boblebowsky 25.06.20, 15:31 Oto bastion PISu i wyborcy Andrzejka w pełnej krasie czyli chamstwo, agresja i pogarda. Tak wygląda ich wymarzona ojczyzna. Jedyne co jest w tym wszystkim pocieszające to biologia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Motłoch. 25.06.20, 15:35 typowy zwolennik Adriana , dali mu pińcet, ale na stomatologa zabrakło, cóż, suszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Motłoch. 25.06.20, 15:42 m.c.hrabia napisał: > typowy zwolennik Adriana , dali mu pińcet, ale na stomatologa zabrakło, cóż, s > uszyło. > > > > ] > Alkoholizm nie wybiera, ale takie agresywne zachowania już tak, zwłaszcza tak umiejętnie podsycane przez Jareczka. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Motłoch. 25.06.20, 16:25 Chciało by się, ale żadnej symetrii tu nie ma, tak samo jak na szczeblu wielkiej polityki. I choćbyś tu 10 strusich jajek zniosła i sto kotletów zjadła to nic tego nie zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis [...] 25.06.20, 16:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: gdyby to się wydarzyło.. 25.06.20, 18:22 no-popis napisało: Wobec Dudy czy posłąnki PiS to napisałbyś, że pisi prowokują i są temu winni, że dostali w twarz :) W języku polskim wyraz pokrętność w końcu zostanie zastąpiony wyrazem POkrętność. Co by było gdyby... Tyle że jak do tej pory jakoś nie ma adekwatnych przykładów z drugiej strony, dziwnym trafem ci cholerni zwolennicy Rafała Trzaskowskiego i PO nie obrzucają przeciwników wulgaryzmami, nie atakują ich fizycznie, nie wrzeszczą "spadaj", nie nazywają ich zdrajcami ani ubekami (choć w wielu przypadkach byłoby to prawdziwe - vide jasiński, kujda., przyłębski czy nawet zelnik). A z tym używaniem sylaby - PO - to już wzniosłeś się na wyżyny. Ale jak już chcesz walki na tym polu to przypomnę ci że istnieją takie słowa jak PiSuar, sPiSek czy długoPiS (to ostatnie jak ulał pasuje do niejakiego dudy andrzeja i może być używane jako jego ksywa). Jak widzisz - tez potrafimy. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Motłoch. 25.06.20, 17:15 Zwolennicy PIS biją kobiety. Poprzednio o czymś takim słyszałem w 1992, kiedy bojówkarze Wałęsy pobili zwolenników premiera Mazowieckiego. Motłoch to mało powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Motłoch. 25.06.20, 20:21 Dla ścisłości to byli bojówkarze nie Wałęsy tylko PC które w 1992 roku wymyśliło sobie że Wałęsa będzie takim obecnie nam znanym PAD-em. Wtedy im nie wyszło bo niby prosty robotnik ale szybko załapał o co chodzi i pogonił oba chomiki z pałacu. Dlatego na dublera wybrano takiego który miał dużo za uszami. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Motłoch. 25.06.20, 20:51 inna57 napisała: > Dla ścisłości to byli bojówkarze nie Wałęsy tylko PC które w 1992 roku wymyślił > o sobie że Wałęsa będzie takim obecnie nam znanym PAD-em. Wtedy im nie wyszło b > o niby prosty robotnik ale szybko załapał o co chodzi i pogonił oba chomiki z p > ałacu. Dlatego na dublera wybrano takiego który miał dużo za uszami. Ludzie wtedy nie byli gotowi do pieriestrojka w Polsce .Komuna spustoszyła umysł.Dopiero później dojrzeli .I zobaczyli kto nami rządzi ,a kto się sprzedał.Kaczyńscy jacy byli ,ale nigdy Polski nie sprzedali .W porównaniu z innym zdrajcami i ubekami.Dlatego jeden z nich zginął.Papatki Inna 57 Odpowiedz Link Zgłoś
