Dodaj do ulubionych

posłowie debatują o karze śmierci

20.10.04, 10:48
znakomite wystąpienie miał przed chwilą poseł prof.Zbigniew Jacyna Onyszkiewicz z LPR który zdemaskował fałsz i oblude lewackich elit które z jednej strony proszą o łaskę zycia dla morderców a z drugiej strony nie maja litości dla istot juz poczętych ale jeszcze nienarodzonych..czymże to poczete dziecko zawiniło ze skazuje sie bez powodu na śmierc? a czym zasłużyl się seryjny morderca że daruje mu się życie i do końca swych dni żyje w luksusowym więzieniu na koszt podatników?
W Polsce powinna być przywrócona kara śmierci zaś Konswencję praw Człowieka w punktcie dotyczącym kary śmierci powinna zostac przez Polskę WYPOWIEDZIANA!
Obserwuj wątek
    • goniacy.pielegniarz To LPR jest za karą śmierci? Nie miałem pojęcia. 20.10.04, 10:50
      A co z głosem papieża w tej sprawie?
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: To LPR jest za karą śmierci? Nie miałem pojęc 20.10.04, 10:55
        nie ma oficjalnego stanowiska kościola w tej psrawie..papiez owszem jest przeciwny karze śmierci ale to nie przeklada się na konkretne uregulowania w prawie kanonicznym. Pamietaj tez że papiez jest konsekwentnym obrońcą zycia czyli sprzeciwia sie tez aborcji i eutanazji a w tych wypadkach lewactwo czyni wyjątki i to własnie uważam za wyjątkowo obłudną postawie jaą to lewactwo reprezentuje
        • Gość: antybydle Re: To LPR jest za karą śmierci? Nie miałem pojęc IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.10.04, 10:59
          bredzisz jak zwykle durniu.Idąc twoim tokiem rozumowania to nauka kk jest dobra
          wtedy gdy odpowiada zamiarom takich debili jak ziobro,kaczki i ty,a jak nie to,
          hehehe, "prawo kanoniczne tego nie reguluje" Wiesz czym sie różnisz od Stalina?
          Niczym.
          • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: To LPR jest za karą śmierci? Nie miałem pojęc 20.10.04, 11:02
            czy ty wiesz o czym w ogóle mówisz , piszesz? zastanów się dwa rzay zanim coś palniesz
            • Gość: Orwell Re: To LPR jest za karą śmierci? Nie miałem pojęc IP: *.it-net.pl 20.10.04, 11:07
              Jak się komu, kurna, nie podoba - to niech nie odpowiada. Znak rozpoznawczy:
              używanie słów "lewactwo", "malkontenctwo", "postempactwo" itd.
              • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: To LPR jest za karą śmierci? Nie miałem pojęc 20.10.04, 11:24
                ja bym dodal do tego inne słowa..pedofilstwo klerykalne oszolomstwo ciemnogród katotaliby itp..obopwiazu brania dyskusji w moich wątkach nie ma
        • neceser papiez przeciw - Rydzyk ZA kara smierci 20.10.04, 15:06
          calkiem konsekwentne jak na glupawego zlodziejaszka.

nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał:

> nie ma oficjalnego stanowiska kościola w tej psrawie..papiez owszem jest
          przeci
          > wny karze śmierci ale to nie przeklada się na konkretne uregulowania w prawie
          k
          > anonicznym. Pamietaj tez że papiez jest konsekwentnym obrońcą zycia czyli
          sprze
          > ciwia sie tez aborcji i eutanazji a w tych wypadkach lewactwo czyni wyjątki i
          t
          > o własnie uważam za wyjątkowo obłudną postawie jaą to lewactwo reprezentuje
          • nowy.oszolom.z.radia.maryja papiez przeciw aborcji i eutanazji a lewactwo za 20.10.04, 15:28
      • Gość: samsob Re: To LPR jest za karą śmierci? Nie miałem pojęc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 13:34
        goniacy.pielegniarz napisał:

> A co z głosem papieża w tej sprawie?
        >
        Biedne kurduple myślą, że go "przerosną" w ten sposób.:)))
        pzdr
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: posłowie debatują o karze śmierci 20.10.04, 12:06
      do góry wątek
      • Gość: HaHa Re: posłowie debatują o karze śmierci IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 12:22
        "do góry wątek"

Zdaniem poslow z LPR - "do gory" - najlepiej za pomoca stryczka! :)))
    • venus99 Re: posłowie debatują o karze śmierci 20.10.04, 13:44
      dlaczego nie jesteś w stanie zrozumieć tego co piszesz?
      • Gość: HaHa Re: posłowie debatują o karze śmierci IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 13:57
        Oszolom - biedak nawet sie stara zrozumiec ale.. poganiaja Go w Redakcji
        szmatlawego ND by pisal predzej i od Gietrycha coraz nowe "pomysly" a i Radyja
        trzeba sluchac i... pielegniarz chce juz Oszolkowi zawiazac rekawy kaftana
        bezpieczenstwa na plecach.
        Ciezko byc czlonkiem LPR na pensji u Rydzyka :(

Troche wspolczucia dla Oszolka - prosze!
        • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: posłowie debatują o karze śmierci 20.10.04, 14:08
          daruj sobie te krokodyle łzy..ja nie narzekam mam dobrze u nich
          • neceser oszolom- 20.10.04, 15:04
            ty, musi, tania i niewymagajaca kurwa tych pedalow dwoch.

