smieszne, narod podskakiwaczy, nigdy nic nie przemysleli do konca, > bez moralnosci i elementarnej uczciwosci, nawet wobec swoich obywateli. Trudno odmówić Ci racji, aczkolwiek dla mnie nie jest ona miła. Świadczy to tylko o jednym, że od roku 966 nie wszyscy poddali się fałszywemu dyktatowi Watykanu. Sądzę, że więcej informacji na ten tamat znajdziesz na stronach bardzo skromnego forumowicza funkcjonującego na tym forum pod nickiem jednego z Bogów słowiańskich. Nie upoważnił mnie do podawania linku, ale wprawny intenauta nie powiien mieć problemów z dostępem do jego premysleń prezentowanych na własnych stronach www. Pozdrawiam przy okazji "Światowida" - :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... DUMNY POLAK PO SZKODZIE... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 16.10.04, 01:01 ...oj, nie tak sobie dume polska wyobrazalem...jedyna pociecha ,ze jestesmy dumni...jak powiadala moja mama...biedny ale pan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matt Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem IP: 4.26.61.* 16.10.04, 02:50 Kto Ty jestes ? - Polak maly. Jaki znak Twoj ? - orzel bialy. Czym Twa ziemia ? - ma ojczyzna. Czym zdobyta ? - krwia i blizna ............................... Jak myslicie, kiedy moja Mama nauczyla mnie tego wierszyka ? Wiekszosci Was nie bylo na tym swiecie. A ja, po wielu, wielu latach w Stanach dalej wiem jak pisac rz, z z kropka, u zwykle albo o kreskowane. Czasem robie byki, jak wielu innych piszacych uparcie z poza Polski. Wszyscy sie czuja w jakims sensie Polakami - na dobre i zle. Wszyscy, jak to Polacy, sie zra, ale w koncu moze kiedys wyjdzie cos z tego pozytywnego i nawet Polacy zaczna sie lubiec. Bedzie to drugi cud nad Wisla. Ja wierze w cuda.... PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszPolskojęzyczny Re: PISZĄCY NA FORUM TO NIE ZAWSZE POLACY ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shejk Polacy sa dumni IP: *.phil.east.verizon.net 16.10.04, 04:15 z tego ze duzo narzekaja. W Stanach benzyna zdrozala o 100 procent w ostatnim czasie i nikt prawie nie narzeka.Inne rzeczy tez podrozaly wielokrotnie i nie widac lametu. Ja jestem dumny ze jestem Polakiem i tego nie ukrywam. Na szybie samochodu mam orla polskiego. Moj biznes jest nazwany Polcolor. Dzieci chodzily dwa lata na nauke polskiego. Gdy ktos mnie zapyta skad jestem to najpierw sprawdze czy zna sie na geografi a pozniej odpowiadam szczerze i nieraz prowadze dluzsza rozmowe. Nie wstydze sie tego co napisalem. Wiem ze Polacy wstydza sie samych siebie ja nie. Nie jestem zlodziejem abym sie wstydzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Polacy sa dumni IP: *.avenel01.nj.comcast.net 16.10.04, 04:19 ...bezyna zdrozalo o sto procent...to jak ja place $1.85 za galon ...to mam pytanie do ciebie ...ile ten galon benzyny kosztowal przed podwyszka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grabarz Polak-to brzmi dumnie, zwlaszcza w trumnie! IP: 152.75.124.* 16.10.04, 04:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shejk Re: Polak-to brzmi dumnie, zwlaszcza w trumnie! IP: *.phil.east.verizon.net 16.10.04, 05:07 A dla grabarza liczy sie tylko pienjadz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Icchak Re: Zgadnij narodowość "Grabarza" polskości ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shejk Re: Polacy sa dumni IP: *.phil.east.verizon.net 16.10.04, 05:05 Ja placilem 99 centow nie tak dawno a teraz place 2.00 dol. Czy to nie jest sto procent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: Polacy sa dumni IP: *.avenel01.nj.comcast.net 16.10.04, 05:07 ...nie tak dawno ...kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie_kazdy_podatny! Re: Polakom wstyd jest wmawiany, wtłaczany siłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Welcome to Poland oj przydała by się wojenka domowa ala Bałkany ...! IP: *.spray.net.pl 16.10.04, 04:50 Tyle syfu, wkur****** w narodzie, od 1989 nie znalazło to nigdzie ujścia - A POWINNO ! Wszak już za szlachty narod ten pokazał jak głupi i bitny jest ! :)) Po wojnie domowej nastąpi IV lub V ROZBIOR - zależy jak kto liczy (bogata Rosja + ???) i będzie cacy. Skończy się korpucja i burdel i ta cała GADANINA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeszkadzaPolska! Re: Powyżej pragnienia ukrytego wroga Polski ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee.. TA DUME ROZPIERAJACA TRZEBA...UDOWODNIC IP: *.avenel01.nj.comcast.net 16.10.04, 05:25 ...ja rozumie..,ze wloch jest dumny z siebie za paste...francuz jest dumny za sery...baran jest dumny bo go fryzjer styze... swinia jest dumna ,ze jest swinia na schabowe dla polakow...przyszedl czas dac cos od siebie...my polacy w koncu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myk Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem IP: *.boreknet.com 16.10.04, 07:30 Oj człowieku małej wiary jeżeli dla ciebie Polska to jest to co wymieniasz, to może mi być tylko Ciebie i ludzi z twoimi poglądami tylko żal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Korzeniowsk Re: Najbardziej, to możemy być "dumni" z