23.12.19, 11:55
Życzę wszystkim aby rok 2020 był rokiem bez PiS i bez PO u władzy.
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Życzenia 23.12.19, 11:56
      https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/80660309_2740733902701149_2893338507458117632_n.jpg?_nc_cat=103&_nc_ohc=K2naB8zEgCgAQmSCnjuL3g9_D0O-KKoncdYCfNejTUlHiQg4iGopBY0hA&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&oh=abd010f914bcb5ce07025a0bb238c1aa&oe=5EAAF0B8
    • qinto Re: Życzenia 23.12.19, 13:30
      Życzysz coś niemożliwego.
      Kiedy "padnie"PiS zostanie peło.
      Kiedy padnie peło zostanie PiS.
      Zawsze byłem zwolennikiem lewicy, ale tej, pod przewodnictwem Czarzastego,Biedronia i Zandberga już nie jestem.
      • j-k szczera prawda 23.12.19, 13:51
        qinto napisał:

> Życzysz coś niemożliwego.
        > Kiedy "padnie"PiS zostanie peło.
        > Kiedy padnie peło zostanie PiS.
        > Zawsze byłem zwolennikiem lewicy, ale tej, pod przewodnictwem Czarzastego,Biedr
        > onia i Zandberga już nie jestem.

podpisuje sie na 100 %... tyle ze bez satysfakcji...

to wszystko co mamy do wyboru - to wybor miedzy dzuma, a cholera...
      • no-popis Re: Życzenia 23.12.19, 14:01
        qinto napisał:

> Życzysz coś niemożliwego.
        > Kiedy "padnie"PiS zostanie peło.
        > Kiedy padnie peło zostanie PiS.
        > Zawsze byłem zwolennikiem lewicy, ale tej, pod przewodnictwem Czarzastego,Biedr

Niestety, lewica nie rokuje dobrze z tymi liderami.
        • lech1966 Re: Życzenia 23.12.19, 21:55
          no-popis napisała:

> qinto napisał:
          >
          > > Życzysz coś niemożliwego.
          > > Kiedy "padnie"PiS zostanie peło.
          > > Kiedy padnie peło zostanie PiS.
          > > Zawsze byłem zwolennikiem lewicy, ale tej, pod przewodnictwem Czarzastego
          > ,Biedr
          > > onia i Zandberga już nie jestem.
          >
          > Niestety, lewica nie rokuje dobrze z tymi liderami.

Jeśli się nie odetną od PO do następnych wyborów to znów zanurkuja i nie wejdą do nowego sejmu za cztery lata,,, bo drugi raz te hasła nie złapią a wyborcy nauczeni obiecankami POKO już tego nie kupią. Towar macany należy do macanta.
      • a.nawet.przeciw Re: Życzenia 23.12.19, 14:28
        qinto napisał:

Ja też wolałbym Millera, ale - jak się nie ma co się lubi, to się ma, co się nie lubi!
        • adria231 Re: Życzenia 23.12.19, 15:48
          Życzę rodakom, i sobie też aby doczekać czasów, kiedy to prawda jest prawdą, a sprawiedliwość sprawiedliwością.
          • qinto Re: Życzenia 23.12.19, 16:13
            adria231 napisała:

> Życzę rodakom, i sobie też aby doczekać czasów, kiedy to prawda jest prawdą, a
            > sprawiedliwość sprawiedliwością.

Czekanie na Godota......
          • lech1966 Re: Życzenia 23.12.19, 22:59
            adria231 napisała:

> Życzę rodakom, i sobie też aby doczekać czasów, kiedy to prawda jest prawdą, a
            > sprawiedliwość sprawiedliwością.

A gdzie małe literki z warunkami dotyczącymi życzeń???