dwaczarnekoty Re: Motłoch. 25.06.20, 23:29 taniarada napisał(a): > i.Dlatego jeden z nich zginął Tak bez sądu? Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Motłoch. 25.06.20, 21:55 Wałęsa słowa nie powiedział przeciw nim. Tylko BBC, gdzie o tym usłyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Motłoch. 26.06.20, 00:07 Wałęsa może człowiek prosty ale jednak z natury narcyz i wtedy podobało mu się że takie "doktory" i "profesory" podbijają mu bębenek. Szczęśliwie, co prawda poniewczasie, chłopski rozum zwyciężył i pogonił tą kamarylę zarówno mącicieli ale i zwykłych pieczeniarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Motłoch. 26.06.20, 12:54 Nie tylko to. W tej kampanii dowodził, że jest prawdziwym Polakiem, nie [censored]. I że jak kto chce, może wejść z nim w bramę, wyjąć i pokazać... Też BBC powtórzyło. Taki aniołek. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto [...] 25.06.20, 17:31 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Motłoch. 25.06.20, 18:28 qinto napisało: Mógłbym ci dać wiele przypadków zachowania zwolenników peło, które trafnie pasują do motłochu. To nie dawaj aż wielu, daj choćby jeden, a nie puszczaj takich niczym niepopartych insynuacyjek, typowych "kaczych smrodów" tak charakterystycznych dla obu braci kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Motłoch. 25.06.20, 18:31 erte2 napisał: > qinto napisało: > > Mógłbym ci dać wiele przypadków zachowania zwolenników peło, które trafnie p > asują do motłochu. > > To nie dawaj aż wielu, daj choćby jeden, a nie puszczaj takich niczym niepopart > ych insynuacyjek, typowych "kaczych smrodów" tak charakterystycznych dla obu br > aci kaczyńskich. pbs.twimg.com/media/EM4YtvdXUAEAwCF?format=jpg&name=small Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Motłoch. 25.06.20, 20:45 erte2 napisał: > qinto napisało: > > Mógłbym ci dać wiele przypadków zachowania zwolenników peło, które trafnie p > asują do motłochu. > > To nie dawaj aż wielu, daj choćby jeden, a nie puszczaj takich niczym niepopart > ych insynuacyjek, typowych "kaczych smrodów" tak charakterystycznych dla obu br > aci kaczyńskich. Od dawna obserwuje w twojej głowie „ cywilizacyjna zapaść” i napisze, ze zaczyna mnie to martwić bo nie dostrzegam refleksji, tego co cechuje człowieka rozumnego, ktory stałe koryguje swoje myślenie wzbogacajac je codziennie w nowe informacje i przemyślenia. U ciebie panuje stagnacja jak u starca, ktora żeby zobrazować należałoby wskazać na uschnięte drzewo z martwymi konarami. To w żaden sposob nie przypomina zdrowych, bogatych w liczne połączenia komórek nerwowych.... Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Motłoch. 25.06.20, 23:04 taniarada Od kogo matołeczku to ściągnąłeś? Bo te złożone zdania, te metafory, nawet te spacje umieszczone tam gdzie trzeba - to wszystko jest poza zasięgiem twoich kilku sponiewieranych szarych komórek. Bo widzisz matołeczku - jeśli się coś czy kogoś cytuje to dobre obyczaje wymagają żeby podać źródło i autora. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Motłoch. 25.06.20, 17:43 Zgadza się, to trafne okreslenie: Podczas wizyty prezydenta w Wieluniu część mieszkańców protestowała przeciw Andrzejowi Dudzie. Wtedy do akcji wkroczył jeden ze zwolenników głowy państwa i zaczął dusić demonstrantkę. wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/7742244,adam-bielan-wielun-zajscie-wiec-duszenie-atak-andrzej-duda.html Skandal na wiecu Andrzeja Dudy w Białymstoku. Jeden odsłonił pierś nastolatce, drugi pokazywał seks oralny. wiadomosci.com/skandal-na-wiecu-andrzeja-dudy-w-bialymstoku-jeden-odslonil-piers-nastolatce-drugi-pokazywal-seks-oralny-aktywistki-oczekuja-przeprosin/ Pełno tego w sieci: Zwolennik Dudy rzucił się na protestującą kobietę. Bulwersujące wydarzenia w Wieluniu Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Motłoch. 25.06.20, 19:05 Bawi mnie przy tym nieprzerwanie jak forumowe pisdogłowe, próbują w tej sprawie symetryzować. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Motłoch. 25.06.20, 19:22 boblebowsky napisał: > Bawi mnie przy tym nieprzerwanie jak forumowe pisdogłowe, próbują w tej sprawie > symetryzować. > Powiedz, czy sobie zdajesz sprawę z własnej głupoty, pisząc o pisdogłowiu, wolakach itp. Dla ciebie tępaku, każdy kto myśli inaczej niż ty i twoja hołota, jest automatycznie z PiS? Zabawny i głupiutki jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