brudu . IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.10.04, 07:46 ... na ulicach i podwórkach, ton śmieci w każdym zagajniku i łożysku potoku, odprowadzania ścieków do strumieni, rzek i jezior, powszechnego chamstwa, pazerności, kombinatorstwa i chciejstwa!!! W tym nam nikt nie dorówna - a Europa może się tylko od nas uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: TY MOŻESZ być "dumny" z brudu, wolno ci ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rechot Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 08:01 Być dumnym z bycia Polakiem? A co to znaczy? Jakie są do tego powody? Dlaczego zbiorowość ma mnie napawać dumą? Dlaczego np. osiągnięcia Polskiej pływaczki mają być moim osiągnięciem? Z drugiej strony, dlaczego miałbym się np. wstydzić za Millera? Niech on się wstydzi (zdaje się, że to uczucie jest mu obce) Ja nie mam z nim nic wpólnego. JA MOGĘ BYĆ DYMNY Z WŁASNYCH OSIĄGNIĘĆ, Z WŁASNEGO GODNEGO POSTĘPOWANIA, RZETELNEJ PRACY, PRAWDOMÓWNOŚCI, UCZCIWOŚCI, ITP. Na koniec - czy słyszeliście, jak kochani amerykanie, słuchający pierwszej debaty Kerry-Bush śmiali się, gdy Bush powiedział o koalicji USA-Polska w wojnie w Iraku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda_słów Re: ...z bycia Polakiem - Żyd tego nie zrozumie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parafianin Re: Polacy są dumni z bycia Polakiem IP: 210.23.252.* 16.10.04, 08:29 Juz dawno temu uslyszalem to zdanie:Jestem dumny,ze jestem Polakiem,bo Polak to wariat,a wariat to ktos,nie byle kto!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Okrutny Zygfryd Mialem kiedys takie obywatelstwo IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.04, 09:09 ale sie zrzeklem, nie zaluje, lubie byc z bogatymi, silnymi, czystymi, kulturalnymi. Sorry jak kogos obrazilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat NOWA, SENSOWNIEJSZA ANKIETA! ;-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 09:11 Moze by juz skonczyc z ta glupota? Proponuje ankiety w poszczegolnych krajach: 1.Czy uwazam sie za Polaka, Anglika, Szkota, Amerykanina, Tuarega, Irakijczyka? 2.Czy mialem wybor by byc Polakiem, Francuzem, Amerykaninem, Rosjaninem, itd. 3.Jesli tak to czy jestem z WYBORU Polakiem, Australijczykiem, Amerykaninem,itp. 4. Czy uwazam moja decyzje za a/trafna b/ bledna c/bez znaczenia 5. Czy w XXI-szym wieku narodowosc ma jeszcze jakikolwiek sens? A moze Polacy na tym forum zechcieliby odpowiedziec na powyzsze pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "takiegoObywatelst Re: Cieszymy się z tobą Zygfrydzie, że niemasz już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rechowitz Wrock Jest taki nowoczesny kraj XXIIw w centrum Europy IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.04, 09:29 jezel ktos wybiera zycie w ciaglym cyrku na kolkach, do tego ma znacznie wyksztalcone poczucie instynktu walki w dzunglii o przezcie i banany, to jest taki kraj w Europie Srodkowej, gdzie moze sprawdzic swoje umiejetnosci surrivalu. Dla w miare normalnych ludzi, ktorzy oprocz codziennej marchewy i przekretu, chca isc do teatru, opery, zjesc w kulturalnej atmosferze, poduskutowac o czyms innym, niz np. remontowanie, czy budowanie jakiejs stodoly, to miejsce zaczej nie zasopokoi ich ambicji zyciowych i raczej ze wzgledow zdrowotnych nalezy go jaknajbardziej unikac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Rotenschwanz Re: JESTEM ZA WYNARODOWIENIEM POLAKÓW ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 11:15 Pracujemy nad tym nieustannie i na tym forum i Gazeta Wyborcza z naszym nieocenionym naczelnym i inne Media. I mamy pewne sukcesy, ciągle jednak za małe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat WYRZUCIC z POLSKI WYRZUCONYCH JUZ ZYDOW!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 14:20 Naiwny Amerykanin po paromiesiecznym pobycie w Polsce pyta Polskiego socjologa: -Dlaczego w Polsce jest taki antysemityzm, skoro nie ma w niej juz prawie zadnych Zydow?! Polski naukowiec usmiecha sie poblazliwie nad naiwnoscia Jankesa: -Bo Zydzi wyjechali, ale antysemici ZOSTALI!. Fora w GW sa najlepszym dowodem prawdziwosci tej anekdoty. Bez wzgledu na temat dyskusji, wczesniej czy pozniej jakis Prawdziwy Polak zacznie udawadniac, ze problem zostal spowodowany przez Zydow, i gdyby tylko HItler mogl byl dokonczyc roboty...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienaprawialny_Żyd Re: WYRZUCIC z POLSKI "meerkata"-Żyda nienaprawial IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 15:30 Coś tu nie gra, panie "meerkat"; - albo nieprawdą jest, że Żydów w Polsce nie ma; - pan kłamiesz; - albo nieprawdą jest mit antysemityzmu w Polsce; - pan pomawiasz Polaków o antysemityzm; - albo nie jesteś pan Polakiem; - tego możemy być pewni; - z tym Hitlerem to też nieprawda, co on miałby pańskim zdaniem dokańczać, skoro jak pan piszesz w pierwszych zdaniach, że Żydów w Polsce niema. Sam sobie pan zaprzeczasz. Masz pan wszystkie cechy Żyda krętacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.04, 23:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś