99venus 16.02.21, 10:28 www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/sondaz-ibris-dla-onetu-komu-ufaja-polacy-duda-i-morawiecki-traca/6wkq3xg,79cfc278 sic transit gloria mundi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k Bo mamy dobrego policjanta i zlego 16.02.21, 11:08 Dobry Policjant - to Pan Andrzej. Zly Policjant - to Pan Jarek a pomiedzy nimi jest jeszcze Ksiegowy - Pan Mateusz - i tak to sie kreci. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Bo mamy dobrego policjanta i zlego 16.02.21, 11:24 j-k napisał: > Dobry Policjant - to Pan Andrzej. > > Zly Policjant - to Pan Jarek > > a pomiedzy nimi jest jeszcze Ksiegowy - Pan Mateusz Eeeeee, Zły Jarek, to racja, ale dobrzy, to ani Andrzej ami Mateusz. To pionki. Dziś dobrym policjantem jest pan Szymon. Ostatnimi czasy kosmos dręczy namolne pytanie. Czy Polakom wróci kiedyś rozum, czy to już tak na amen. Ps. Dzisiejsze wyniki sondaży kosmosowi kojarzą się z mataczeniem gościa co to w bramie frajerowi wciska złoto z czystego tombaku. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k spokojnie jak na wojnie, - hloopie, 16.02.21, 11:36 ktos_z_kosmosu napisał: > Dziś dobrym policjantem jest pan Szymon. spokojnie, jak na wojnie, hloopie, Policja tez miewa wakaty i rotacje. i rowniez dla Pana Szymona etat na tej Komendzie sie znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Bo mamy dobrego policjanta i zlego 16.02.21, 12:52 Nie wróci bo wielu,bardzo wielu nigdy go nie miało. Odpowiedz Link Zgłoś
bpos Re: Bo mamy dobrego policjanta i zlego 16.02.21, 16:40 ktos_z_kosmosu napisał: > Czy Polakom wróci kiedyś rozum... Jestem sceptykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Bo mamy dobrego policjanta i zlego 16.02.21, 16:56 Karmione zwierzęta tracą swój instynkt samozachowawczy. Nie wiem dlaczego to mi się kojarzy z 500+ :) Odpowiedz Link Zgłoś
bpos Re: Jarek,adieu 16.02.21, 16:43 yoma napisała: > jaka gloria... > No właśnie. Sromota. A i to zbyt słabe określenie. Odpowiedz Link Zgłoś