Jeśli to naprawdę życzenia to ja się z nimi zgadzam.
            Dokładnie tego samego zycze tobie Adria, sobie i wszystkim którzy się z tą uniwersalna treścią zgadzają.
    • stasi1 Re: Życzenia 23.12.19, 18:13
      Ja mógłbym pójść na to. O ile nie lubię PiSu to PO (jak chyba większości z nas) nie grzeje i nie ziębi. Oni tylko w zasadzie mogą na dzień dzisiejszy odsunąć Jarka od władzy, więc ich popieram
      • qinto Re: Życzenia 23.12.19, 18:37
        stasi1 napisał:

> Ja mógłbym pójść na to. O ile nie lubię PiSu to PO (jak chyba większości z nas)
        > nie grzeje i nie ziębi. Oni tylko w zasadzie mogą na dzień dzisiejszy odsunąć
        > Jarka od władzy, więc ich popieram

Tak 3 maj, a potem choćby POtop
      • no-popis Re: Życzenia 23.12.19, 20:24
        stasi1 napisał:

> Ja mógłbym pójść na to. O ile nie lubię PiSu to PO (jak chyba większości z nas)
        > nie grzeje i nie ziębi. Oni tylko w zasadzie mogą na dzień dzisiejszy odsunąć
        > Jarka od władzy, więc ich popieram
        Zabawne i nielogiczne myślenie. Właśnie Oni zbudowali i budują potęgę PiS.
        • stasi1 Re: Życzenia 24.12.19, 22:06
          Czemu ? Czy PO? Miał Jarek trochę szczęścia więc jest u władzy. Ty też według deklaracji powinieneś się przyłączyć do tego a nie tylko PiS popierać
          • no-popis Re: Życzenia 25.12.19, 03:30
            stasi1 napisał:

> Czemu ? Czy PO? Miał Jarek trochę szczęścia więc jest u władzy. Ty też według d
            > eklaracji powinieneś się przyłączyć do tego a nie tylko PiS popierać
            Popieranie pisu przeze mnie jest logiką typową dla obecnych myślicieli oPOzycji, którzy właśnie tego typu "logiką" budują władzę PiS.
            Wyobraż sobie , że świat poza POPiS istnieje aczkolwiek widzę, że trudno Ci będzie w to uwierzyć :)
    • no-popis Re: Życzenia 23.12.19, 20:22
      zachodnikomuch napisał:

> Życzę wszystkim aby rok 2020 był rokiem bez PiS i bez PO u władzy.

To bardzo miłe życzenia. MNIUd na moje serce !
      • aniechto.only Re: Życzenia 26.12.19, 08:12
        No dobrze, a gdzie odpowiedź komucha, że jesteś najmądrzejszy na forum?

p.s. Jesteś pewien, ze nikt nie zauważy, że gadasz sam ze sobą?
    • na_deszczu Re: Życzenia 23.12.19, 21:46
      wigilijnej wdzięczności za bliskość z bliskim, i tymi co odeszli,
      wigilijnego dziękczynienia za cały rok
      i wigilijnej nadziei na nowy początek
    • taniarada Re: Życzenia 23.12.19, 22:34
      Święta Bożego Narodzenia to nie tylko spotkania rodzinne, dobre jedzenie, pięknie przystrojona choinka, zapach sianka spod obrusa i czar kolorowo zapakowanych prezentów. Boże Narodzenie to przede wszystkim wspomnienie narodzin Jezusa Chrystusa, to czas, w którym On jest najważniejszy. Przez okres adwentu przygotowujemy swoje serca na przyjście Zbawiciela, natomiast święta to czas, w którym Chrystus jest wśród nas.A nie lewackie życzenia .Życzyć tak sobie to możecie na zbiórkach partyjnych w waszych kołchozach.Jan Kasprowicz „Przy wigilijnym stole”

Że, jako mówi nam wszystkim
      Dawne, odwieczne orędzie,
      Z pierwszą na niebie gwiazdą
      Bóg w naszym domu zasiędzie.
      Sercem Go przyjąć gorącym,
      Na sciezaj otworzyć wrota —
      Oto co czynić wam każe
      Miłość, największa cnota.
      • na_deszczu Re: Życzenia 23.12.19, 23:05
        Jedyne co nam nie wypada to szopki odstawiać. Z resztą i tak tacy jak TY, są w tych szopkach najlepsi, czego dowodem jest twój powyższy wpis okraszony jak na hipokryte przystało.

