Gość: omamiony wiedźmin IP: *.crowley.pl 24.10.04, 21:38 NUMBER ONE - UW !!! 2. UPR 3. PO 4.SDPL 5.PIS 6-7. żadna,inna 8. SLD 9. LPR chyba się nie machnąłem,linka nie szukałem :) pozdrawiam wszystkich :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leszek.sopot Re: TEST INTELIGENCJI - wyniki wg.sympatii partyj 24.10.04, 22:09 ale daj jakikolwiek link. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie niedosyt 24.10.04, 22:10 brakuje mi tu samoobrony. czy wynik przebil skale? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: niedosyt 24.10.04, 22:29 bush_w_wodzie napisał: > brakuje mi tu samoobrony. czy wynik przebil skale? raczej zapadl sie pod ziemie! Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: niedosyt 24.10.04, 22:35 bush_w_wodzie napisał: > brakuje mi tu samoobrony. czy wynik przebil skale? Widziałem właściwie końcówkę programu. Samoobrona była na ostatnim miejscu. Na przedostatnim był chyba ROP, a później LPR. Jeśli chodzi o wiek, to najlepsi okazali się ludzie w wieku powyżej 70 lat, przed przedziałem 20-34. Kobiety były lepsze od mężczyzn. W zeszłym roku średnia krajowa wyszła coś około 101, a w tym nagle nam spadło chyba do 91. No a wśród VIPów wygrał Najsztub przed Pochanke i Jagielskim. Ale nie wiem, ile miał. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz pocieszenie 24.10.04, 22:39 Pocieszeniem było chyba to, że programu nie prowadził Sołtysik, więc pewnie uniknięto idiotycznych tekstów. Nigdy chyba nie zapomnę go z zeszłego roku z tego testu, gdy wśród grup w studiu łeb w łeb szli policjanci i studenci, co Sołtysik podsumował tekstem - policjanci kontra studenci, zupełnie jak w 68 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: niedosyt 24.10.04, 22:43 goniacy.pielegniarz napisał: > bush_w_wodzie napisał: > > > brakuje mi tu samoobrony. czy wynik przebil skale? > > > Widziałem właściwie końcówkę programu. Samoobrona była na ostatnim miejscu. jak to mozliwe? > Na przedostatnim był chyba ROP, a później LPR. Jeśli chodzi o wiek, > to najlepsi okazali się ludzie w wieku powyżej 70 lat, przed > przedziałem 20-34. to zadziwiajace > Kobiety były lepsze od mężczyzn. ja tez tak sadze > W zeszłym roku średnia krajowa wyszła coś około 101, a w tym nagle nam spadło > chyba do 91. pewnie skutki akcesji? > No a wśród VIPów wygrał Najsztub przed Pochanke i Jagielskim. > Ale nie wiem, ile miał. a czy test byl rownie idiotyczny jak ten rok temu? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: niedosyt 24.10.04, 22:51 bush_w_wodzie napisał: > goniacy.pielegniarz napisał: > > > bush_w_wodzie napisał: > > > > > brakuje mi tu samoobrony. czy wynik przebil skale? > > > > > > Widziałem właściwie końcówkę programu. Samoobrona była na ostatnim miejsc > u. > > jak to mozliwe? Renata, Danuta i Wanda pewnie zakuwają na studiach i nie miały czasu, żeby wziąć udział. Od razu więc im spadło. > > Na przedostatnim był chyba ROP, a później LPR. Jeśli chodzi o wiek, > > to najlepsi okazali się ludzie w wieku powyżej 70 lat, przed > > przedziałem 20-34. > > to zadziwiajace Możliwe, że sporo osób robiło sobie jaja. Bo to było chyba na podstawie wyników internetowych. > > Kobiety były lepsze od mężczyzn. > > ja tez tak sadze > > > > W zeszłym roku średnia krajowa wyszła coś około 101, a w tym nagle nam sp > adło > > chyba do 91. > > pewnie skutki akcesji? > > > No a wśród VIPów wygrał Najsztub przed Pochanke i Jagielskim. > > Ale nie wiem, ile miał. > > a czy test byl rownie idiotyczny jak ten rok temu? Nie widziałem samego testu. Dopiero drugą część oglądałem i to tylko zdawkowo. Niektóre odpowiedzi jednak widziałem, no i były na przykład pytania, które polegały na odgadnięciu, jaką znaną twarz przedstawia zniekształcone zdjęcie. Zauważyłem twarz Ani Przybylskiej na przykład. A cały test jest chyba na stronie Onetu. Odpowiedz Link Zgłoś
robisc Re: niedosyt 24.10.04, 22:53 Załapałem sie w średniej i chyba nie popsułem statystyki UPR :). Test jest dostępny na Onecie i nie jest to żaden test na inteligencję w scisłym tego słowa znaczeniu, ale raczej test pamięciowy. Szczytem głupoty było zadanie polegajce na ropoznaniu zniekształconej twarzy kogoś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: niedosyt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 00:58 Gówno a nie test inteligencji. Nie chę mi się rozwijac. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: TEST INTELIGENCJI - wyniki wg.sympatii partyj 24.10.04, 22:57 Gość portalu: omamiony wiedźmin napisał(a): > NUMBER ONE - UW !!! Popatrz no, Omamiony, jaki ten nasz kraj piękny. Kwiat intelektu wyprzedza ledwo co prawicowych "oszołomów" he,he:) Wyjaśnisz to jakoś? > 2. UPR > 3. PO > 4.SDPL > 5.PIS > 6-7. żadna,inna > 8. SLD > 9. LPR > chyba się nie machnąłem,linka nie szukałem :) > pozdrawiam wszystkich :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omamiony wiedźmin Re: TEST INTELIGENCJI - wyniki wg.sympatii partyj IP: *.crowley.pl 24.10.04, 23:08 Noo wreszcie jestem,wyniki sie trochę zmieniły,tamte były podawane w TVN. Sorry :) iq.onet.pl/1196866,2277,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omamiony wiedźmin Re: TEST INTELIGENCJI - wyniki wg.sympatii partyj IP: *.crowley.pl 24.10.04, 23:15 UPR is number one ! Ale i tak się cieszę :) Że pisuary dopiero piąte :) Za UW i SDPL :))) ps. dzieci mnie z kompa wyrzuciły,musiałem karę rodzicielską zastosować ,dlatego późna reakcja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuu Re: TEST INTELIGENCJI - wyniki wg.sympatii partyj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 01:00 UPR zdaje się miało się z LPR łączyć. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: TEST INTELIGENCJI - wyniki wg.sympatii partyj 24.10.04, 23:19 palacy wyszli na "inteligentniejszych" hle hle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omamiony wiedźmin Re: TEST INTELIGENCJI - wyniki wg.sympatii partyj IP: *.crowley.pl 24.10.04, 23:25 bush_w_wodzie napisał: > palacy wyszli na "inteligentniejszych" hle hle Tego Maxio chyba nie zdzierży :))) Zacznie palić czy orzeknie ,że amerykańskie badania sa lepsze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omamiony wiedźmin Re: TEST INTELIGENCJI - wyniki wg.sympatii partyj IP: *.crowley.pl 24.10.04, 23:29 A to Go juz zdołuje do reszty :))) iq.onet.pl/1196866,2277,0,5,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omamiony wiedźmin Re: TEST INTELIGENCJI - wyniki wg.sympatii partyj IP: *.crowley.pl 24.10.04, 23:31 iq.onet.pl/1196866,2277,0,7,artykul.html Macieju prowadzisz wyjątkowo niezdrowy tryb życia :))) Odpowiedz Link Zgłoś