ceppisowski 07.02.19, 20:08 To prawy i sprawiedliwy developer Willa na Żoliborzu w ruinie swiadczy o ubostwie tego developera. Wszystko robi dla suwerena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
privus Re: Developer Kaczyński - polecam 07.02.19, 20:16 Miano developera roku ścieli się za nim (a może przed min) już od stycznia. Wcześnie przymierz się do tego znamienitego pudła :) Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Developer Kaczyński - polecam 07.02.19, 22:46 Nasz "Bob budowniczy" koniecznie chce zostawić po sobie jakiś trwały ślad. Nie wiem na czym to polega, ale wszyscy wielcy zbrodniarze mieli takie ciągoty. Hitler Stalin, rodzina Kimów - że sięgnę po takie świeże przykłady.... Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Developer Kaczyński - polecam 07.02.19, 23:08 A kto wybudował ECS w Gdańsku? Kto wybudował elektrownie jądrowa? Zapominasz o POprzednikach erte. Odpowiedz Link Zgłoś
m.marle Re: Developer Kaczyński - polecam 08.02.19, 01:53 Lesiu, to ty tu jesteś od wychwalania kryształowej uczciwości tego faceta, który się podaje za właściciela kaczego reżimu i od pisania insynuacji oraz donosów na poprzedników. Przed wojną symbolem uczciwości był w Warszawie taki jeden worycha, który oferował frajerom Kolumnę Zygmunta. Ta jego kryształowa uczciwość polegała na tym, że Kolumna Zygmunta nie była jego, tak jak Srebrna 16 i planowane tam wieżowce to nie jest własność Prezesa. Jedno co było jego - to dobry bajer, czyli nawijka, na którą się dawali nabrać frajerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Developer Kaczyński - polecam 08.02.19, 20:41 m.marle napisał: > Lesiu, to ty tu jesteś od wychwalania kryształowej uczciwości Nie marle, ja jestem od krytykowania PO lub POKO. Zaleźli mi za bardzo za skórę i teraz przypominam pewne fakty aby PT wyborcy lemingów świadomie oddali głos i nie narzekali że przecież ich ostrzegano a i tak kupili ten kit po raz trzeci ( ja kupiłem dwa razy i nigdy więcej) Odpowiedz Link Zgłoś
ceppisowski Re: Developer Kaczyński - polecam 08.02.19, 21:02 a dlaczego nie przypominasz skandali pisowskich katolikow? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Developer Kaczyński - polecam 08.02.19, 21:00 Akurat willa jest w ruinie, bo jak się fachowcy zwiedzieli, że toto po zapłatę każe iść do sądu... Odpowiedz Link Zgłoś
ceppisowski Re: Developer Kaczyński - polecam 08.02.19, 21:03 willa w ruinie po to aby ciemny pisowski lud pomyslam "skromniutko, widac ze uczciwy" Odpowiedz Link Zgłoś