dwaczarnekoty Re: Motłoch. 25.06.20, 20:35 Jak ktoś myśli inaczej, to myśli inaczej. Ale ty i nopopis dostajecie spazmów przy ataku na dudę czy pis, podczas gdy krytyka dajmy na to tuska spływa po totalsach jak woda. Ty i popisek to pierwsi bojówkarze pisu na tym forum. Jest jeszcze jk, z którego taki lewicowiec jak i ekonomista. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Motłoch. 25.06.20, 20:47 jakbyś był uczestnikiem tego forum, to mógłbym z tobą podyskutować, ale jeżeli zakładasz nicka, że pleść androny, to możesz sobie porozmawiać sam ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Motłoch. 25.06.20, 20:57 qinto napisał: > jakbyś był uczestnikiem tego forum, to mógłbym z tobą podyskutować, ale jeżeli > zakładasz nicka, że pleść androny, to możesz sobie porozmawiać sam ze sobą. > Oczywiście..... Wielonickowiec się wypowiedział:)) No, który to już nick na tym forum tawariszcz? Ile razy na tym forum sam przed sobą perorowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Motłoch. 25.06.20, 21:06 Oczywiście..... Wielonickowiec się wypowiedział:)) No, który to już nick na tym forum tawariszcz? Ile razy na tym forum sam przed sobą perorowałeś Pisałem o tym wielokrotnie, ty nie musiałeś zmieniać nicka, bo piszesz zgodnie z linią gazety, ja musiałem bo mnie ograniczano w prawach człowieka wolnego, uniemożliwiając mi zakładanie wątków, usuwając moje posty. Teraz również usuwają moje posty, ale jeżeli zabronią mi zakładania wątków, to nie zgodzę się na bycie "niewolnikiem". Daruj sobie słowo tawariszcz - niewiele potrafisz powiedzieć. To co? odpowiesz mi na moje pytanie co chciałeś powiedzieć pisząc "to taki rodzaj masochizmu"? Ponowię pytanie - jaki rodzaj? - doprecyzuję, ile znasz rodzai masochizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Motłoch. 25.06.20, 21:22 qinto napisał: > > Oczywiście..... Wielonickowiec się wypowiedział:)) No, który to już nick na tym > forum tawariszcz? Ile razy na tym forum sam przed sobą perorowałeś > > Pisałem o tym wielokrotnie, ty nie musiałeś zmieniać nicka, bo piszesz zgodnie > z linią gazety, ja musiałem bo mnie ograniczano w prawach człowieka wolnego, un > iemożliwiając mi zakładanie wątków, usuwając moje posty. > Teraz również usuwają moje posty, ale jeżeli zabronią mi zakładania wątków, to > nie zgodzę się na bycie "niewolnikiem". Daruj sobie słowo tawariszcz - niewiele > potrafisz powiedzieć. Co za żałosne tłumaczenie. Mógłbym parę osób na tym forum wymienić, które z różnych powodów zmieniły nicki, a jednak zadbali o swoja wiarygodność i cały czas wiemy, że to oni więc się ośmieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Motłoch. 25.06.20, 20:53 qinto napisał: > boblebowsky napisał: > > > Bawi mnie przy tym nieprzerwanie jak forumowe pisdogłowe, próbują w tej s > prawie > > symetryzować. > > > > > Powiedz, czy sobie zdajesz sprawę z własnej głupoty, pisząc o pisdogłowiu, wol > akach itp. > Dla ciebie tępaku, każdy kto myśli inaczej niż ty i twoja hołota, jest automaty > cznie z PiS? > Zabawny i głupiutki jesteś... Skąd pomysł, że twoje pokraczne spostrzeżenia zaczerpnięte wprost z ust Jareczka, a dotyczące mojej osoby mogą mnie zainteresować? Trzymaj lepiej zwieracze, bo coś ostatnio często ci puszczajo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Motłoch. 25.06.20, 18:47 Qnido zobaczył się na zdjęciu, stąd nerwowe reakcje i obrzucanie inwektywami interlokutorów na FK Odpowiedz Link Zgłoś
dwaczarnekoty Re: Motłoch. 25.06.20, 20:41 To prawda. Kupy, rzygi, brak znajomości ortografii i interpunkcji. Prawdziwego Polaka chyba na więcej stać. To moje wnioski z komentarzy lepszego sortu pod memami z RT. Odpowiedz Link Zgłoś
jarekcda [...] 25.06.20, 20:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Motłoch. 26.06.20, 00:07 Tuskowi kamienie przez zamkniete okno to wrzucali prawdziwi Polacy, niezwykle kulturalni patrioci z pis. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran tylko w tym wątku 26.06.20, 06:00 w ciągu 10 minut (między 5:24 i 5:34), ludzikow popełnił pięć wpisów. Trzeba przyznać, że Aleksiej Grigorjewicz Stachanow wreszcie doczekał się godnego następcy. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran i zabrali mu te wpisy 26.06.20, 08:54 ... choć nie wszystkie były wulgarne. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: i zabrali mu te wpisy 26.06.20, 11:13 Sam ludzikow jest wulgarny i obleśny, wiele innych przymiotników też pasuje do ludzikowa. Reszta to konsekwencja. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: i zabrali mu te wpisy 26.06.20, 11:22 eiran napisał: > ... choć nie wszystkie były wulgarne. > > Zastanawia mnie zawsze, jak ty tych wszystkich wielonikowców rozpoznajesz? Rozumiem, że ten jarekcda to też ludzikow? Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: i zabrali mu te wpisy 26.06.20, 11:27 Nie. ludzikow to ludzikow. Facet ze Świnoujścia, który swego czasu, za jeden z moich wpisów o Dudzie, próbował na mnie napuścić policję. Dlatego jestem uważny na jego punkcie i dołożyłem trochę starań, żeby go zidentywikować. Historyczne nicki to wiosnaludzikow (stąd ludzikow), czekam.na.lewice, klodawa1952, w końcu no-popis, Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: i zabrali mu te wpisy 26.06.20, 11:32 eiran napisał: > Nie. ludzikow to ludzikow. Facet ze Świnoujścia, który swego czasu, za jeden z > moich wpisów o Dudzie, próbował na mnie napuścić policję. Dlatego jestem uważny > na jego punkcie i dołożyłem trochę starań, żeby go zidentywikować. Historyczne > nicki to wiosnaludzikow (stąd ludzikow), czekam.na.lewice, klodawa1952, w końc > u no-popis, > Oczywiście, że pamiętam wiosnaludzikow, ale takiego humera też bezbłędnie rozpoznajesz. Ja chyba jakąś gapą jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: i zabrali mu te wpisy 26.06.20, 13:07 Pamiętam, kilkanaście lat temu homosovieticus wymyślił sobie nick scarhart. Nie dość, że używał obu w tym samym wątku, to jeszcze ze sobą dyskutował. Po okresie nieobecności wrócił pod przykryciem mazala (czy mazala1, nie pamiętam). Zaraz pod jego wpisem zapytałem, co myśli na ten temat scarhart, co go przez chwilę skofundowało. A ileś wpisów niżej pisał już jako mazala i scarhart. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: i zabrali mu te wpisy 26.06.20, 13:42 buldog2 napisał: > Pamiętam, kilkanaście lat temu homosovieticus wymyślił sobie nick scarhart. Nie > dość, że używał obu w tym samym wątku, to jeszcze ze sobą dyskutował. Po okres > ie nieobecności wrócił pod przykryciem mazala (czy mazala1, nie pamiętam). Zara > z pod jego wpisem zapytałem, co myśli na ten temat scarhart, co go przez chwil > ę skofundowało. A ileś wpisów niżej pisał już jako mazala i scarhart. > Spryciula Śliniak .Nawet Marrant kiedyś pisała by zmienić sobie nick pod zakładanym wątkiem bo automat z marszu kasuje .Ale to było kiedyś .Teraz małe nożyczki pyk i ucieły.I wtedy fajna rozmowa.I pyk. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: i zabrali mu te wpisy 26.06.20, 13:38 boblebowsky napisał: > eiran napisał: > > > Nie. ludzikow to ludzikow. Facet ze Świnoujścia, który swego czasu, za je > den z > > moich wpisów o Dudzie, próbował na mnie napuścić policję. Dlatego jestem > uważny > > na jego punkcie i dołożyłem trochę starań, żeby go zidentywikować. Histo > ryczne > > nicki to wiosnaludzikow (stąd ludzikow), czekam.na.lewice, klodawa1952, > w końc > > u no-popis, > > > > Oczywiście, że pamiętam wiosnaludzikow, ale takiego humera też bezbłędnie rozpo > znajesz. Ja chyba jakąś gapą jestem:) > > Ty jesteś gapą ale nie mały kasownik.On śledzi wszystkich przeciwnych PO .I pyk nożyczkami i pyk . Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: i zabrali mu te wpisy 26.06.20, 12:47 ludzikow donosiciel, tego nie wiedziałem. Ale pasuje do niego jak ulał. Na mnie do ABC doniósł PISowski płaz z Niemiec. Podobne toto. PISie. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: i zabrali mu te wpisy 26.06.20, 13:05 eiran napisał: > Nie. ludzikow to ludzikow. Facet ze Świnoujścia, który swego czasu, za jeden z > moich wpisów o Dudzie, próbował na mnie napuścić policję. Dlatego jestem uważny > na jego punkcie i dołożyłem trochę starań, żeby go zidentywikować. Historyczne > nicki to wiosnaludzikow (stąd ludzikow), czekam.na.lewice, klodawa1952, w końc > u no-popis, > I pyk mały kasowniczku i pyk nożycami .I fajnie się wtedy rozmawia pyk. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: i zabrali mu te wpisy 26.06.20, 13:16 > Zastanawia mnie zawsze, jak ty tych wszystkich wielonikowców rozpoznajesz? Rozumiem, że ten jarekcda to też ludzikow? Styl pisania, kreatywna interpunkcja. Jakby się nie starał to zawsze wympsknie mu się coś charakterystycznego o Tusku, albo o Polańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: i zabrali mu te wpisy 26.06.20, 13:36 pies.na.czarnych napisała: > > Zastanawia mnie zawsze, jak ty tych wszystkich wielonikowców rozpoznajesz > ? Rozumiem, że ten jarekcda to też ludzikow? > > Styl pisania, kreatywna interpunkcja. Jakby się nie starał to zawsze wympsknie > mu się coś charakterystycznego o Tusku, albo o Polańskim. > To specjalność małego kasowniczka .Nawet wie gdzie mieszkają .I pyk nożyczkami i pyk. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: i zabrali mu te wpisy 29.06.20, 16:46 taniarada napisał(a): > pies.na.czarnych napisała: > > > > Zastanawia mnie zawsze, jak ty tych wszystkich wielonikowców rozpoz > najesz > > ? Rozumiem, że ten jarekcda to też ludzikow? > > > > Styl pisania, kreatywna interpunkcja. Jakby się nie starał to zawsze wymp > sknie > > mu się coś charakterystycznego o Tusku, albo o Polańskim. > > > To specjalność małego kasowniczka .Nawet wie gdzie mieszkają .I pyk nożyczkami > i pyk. Kiedy właśnie nie wie ten największy POkręt na forum. W Świnoujściu mam apartament, restaurację i trzymam jacht. Jestem tam miesiąc , dwa w ciągu roku w tym połowa czasu na morzu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Motłoch. 26.06.20, 13:10 Elektorat PiSu. www.facebook.com/OriOrinoko/videos/1199248057089310 Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Do ulicznego motłochu doszły bojówki z TVPiS 26.06.20, 14:40 "Dziennikarz TVP kopnął członka sztabu Rafała Trzaskowskiego. Chciał siłą wejść na spotkanie, podczas którego przewidziana była tylko obecność kamer. Został zatrzymany przez policję" - poinformował na Twitterze poseł KO Sławomir Nitras. Przemieszczaliśmy się ze spotkania z mieszkańcami na salę konferencyjną, gdzie miało być spotkanie Rafała wyłącznie z samorządowcami i nauczycielami. Dziennikarzom jasno powiedziano, że wchodzą tylko kamery. Mimo tego dziennikarz TVP chciał wejść siłą. Został zablokowany, więc najpierw trzy razy popchnął kolegę ze sztabu, a potem ordynarnie sprzedał mu kopa. I to nie był kopniaczek, tylko naprawdę porządny kop. Na swoje nieszczęście robił to na oczach policji, która natychmiast się nim zajęła Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Do ulicznego motłochu doszły bojówki z TVPiS 26.06.20, 16:52 Bydło pisowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Motłoch. 26.06.20, 23:59 Up. będzie przez cały weekend świecić i przypominać o pisowskim motłochu Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis to człowiek z ulicy a tu .... 29.06.20, 16:30 ...aktywistka PO : www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/chamstwo-polityka-po-drwi-z-niepelnosprawnych/5y19k23 Odpowiedz Link Zgłoś