paskudzbagien 04.02.20, 16:31 A na czele stary towarzysz partyjny z PZPR. Ale się zadziewa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qinto Re: "Nowa Lewica "zastąpi SLD 04.02.20, 16:35 Stary postkomuchu - krytykujesz Czarzastego? Przecież to twoja bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien Re: "Nowa Lewica "zastąpi SLD 04.02.20, 16:38 qinto napisał: > Stary postkomuchu - krytykujesz Czarzastego? > Przecież to twoja bajka. > Że niby co? Ja postkomuch z gOwnianą emeryturą? Ebnij się w łeb! I nie sądź innych soją miarą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: "Nowa Lewica "zastąpi SLD 04.02.20, 16:40 paskudzbagien napisał: > qinto napisał: > > > Stary postkomuchu - krytykujesz Czarzastego? > > Przecież to twoja bajka. > > > > Że niby co? Ja postkomuch z gOwnianą emeryturą? Ebnij się w łeb! > I nie sądź innych soją miarą!!! Trzeba się było uczyć !!!! A komuchem jesteś, znam cię dość długo. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien A po co komuch niby miał się uczyć 04.02.20, 17:48 qinto napisał: > paskudzbagien napisał: > > > qinto napisał: > > > > > Stary postkomuchu - krytykujesz Czarzastego? > > > Przecież to twoja bajka. > > > > > > > Że niby co? Ja postkomuch z gOwnianą emeryturą? Ebnij się w łeb! > > I nie sądź innych soją miarą!!! > > > Trzeba się było uczyć !!!! Wystarczyło pić herbatki gruzińskie i wpierd.lać pączki na UB, to wtedy, a teraz wystarczy podcierać prezesa, który zdał maturę nie mając promocji do czwartej klasy. A swoja droga to ciekawe, bo skoro przygłup, syn polonistki oblał polski, to jakim musiał być głąbem? I czy taka matura zdana bez legalnej promocji do klasy maturalnej jest legalna? www.se.pl/wiadomosci/polityka/kaczynski-nielegalnie-zdal-mature-tajemnicza-historia-prezesa-pis-aa-GwSu-wupU-LVxh.html Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Ryju ,Ryju 04.02.20, 17:27 paskudzbagien napisał: > qinto napisał: > > > Stary postkomuchu - krytykujesz Czarzastego? > > Przecież to twoja bajka. > > > > Że niby co? Ja postkomuch z gOwnianą emeryturą? Ebnij się w łeb! > I nie sądź innych soją miarą!!! Przecież ty z łezką w oku wspominasz komucha Kwaśniewskiego. Despotyzm - wszyscy mają prawo żyć, lecz jeden ma prawo zabijać. Komunizm - wszyscy są równi, ale są i równiejsi. Demokracja - każdy ma prawo wyboru, choć wtedy właśnie każdy znaczy nikt. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien Re: Ryju ,Ryju-moja riposta dla przygłupa 04.02.20, 18:02 taniarada napisał(a): > paskudzbagien napisał: > > > qinto napisał: > > > > > Stary postkomuchu - krytykujesz Czarzastego? > > > Przecież to twoja bajka. > > > > > > > Że niby co? Ja postkomuch z gOwnianą emeryturą? Ebnij się w łeb! > > I nie sądź innych soją miarą!!! No, le po kolei, bo wiem, ze jako PioDior z językiem w rowie prezesa jesteś waść mało kumaty! > Przecież ty z łezką w oku wspominasz komucha Kwaśniewskiego. Odpowiadam przygłupowi! Prezydent ( nie mylić z panemprezydentem) był najlepszym prezydentem w naszej historii najnowszej-to nie tylko fdakt, al;e i PEWNIK, znasz przygłupie znaczenie tego słowa? > Despotyzm - wszyscy mają pra > wo żyć, lecz jeden ma prawo zabijać. > Komunizm - wszyscy są równi, ale są i równiejsi. Odpowiadam: prezes jest najwazniejszy!!! > Demokracja - każdy ma prawo wyboru, choć wtedy właśnie każdy znaczy nikt. Odpowiadam: DEmokracja ma sie tak do PiSdokracji jak Kaczyński do ojca rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: "Nowa Lewica "zastąpi SLD 04.02.20, 16:41 paskudzbagien napisał: > A na czele stary towarzysz partyjny z PZPR. > Ale się zadziewa! Piotrowicz,Kryże,Pietrzak? Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: "Nowa Lewica "zastąpi SLD 04.02.20, 16:43 lumpior napisał: > paskudzbagien napisał: > > > A na czele stary towarzysz partyjny z PZPR. > > Ale się zadziewa! > > Piotrowicz,Kryże,Pietrzak? Nie...mówił o "Skrzaczastym". tfuuu Czarzastym. > Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: "Nowa Lewica "zastąpi SLD 04.02.20, 16:47 Ten kumpel towarzysza Karskiego ps. Melex? Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: "Nowa Lewica "zastąpi SLD 04.02.20, 16:52 SLD weszło do sejmu pod taką nazwą i uważam,że taką powinna zostawić. Zmiana nazwy wrogów nie zlikwiduje , a wyborców nie pomnoży. . Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: "Nowa Lewica "zastąpi SLD 04.02.20, 16:53 No i co w tym takiego fascynującego? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: "Nowa Lewica "zastąpi SLD 04.02.20, 17:19 Żadnych komuchów w tym kraju .Żadnego przetwarzania się w dziwne twory. Najwyższy już czas by Polska patriotyczna powstała z kolan i była jak o nią walczyli Żołnierze Wyklęci, niezależna , wolna bez wrogów bez komuny . Jakie to przykre, że ludzie żyjący w wolnej Polsce cały czas czują się zniewoleni. To chyba piętno jakie pozostawił po sobie komunizm. Odpowiedz Link Zgłoś