> daruj sobie te krokodyle łzy..ja nie narzekam mam dobrze u nich
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: posłowie debatują o karze śmierci 20.10.04, 14:07
        ja rozumiem wszytko to co napiszę a przed wyslaniem staram się uwaznie czytać to co napisałem
        • venus99 Re: posłowie debatują o karze śmierci 20.10.04, 14:15
          oszoł - nie kłam!wszyscy wiemy,że niczego nie rozumiesz.
          co z tego,że się starasz jak ci nic nie wychodzi?
          • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: posłowie debatują o karze śmierci 20.10.04, 14:17
            to ty niczego nie ropzumiesz ograniczony lewaku!
            • Gość: HaHa Re: posłowie debatują - Oszolek "rozumie" IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 14:50
              a gdzie dzisiaj twoj kumpel-faszysta Yossarian - Oszolku?
              Wspomogl by Ciebie "jentelektualnie" :)
              Na Berlin polazl z Tomczakiem? czy Gietrychowi zelowki poleruje?
            • venus99 Re: posłowie debatują o karze śmierci 20.10.04, 15:03
              nie kłam.wystarczy,że popierasz aborcję zboczeńcu.
              • nowy.oszolom.z.radia.maryja ja aborcji nie popierałem i nie popieram 20.10.04, 15:05
                stanowczo wypraszam sobie takie imputowanie wkladanie w moje usta nie moich twierdzeń czy opinii..posuwasz się za daleko załgany lewaku!
                • venus99 Re: ja aborcji nie popierałem i nie popieram 20.10.04, 15:07
                  kłamczuszku - jesteś za uśmiercaniem ludzi czy nie?
                  zdecyduj się.
                  do tej pory popierałes.kiedy zmieniłeś krętaczu poglądy?
                  • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: ja aborcji nie popierałem i nie popieram 20.10.04, 15:27
                    wyjaśnijmy to sobie raz na zawsze debilu! jestem przeciwny zabijaniu NIEWINNYCH istot które ledwo co zostały poczęte, natomiast jestem za karą śmierci dla osób dorosłych które dopuścily sie zbrodni zabójstwa! Czy to tak trudno jedno od drugiego oddzielić lewacki głąbie? Dlaczego jesteś taki głupi co? podstawowych spraw nie potrafisz zrozumiec?
                    • Gość: Radca Re: ja aborcji nie popierałem i nie popieram IP: 213.25.179.* 20.10.04, 15:50
                      To jest bardzo dziwne stanowisko. Czy to oznacza, że jednych ludzi można
                      zabijać a innych nie? Czy w twojej doktrynie jest to uzależnione od wieku? A
                      może od rasy, wykształcenia, płci?
                      Czy mozesz rozwinąć swoje poglądy.
                      PS.Czy obrażenie kobiet jest związane z filozofia KKK czy wynika z innych
                      przesłanek.
    • neceser Co jest warte dla LPR zycie pedofila w sutannie? 20.10.04, 15:01
      Co LPR proponuje robic tym ktorzy niszcza i deprawuja mlodych ministrantow?
      Czy dlz katola KAZDE zycie jest warte obrony?BProsze odpowiedziec bez
      bigoterii.

> znakomite wystąpienie miał przed chwilą poseł prof.Zbigniew Jacyna
      Onyszkiewicz
      > z LPR który zdemaskował fałsz i oblude lewackich elit które z jednej strony
      pr
      > oszą o łaskę zycia dla morderców a z drugiej strony nie maja litości dla
      istot
      > juz poczętych ale jeszcze nienarodzonych..czymże to poczete dziecko zawiniło
      ze
      > skazuje sie bez powodu na śmierc? a czym zasłużyl się seryjny morderca że
      daru
      > je mu się życie i do końca swych dni żyje w luksusowym więzieniu na koszt
      podat
      > ników?
      > W Polsce powinna być przywrócona kara śmierci zaś Konswencję praw Człowieka w
      p
      > unktcie dotyczącym kary śmierci powinna zostac przez Polskę WYPOWIEDZIANA!
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja pedofil jeśl nie zabił nie nalezy go zabijać 20.10.04, 15:06
        • neceser LPR za zydowskim "oko za oko"? katolowata milosc? 20.10.04, 15:08
          i selektywne czytanie Starego Testamentu? Antysemici z LPR zmieniaja sie na
          lepsze. Kiedy szabat zaczna obchodzic i gwiazde Dawida nosic?
          • Gość: HaHa Re: LPR za zydowskim "oko za oko"? katolowata mil IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 15:20
            szczegolnie jak milosnicy calowania ministrantow "w usta"
            przypna gwiazde Davida do munduru Komandorskiego :))
          • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: LPR za zydowskim "oko za oko"? katolowata mil 20.10.04, 15:23
            a po jaką cholerę mielibyśmy to robic?
            • neceser w imie slowa bozego? 20.10.04, 15:28
              wy kochacie fragmenty Biblii, nie? Jak "oko za oko", i w usta ministrantowi?

> a po jaką cholerę mielibyśmy to robic?
              • nowy.oszolom.z.radia.maryja gdzie w Biblii znajduje sie ten fragment? 20.10.04, 15:29
                neceser napisał: "i w usta ministrantowi?"

-pogrążasz się coraz bardziej z każdym wpisem
                • neceser Wlasnie, gdzie to znalazl ksiadz Jankowski? 20.10.04, 15:34
                  i Tydxzyk, ktory go poiera? Roztropnik wymyslil? Powidz , oszolomie, gdzie wy
                  to znalezliscie w Slowie Bozy,? I gdzie jezuz karze zabijac wiezniow?

> neceser napisał: "i w usta ministrantowi?"
                  >
                  > -pogrążasz się coraz bardziej z każdym wpisem
    • yossarian18 Re: posłowie debatują o karze śmierci 20.10.04, 16:18
      Jestem zdecydownie ZA karą śmierci dla zwyrodniałych bandziorów i nie widzę
      żadnych powodów przeciwko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka