superspec1 25.06.22, 17:57 Czyli co nie wyplacą mi zasiłku w lipcu?:) www.google.com/amp/s/lublin.wyborcza.pl/lublin/7,48724,28614833,protest-pracownikow-mopr-przed-ratuszem.amp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy Re: Protest pracowników pomocy społecznej 25.06.22, 18:18 superspec1 napisał(a): > Czyli co nie wyplacą mi zasiłku w lipcu?:) to trza bedzie wziac sie do roboty. jedziesz nad morze i najmujesz sie do wozenia babci w w wozkach inwalidzkich na plaze. i laczysz przyjemne z pozytecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Protest pracowników pomocy społecznej 25.06.22, 19:07 Jestem niezdolny do pracy. Mam nawet orzeczenie w tej kwestii.:( Odpowiedz Link Zgłoś
albwu Re: Protest pracowników pomocy społecznej 25.06.22, 22:19 Tacy z calkowita niezdolnościa do pracy są najbardziej poszukiwanymi pracownikami - zobacz ogloszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Protest pracowników pomocy społecznej 25.06.22, 22:53 Próbowałem podjąć pracę przy sprzątaniu i jako pomoc kuchenna ale musiałem uznać że to orzeczenie jest zgodne z prawdą. W Lublinie z ofertami pracy nie jest źle. A poza tym to tych pracowników MOPR to trochę PiS napuszcza na prezydenta z PO.:) wiadomoscilublin.pl/20220420478067/lublin-jak-wyglada-sytuacja-na-rynku-pracy Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Protest pracowników pomocy społecznej 01.07.22, 21:47 Oglądałam reportaż o człowieku bez jednej ręki i ze złamanym kręgosłupem, który przez orzecznictwo został uznany za zdolnego do pracy..... Wydaje mi się, ten człowiek powinien w ślad za takim orzeczeniem otrzymać konkretną ofertę pracy w zasięgu swojego mieszkania lub transportu..... Odpowiedz Link Zgłoś