Dodaj do ulubionych

Tk działa państwo pis

06.04.20, 11:38
Widać teraz w czasie posiedzenia Sejmu.
Nie udaje się połączyć z posłami, którzy chcą zabrać głos a są poza salą posiedzeń. W mojej skromnej firmie to działa, pisiewicze z rządu nie potrafią. Bo ważna jet tylko waadza dla Jarosława K., działanie państwa jest dla pisiewiczów bez znaczenia.
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Tk działa państwo pis 06.04.20, 11:44
      Same plusy dodatnie. Witek nie musi wyłączać mikrofonu.
      • zwariowanycyklista Za to Cham wyłącza w pół słowa...ale tylko opozycj 06.04.20, 11:50
        pies.na.czarnych napisała:

> Same plusy dodatnie. Witek nie musi wyłączać mikrofonu.
        >
    • yoma Re: Tk działa państwo pis 06.04.20, 11:53
      Powiedzmy to raz wprost: państwo pis nie działa. Jeśli przez ostatnich pięć lat komuś się wydawało, że jest przeciwnie, to tylko siłą rozpędu.
      • zwariowanycyklista W terminologii żeglarskiej nazywamy to inercją 06.04.20, 11:59
        yoma napisała:

> Powiedzmy to raz wprost: państwo pis nie działa. Jeśli przez ostatnich pięć lat
        > komuś się wydawało, że jest przeciwnie, to tylko siłą rozpędu.
        >
        • yoma Re: W terminologii żeglarskiej nazywamy to inercj 06.04.20, 12:06
          A co, wydaje ci się, że jeszcze płyniesz? :o
          • zwariowanycyklista Re: W terminologii żeglarskiej nazywamy to inercj 06.04.20, 12:41
            yoma napisała:

> A co, wydaje ci się, że jeszcze płyniesz? :o
            >

NIe mam złudzeń do tego, że osiadłem na mieliźnie i Snajper mnie dobije!
            Zwyczajnie przegrałem, po warszawsku nazywa się to, że dostałem wpier_dol!
            Amen,
      • man_sapiens Re: Tk działa państwo pis 06.04.20, 11:59
        Czasem działa, i wtedy strach się bać. Stadnina w Janowie, Air Kuchciński, Banaś ministrem i szefem NIK, miliony wyprowadzone z CBA...
        • yoma Re: Tk działa państwo pis 06.04.20, 12:07
          Wzrost entropii to jeszcze nie działanie, przeciwnie.
        • zwariowanycyklista Zapomniałeś o SOPie 06.04.20, 12:42
          man_sapiens napisał:

> Czasem działa, i wtedy strach się bać. Stadnina w Janowie, Air Kuchciński, Bana
          > ś ministrem i szefem NIK, miliony wyprowadzone z CBA...
          >
    • man_sapiens Re: Dzięki za ten wątek, bo mnie chwilę wcześniej 06.04.20, 11:55
      zwariowanycyklista napisał:

> Jak zwykle komunikacja nie działa, Terlecki też jak zwykle wyłącza opozycji mikrofon w pół słowa!

Wyłącza, bo przecież pisiewicze nawołują opozycję do współpracy. A współpraca według pis polega na tym, że wszyscy cicho i bez słowa wykonują polecenia Jarosława K. No a ta okropna opozycja tego nie robi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka