Gość: Janek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.08.01, 20:12 Rozumiem. że niektórzy autorzy chcą się dowartościować. Mają prawo pisać co im ślina na język przyniesie. Oni też chcą zaistnieć w historii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Indris Popieram IP: *.ibspan.waw.pl 25.08.01, 20:43 A w szczególności należy ignorować antyklerykalnego psychopatę z nickiem 1037-r: Nadaje z adresu: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl (to na wypadek gdyby zmienił nick). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1037-rok do cwela Indrisa IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.01, 21:35 Ignorowac to trzeba takich w dupe jebanych pajacow jak ty smieciu. Za glupi jestes zeby kogokolwiek pouczac ty miernoto od siedmiu bolesci. Ty niedojebany matolku ! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: do cwela Indrisa 25.08.01, 22:23 Gość portalu: 1037-rok napisał(a): > Ignorowac to trzeba takich w dupe jebanych pajacow jak ty smieciu. > > Za glupi jestes zeby kogokolwiek pouczac ty miernoto od siedmiu bolesci. > > Ty niedojebany matolku ! ---------------------------- No, no. A wlasciwie to co chciales przez to powiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stach Re: Popieram IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.08.01, 23:22 Gość portalu: Indris napisał(a): > A w szczególności należy ignorować antyklerykalnego psychopatę z nickiem 1037-r > : Nadaje z adresu: > *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl (to na wypadek gdyby zmienił nick). kawałek niżej przeczytałem i mimo,że tez jestem antyklerykałem to popieram podejrzewam,że to prowokator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GLUPI Re: Popieram IP: 213.98.114.* 25.08.01, 23:34 Gość portalu: stach napisał(a): > Gość portalu: Indris napisał(a): > > > A w szczególności należy ignorować antyklerykalnego psychopatę z nickiem 1 > 037-r > > : Nadaje z adresu: > > *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl (to na wypadek gdyby zmienił nick). > > kawałek niżej przeczytałem i mimo,że tez jestem antyklerykałem to popieram > podejrzewam,że to prowokator Przepraszam, Kto to jest antyklerykal ?Czy to cos specjalnego?czy to zle czy dobrze?Z gory dzieki za wyjasnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Koledzy kochani nie rozwijajcie durnych i nawiedzonych wątków IP: 192.168.5.* / *.uznam.net.pl 26.08.01, 00:51 Niektore osbniki z niewyjasnionych przyczyn nienawidza wszystkich osob sluchajacych Radio Maryja. Prym wiedzie tu ten kretynek z tym dziwnym nickiem. Przebija nawet prowadzacego dotychczas emema i adama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Koledzy kochani nie rozwijajcie durnych i nawiedzonych wątków IP: *.echostar.pl 26.08.01, 01:41 No to powiedz dlaczego ty prowokujesz takie zachowanie ? Sam ( i kolega "kropka" z Rzeszowa ) wypisujesz nieraz bzdury, bluzgasz i podbijasz tematy Radia Maryja bez sensu . I teraz oczekujesz miłosiernej reakcji ? Przecież dobrze wiesz, że na forum i na antenie RM nie ma dyskusji, są tylko prawdy z góry narzucone. Ja nie osądzam kto ma race, ale sam zachowujesz się tak, że przysparzasz wrogów sobie i RM. Przecież to głupia polityka. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
jajacek Re: Koledzy kochani nie rozwijajcie durnych i nawiedzonych wątków 26.08.01, 09:47 Gość portalu: XXL napisał(a): > No to powiedz dlaczego ty prowokujesz takie zachowanie ? > Sam ( i kolega "kropka" z Rzeszowa ) wypisujesz nieraz bzdury, bluzgasz i > podbijasz tematy Radia Maryja bez sensu . > > I teraz oczekujesz miłosiernej reakcji ? > Przecież dobrze wiesz, że na forum i na antenie RM nie > ma dyskusji, są tylko prawdy z góry narzucone. > Ja nie osądzam kto ma race, ale sam zachowujesz się > tak, że przysparzasz wrogów sobie i RM. Przecież > to głupia polityka. > pozdrowienia To szczera prawda. Dodam jeszcze ,ze zwolennicy Radja M.zaczynaja odpowiadac tez jezykiem rynsztoka. A gdzie jest ich milosierdzie dla ludzi bladzacych!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś