boblebowsky 29.06.20, 20:53 PO wysypie "świeżych" nicków widać Nowogrodzka sypnęła kasą. Wszystkie trolle na pokład. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
behemot17-13 Re: Strach widać jest. 29.06.20, 21:09 Jak mówią, pieniądze wyrzucone w błoto, taki Sasin lecz w mniejszej skali. Przekonanych nie przekonasz, zafiksowanych nie nawrócisz, wyznawców jedynie o co możesz prosić, w sumie, szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Strach widać jest. 29.06.20, 22:21 dedukcja godna Sherlocka Holmesa a może i lepsza po pierwszej turze sparaliżował mnie tak olbrzymi strach , że nawet nie mam siły zmieniać nicka ale nadal muszę tu pisać bo pieniądze za każdy post to istotny element mojego dochodu Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Strach widać jest. 29.06.20, 22:27 Starzy bywalcy pozakładali nowe nicki jak to u nich jest w zwyczaju. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Strach widać jest. 30.06.20, 00:51 buldog2 napisał: > Wszystkie racice na pokład. Wszystkie ryje do koryta! S. Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan ryj jest jeden i się tego nie wypiera-król osła 30.06.20, 09:41 snajper55 napisał: > buldog2 napisał: > > > Wszystkie racice na pokład. > > Wszystkie ryje do koryta! > > S. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Strach widać jest. 30.06.20, 09:01 no-popis napisała: > boblebowsky napisał: > > > PO wysypie "świeżych" nicków widać Nowogrodzka sypnęła kasą. Wszystkie tr > olle n > > a pokład. > Za póżno to zrobili :) > Twoja tr o llownia już na 2 miesiące przed uaktywniła nicki i jak to piszesz, b > o zapewne wiesz jak to jest, zwiększyła budżet. > Ile więcej zarabiasz teraz ? Jest bardzo aktywny a więc budżet też zwiększony ? > Naprawdę myślisz, że możesz się jeszcze bardziej skompromitować? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Strach widać jest. 30.06.20, 09:10 Trzaskowski przegra. Putinowi i Merkel nie uda się zainstalować własnego "długopisa" w Polsce. Brednie kaczystowskiej propagandy dla ciemnoty z podstawowym wykształceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Strach widać jest. 30.06.20, 09:30 No i jest wszystko jasne - duda andrzej jest reptilianinem! Okazało się że amerykański naukowiec (anonimowy, gdyż ujawnienie jego tożsamości groziłoby mu niebezpieczeństwem) który opracował metodę i oprzyrządowanie do badania tzw. aury twierdzi że na podstawie jego badań należy uznać że zarówno duda jak i kaczyński, a także macierewicz i kilku innych z samej wierchuszki PiS-u to reptilianie. Zainteresowanych odsyłam do Wikipedii; tam jest wszystko dokładnie wyjaśnione i to co wydawało się niezrozumiałe i dziwne w ich zachowaniu po zapoznaniu się z zawartym w niej opisem staje się oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Strach widać jest. 30.06.20, 09:54 nazimno napisał: > ...leciutka paranoja? Kiedy raport z zamachu pod Smoleńskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Strach widać jest. 30.06.20, 10:05 boblebowsky napisał: > > Kiedy raport z zamachu pod Smoleńskiem? Zaraz po raporcie Mularczyka. > Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Strach widać jest. 30.06.20, 09:55 nazimno napisało: ..leciutka paranoja? Uważasz że to paranoja? To co w takim razie powiesz o kolejnych teoriach smoleńskich, o tych seryjnych wybuchach, sztucznych mgłach. pancernych parówkach i wysadzanych w powietrze tunelach ogrodniczych z blachy falistej? Bo widzisz misiu - ja sobie robię jaja, a macierewicz i spółka głoszą to z pełna powagą i w majestacie państwowej instytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz1 Re: Strach widać jest. 30.06.20, 09:39 A możesz mnie oświecić jaki strach i kogo przed kim? I dlaczego? PAD w I turze całkowicie zdominował kandydata KO i kandydata znikąd. W 2 turze (choć cały czas jestem zdania iż są to zmarnowane pieniądze i niepotrzebne ryzyko wzrostu zakażeń) będzie dokładnie tak samo. Wiec dlaczego ktokolwiek z PiS ma się o cokolwiek martwić? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Strach widać jest. 30.06.20, 09:50 xyz_xyz1 napisał: > A możesz mnie oświecić jaki strach i kogo przed kim? I dlaczego? PAD w I turze > całkowicie zdominował kandydata KO i kandydata znikąd. W 2 turze (choć cały cza > s jestem zdania iż są to zmarnowane pieniądze i niepotrzebne ryzyko wzrostu zak > ażeń) będzie dokładnie tak samo. Wiec dlaczego ktokolwiek z PiS ma się o cokolw > iek martwić? Ale tu nie chodzi o twoja równoległą rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz1 Re: Strach widać jest. 30.06.20, 10:55 To chyba Ty żyjesz w innym świecie. Ja odnoszę się do faktów. 13% przewagi to przepaść. Dodając wyniki Trzaskowskiego i Hołowni ledwie zyskujemy tyle co ma PAD. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Strach widać jest. 30.06.20, 10:58 xyz_xyz1 napisał: > To chyba Ty żyjesz w innym świecie. Ja odnoszę się do faktów. 13% przewagi to p > rzepaść. Dodając wyniki Trzaskowskiego i Hołowni ledwie zyskujemy tyle co ma PA > D. Przepaść to by była gdyby takie notowania były przed drugą turą. A na ten moment wszystkie sondaże wskazują bardzo wyrównany wynik w drugiej turze. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Strach widać jest. 30.06.20, 10:45 no-popis napisała: > Putinowi i Merkel nie uda się zainstalować własnego "długopisa" w Polsce. Pisiewiczowi trudno sobie wyobrazić, że ktoś uprawia politykę uczciwie, samodzielnie i dla dobra obywateli - czyli inaczej niż pisowska nomenklatura Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Chyba w PGRach 30.06.20, 11:35 xyz_xyz1 napisał: > Wyborcy kandydata zapasowego zostaną w sporej części w domach podobnie Bosaka. > Ci co pójdą poprą raczej PAD niż Trzaskowskiego. Dlatego będzie miał szczęście > jak będzie 60 do 40. Ale ja raczej przewiduję 70 do 30 lub 80 do 20. Czyli jednak rzeczywistość równoległa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz1 Re: Chyba w PGRach 30.06.20, 11:51 Ta jest u Ciebie. Ja piszę o faktach. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Chyba w PGRach 30.06.20, 11:58 boblebowsky napisał: > xyz_xyz1 napisał: > > > Wyborcy kandydata zapasowego zostaną w sporej części w domach podobnie Bo > saka. > > Ci co pójdą poprą raczej PAD niż Trzaskowskiego. Dlatego będzie miał szcz > ęście > > jak będzie 60 do 40. Ale ja raczej przewiduję 70 do 30 lub 80 do 20. > > Czyli jednak rzeczywistość równoległa:)) > > Zazdroszczę, Też bym chciał, żeby moje przewidywania stały się faktem, ale tych zdolności nie posiadam. Wynik który sugerujesz 70,80% dla pajaca jest kompletnie oderwany od rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Strach widać jest. 10.07.20, 20:03 Jak strach jest to znaczy jest ok :))) www.facebook.com/sokzburaka/videos/328441608319917/ Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Strach widać jest. 10.07.20, 23:19 xxxxx xxx www.facebook.com/sokzburaka/photos/a.1452029521697738/2908309566069719/?type=3&theater Odpowiedz Link Zgłoś