Miłość największa cnota - podumaj jutro nad tym.
      • zdybex Re: Życzenia 25.12.19, 23:22
        o czym ty prdolisz? Jak chcesz Zyda gorąco przyjąc to zadzwoń do kaczyńskiego.. Niech ci opowie jak innego Zyda załatwił. Bo oni sie nie lubią. Jeden wobec drugiego był już KAPO.,
    • oszo-lom-z-rm Re: Życzenia 23.12.19, 23:08
      Wszystkiego europejskiego od Michała Boniego!
      • lech1966 Re: Życzenia 23.12.19, 23:27
        oszo-lom-z-rm napisał:

> Wszystkiego europejskiego od Michała Boniego!

Chyba się biedak POmylil. Albo Europa się rusyfikuje.
        Jedno z dwóch.
    • buldog2 Re: Życzenia 26.12.19, 00:15
      Żeby to był rok bez ludzikowa, tak jak kiedyś kłamliwie się zarzekał.
      • no-popis Re: Życzenia 26.12.19, 06:37
        buldog2 napisał:

> Żeby to był rok bez ludzikowa, tak jak kiedyś kłamliwie się zarzekał.
        Widzę , że notatki prowadzisz :)
        Ja życzę społeczeństwu aby tacy szaleńcy, niezrównoważeni psychicznie ponad dopuszczalny i niebezpieczny poziom, jak Ty i Twój braciak Pig i inni zwolennicy obozów koncentracyjnych czy plutonów egzekucyjnych a takie Twoje wpisy są na tej jeszcze stronie tego forum, znależli się tam gdzie ich miejsce czyli w szpitalu dla nerwowo i psychicznie chorych.
      • aniechto.only Re: Życzenia 26.12.19, 08:44
        Ludzik teraz testuje działalność konspiracyjną przy pomocy nicku "zachodnikomuch".
    • no-popis Re: Życzenia na seriooooooo 27.12.19, 06:57
      Życzę lemingom działającycm w polityce oraz tutaj na forum aby zrozumieli w nowym roku, że nie memy, nie dowcipy polityczne, nie hejt, nie oskarżenia ale program, dobry program dla państwa jest tylko wstanie odsunąć PiS od władzy.
      Osobiście również czekam na takim program bo ten pisowski jest w sporej , znakomi8tej części nieakceptowalny dla mnie. Jest zły ale ...ze strony oPOzycji program jest .... ŻADEN.
      • qinto Re: Życzenia na seriooooooo 27.12.19, 07:19
        Osobiście również czekam na takim program bo ten pisowski jest w sporej , znakomi8tej części nieakceptowalny dla mnie. Jest zły ale ...ze strony oPOzycji program jest .... ŻADEN.

Dodaj do tego program lewicy, który jest Żaden, program PSL- Kukiz, który jest również żaden i mamy totalne dno w świecie polityki.
        Podobno tusk kombinuje aby połączyć PSL z peło i stanąć na ich czele.Czy ten nowy twór będzie faktycznie nowy?
        Czy od mieszania łyżeczką herbata staje się słodsza?
        • lech1966 Re: Życzenia na seriooooooo 30.12.19, 21:41
          Guzik prawda. Zabytek nawet PO renowacji nadal będzie zabytkiem. A taki zabytek może cieszyć oczy (jak nasza oPOzycja) ale do normalnej eksploatacji się nie nadaje.
          OPOzycja nadaje się do muzeum (PRL) a nie do sejmu.😂😂😂😂
          • buldog2 Re: Życzenia na seriooooooo 31.12.19, 16:17
            Tak, tak, lesiu. Pani MKB to zabytek, a pan JAR to "lepszy model".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka