snajper55 07.04.20, 15:30 Naszą jedyną szansą jest to, że Kulawy wierzy, iż lud go kocha, więc w takich uczciwych, nadzorowanych przez PiS wyborach, nie musi fałszować głosów. Nie jest to niemożliwe. S. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ktos_z_kosmosu Re: Jest nadzieja 07.04.20, 15:41 Nie kocham go, dlatego po raz pierwszy od 30 lat nie będę głosował. Kaczor ode mnie nie dostanie wiedzy o moich sympatiach politycznych w komplecie z moim peselem. Wykluczam taką ewentualność, bo mam obawy, że zanim katy wylądują w urnie, pakiet mój zostanie zlustrowany i odnotowany przez PiS służby. Uwaga ! Te wybory są w pełni jawne. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Jest nadzieja 07.04.20, 15:43 utciwi ludzie nie majom nic do ukrycia , tak powiedzom - lodz.wyborcza.pl/lodz/7,35136,25849694,koronawirus-i-kosciol-niemal-pol-setki-osob-na-mszy-zamiast.html?disableRedirects=true#S.main_topic-K.C-B.7-L.1.maly Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jest nadzieja 07.04.20, 15:48 pkt4a napisała: > utciwi ludzie nie majom nic do ukrycia , tak powiedzom Powiedzom tyż: "I nie muszom sie niczego wstydzić. Paczta, my sie niczego nie wstydzim." S. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Jest nadzieja 07.04.20, 15:53 To se pkt4 nie ukrywaj. Do tej pory sympatie polityczne w Polsce były ogólną statystyką. Po tych wyborach, będą imienną z tego konsekwencjami względem indywidualnych "wrogów" politycznych. Czyli kolejny krok do zamordyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jest nadzieja 07.04.20, 15:57 snajper55 napisał: > Naszą jedyną szansą jest to, że Kulawy wierzy, iż lud go kocha, więc w takich u > czciwych, nadzorowanych przez PiS wyborach, nie musi fałszować głosów. > > Nie jest to niemożliwe. > > S. Ważne, że humor w narodzie jeszcze nie stłamsili. Odpowiedz Link Zgłoś