Gość: jajacek IP: *.kabel.telenet.be 25.08.01, 21:42 Bardzo cie prosze po raz drugi kolgo z Chcago ZMIEN NICK. Pisze od dosyc dawna na tym forum pod nickiem "jajacek" sporo osob sie myli i ochrzania mie nie z moje grzechy. A moze i ciebie za moje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: do Jajacka od radcy 25.08.01, 21:51 Czesc Jajacku. Pamietasz mnie zapewne z naszych dyskusji ? Jestes stalym i aktywnym uczestnikiem Forum i dziwie sie,ze do tej pory sie nie zalogowales.Przeciez doskonale zdajesz sobie sprawe,ze jako "gosc portalu" - kazdy moze sie röznie wpisac. Bedzie problem zglowy. pozdrawiam radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: do Jajacka od radcy IP: 213.231.14.* 25.08.01, 21:53 Ale sa pewne problemy moj nick emem jest juz zarezerwowany przez kogos wiec bedac zalogowany z koniecznosci wystepuje jako emem1 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jajacek Re: radcy od jajacka 25.08.01, 22:06 Jestem zalogowany w portalu ale nie zawsze wstepojac na forum logoje sie do serwera . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: radcy od jajacka IP: 213.231.14.* 25.08.01, 22:08 poznam cie po adresie moj drogi jajacku :-)) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: do Jajacka od radcy 25.08.01, 22:10 No widzisz ,jest OK. Mnie sie tez kilka razy zdarzylo,ze najpierw przeglädalem Forum i w zapomnieniu wyslalem tekst bez zalogowania.Lecz jak sie spostrzeglem-to poinformowalem o tym. pozdrawiam Cie Jajacek radca ps. dawno juz nie dyskutowalismy,co u Ciebie ? Napisz na adres poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ++++++++ Re: do Jajacka IP: 213.98.114.* 26.08.01, 00:11 Spokojnie,to nie tragedia.Nie widze bys cos tak wiekopomnego pisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrus Re: Jacek -UB IP: *.proxy.aol.com 26.08.01, 00:10 jajacek napisał(a): > Jestem zalogowany w portalu ale nie zawsze wstepojac na forum logoje sie do > serwera . Zeby moc jako UB szukac Niemcow do spalenia(Forum Opole)? Jestes prymitywem. Odpowiedz Link Zgłoś
jajacek Re: Jacek -UB 26.08.01, 09:34 Gość portalu: Piotrus napisał(a): > jajacek napisał(a): > > > Jestem zalogowany w portalu ale nie zawsze wstepojac na forum logoje sie d > o > > serwera . > > Zeby moc jako UB szukac Niemcow do spalenia(Forum Opole)? > Jestes prymitywem. ???????????????? Ja nawet nie widzialem ,ze takie Forum Opole istnieje????????? Odpowiedz Link Zgłoś