Dodaj do ulubionych

Zdrówko, ojczyzno dojna!

29.10.19, 08:37
W Poranku w TOK FM u J.Wróbla Marcielina Zawisza z Razem powiedziała, że prezydentem zostanie Zandberg albo Biedroń. W kontekście wcześniejszych deklaracji Biedronia o złożeniu mandatu, likwidacji energetyki węglowej, kolejek do lekarza i budowy mieszkań można przypuścić, że chodzi o kolejne ciepłe gniazdko dla wymienionych.

Chwilę później Marek Sawicki z PSL dodał, że jest PIS, jest opozycja i jest PSL.
Że PO powinna czekać na Tuska i jego białego konia.

Zostajemy na etapie "zdrowie wasze w gardła nasze" i "ojczyzny dojnej" z gumofilcach. Z tej menażerii wybierać nie ma co.
Obserwuj wątek
    • lech1966 Re: Zdrówko, ojczyzno dojna! 31.10.19, 19:17
      Tylko kto wtedy będzie chciał pracować w BOR? Znów trzeba będzie wymienić całą kadrę..
      • lech1966 Re: Zdrówko, ojczyzno dojna! 31.10.19, 20:43
        Inna sprawa to to.

piotrowska.dorzeczy.pl/kraj/119081/biedron-bedzie-mial-klopoty-prokuratura-i-cba-zajmuja-sie-sprawa-podejrzanych-wplat-na-jego-fundacje.html
        • x2468 Re: Zdrówko, ojczyzno dojna! 31.10.19, 21:01
          Czy prokuratur zajmie się również tymi?
          wiadomosci.onet.pl/kraj/europoslowie-pis-w-kaszmirze-oburzenie-indyjskiej-opozycji/36v7128
          Czyścicielem kamienic oczywista oczywistość prokuratura pis się nie zajmie, w końcu sam prokurator generalny złożył mu gratulacje.
    • taniarada Re: Zdrówka , zdrówka 31.10.19, 21:04
      Śliniak .Modlę się by dobry Bóg nie opuścił cię w potrzebie.Zauważ że straszna nuda na forum.Popychacie jakieś pierdoły .I inne bzdety.
      • lech1966 Re: Zdrówka , zdrówka 31.10.19, 21:26
        Temat Banasia się wypalił, a nowego ni ma,,,tak jak piniendzy w budżecie Rostowskiego
        • qinto Re: Zdrówka , zdrówka 31.10.19, 21:43
          lech1966 napisał:

> Temat Banasia się wypalił, a nowego ni ma,,,tak jak piniendzy w budżecie Rostow
          > skiego
          >

Banaś to jednak obciążenie dla PiS - raczej na pewno.
          Platfusy na pewno nie są "święte".
          Co ja mam Powiedzieć?
          Na pohybel platfusom.... to pewne.
          Mam wielkie pretensje do PiSu, bo też nie są "święte".
          • lech1966 Re: Zdrówka , zdrówka 31.10.19, 21:49
            Też mam o to pretensje. I do jednych i do drugich.
      • buldog2 Re: Zdrówka , zdrówka 31.10.19, 22:52
        Tak, Skarbie, nudno było na forum bez Ciebie.
    • buldog2 Łgarz Gdula 31.10.19, 22:49
      Już mi się miesza, ale to chyba dziś u P. Jacka Żakowskiego był ten notoryczny kłamca Gdula. Profesor kłamstwologii teoretycznej i stosowanej. Wystarczy tak go podsumować i tyle.
      Śmiało mógłby konkurować z Pinokio. Na omawianie ekscesów werbalnych tego łgarza szkoda czasu i klawiatury.
      • taniarada Re: Łgarz Gdula 31.10.19, 22:59
        Jest czwartkowy wieczór, a ja od 3 godzin leżę w łóżku, zajadam się przekąskami i oglądam Netflixa. Nigdy nie pozwól wmówić sobie komuś, że starzenie się jest okropne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka